günaydin kizlar,bugün start verdim ins basarili olabilir istedigim sonucu alabilirim..
kahvaltim birdilim kizarmis tost ekmegi ( paketin üzerinde bir dilimi 17kb yaziyo kizartinca kac olmustur)
2 dilim pastirma
3 4 küp dilim kasar
2 3 dilim küp dilim beyaz peynir
3 siyah 2 yesil zeytin
sucuk izgara( cok degildi)
sekersiz siyah cay
kac kb almisim? yardimci olursaniz sevinirim..
bide kizlar baharatlarda kb varmi?
Günaydinnnnn
gece gec yattim dogal olarak gec kalktim kahvalti vakti de gecti ya ne yapayim acabaaa simdi kahvalti gibi yiyip bikerede aksam mi yesem acaba
Bence gene 3 ogun ye ama ara ögunde mesela az bir peynir filan ye..Yanında bir salatalık filan tatlım..
2 ögün zaten bu gece cumartesi gene gec yatacagın için yetmeyebilir cunku cnm..
evettttt yedim ben kahvalti gibi yaptimmmm bu diyette kahvaltiya bayiliyorm ya eski diyetlerimde hep beyaz peynire bakar bakar ic cekerdim :)))
2yumurtayla karisik biseyler yaptim tavaya yumrtalari kirdim beyaz peynir kasar peynir salam koydm karistirdim pul biberde koydm cok güzel bisey oldu :)
yesil cay ictim yanina
bide yogrt oda 6kb toplam 8kb yapti benim kahvalti
Ben de en cok kahvaltı ögünlerini seviyorum.
Ben de bugun kahvaltıda menemen yaptım.
yarım domates - 3
Biber 3
bir dilim uno light kızarmış 5
Oglen yemeginde
Hamsi
Yesil salata taze sogan ve rokalı (6-7)
Aksam yemeginde
Taze fasulye yaptım( ama kavurması) (7)
Butun gunumu 25-30 arası ile kapamayı hedefliyorum. Bir yaramazlık yapmam gibi duruyor.
Ekmek dışında diger yedigin seyler masum aslında. Ama keske ekmegini de uno denge light ekmekten yeseydin cunku onda 8 var. İki dilim bile bu yedigin ekmek kadar tutuyor. Pastırma, kaşar,zeytin,sucuk, bunlardan diledigin kadar yiyebilirsin. Bunları tek tek hesaplamana gerek yok cnm. Cunku cogunun 100gramında 1 var. Ama dedigim gibi ekmegi cavdar bile yesen bir diliminde sanırım 11-12 filan var ama tabiki bu bahsettigim tost ekmegi.
Onun dışında diger yediklerin guzel cnm..Afiyet olsun. Basarılar bakalım ilk gunun hayırlı olsun.
Gunaydın cnm hosgeldinn..Tabiki anlatırım. KB rejimi hakkında sormak istedigin ne olursa sorabilirsin.
Biz hergun yediklerimizi paylaşıp birbirime yediklerimiz hakkında fikirlerimizi soyluyoruz. Bence de hamile kalmadan once kilo vermen çok iyi olur, cunku ben de senin yaşadıklarını yaşadım. Ayrıca kilo vermeden hamile kalıcak olursan ne yazık ki 100 kilo ile filan doguma gidersin bu da hem senin saglıgın icin iyi olmaz hem de sonra o kilolar ne yazık ki daha zor veriliyor. O yuzden biran once basla derim cnm..Gunluk KB degerini 40 civarında tutarsan hatta tutabiliyorsan daha aşagılarda tutarsan eminim guzel guzel kilo verirsin sen de cnm.
Ornek menulere bak istersen.Hangi yiyecekleri serbest tuketebilirsin onlara bak istersen. Ekmegini tost ekmeginden kullan zaten butun tost ekmeklerinin arkasında kb degerleri yazar. Ben Uno denge light ekmek kullanıyorum. Bir diliminde 8 var. Ama sen bilirsin. 746. sayfada açık açık butun KB degerlerinin oldugu bir liste paylaşmıştım. Ordan kontrol edebilirsin.Kolay gelsin cnm..
