Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Evet Aslıcığım haklısın bende zararlarını okuduğum için, bazen yememem gerekenleri yiyorum, pilav, mercimek çorba, bakliyat gibi ama sınırlı ölçüde o yüzden benim diyet tam karb.diyetine benzemiyor bazen.

Siz yazmasaydiniz ben aksama kadar üzülürdüm üzüldügüm zamanda spor yapma hevesim gidiyor simdi keyfim geri yerine geldi ama iyiki almisim kilo biliyomsnz cünkü bidaha asla cesaret edemem korkarim 1.2kg az degil...biz nisanlimla 4.5yil önce memlekette tanistik uzaktanda akrabamiz bu arada..2009da nisanlandik..o almanyaya gelmek istemiyor bende türkiyeye gitmek istemiyorm diye evlilik olayi uzadi..artik karar verildi ben gitmek istiyorm zaten basindan beri sevmiyorm almanyayi..annem icin gitmek istemiyordm türkiyeye,tekbasina kalacak diye ama evlendi annem yeniden..beni baglayan birsey kalmadi..simdi türkiyedeki isler yoluna girince evlenip orda yasayacaz insallah..henüz evlilik tarihi belli degil..nisanlimla tanistigimda 69kiloydm bacaklarim cok kalindi basenler falan..ozaman ilk bana zayiflarmisin dediginde cok kizmistim..herzaman diyor ben seni her halnle seviyorm diye ama zayiflamami istiyo kim istemezki hakli istemekle..o askere gitmeden önce 85kiloydu simdi 75kg

Evet ben de surekli et yerine sebze yemeye calisiyorum hep, cunku korkuyorum surekli peynir yumurta et tavuk yemekten bazen..Uzun sureli hicbir doktor onermiyor cunku bu rejimi ve hatta okuduysanız bu rejimdeki en kandırıcı nokta kaslardan vermekmiş..Yani ilk etapta kaslardan kilo veriyosun(ki bu kolay olan) o yuzden bu rejim cok guzel kilo verdiriyor deyip devam ediyorsun. Ama simdi baya bir degişiklige ugramış bu rejim. Meyvesiz hayat aslında cok tehlikeli ama ben kendimi hep şoyle kandırıyorum..Ben zatn eskiden de meyve cok yemezdim..Hiç aramıyorum o yuzden..Yani kilo verene kadar dayanıp sonra saglıklı birsekilde baklagil ve meyve ile devam etmek istiyorum hayatıma..Onemli olan tam olarak yaşam tarzı haline getirmemek bu rejimi.Ama Atkins diyeti olarak gecen bu diyet butun dunyada milyonlarca insan tarafından yapılıyor. Ve normakde o kadar saglıksız besleniyoduk ki rejim yapmazken, şuanda o zamana gore cok daha saglıklı besleniyoruz tabiki de..Sebzesiz gun atlamamak cok onemli, meyve de minnacık da olsa en dusuk kb li olandan bir tane almalıyız aslında..Et olarak kırmızı et yerine tavuk ve balık tercih edip ona gore daha saglıklı hale getirebiliriz bir sure sonra bu diyeti..Ama çok düşük tutmak hakikaten cok tehlikeli diyor butun doktorlar..En az 35-40 almak gerektigini savunuyorlar..

ayrica hazal kaya varya asli ablaaaa onun gibi olmami istiyormus kendileri ben nasil okadar zayif olacamki..olacam göreceksin diye hirs yapmistim ona ama okadar zayif olabilirmiyim hiiic bilmiyorm nerde benim kilom nerdeeee 55kilo gerci okadar insanlar 40-45kilo veriyorlar pes etmeyip

Ne guzel bir hikaye ama sen demek ki azminle vericeksin bu kiloları..Tabiki her halinle seviyorum der ama zayıflayınca inan bana bir baska sever..Daha bir de evlenince cocuk olunca kilo alınıyor..O yuzden simdi vermek zorundasın..Bak cnm benim 5 sene bitti evliligimde..Ben de evlenirken 58 kilo idim..Tam 20 kilo almışım yani düşün..Şimdi zayıflamaya basladıgımdan beri eşimin surekli iltifat etmesi bana bir farklı bakması inan cok hoşuma gidiyor..Beni daha cok motive ediyor..Ama tabiki sizler kadar degillllll :)) Bu yuzden erkek ne kadar boyle de seviyorum seni dese de herzaman zayıf kadın gormeyi tercih eder..Tecrubeyle sabittir..

