Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

cici hosgeldin canim kolay gelsin bizim tartilma günümüz cuma hepimiz cuma günü kilolarimizi bildiriyoruz iki haftadir arzu liste tutuyor en cok kilo veren haftanin birincisi oluyor

h.buldum canımm saolasınn hımm anlıyorum cuma günüü çok teşekkürlerr cnmbenimm umarım zamnla hepinizle daha iyi kaynaşırım

ögle yemeginden önce bir kuru incir 6
ögle
4 izgara kanat 0
salata 7.5 :)

8 adet findik 1

sabahda 16. hesaplamistim
toplam 31 oldu ,daha 19 hakkim var belki aksama tuzsuz cekirdek citlatirim 100 gr 5,4 kb var

bide ben salatama knorun salata sosundan koydum bir paketinde 2 kb varmis valla cok sevindim buna :)

Ben 2 hafta kadar kilo bildiriminde bulunmayacağım. Daha önce söyledim mi bilmiyorum. Şu ana kadar epey uzun bir yol geldim, çok kilo verdim. Bitiş noktasına da yaklaştım sayılır ama diyet yapmaktan bıktım. Bu aralar biraz şok diyetlere, şok yöntemlere başvurmak istiyorum. Bu konuda önerileriniz var mı kızlar? Kısa sürede birkaç kilo kaybettirecek, bana kaybettiğim moralimi geri verecek şok diyetler var mı bildiğiniz? :103:

slm kizlar benim kahvaltilarim hep ayni geciyo o yüzden yazmiyorum ama toplamda 22 (bunun 20si ekmek 1i peynir diger 1 puanda zeytin) oldu bu sabah
bir incir yedim 6
kücük parca bitter cikolata 2
aksam tavuk pirzola = 0
ve yanina haydari = 5 diyelim
simdilik 35 oldu
su 1.5 litre simdiye kadar bu daha da artar

bu arada ben yilbasinda kacamak yapmak istiyorum kendimi ödüllendirmek istiyorum...pastalar tatlilar yemek istiyorum sizce abartmis olurmuyum??

aa bu arada unutmadan sormak istiyorum fiskobirligin findik ezmesi varya onu okudum 100graminda 8 KB varmis ondan arada yesek olurmu? zaten sisesi galiba 300küsür gram

Birde sunu eklemek istiyorum baska bir forumda kizartilmis ekmegin Karbonhidrat degerinin azalmadigi yaziyor cünkü kizartilirken ekmegin icindeki nem orani azaliyor o yüzden gramaj olarak daha az geliyor fakat KB degerinde bir degisiklik olmuyormus...ama kalori degerinin azalip azalmadigini bilemicem
dipnot: bu bilgiyi ben baska bir yerden okudum paylasmak istedim...

Son düzenleme:

cok yiyince aliyo insan kilo ya ama az az ye abartmadan ama ben olsam yememmmmm :))) sonradan o tartilmak cok kötüü bi olay..

bende paylasayim bugün bari zaman varken :)

sabah yediklerimi yazmistim 8kb

1sosis 3.5kb
2burger 1.5kb
1 ayran kendim yaptim 6kb

1.5litre su

19kb ile günü kapatmis bulunuyorum

masalcim cok haklisinama ben bu rejimi 6 aydir yapiyorum ve bir gün olsun bu rejimi düsünmeden yemek istiyorum.... tabi ama su da var artik birazda yasam tarzi oldu bu o yüzden yemek istesem bile kendimi kötü hissetcem:) birde ben 22. ocaga kadar tartilmayacam o zaman eve gitcem evde tartilcam yani 3 hafta dikkat ederim hatta 3-4 gün 20 nin altinda tutsam dengelemis olurum galiba :)

almanya'da yasayanlara bir önerim olcak keto-shop.de diy bir site var oraya girin orada karbonhidrati düsük cikolatalar receller ya da evde kendiniz yapabileceginiz ekmek un karisimlari satiliyor...mesela o karisimla yapacaginiz ekmegin 100 graminda dogru hatirliyorsam 2 KB var...almanyaya gittigimde bende ordan siparis verecegim:)

