Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ekmek dışında diger yedigin seyler masum aslında. Ama keske ekmegini de uno denge light ekmekten yeseydin cunku onda 8 var. İki dilim bile bu yedigin ekmek kadar tutuyor. Pastırma, kaşar,zeytin,sucuk, bunlardan diledigin kadar yiyebilirsin. Bunları tek tek hesaplamana gerek yok cnm. Cunku cogunun 100gramında 1 var. Ama dedigim gibi ekmegi cavdar bile yesen bir diliminde sanırım 11-12 filan var ama tabiki bu bahsettigim tost ekmegi.
Onun dışında diger yediklerin guzel cnm..Afiyet olsun. Basarılar bakalım ilk gunun hayırlı olsun.

bide kizlar baharatlarda kb varmi?

İstedigin kadar baharat kullanabilirsin cnm..Mesela kırmızı pul biberde çok tuz oldugu icin ben genelde tuz yerine onu kullanıyorum. Fazla tuz alınca su tutuyor çunku ne yazık ki vucud ve ictigim sular kilo olarak geri donuyor hemen. Ama kekik nane filan hepsi cok rahatlıkla kullanabilecegin baharatlar.

Günaydinnnnn

gece gec yattim dogal olarak gec kalktim kahvalti vakti de gecti ya ne yapayim acabaaa simdi kahvalti gibi yiyip bikerede aksam mi yesem acaba

Günaydinnnnn

gece gec yattim dogal olarak gec kalktim kahvalti vakti de gecti ya ne yapayim acabaaa simdi kahvalti gibi yiyip bikerede aksam mi yesem acaba

Bence gene 3 ogun ye ama ara ögunde mesela az bir peynir filan ye..Yanında bir salatalık filan tatlım..
2 ögün zaten bu gece cumartesi gene gec yatacagın için yetmeyebilir cunku cnm..

Bence gene 3 ogun ye ama ara ögunde mesela az bir peynir filan ye..Yanında bir salatalık filan tatlım..
2 ögün zaten bu gece cumartesi gene gec yatacagın için yetmeyebilir cunku cnm..

tesekkür ederim cevap icin asli abla öyle yaparim artik ah diziler yokmü onlar yüzünden bide aksam türk kahvesi ictim tatlandirici ile ondan gec yattim gec saatte icersem olacagi bu..

evettttt yedim ben kahvalti gibi yaptimmmm bu diyette kahvaltiya bayiliyorm ya eski diyetlerimde hep beyaz peynire bakar bakar ic cekerdim :)))

2yumurtayla karisik biseyler yaptim tavaya yumrtalari kirdim beyaz peynir kasar peynir salam koydm karistirdim pul biberde koydm cok güzel bisey oldu :)
yesil cay ictim yanina
bide yogrt oda 6kb toplam 8kb yapti benim kahvalti

Ben de en cok kahvaltı ögünlerini seviyorum.

Ben de bugun kahvaltıda menemen yaptım.
yarım domates - 3
Biber 3
bir dilim uno light kızarmış 5

Oglen yemeginde
Hamsi
Yesil salata taze sogan ve rokalı (6-7)

Aksam yemeginde
Taze fasulye yaptım( ama kavurması) (7)

Butun gunumu 25-30 arası ile kapamayı hedefliyorum. Bir yaramazlık yapmam gibi duruyor.

aaaa ne güzel degisik degisik seyler yiyosn sebzede var icinde ne güzel :))

asli abla bisey soracam ben sporda kattim bu hafta dün öglen müzik acip oynadim yarim saat aksamda 40dk yürüme bandinda yürüdüm...illaaaa terlemek mi gerekiyorkiii ben cok terlemiyorm :26:

canim cevbin icin cok tesekür ederim ama ben almanyada yasiyorum burdaki ekmeklerdeki degerlerde cok yüksek valla isz sanslisiniz :) kepek ekmeklerinde bile bir dilimi 22 yaziyo, biraz büyük bir dilim ama yinede, daha arastirmadim burda tatil, bitsinde gidip bakicam düsük bulabilrisem onu alicam,ögle aksam neysede ben ekmeksiz kahvalti yapamam zaten günlük 50 kb hakkimiz var geri kalanini az kb la dengelemeye calisirim artik :)

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım vrdiğin bilgiler içinn ewet hemen başlamam gerekiyor dediğin gibi tmm ben hemn kendime o listeden bir çıktı alayım :) birşey daha sorucamm size pekii kilolarınızı haftada bi liste halindemi paylaşıyosunuz yoksa öle bişey yokk herkess kendii öle söylüyoo yani belirli hafta yada gün varmı ???

hasretim bende almanyada yasiyorum canim cok haklisin bende cok ekmek arastirdim ve kb oranlari cok yüksek ben fazla ekmek tüketmiyorum ama canim cok istediginde wasa türü ekmek aldim bir diliminde 2.8 kb var benim aldigimin markasi country knäcke markette tek tek ürünleri inceledim en düsük kb orani buydu istersen dene kraker gibi beyaz peynirle kasarla salamla cok güzel gidiyor ben mozerellada yiyorum kb orani onunda az

cici hosgeldin canim kolay gelsin bizim tartilma günümüz cuma hepimiz cuma günü kilolarimizi bildiriyoruz iki haftadir arzu liste tutuyor en cok kilo veren haftanin birincisi oluyor

cok saol canim biliyorum o ekmekleri severekde yiyorum ama buara unutmustum hatirlattigin iyi oldu 2.8 hic biseymis bir dilim ekmek yiyecegime 5 dilim onlardan yerim dahada güzel doyarim :) su tatil bi bitsede alisverise ciksam :)

Sorular cevaplanmış bana bir masalcımın sorusu cevaplanmamış..
Masalcım hareket etmen cok guzel keske ben de yapabilsem..
Terlemen tabiki guzel olur. Mesela bu hareketleri yaparken muşamba eşofman giysen sanırım daha faydalı olabilir. İnsanlar onlarla çok zayıflıyorlar..Neyse bu hafta sen şampiyon olucan sanırım :))

sabah aç karna içmek daha iyi oluyor akşam tuvaletle baş dertte
adetimin 6 .günü hiç bu kadar uzamazdı bitsede başlasam bende şu diyete :84:
mesejaı yazarken bile bi yanımda beşi bi yerde çayım bu kadar sadığım diyetime

yok sampiyon olmayayim arzu abla olsn cok üzülmüstü o..ben 2.sampiyon olayimmm :))) kacamaksiz bir hafta ve bol su bakalim nekadar gidecek.
iste aklima takilmisti acaba illa terlemek mi gerekiyor diye tesekkürler cvp icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…