canim cevbin icin cok tesekür ederim ama ben almanyada yasiyorum burdaki ekmeklerdeki degerlerde cok yüksek valla isz sanslisiniz :) kepek ekmeklerinde bile bir dilimi 22 yaziyo, biraz büyük bir dilim ama yinede, daha arastirmadim burda tatil, bitsinde gidip bakicam düsük bulabilrisem onu alicam,ögle aksam neysede ben ekmeksiz kahvalti yapamam zaten günlük 50 kb hakkimiz var geri kalanini az kb la dengelemeye calisirim artik :)
çok teşekkür ederim canım vrdiğin bilgiler içinn ewet hemen başlamam gerekiyor dediğin gibi tmm ben hemn kendime o listeden bir çıktı alayım :) birşey daha sorucamm size pekii kilolarınızı haftada bi liste halindemi paylaşıyosunuz yoksa öle bişey yokk herkess kendii öle söylüyoo yani belirli hafta yada gün varmı ???
hasretim bende almanyada yasiyorum canim cok haklisin bende cok ekmek arastirdim ve kb oranlari cok yüksek ben fazla ekmek tüketmiyorum ama canim cok istediginde wasa türü ekmek aldim bir diliminde 2.8 kb var benim aldigimin markasi country knäcke markette tek tek ürünleri inceledim en düsük kb orani buydu istersen dene kraker gibi beyaz peynirle kasarla salamla cok güzel gidiyor ben mozerellada yiyorum kb orani onunda az
canim bide hangi kaufdan aldin sen
kaufland'dan aldim ama büyük ihtimalle edeka yada e-center'dada vardir
ANLADIM HERSEY SENSIN: Oh be sonunda rahatladım. KB rejimi yapıp da daha bu çayı kullanıp da mutlu olan hic gelmemişti ben geldigimden beri..Aynen karnı duzlestiriyor bu cay..Arkadaslara da soyledim bence kesin demleneninden kullanmalılar..İnsallah bizlen beraber burda S beden aldıgını da goruruz :)) Mukemmel bir duygu cunku biliyorum..Hepbirlikte insallah..
MASUMCUM: Ben cok begendim menunu..Aynen benim genelde yediklerime benzedigi icin sanırım..Aksam kac tane kabak rendeledin? 1 porsiyon kabak 4 , hadi sen 2 porsiyon yesen 8 olur. Yogurt koydum diyorsun 100 grm en fazka koymussundur 5 yani ekmegi saymazsak maximum 13 dür aksam yemegin ama bence super saglıklı bir yemek aksamları ben hep bu tarz yiyorum,misafirim yoksa..:)
İREMAYCIM: Ben de bilmiyorum onu..Cunku ben her seferinde baska cizelge yapıp degişiklik yapıyorum..O sekilde yapmak istiyorsan baskasına sorman lazım cnm..
PPERICIMM: Ben de heyecanla yılbasını bekliyorum. Cunku o zamana kadar kacamak kesinlikle yapmayacagım..Haftaya nolur mumkunsu kupanı Arzucuguma ver, çok uzuldum ona, nasıl iki haftadır kilo veremiyo resmen icime dert oldu..
ETHOSCUM: Selam cnm evet bayadır goremedik seni..Insallah biran önce regl sıkıntılarından kurtulup aramıza dönersin..Seni bekliyoruz cnm :)))
MELIKECIMM: Canım cidden merak ettim seni, umarım çözemiyeceginiz bir mevzu degildir..Ama işte insanın hayatında sorunlar olunca gözü ne rejim gorur ne de birsey..İnsallah duzene koyup olaylarını gelirsin gene muhabbete..Kolay gelsin cnm..
ARZUCUMMMM: Canımmm yaa sen kavitasyona da başlamıştın..İncelme oldu filan diyodun. Ya butun bunlar olurken belki de onun şişligi vardır diyecegim ama oyle de degil..O şişlik yapan birsey olamaz..Kesin kavitasyonda işe yarıyacak haftaya en az 3 kilo vericenya da oyle olmak zorunda..Tartın bozulmus olabilir mi?Ay sacma sapan bir suru sey diyorum işte..
Sorular cevaplanmış bana bir masalcımın sorusu cevaplanmamış..
Masalcım hareket etmen cok guzel keske ben de yapabilsem..
Terlemen tabiki guzel olur. Mesela bu hareketleri yaparken muşamba eşofman giysen sanırım daha faydalı olabilir. İnsanlar onlarla çok zayıflıyorlar..Neyse bu hafta sen şampiyon olucan sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?