cici hosgeldin canim kolay gelsin bizim tartilma günümüz cuma hepimiz cuma günü kilolarimizi bildiriyoruz iki haftadir arzu liste tutuyor en cok kilo veren haftanin birincisi oluyor
slm kizlar benim kahvaltilarim hep ayni geciyo o yüzden yazmiyorum ama toplamda 22 (bunun 20si ekmek 1i peynir diger 1 puanda zeytin) oldu bu sabah
bir incir yedim 6
kücük parca bitter cikolata 2
aksam tavuk pirzola = 0
ve yanina haydari = 5 diyelim
simdilik 35 oldu
su 1.5 litre simdiye kadar bu daha da artar
bu arada ben yilbasinda kacamak yapmak istiyorum kendimi ödüllendirmek istiyorum...pastalar tatlilar yemek istiyorumsizce abartmis olurmuyum??
bende paylasayim bugün bari zaman varken :)
sabah yediklerimi yazmistim 8kb
1sosis 3.5kb
2burger 1.5kb
1 ayran kendim yaptim 6kb
1.5litre su
19kb ile günü kapatmis bulunuyorum
1 sosis 3.5 kb mu? 100 gr 1 sosisin ben gecen tartim 3 tanesi geliyo 100 g :)
Valla ben de abartmayı düşünüyorum yılbaşında..Hatta çok guzel vişneli cheesecake yaparım (ayıptır sölemesi) ondan yapıp goturucem arkadasın evine. Hindi, iç pilav(abartmadan),mezelerden, ayrıca kabaklı borek yapıcak bir arkadasım kesin ondan da yerim. Ama cheesecake simdiden ruyalarıma girmiyor desem yalan olur. Butun gun su icicem, cok cok az yemek yiyip gece abartıcam ne yazık ki ben de..Ertesi gun muhtemelen acıkmam ztn..2 gun salatayla filan beslenince bir hafta sonra cumaya kadar toparlamış olurum insallah diye dusunuyorum cnm..masalcim cok haklisinama ben bu rejimi 6 aydir yapiyorum ve bir gün olsun bu rejimi düsünmeden yemek istiyorum.... tabi ama su da var artik birazda yasam tarzi oldu bu o yüzden yemek istesem bile kendimi kötü hissetcem:) birde ben 22. ocaga kadar tartilmayacam o zaman eve gitcem evde tartilcam yani 3 hafta dikkat ederim hatta 3-4 gün 20 nin altinda tutsam dengelemis olurum galiba :)
pakette öyle yaziyo ben 1kb diye yiyordm bi baktim 100gr 7kb 1tanesi 50gr..izgaralik tavk sosis..o yüzden paketlerde ne yaziyosa ona göre hesapliyorm ben
evet masalcm haklisin bu sosislerde yada hazir köftelerde genelde galeta unu, yada misir unu yani bir un türünü katiyorlar o yüzden KB degeri yükseliyor....
Kız sen gecen gun baklavaları goturmuyo muydun? Ne cabuk unuttun tadını? Ben bir aydır kendimi yılbaşına sakladım resmen..Arada kacamak yapmayanlar icin gecerli yılbası..Ama sen de cumaya kadar yapmazsan kacamak o zaman biraz aşabilirsin tabiki limitlerini o gece icin tatlım..evet icinde de yaziyor o yüzden pek fazla yememeye calisiyorum onlardan..ya cok kötüsünüz ama bende yiyim ozaman tatlilaaar pastalarrrr :)))) ama benim mayisa kadar 75kg olmam lazim yiyecek olrsam yine zaman kaybi yemiyim en iyisi ben :)))
masalcim cok haklisinama ben bu rejimi 6 aydir yapiyorum ve bir gün olsun bu rejimi düsünmeden yemek istiyorum.... tabi ama su da var artik birazda yasam tarzi oldu bu o yüzden yemek istesem bile kendimi kötü hissetcem:) birde ben 22. ocaga kadar tartilmayacam o zaman eve gitcem evde tartilcam yani 3 hafta dikkat ederim hatta 3-4 gün 20 nin altinda tutsam dengelemis olurum galiba :)
almanya'da yasayanlara bir önerim olcak keto-shop.de diy bir site var oraya girin orada karbonhidrati düsük cikolatalar receller ya da evde kendiniz yapabileceginiz ekmek un karisimlari satiliyor...mesela o karisimla yapacaginiz ekmegin 100 graminda dogru hatirliyorsam 2 KB var...almanyaya gittigimde bende ordan siparis verecegim:)
masalcim cok haklisinama ben bu rejimi 6 aydir yapiyorum ve bir gün olsun bu rejimi düsünmeden yemek istiyorum.... tabi ama su da var artik birazda yasam tarzi oldu bu o yüzden yemek istesem bile kendimi kötü hissetcem:) birde ben 22. ocaga kadar tartilmayacam o zaman eve gitcem evde tartilcam yani 3 hafta dikkat ederim hatta 3-4 gün 20 nin altinda tutsam dengelemis olurum galiba :)
almanya'da yasayanlara bir önerim olcak keto-shop.de diy bir site var oraya girin orada karbonhidrati düsük cikolatalar receller ya da evde kendiniz yapabileceginiz ekmek un karisimlari satiliyor...mesela o karisimla yapacaginiz ekmegin 100 graminda dogru hatirliyorsam 2 KB var...almanyaya gittigimde bende ordan siparis verecegim:)
Kız sen gecen gun baklavaları goturmuyo muydun? Ne cabuk unuttun tadını? Ben bir aydır kendimi yılbaşına sakladım resmen..Arada kacamak yapmayanlar icin gecerli yılbası..Ama sen de cumaya kadar yapmazsan kacamak o zaman biraz aşabilirsin tabiki limitlerini o gece icin tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?