Verirsin cnm..Onemli olan yaşam tarzı haline getirmen bu rejimi..Bu bir surec degil uzun sure senin sectigin bir yaşam biçimi diye düşünmen lazım..Ve şu zaman bitcek, bu zaman bitcek dememen lazım..Bitmeyecek cunku uzun sure istedigin kiloya ulaşsan da bitmemeli...Yoksa cok kolay geri gelir o kilolar..

Erkekler isterler masalcım, ben 4 gün önce evliliğimde 10.yılıma girdim ve nasip olursa yeni araba aldık eşim diyorki sıfır arabaya, bakımsız ve şişman kadın bindirmiycem o yüzden en kısa zamanda kg. ver hayatım diyor. şaka yapıyor güya. ee benim 10 yıllık eşim derse birde 2 çocuğun üstüne seninki haydi haydi der.

haklisiniz tabi isteyecekler citi piti her istedigini giyen ve üzerine yakisan havali bayanlar kim istemezki öyle esi nisanlisi sevgilisi olsn sahsen ben erkek olsam bende isterdim allah hepimize o günleri gösterir insallah ben nisanlimin sayesinde cok hirs yaptim onu soook etmek istiyorm ve edecemde vazgecmeyecem o gelene kadar 15kilo demisti ben fazlasini verecem...sonra saclarimin rengini degistirecem tirnaklarimi yaptiracam havaalaninda taniyamayacak beni..düsüncesi bile harika birde gerceklestigini düsünün nasil pis pis gülecem beeeen allahim o günleri göster banaaa
aha nisanlim aynen böyle olacak eskisi gibi gözleri dört dönecek bakan varmi diyeee

Masumcum seni o kadar iyi anlıyorum ki..Benimki de hep şakayla karışık takılır banaa ama biliyorum ki her şakanıın içinde bir gercek payı vardır..Ayrıca ben ikinci çocugu istiyorum ve eşim 55 kilo olmadan olmaz..Sonra çok pişman olursun kilolar üstüne yapışınca benim başımın etini yersin dedi..Aslında çok da haksız sayılmaz..Ben de insallah ikinci cocugumu zayıf zayıf dogurabilmek icin yapıyorum rejimi..:))
Ama tabi kiloları verdikten sonra bu yazı zayıf gecirmek istiyorumm..

yediklerimi paylasayim bari ben :)

sabah 2peynir yesil cay 0kb peynirin arkasinda öyle yaziyor :)

simdi 2sosis 7kb

aksamda ya kiymali ymrta yada tonbaligi yiyecem sanirim

bende yediklerimi yazayım
sabah burger kaşar peyniri az süzme yoğurt çay
ara lor peynir az bi parça kaşar
akşam balık kızartma .
kızlar kanal 7 de bi dr çıktı sistemi bizim diyete çok benziyor.başka seyreden var mı.
namaza kalkıyorum acıktım da akşam görüşürüz

Bende yediklerimi paylaşayım.
sabah sucuklu yumurta 1
2 dilim ekmek 16
öğle
Tavuk göğüs 8, salata 5

ara : beşibir yerde çay

akşam : Yumurtalı ıspanak 8, yoğurt için 5 diyorum. benim bu hafta menülerim bayağı düzeldi gibi geldi kızlar sizce.

Son düzenleme:

Evet cnm cok guzel yediklerin de tavuk gogus neden 8 dedin?
Nugget filan mıydı?
Benim de yediklerim.
Sabah iki dilim uno light tost sucuk b.peynirli-16
Oglen tavuklu sezar salatası -6 diyorum
Ara cafe latte 5
Aksam zeytinyaglı taze fasulye-8
Toplam 35 le kapıyorum gunu..Afiyet olsun hepinize...

