Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canımcımm.. ben 2. seansıma gidicem kesinlikle memnunum ama çok araştırdım.. sana mail göndermiştim.. site isimleri vermiş mutlaka hergün bak oraya ve tabi en iyi makine eximia

Arzucumm ozel mesaj attım bir mesajlarını kontrol et..
Hayalgibicim: Umarım verirsin istedigin kiloları ama hakikaten zor bir dönem emzirme dönemi..
Cok fena saldırılıyor yemege açlık hissedip bebek emdikce..Cok net hatırlıyorum bu dönemleri..Kolay gelsin cnmm..

774.cü sayfaya bir bak eğer yoksa tekrar coppy paste edeyim.. bu arada msgına cevap yazdımm.. her 10 dk da bir msg yazabiliomuşşsun..

canımm sen diğer yazdığımı gördün müü??? çey ve tere tohumu ile lgiliii

Bak bu yazdıgını aynen geri yazıyorum çey ve tere tohumu deyince ben anlamadım ne yazık ki gibi..Heheheh çey demek çay demek sanırm...evet tabiki okudum çay olayını ve cok sevindim sonunda almana..Dur bakalım bu sefer faydası olucak mı ben de merak ediyorum..tere tohumu ile ilgili bir yazı ben gene orda okumadım ama neyse..bence besibiryerdenin kesin faydasını gorucen..Bu arada tabiki senin soyledigin yerlere baktım..Ama henuz karar veremedm iste..İyi bir yer cıksın diye bekliyorum..
Ben hic bozmadım rejimi ama benim de vucudumda şişlik oluştu...Hissediyorum..Yaa kocam resmen eriyo adam bir ayda 8 kilo verdi..Hem de sadece dikkat edio..Cok kıskanıyorum şu erkekleri..

Hahahah satır atlayarak okumusum..Simdi gordum tere tohumunu..E hadi dene bakalım faydasını görürsem kesin söle biz de alalım bari..Super dalgınım sanırım bugun ben..Oglum da grip oldu gene bi yandan onla ilgileniyorum..Okula da goturmedim..Sanırım bi tuhaf oldum ben bugun..Kusura bakma Arzucumm..

Teşekkür ederim aslıcımmm
Bebeğimle ilgienmem lazım.İnşallah herkes sağlıklı bir şekilde istediği kiloya ulaşır.Arada yazarımmm vaktim oldukça.
Sevgiyle kalın...

Arzucuğum en kısa zamanda aktardan alıcam beşibir yerde çayını, şimdi netten tere tohumuna baktımda, balla yenmesi öneriliyor, sen nasıl tüketmeye başladın üzerinede 1 bardak sıcak su içilmesi gerekiyormuş, Ender SARAÇ tavsiyesi, Aslıcığım tiroit hastalarına önerilmiyor kullanmadan iyi araştır canımm.

ayy nolcak canım aşk olsunn bebeğini öp benim için hemen iileşsin canım benimm.. hemen toparlanırsın sende evde hele ki bebek hastayken annenin dalgın olması çok normalllll

Ay yok o zaman direk bana yasakmış..Ay cnm masumcumm cok saol cnm yaa..Bu arada sana masumcum demek garip gelio artık daha normal bir ismin var mı sana oyle hitap edelim :))

Bugun yediklerim
Sabah kahvaltısı
Kıymalı peynirli omlet
Bir dilim uno light denge
Oglen yemeginde
Somon ızgara
Aksam Yemeginde
Kereviz salatası ve Kofte yemeyi dusunuyorum

masumcumm canım benim.. ben pazar günü aldım inan araştırmadan aktarcı dedi die aldım şimdi bende yavas yavas araştırıyorum .. bi çok yerde bende balla yenildiğini okudum bir kaçık bal bi tatlı kaşığı tere tohumu ve üstüne 1 bardak sıcak su.. ama ben küçük tatlı kaşığına döktüm ve 2 bardak suyla içiorum iki gündür bal bize tehlikeli olabilir diye ama balın kendi özündede bal iyi balsa yağ yakıcı etkisi varmış ben okuyunca çok şaşırdım.. bilemiorum yani bende tam olarak.. oyüzden deneyenler varsa yazsınlar istedim.. ama çay olayını gerçekten hemen hallet canım benim.. çünkü bizim içtiklerimizle tadının asla alakası yok.. ve bizimki genelde kekik kokuyor benimki öleydi herhalde en ucuzu die en cok kekik koymuşlar o poşet çaylara demlediğin çayın bunla alakası bile yok..

tereyi araştırıorum bakalım bazıları 2 haftada 5 kilo falan vermiş öle yazıolar bakalım görücez ama içilmesi o kadar zor ki tadı kokusu acılığı hiç sevmedim yaniii

İsmim Şaziye canım ne demek aktif tiroidi olanlara önerilmiyormuş ama yavaş çalışanlarında dikkatli tüketmesi halinde kg verimi oluyormuş dediğim gibi sen iyi araştır. bulunduğum çevrede yakınlarda aktar yok, eşime işe servisle gidiyor, ama yarın eşimle çarşıya çıkıcaz o zaman alırım çayı.

