Ben bugun bir sitede okudum da 5-10 arasında tutmak da cok zararlı yazıyordu..Ben de bazen tutuyorum ama bagırsak sistemini degiştiriyomus ve kaslardan veriyomussun o da cok tehlikeliymiş..
Sen yemek gerekenleri ye gene 30 un etrafında kalırsan ve hic kacamak yapmayıp sularını icersen eminim zaten verirsin cnm..Kilo vermeye calısırken bir anda saglıgından da olma diye dusunuyorum..Atkins diyeti yani KB diyeti bir cok tartısma konusu olmus zaten doktorlar icin.Ama çok düşük tutarsan da cok farklı rahatsızlıklar türeyebilir diyor bir cok Profesor.
Super hemen kurtardıysak seni ne guzel,işin başında kendin şartlanıp vazgectin..
Sen de biliyorsun ki her kadın guzeldir, ama şişman kadının guzel olma olasilıgı ne yazık ki zayıfa gore çok daha düşük..Bir dukkana gidip istedigin butun kıyafetleri alabildigini dusunsene..Şişman oldugun icin alamadıgın bir cok kıyafet var..Ama butun herseyi giyebileceksin ve bu muthiş bir sey..Bu arada sen Almanyadasın nişanlın Turkiyede diyosun..Nerde tanıştınız ve ne zaman evleniyorsunuz??
Aylincim senin kilonu bilmiyorum.Ama fındık ezmesi icin kendini feda edicek kadar çok kilon yok sanırm :)) Gene de kulaga pek tehlikeliymiş gibi gelio fındık ezmesi..Ama sen bilirsin dene bakalım..Kac kilo vermen gerekiyor cnm senin??
Evet Aslıcığım haklısın bende zararlarını okuduğum için, bazen yememem gerekenleri yiyorum, pilav, mercimek çorba, bakliyat gibi ama sınırlı ölçüde o yüzden benim diyet tam karb.diyetine benzemiyor bazen.
Siz yazmasaydiniz ben aksama kadar üzülürdüm üzüldügüm zamanda spor yapma hevesim gidiyor simdi keyfim geri yerine geldi ama iyiki almisim kilo biliyomsnz cünkü bidaha asla cesaret edemem korkarim 1.2kg az degil...biz nisanlimla 4.5yil önce memlekette tanistik uzaktanda akrabamiz bu arada..2009da nisanlandik..o almanyaya gelmek istemiyor bende türkiyeye gitmek istemiyorm diye evlilik olayi uzadi..artik karar verildi ben gitmek istiyorm zaten basindan beri sevmiyorm almanyayi..annem icin gitmek istemiyordm türkiyeye,tekbasina kalacak diye ama evlendi annem yeniden..beni baglayan birsey kalmadi..simdi türkiyedeki isler yoluna girince evlenip orda yasayacaz insallah..henüz evlilik tarihi belli degil..nisanlimla tanistigimda 69kiloydm bacaklarim cok kalindi basenler falan..ozaman ilk bana zayiflarmisin dediginde cok kizmistim..herzaman diyor ben seni her halnle seviyorm diye ama zayiflamami istiyo kim istemezki hakli istemekle..o askere gitmeden önce 85kiloydu simdi 75kg
Verirsin cnm..Onemli olan yaşam tarzı haline getirmen bu rejimi..Bu bir surec degil uzun sure senin sectigin bir yaşam biçimi diye düşünmen lazım..Ve şu zaman bitcek, bu zaman bitcek dememen lazım..Bitmeyecek cunku uzun sure istedigin kiloya ulaşsan da bitmemeli...Yoksa cok kolay geri gelir o kilolar..ayrica hazal kaya varya asli ablaaaa onun gibi olmami istiyormus kendileri ben nasil okadar zayif olacamki..olacam göreceksin diye hirs yapmistim ona ama okadar zayif olabilirmiyim hiiic bilmiyorm nerde benim kilom nerdeeee 55kilo gerci okadar insanlar 40-45kilo veriyorlar pes etmeyip
ayrica hazal kaya varya asli ablaaaa onun gibi olmami istiyormus kendileri ben nasil okadar zayif olacamki..olacam göreceksin diye hirs yapmistim ona ama okadar zayif olabilirmiyim hiiic bilmiyorm nerde benim kilom nerdeeee 55kilo gerci okadar insanlar 40-45kilo veriyorlar pes etmeyip
Erkekler isterler masalcım, ben 4 gün önce evliliğimde 10.yılıma girdim ve nasip olursa yeni araba aldık eşim diyorki sıfır arabaya, bakımsız ve şişman kadın bindirmiycem o yüzden en kısa zamanda kg. ver hayatım diyor. şaka yapıyor güya. ee benim 10 yıllık eşim derse birde 2 çocuğun üstüne seninki haydi haydi der.
Bende yediklerimi paylaşayım.
sabah sucuklu yumurta 1
2 dilim ekmek 16
öğle
Tavuk göğüs 8, salata 5
ara : beşibir yerde çay
akşam : Yumurtalı ıspanak 8, yoğurt için 5 diyorum. benim bu hafta menülerim bayağı düzeldi gibi geldi kızlar sizce.
Evet cnm cok guzel yediklerin de tavuk gogus neden 8 dedin?
Nugget filan mıydı?
Benim de yediklerim.
Sabah iki dilim uno light tost sucuk b.peynirli-16
Oglen tavuklu sezar salatası -6 diyorum
Ara cafe latte 5
Aksam zeytinyaglı taze fasulye-8
Toplam 35 le kapıyorum gunu..Afiyet olsun hepinize...
Canım benim özledimm yaa..Butun haftasonu gelmeyince uzak kalıyoruz..Günayydınnn Arkadaşlarımmm ve canımmm Aslııcımmm geçmişi okuorum 2 gündür yoktum. hemen okuyayım yazıcam.. valla haftasonları hepinizi çok özlüorum .. okuyup geliorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?