Canım vur deyince öldürme bak fazlası zararlı..Normal bir kupa kadar iciceksin her seferinde..Toplam 3 bardak iciceksin..Yemekten 1 saat önce icersen super tokluk hissi veriyor..Ama bak bir cok sitede beslenme uzmanları 3 ten fazlasını önermiyor..Lutfen bak cunku herseyin fazlası zarar..Korkutma beni, benim yuzumden ters bisey olmasın..Sadece 3 bardak yeterli lutfen sekermmmAslıcım canım ben bu çayı çok içiorum galiba yani her seferinde 400 ml falan içiorum karnım acıkınca içtikten hemen sonra yemek yiyebilio muyum yoksa beklemeli miyim tatlım
tamamm canımm benim sende korkma kupa dediğinde zaten 300 ml falan alıodur sanırım neyse ben onun için bi kupa getiririm evden öle içerim.. ama bu sırada gerçekten çok iyi çalışmaya başladı bağırsaklarım.. ama 1 saati bekleyemedim hiç yani maksimum 10 15 dk durabiliorum yemeden ahahaha bu arada tavuk döner ve biraz göbek marul yedim.. döner yerken korkuorum aslında kbsinin 0 olmadığını düşünüorum sen ne diosun..
bu bahsettiğiniz 5 i bir yerde çayını hazır poşetlerde satılıyo o mu yoksa siz ayrı ayrı alıp mı demliyosunuz
selam kizlar bu saatte anca acabildim ben iki gündür griple bogusuyorum cok halsizim esim disardan yicekler alip geliyor fazla olmasada biraz yiyorum ama evde bol meyve tüketmeye calisiyorum hepinizi öpüyorum
Yaa canım çok aşure çekiyor, en çok yenmemesi gereken tatlılardan biri de aşure bizim için resmen..İçi full karbonhidrat dolu..Ama komşular da sevabına getiriyorlar..Olucak iş mi? Beni yoldan çıkarıyorlar..Atsam da gunah...Oglum da yemiyor..Kime verecegimi bilemedim..Cok zor coook..
yeme sakin yemeeee sakla yiyen cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?