Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar merhaba ben dayanamadım bu sabah tartıldım yine ve sonuç 71.6 öyle çok sevindimki 1 günde farkedermi ya ama bugün şişkinilğim yok üstelik beşibiryerde çayı içmeme rağmen şimdi gene içecem. bugünkü menümüde yazayım, tartıda o kg yu görünce bugün hiç kaçamak yapmayım dedim ama çok küçük bir parça beyaz ekmek yedim öğleyin kayınvalidemde.

sabah yarım simit
biraz tereyağ
peynir
3 tane zeytin
şekersiz çay

ara beşi bir yer de çay

öğle tavuk pirzola, salata, Beyaz ekmeğin köşe kısmı, küçük bir parça

akşam ton balıklı salata

Yalnız bugün meyveleri kaçırdım biraz eşim kızdığı için yemek zorunda kaldım. 1 dilim elma, yarım havuç, 3 dilim portakal çok değil değilmi kızlar.

Pperi ve masal:) sevindim site begenmenize hatta o ekmek olayi süper birsey almanyaya gider gitmez ilk onlari siparis vermek olacak birde tabiki 3kb li cikolatalardan

evet aslicim( bu arada aslicim dedim ama yas kac bilemedim) :) ben üzerinde 8 diye okudum hatta cok sasirdim hatta nette besin degerlerini buldum
FİSKOBİRLİK FINDIK EZMESİ

Besin değerleri(100gr)

Enerji 655 kcal
protein 11 gr
karbonhidrat 8 gr
yağ 44 gr
Tekli doymamış 34.2 gr
Çoklu doymamış 7.5 gr
Doymuş 2.3 gr

yag orani biraz fazla ama genelde doymamis yag oldugundan kötü yag degil aslinda....bence hergün kahvaltida yenmemesi daha faydalidir ama haftada 1-2 bir kasikdan da zarar gelmez diye düsünüyorum

valla ben de tam tersini düşündüm.her gün tatlı istendiği an yenebilir.neden dersen çünki diet çikolatalar da bile daha fazla karbon var.ben de ilk gördüğüm de karbon değerini çok şaşırmıştım nasıl olur die

aylincim yaş 30 benim istedigini söyleyebilirsin.
Bugun alıcam fındık ezmesi kesin..
Biraz dag başında oturdugum için dün üşendim ama bugun alıcam
Herkese gunaydın kızlar iyi pazarlar..

ya benim moralim cok bozuk aksam kacamak yaptim ama sayarak bide 108kb ye ciktim

2cheesburger 1 nuggets yedim ve sabah tartildim 1.2kg almisim yaaaa hay zikkimin kökünü yiyim ben emiiiii ya ben en cabk nasil eritebilirim 94ü görecegime bide aldim cok üzgünüm bitttiiiiiiii bittttiiiiiiiii bidaha ne baklava ne cikolata ne baska bisey canim cikiyo benim o kilolari vercem diye
o 1.2kg vercem diye ne ugrasiyorm 1günde hoppp geri almak ne kolayyy ( napcam simdi ben nasil eritebilirim daha cabk bunlari cumaya kadar 94.5 olayim ya nolrrrr

cok azmi yesemmmmm ama gercekten az..
kahvaltida sadece 2peynir 1yesil cay olsaaa
öglee yemesem
aksam tonbaligi yesem nasil olr gitsinnnnnnnn o kilo bidaha gelmesin cok mutszm benim degil yilbasi 5ay kacamaga hakkim yoooook daha yeni basladim kacinci kacamak

kahvaltiyi dedigim gibi yaptim

Son düzenleme:
tesekkur ederm cnm yarın tekrar baslıyorum :)insallh..

Masalcim napmissin sen gece gece ! Benim anladigim kadariyla sen cogu kacamaklarini gece yapiyorsun o yüzden erkenden yat derim ben....yada o cheesburgerin keske sadece etini yeseydin ekmegini yemeden....ama olmus artik...
bundan sonraki günler icin KB degerini düsük tut ama ögün atlama mesela hic ekmek seker yeme sadece yumurta tavuk peynir ye...birde bolbolbol su ic....seker ihtiyacini da mesela tatlandiriciyla(süßstoff) ile giderebilirsin... birde ritter sport diät var ya marketlerde onun mesela 100graminda sadece 4 KB var(seker olarak)besin degerlerini okuyunca 30küsür görünüyor fakat maltit bizim rejimimizde zararsiz olan tatlandirici yani onun KB larini saymiyoruz bunu da yiyebilirsin ama tabiiki abartmadan....
ama sen kesin bence bu bir kac gün 10un altinda tutmaya calis Karbonhidrati

Bende 25 yasindayim aramizda cok yas farki yok ama ben Asli Abla demek istiyorum o zaman :) Bu arada su findikezmesiyle alakali bir test yapsak nasil olur acaba....mesela bir hafta biri normal yediklerini yazsin ikinci hafta yine ayni seyleri yesin fakat buna o findikezmesini mesela günde iki cay kasigini dahil etsin ...bence böylece etki ediyormu etmiyormu anlayabilirdik...tabi cok zor birsey ama ben evde olsaydim kesin yapardim oradaki düzenim daha iyi cünkü