Memnun oldum Şaziyecimm..Boyle daha kolay konusmak..Tamam cnm ben de arastırıcam..Bakalım ne zaman istedigimiz kiloa inecegiz, bazen cok sıkılıyorum..Hemen insem ben bi daha yemek yemiyecegim söz diyorum ama olmuyo işte..daha cok yolumuz var cooooookk..

Ben 5-6 yıl önce aynı bu listeyle bir ayda 11 kilo vermiştim. Spor da yapıyordum. İki yıl da korumuştum o kiloyu. Şimdi o zaman rejime başladığım kiloları özlemle anıyorum. Başka rejimleri de yapamıyorum çünkü sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Neyse ki tatlı, çikolata düşkünlüğüm yok. Çayı kahveyi de şekersiz içerim ama işte tuzlu, ekşi yemeden duramıyorum. Duygusal yeme sorunum var sanırım:) Sizlerle motive olup yarın sabah ben de başlıyorum bakalım.

Boyum 1.64, kilom en son 78 di ama korkumdan bir aydır tartıya çıkmıyorum. Bir zamanlar çizelgem vardı ama tekrar yapmak gerekli sanırım.

Hoşgeldin canım sen çok iyi kg vermişsin o zaman, ben 2 aydır 6 kg.yu zor verdim. sende bendenmişsin benimde canım tatlı çekmez ama, tuzlu, acı onları canım çeker, hamur işlerine hayır diyemezdim ama yavaş yavaş alıştım bu düzene, dilerim sende eskisi gibi çabuk kg verirsin.

Ama o zaman 20li yaşlardı, her sabah kalkıp 1.5 saat step ve ağırlık çalışıyordum ve karbonhidrat almadığım gibi miktarı da kısıyordum. Uzun süreli erkek arkadaşım beni terk etmişti o yüzden motivasyonum süperdi :)) Zayıflayayım da beni görünce dibi düşssün diyordum. Şimdi evlendim (başkasıyla tabi :) ve eşim de çok düşkün boğazına, gece geç geliyor, mutfağa giriyor bir güzel yemek yapıyor, bana da yediriyor sağolsun:) Başta herkes çok şanslısın dedi ama ikimiz de 1.5 yılda 15er kilo aldık ve benim boynumda 2 belimde 2 fıtık var. Doktor kilo vermezssen bu omurga seni taşımaz ve hamile kalırsan iyice tehlikeye girer diyor..

Ne zamandır, hazır değilim ben şu da geçsin bu da geçsin diyordum ama artık tak etti. Spora başlamak istedim, işe spor ayakkabılarımı getirdim öğlen bir saat yürürüm diye ama bir bacak ağrısı tuttu belden kaynaklı kaldım. Mutlaka zayıflamam lazım.

Hosgeldin cnm..Oncelikle şöyle guzelce bir korkmadan tartıl nasıl olsa vericeksin kiloları o yuzden dert etmeden tartılabilirsin..Ben rejimde degilken hep korkardım tartıya cıkmaya..Cunku fazla da gorsem rejim yapmayı dusunmedigim icin bosyere moral bozmaya gerek yok deyip aylarca çıkmazdım tartıya..Ama rejim başka bişey, sen de deneyimlisin belli ki bu konuda..İnsallah birlikte super motive oluruz..Ben de 1 ayda 5.8 kilo verdim..Ama bir ayda 11 kilo inanılmaz gelior kulaga..İnsallah hemen moda girersin cnm..Benim de olayım kısıtlanmak..ben de kısıtlanmaya gelemedigim icin baska rejimleri yapamıyorum..Şundan bu kadar..Bundan şu kadar ye..Yemezsen de veremezsin illa ye filan gibi laflar beni çok sıkıyor..En azından burda porsiyonlarımı kendim belirliyorum..Bir restorana gittigimde istedigim gibi yiyebilmek bile beni cok mutlu ediyor bu rejimde..Mesela istedigim kadar balık yiyebiliyorum..Neyse sen zaten bunları iyi biliyorsun da ben gene de tekrar hatırlayıp guzel bir rejime başlamadan once kendini hazırla diye hatırlatayım dedim cnm..Hadi bakalım yeni cizelgen ve kilonla seni bekliyoruz yarın sabah:)))

Canım fıtık varsa bence bir sure sporu yuruyusu ertele derim..Azıcık kilo ver ondan sonra zaten vucudun rahatlayıp daha kolay yuruyeceksin..Bu kesin..Ama evlenince kilo alma olayı ne yazık ki bende de var..Ama işte hele bir de cocuk olunca..O zaman altust oluyo insan..Vermeyi surekli erteleye erteleye cocugumu 2.5 yasına getirdim halaa dogum kiloları var ustumde..Yani önemli olan istemek bahane yaratmak cok kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…