slm herkese
bende bugün başladım
kızlar oratalama kaç kilo verdinizz
ben dengeli beslenme ile 3 kilo verdm bide bunu denemek istiyorum bünyem şaşırsın azcık
merabayınn arkadaşlarrr:80:
bende notlarımı aldım karar verdim başlıyorumu bu diyete
aşırı bi kilom yok işe yarar mı acepp:18:
merabayınn arkadaşlarrr:80:
bende notlarımı aldım karar verdim başlıyorumu bu diyete
aşırı bi kilom yok işe yarar mı acepp:18:
Ben 1 ayda hiç kaçamaksız neredeyse 6 kilo verdim cnm..Bilmiyorum faydası olur mu ama benim de metabolizmam çok yavaş çalışıyor ve bu rejimle çok guzel kilo verdim ilk defa..Kesinlikle tavsiye ederim..[/QUOTE
eti peynri yumurtayı tavuğu çok severimm zaten
peii bende varımmm
Elbette işe yarar ama az kilon olduğu için bizlere oranla daha az kilo verirsin.
slm nasılsın
kaç kilo ldun şimdi
Arzucummmm nasıl gecti kavitasyon? Bu hafta sen vericen kilo ben cok eminim bundan..Nolur suyunu ihmal etme sekerimmm..
Ah yaa supermis..Cok sevindim tatlim yaa..Bak evet kavitasyon icin kesin simdi en az iki gun deli gibi su icmen lazim..Heryerde oyle okudum..Diger gunlerde tabi icmen lazim ama esas iki gun kesin icmen lazimm..Ayy ben de baslasam bir yer bulup..Bakalim kismet..Yeni yilda insallah..Gobegim gitmiyor bir turlu..Benim kalca ve basenle ilgili bir sorunum cok yok ztn senelerdir..Hersey ust tarafta..Kollar karin can simidi fena..Offf soyle karnimi saklamadan bakalim ne zaman kiyafetler secebilicem..Dusun bak bu kiloyla 29 beden kota giriyorum..Ama ust fena iste ne yazik ki..Aslımmmm canımm günaydınn.... dün yine gittim kavitasyona..karnımdaki o şişliği uzmanda farketti.. ve zaten ölçümdede belli oldu 93 gelen şey 97 geldi.. ama endişelenicek bişey yok dedi.. çünkü diğer tüm ölçümlerimde yine 3 er cm incelme oldu.. yani 88 olan şey suan 2 seans sonra 82 111 olan yerim şuan 103 ve tabi diğer olçuleride çok net hatırlamıorum.. ama kısacası o şişlik olan kısmım dışında her yerde yine incelme oldu ki ben hiç beklmiordum bunu.. o yüzden ben gerçekten yaptırdığım yerdende kavitasyonda da çok memnunum.. pasij jimnastik ile karnımın hiç çalışmayan kasları çalıştığından vücut laktik asit üretebilir bu da şişkinliğe sebep olabilirmiş ama geçicekmiş.. bakalım haftaya pazar günü gidicem.. çünkü kadının 300 e yakın müşteris var randevuyu zor ayarladık.. bakalım nasıl olucak..o zaman tam sonuçlarımı yazarım tatlım zaten..
bu arada su içmek zorundayım biliorum ama bu şişkinliğimden ötürü inan yine nefret geldi sudan.. nasıl aşıcam bilmiorum.. zaten kavitasyon içinde mutlaka 2-3 litre içmem lazımm offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?