Son düzenleme:
Ah be cnm yaa..Baklavalar bitti derken, simdi de cheeseburger nerden çıktı yaa..Hay allahım,hani yılbasına kadar yemiycektin birsey de yılbasinda yiyecektin..Valla cok uzuldum ama yapacak bisey yok,olan olmuş..Bir hafta aç kalıyosun bir kilo veriyorsun sonra dayanamayıp bir gecede hatta bir ogunde alıyosun kiloyu geri..Bu sefer annende de yemedin anlaşılan ama neyse..Lutfen tatlım bak ne kaldı mayısa?? Yetişemiyeceksinn bak istedigin kiloya benden soylemesi..Sonra hatırlatırım yetişemeyince bu yediklerini cnm ( Hadi artık bak söz ver bize ve lutfen bozma sekerim tamam mı?

tesekkür ederim cevap icin bende 10un altinda tutmayi düsünüyorm hakettim ben bunu ne icinde yediysem sankiiiiiii cok pisman oldm coook bide üstüne cok mutsuzm

Aylincim ben korkuyorum galiba denemeye..Belki gercekten bisey olmayacak ama ben çok sıkı yapıyorum ve kacamak yapmaya cok korkuyorum..İşin ucunu bir kere kaçırırsam kesin devamı gelir diye tatlımm..KB degeri dusuk olsa bile kulaga cok kilo yapacak birseymiş gibi gelio fındık ezmesi..Hakikaten nutelladan bile cok severim fındık ezmesini..Ama daha az kilolu olan arkadas denesin isterse..Ben eve alırsam bitirmeden bırakmam kesin kavanozu :))

asli ablaaaa valla bozmicam bidahaaaa kesinlikleeee bak yemin ettim cok pisman oldm bide cok mutsuz oldm bosyereee degermiydi sanki cok pismanm cok...bidaha beni bozarken göremeyeceksiniz söz veriyorm bidaha olmayacak

asli ablaaaa valla bozmicam bidahaaaa kesinlikleeee bak yemin ettim cok pisman oldm bide cok mutsuz oldm bosyereee degermiydi sanki cok pismanm cok...bidaha beni bozarken göremeyeceksiniz söz veriyorm bidaha olmayacak

Tamam bak bu sefer inanıyorum sana ama sakın 2 gun sonra bu verdigin sözü unutma şekerimm..Daha çok yolun var sakın unutma.O tarz yiyeceklerin senin hayatında yeri yok..Cunku sen guzel ve taş gibi bir kız olarak çıkacaksın nişanlının karşısına..

cumaya kadar 5-10 arasinda tutsam KByi

94.5 inermiyimmm

Ben bugun bir sitede okudum da 5-10 arasında tutmak da cok zararlı yazıyordu..Ben de bazen tutuyorum ama bagırsak sistemini degiştiriyomus ve kaslardan veriyomussun o da cok tehlikeliymiş..
Sen yemek gerekenleri ye gene 30 un etrafında kalırsan ve hic kacamak yapmayıp sularını icersen eminim zaten verirsin cnm..Kilo vermeye calısırken bir anda saglıgından da olma diye dusunuyorum..Atkins diyeti yani KB diyeti bir cok tartısma konusu olmus zaten doktorlar icin.Ama çok düşük tutarsan da cok farklı rahatsızlıklar türeyebilir diyor bir cok Profesor.

Masalcim birde psikolojik olarak kendini sartlandirm ben bunlari yedim kesin kilo alirim diye... yedim oldu bitti ama bundan sonra yemicem ve kilo almicam diye düsün .... cünkü insan psikolojisi tuhaf bisey sen kendini simdi kilo aldim diye sartlandirirsan kesinlikle kilo almis olacaksin cuma gününe kadar...

bu arada ben bu findik ezme olayini deneyecegim fakat ancak ocagin 22 sinden sonra ... kendimi denek olarak feda etmeye hazirim :))) ozamana kadar yemeyin arkadaslar...

cok tesekkür ederim yanimda oldugunuz icin evet ben yaptim hatalari yedim baklavalari tatlilari hamburgerleri Aylininde dedigi gibi gecti bitti en önemlisi bidaha bunlari tekrarlamamak en azindan bidaha bu kacamaklara cesaret edemem sabah sonucu tartida gördügüm icin..ve kaldigim yerden devam...güzel ve seksi bi bayan olmak icin zayiflamak incelmek sart....bekle beni nisanliiiii seni cok pisman edecemmmmmm kiskancligindan delireceksinnn ya sizi cok seviyorm ben geri havama girdim vallaaa

Super hemen kurtardıysak seni ne guzel,işin başında kendin şartlanıp vazgectin..
Sen de biliyorsun ki her kadın guzeldir, ama şişman kadının guzel olma olasilıgı ne yazık ki zayıfa gore çok daha düşük..Bir dukkana gidip istedigin butun kıyafetleri alabildigini dusunsene..Şişman oldugun icin alamadıgın bir cok kıyafet var..Ama butun herseyi giyebileceksin ve bu muthiş bir sey..Bu arada sen Almanyadasın nişanlın Turkiyede diyosun..Nerde tanıştınız ve ne zaman evleniyorsunuz??

Aylincim senin kilonu bilmiyorum.Ama fındık ezmesi icin kendini feda edicek kadar çok kilon yok sanırm :)) Gene de kulaga pek tehlikeliymiş gibi gelio fındık ezmesi..Ama sen bilirsin dene bakalım..Kac kilo vermen gerekiyor cnm senin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…