Asli abla kilom en son tartildigimda tam bayramdan sonra 71.5 du galiba yani cok az degil:)) ama bu aralar cok tatliya sardim niye bilmiyom can sikintisindan galiba....

ama galiba bence birsey olmaz sonucta 8KB var bizde önemli olan KB lar oldugu icin bilmiyorum sonucu bir ay sonra görecegiz :)))

bugün yyediklerimi yazayim
Kahvalti klasik 23

öglen iki bisküvi = 8

aksam firinda tavuk pirzola = 0
cikolata = 6

toplamda 37

Tavada yaptımya ondan aslında sadece, pulbiber ve karabiber atıyorum dediğin gibi daha düşük olmalı, ben en çok tavuğun göğüs kısmıyla doyuyorum. Birde akşam menüm değişti. Ispanaklar geçen haftadandı. hoşuma gitmediği için yapmadım. onun yerine kıyma, domates, biber kavurdum. bir tanede yumurta kırdım.onu yedim. ha birde komşu aşure getirmiş ama sadece 3 tatlı kaşığı yedim, çok değil değil mi?

Masumcumm ,
tava balık ve tavugun fazla olmasının sebebi, tavada kızartıldıgı zaman galeta unuyla kızartılır genelde..
Ozellikle balık icin..Ama normal kızartırsan bunun KB degeri artmaz sonucta boyle birsey olması bana ters gelio..Benim tavadan anladagım uzerine bisey surup kızartma...Ben kızartıyorum sonucta ve hic yuksek saymıyorum onu..:)

Günayydınnn Arkadaşlarımmm ve canımmm Aslııcımmm geçmişi okuorum 2 gündür yoktum. hemen okuyayım yazıcam.. valla haftasonları hepinizi çok özlüorum .. okuyup geliorummmmmm

canım arkadaşlarım kilo veremediğime lütfen üzülmeyin bende o gün üzüldüm ama sonra geçiyor üzüntüm.. çünkü kilo olarak vermesemde bütün giysilerimin hepsi inanılmaz bollaştı.. gören herkes arzu ne kadar kilo vermişsin dio ki aslında ben sadece 4-5 kilo verdim 2 ay boyunca.. şimdi biraz daha gayretle bu haftaki şişkinliğim geçerse ki geçio yani cumaya göre cok cok iyiyim.. 1-2 kilo vereceğime inanıorum..

aslıcımmm canımm benimm sonunda otları aldım pazar günü içmeye başladım 3 bardak içtim sabah aç karnına içiorum ilkini sonra yemekten biraz önce sonuncuyuda yatarken içiorum.. yani gerçekten poşet çayla alakası bile yok tat olarak.. diğeriyle çok farklı.. yani aslında biraz daha kötü tadı benim için masumum canım kesinlikle sende o poşet çayları bırakıp bunu denemelisin..bağırsaklarımı çalıştırdığını hissediorum gerçekten de..

bu arada aktarcı bana tere tohumu verdi yani inanın korkunç tadı ama metabolizmayı çok çalıştırıomuş güya tabi.. denemek lazım deyen varsa fikirlerinide bekliyorum..

aslım bu haftasonu hiç kaçamağım olmadı.. cumartesi ve pazar gerçekten dikkat ettim.. sadece cok şiştim die ve sanırım kızdım die :) cuma ve cumartesi su içmedim.. ama dün yine başladım.. çünkü şişliğimde inmeye başladı..

neyseee gelinde hadii muhabbet edelimm birazz

Günayydınnn Arkadaşlarımmm ve canımmm Aslııcımmm geçmişi okuorum 2 gündür yoktum. hemen okuyayım yazıcam.. valla haftasonları hepinizi çok özlüorum .. okuyup geliorummmmmm
Canım benim özledimm yaa..Butun haftasonu gelmeyince uzak kalıyoruz..
Arzu ben de kavitasyon istiyorum yaa..Memnun musun tatlım??

Herkese merhaba kızlar,
Arzuhelinin dostane yaklaşımın için teşekkür ederimm.Ben bu diyeti yapmakta karaasızdım zaten.Dediğin gibi emzirirken sakıncalı.Bende proteinleri artırma kararı aldım.Çünkü o zaman açlık bastırılıyor.Yoksa gece yemeklere saldırıyorum.Zaten emzirenlerin her gün yumurta,et türü tüketmesi şartmış.Yanında sebze aralarda da meyve yiyorum.Tok hissediyorum kendimiii.
Gerçekten kilo işi zor.Ben balık etliyim desenizde kıyafetler hep standart ve üzerinizde iğreti duruyor. Ben de alışverişe çıkınca eşime dünyayı zindan ediyorum.Ağlayasım geliyor 60 lı kilolarda bile.Ve ben ipin ucunu kaçırsam biliyorum fırlar gider.Kilo almamak bile benim için iyi.
Herkese sevgiler, güzel sohbetiniz için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…