Hayır cnm gormedim..Ne yazdın nerde? Kacırmısım sanırımm..canımm sen diğer yazdığımı gördün müü??? çey ve tere tohumu ile lgiliii
canımm sen diğer yazdığımı gördün müü??? çey ve tere tohumu ile lgiliii
Hahahah satır atlayarak okumusum..Simdi gordum tere tohumunu..E hadi dene bakalım faydasını görürsem kesin söle biz de alalım bari..Super dalgınım sanırım bugun ben..Oglum da grip oldu gene bi yandan onla ilgileniyorum..Okula da goturmedim..Sanırım bi tuhaf oldum ben bugun..Kusura bakma Arzucumm..
Ay yok o zaman direk bana yasakmış..Ay cnm masumcumm cok saol cnm yaa..Bu arada sana masumcum demek garip gelio artık daha normal bir ismin var mı sana oyle hitap edelim :))Arzucuğum en kısa zamanda aktardan alıcam beşibir yerde çayını, şimdi netten tere tohumuna baktımda, balla yenmesi öneriliyor, sen nasıl tüketmeye başladın üzerinede 1 bardak sıcak su içilmesi gerekiyormuş, Ender SARAÇ tavsiyesi, Aslıcığım tiroit hastalarına önerilmiyor kullanmadan iyi araştır canımm.
Arzucuğum en kısa zamanda aktardan alıcam beşibir yerde çayını, şimdi netten tere tohumuna baktımda, balla yenmesi öneriliyor, sen nasıl tüketmeye başladın üzerinede 1 bardak sıcak su içilmesi gerekiyormuş, Ender SARAÇ tavsiyesi, Aslıcığım tiroit hastalarına önerilmiyor kullanmadan iyi araştır canımm.
Ay yok o zaman direk bana yasakmış..Ay cnm masumcumm cok saol cnm yaa..Bu arada sana masumcum demek garip gelio artık daha normal bir ismin var mı sana oyle hitap edelim :))
Canım benim zaten yeme öle bir tadı var ki mahvolursun yani... hiç sevmedim bende yiyebileceğimi sanmıorum ama iki hafta katlanıcam bakalım..
bende yediklerimi yazayım :)))))))))
1 kaşık tere tohumu 2 bardak su
epeyceeee büyük bir bardak hatta 2 ye yakın 5ibiryerde çay
2 dilim kızarmış uno light denge 2 k.k beyazpeynir 1 büyük haşlanmış tavuk budu aahahhaah :)))))
sonra birazdan yine 5ibiryerde çay
suan çok tokum acıkınca yine haşlanmış tavuk ya da ton balıklı salata..
akşamda karnabahar yemeği biraz yopurt
sonra yine 5ibiryerde çay
3 litre su
zaten kavitasyonumda var bugün bakalım nolcak bu hafta
Ay yok o zaman direk bana yasakmış..Ay cnm masumcumm cok saol cnm yaa..Bu arada sana masumcum demek garip gelio artık daha normal bir ismin var mı sana oyle hitap edelim :))
Bugun yediklerim
Sabah kahvaltısı
Kıymalı peynirli omlet
Bir dilim uno light denge
Oglen yemeginde
Somon ızgara
Aksam Yemeginde
Kereviz salatası ve Kofte yemeyi dusunuyorum
Ben 5-6 yıl önce aynı bu listeyle bir ayda 11 kilo vermiştim. Spor da yapıyordum. İki yıl da korumuştum o kiloyu. Şimdi o zaman rejime başladığım kiloları özlemle anıyorum. Başka rejimleri de yapamıyorum çünkü sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Neyse ki tatlı, çikolata düşkünlüğüm yok. Çayı kahveyi de şekersiz içerim ama işte tuzlu, ekşi yemeden duramıyorum. Duygusal yeme sorunum var sanırım:) Sizlerle motive olup yarın sabah ben de başlıyorum bakalım.
Boyum 1.64, kilom en son 78 di ama korkumdan bir aydır tartıya çıkmıyorum. Bir zamanlar çizelgem vardı ama tekrar yapmak gerekli sanırım.
Ben 5-6 yıl önce aynı bu listeyle bir ayda 11 kilo vermiştim. Spor da yapıyordum. İki yıl da korumuştum o kiloyu. Şimdi o zaman rejime başladığım kiloları özlemle anıyorum. Başka rejimleri de yapamıyorum çünkü sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Neyse ki tatlı, çikolata düşkünlüğüm yok. Çayı kahveyi de şekersiz içerim ama işte tuzlu, ekşi yemeden duramıyorum. Duygusal yeme sorunum var sanırım:) Sizlerle motive olup yarın sabah ben de başlıyorum bakalım.
Boyum 1.64, kilom en son 78 di ama korkumdan bir aydır tartıya çıkmıyorum. Bir zamanlar çizelgem vardı ama tekrar yapmak gerekli sanırım.
Ama o zaman 20li yaşlardı, her sabah kalkıp 1.5 saat step ve ağırlık çalışıyordum ve karbonhidrat almadığım gibi miktarı da kısıyordum. Uzun süreli erkek arkadaşım beni terk etmişti o yüzden motivasyonum süperdi :)) Zayıflayayım da beni görünce dibi düşssün diyordum. Şimdi evlendim (başkasıyla tabi :) ve eşim de çok düşkün boğazına, gece geç geliyor, mutfağa giriyor bir güzel yemek yapıyor, bana da yediriyor sağolsun:) Başta herkes çok şanslısın dedi ama ikimiz de 1.5 yılda 15er kilo aldık ve benim boynumda 2 belimde 2 fıtık var. Doktor kilo vermezssen bu omurga seni taşımaz ve hamile kalırsan iyice tehlikeye girer diyor..
Ne zamandır, hazır değilim ben şu da geçsin bu da geçsin diyordum ama artık tak etti. Spora başlamak istedim, işe spor ayakkabılarımı getirdim öğlen bir saat yürürüm diye ama bir bacak ağrısı tuttu belden kaynaklı kaldım. Mutlaka zayıflamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?