Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Aslıcım canım ben bu çayı çok içiorum galiba yani her seferinde 400 ml falan içiorum karnım acıkınca içtikten hemen sonra yemek yiyebilio muyum yoksa beklemeli miyim tatlım

Aslıcım canım ben bu çayı çok içiorum galiba yani her seferinde 400 ml falan içiorum karnım acıkınca içtikten hemen sonra yemek yiyebilio muyum yoksa beklemeli miyim tatlım
Canım vur deyince öldürme bak fazlası zararlı..Normal bir kupa kadar iciceksin her seferinde..Toplam 3 bardak iciceksin..Yemekten 1 saat önce icersen super tokluk hissi veriyor..Ama bak bir cok sitede beslenme uzmanları 3 ten fazlasını önermiyor..Lutfen bak cunku herseyin fazlası zarar..Korkutma beni, benim yuzumden ters bisey olmasın..Sadece 3 bardak yeterli lutfen sekermmm

tamamm canımm benim sende korkma kupa dediğinde zaten 300 ml falan alıodur sanırım neyse ben onun için bi kupa getiririm evden öle içerim.. ama bu sırada gerçekten çok iyi çalışmaya başladı bağırsaklarım.. ama 1 saati bekleyemedim hiç yani maksimum 10 15 dk durabiliorum yemeden ahahaha bu arada tavuk döner ve biraz göbek marul yedim.. döner yerken korkuorum aslında kbsinin 0 olmadığını düşünüorum sen ne diosun..

İlk üye olduğumda yapmıştım, şimdi yenisini yaptım ama bakalım olacak mı? Bu arada spor yapanlar yürüyüş dışında bir şey yapıyor musunuz?

Ben hic doner yemedim ama bence sıfırdır yaa..Zannetmiyorum fazla olsun cunku sonucta et ve butun halde takıyorlar..Afiyet bal seker olsun yediklerin..Ben de somonumu yedim az once..Simdik huzur saatleri :)))

Ben gözüm dönünce dönerciye gider iskender söyler (tereyağsız ama) pidesine dokunmadan yerdim valla :)

bu bahsettiğiniz 5 i bir yerde çayını hazır poşetlerde satılıyo o mu yoksa siz ayrı ayrı alıp mı demliyosunuz

Kizlar benim merak ettiigim bisey var...simdi ben sabah 21KB aldim fakat 11.30da ciktim ve 3.30da geri döndüm ve abartmadan söylüyorum 3 saat topuklularla ordan oraya kosturdum...simdi ben bu aldigim 21KB hic yakmadim mi?? cünkü sonucta KB bizim enerji kaynagimiz degilmi? mesela cünkü bazen cok aktif oldugum günler ister istemez karbonhidrat firliyor ama sonuc olarak sürekli de ayakta oluyorum ve bi sekilde yakiyorum yoksa benmi yanlis düsünüyorum??

evetttt ben geldimmmm :))) asli abla kacamak yapmadimmmmm :)))

kahvalti yapamadim sabah erkenden ciktim evden

simdi salata yaptim

icinde biraz kivircik 1domates biraz salatalik var ve tavk gögsü
biraz yogrt sosü ve rendelenmis peynir :)) cok severim o salatayi cok fazla kb olmaz sanirim ya

bu bahsettiğiniz 5 i bir yerde çayını hazır poşetlerde satılıyo o mu yoksa siz ayrı ayrı alıp mı demliyosunuz

Ven harcığım ben poşette olandan kullanıyorum ama asıl etkili olan demleme olanıymış, en kısa zamanda bende kendime ondan alıcam. şu anda Arzu ve Aslı demleme olanı kullanıyorlar.

selam kizlar bu saatte anca acabildim ben iki gündür griple bogusuyorum cok halsizim esim disardan yicekler alip geliyor fazla olmasada biraz yiyorum ama evde bol meyve tüketmeye calisiyorum hepinizi öpüyorum

selam kizlar bu saatte anca acabildim ben iki gündür griple bogusuyorum cok halsizim esim disardan yicekler alip geliyor fazla olmasada biraz yiyorum ama evde bol meyve tüketmeye calisiyorum hepinizi öpüyorum

Cok gecmis olsun..kendine dikkat et havalar cok soguk ya herkes hasta :26:

selam kızlar
ben henüz başlamadım adetimin son günleri
ama dikkat ediyim dedim

sabah 5i bi yerde çay 1 haşlanmış yumurta peynir

ikindiye doğru fazladan haşlanmış yumurta vardı onu yedim
1 portakal ve bi bardak yeşilçay içtim

akşam 10-12 tane tavada hamsi yedim

sizde geçmişmiyimdir ?

Pericim gecmiş olsun tatlım..Ben de nerde pericik diyordum..Aman iyileş de gerisi muhim degil..guzel haberlerini bekliyoruz..
Masalcım: Aferin cnm..İyi gidiyosun..Aman haa kotu birsey duymayalım artık senden(yaramazlık gibi)
Anladım hersey sensin: Canım iyi gorunuyor tabiki menun ama mesela portakal yerine mandalina yesen sanki daha iyi olabilirdi..Ama gene afiyet olsun cnmm..

mandalina da var evde bidaha yemem sorun değil
bide adetimin son günleri yani pek kasmıyorum veremem diye
ama bünyeyi alıştırıyım dedim teşekkürler cevabın için :)

Yaa canım çok aşure çekiyor, en çok yenmemesi gereken tatlılardan biri de aşure bizim için resmen..İçi full karbonhidrat dolu..Ama komşular da sevabına getiriyorlar..Olucak iş mi? Beni yoldan çıkarıyorlar..Atsam da gunah...Oglum da yemiyor..Kime verecegimi bilemedim..Cok zor coook..

yeme sakin yemeeee sakla yiyen cikar

Günde 40 puan karbonhidrat tüketimi ile ben de geri dönüyorum :) Bu akşam biraz izin veriyorum kendime az bir şeyler yiyeyim. Yılbaşına kadar 3 gün diyet, sonra bir günlük dinlence ve sonra tamamen diyet Diyetin temel bilgilerini bildiğim için diyet yapmak zor gelmeyecek bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…