Son düzenleme:
Valla ben de abartmayı düşünüyorum yılbaşında..Hatta çok guzel vişneli cheesecake yaparım (ayıptır sölemesi) ondan yapıp goturucem arkadasın evine. Hindi, iç pilav(abartmadan),mezelerden, ayrıca kabaklı borek yapıcak bir arkadasım kesin ondan da yerim. Ama cheesecake simdiden ruyalarıma girmiyor desem yalan olur. Butun gun su icicem, cok cok az yemek yiyip gece abartıcam ne yazık ki ben de..Ertesi gun muhtemelen acıkmam ztn..2 gun salatayla filan beslenince bir hafta sonra cumaya kadar toparlamış olurum insallah diye dusunuyorum cnm..

pakette öyle yaziyo ben 1kb diye yiyordm bi baktim 100gr 7kb 1tanesi 50gr..izgaralik tavk sosis..o yüzden paketlerde ne yaziyosa ona göre hesapliyorm ben

evet masalcm haklisin bu sosislerde yada hazir köftelerde genelde galeta unu, yada misir unu yani bir un türünü katiyorlar o yüzden KB degeri yükseliyor....

evet masalcm haklisin bu sosislerde yada hazir köftelerde genelde galeta unu, yada misir unu yani bir un türünü katiyorlar o yüzden KB degeri yükseliyor....

evet icinde de yaziyor o yüzden pek fazla yememeye calisiyorum onlardan..ya cok kötüsünüz ama bende yiyim ozaman tatlilaaar pastalarrrr :)))) ama benim mayisa kadar 75kg olmam lazim yiyecek olrsam yine zaman kaybi yemiyim en iyisi ben :)))

Aylincim şu fındık ezmesi olayına takıldım yaa...Gercekten oyle mi yazıyor kavanozunda? Ben de nasıl severim fındık ezmesi fiskobirligin ve cok da özledim..Ama şeker ilaveli oluyor o nasıl olur da o kadar düşük olur? Benim cnm cok tatlı cektiginde bir minik bitter cikolata atıyorum agzıma..Daha dogrusu agzıma atmıyorum da minik minik ısıra ısıra bitmesin diye en yavas seklimde yiyorum..( benim sevdigim bitterin bir dişi 3kb filan)..Ama fındık ezmesi alıcam şimdi üşenmesem bu saatte dayanamayıp..O kadar canım cekti.

Kız sen gecen gun baklavaları goturmuyo muydun? Ne cabuk unuttun tadını? Ben bir aydır kendimi yılbaşına sakladım resmen..Arada kacamak yapmayanlar icin gecerli yılbası..Ama sen de cumaya kadar yapmazsan kacamak o zaman biraz aşabilirsin tabiki limitlerini o gece icin tatlım..

harikaaaa bi siteeee neler neler var disarda yok böyle düsük kbli seyler cok begendim ben bu siteyi inanmiyorm recelde 0kb yaziyoooo

aylincim dedigin siteyi dolastim diet icin harika ürünler var bayildim vallahi

götürüyodum vallaaaaa tamam ben yapmayacam kacamak :) zaten büyük ihtimal evde olacam yalniz..evdede kacamak yapamam tatliyla ilgili hicbirsey almiyorm aldirmiyorm huyumu bildigim icin :)

kizlar acikcasi yilbasinda bende yemeyi düsünüyorum esim izne ayrildiginda köstebek pastasi istedi bende yilbasinda yapicam dedim o zamana kadar sabret cünkü bende yemek istiyorum dedim

kızlar bu diyeti pek anlamadım sayfalara baktım ama yinede tereddütte kaldım biri bana kısaca ne yapmam gerektiğini anlatabilirmi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…