Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

slm herkese
bende bugün başladım
kızlar oratalama kaç kilo verdinizz
ben dengeli beslenme ile 3 kilo verdm bide bunu denemek istiyorum bünyem şaşırsın azcık

ben bugün kendimi sebzeye vermis oldum et yerine :) salatama 15kb vermistim simdide 1havuc yedim icimden domates te gecti biliyorsnz bendeki domates hastaligi cikolata hastaligindan beter :) sonra düsündüm salatanin icinde zaten domates vardi en iyisi yemeyeyim sabah kahvaltida yerim dedim kendi kendime biraktim domatescigimi :) evet baskada birsey yemedim bugün yememde artik birde 2litre su bitmek üzere..insallah 94kiloyu görürüm cumaya

slm herkese
bende bugün başladım
kızlar oratalama kaç kilo verdinizz
ben dengeli beslenme ile 3 kilo verdm bide bunu denemek istiyorum bünyem şaşırsın azcık

Ben 1 ayda hiç kaçamaksız neredeyse 6 kilo verdim cnm..Bilmiyorum faydası olur mu ama benim de metabolizmam çok yavaş çalışıyor ve bu rejimle çok guzel kilo verdim ilk defa..Kesinlikle tavsiye ederim..

merabayınn arkadaşlarrr:80:
bende notlarımı aldım karar verdim başlıyorumu bu diyete
aşırı bi kilom yok işe yarar mı acepp:18:

Son düzenleme:
merabayınn arkadaşlarrr:80:
bende notlarımı aldım karar verdim başlıyorumu bu diyete
aşırı bi kilom yok işe yarar mı acepp:18:

Elbette işe yarar ama az kilon olduğu için bizlere oranla daha az kilo verirsin.

Ben daha önce uyguladığımda 3 günde 2 kilo verdim. Bu kez en azından yılbaşına kadarki 3 günde kaç kilo vereceğimi merak ediyorum :26:

Ben hep sabit kb değeri üzerinden yaptım bu diyeti. 5 gün 40 kb, 5 gün 30 kb, 5 gün 20 kb aldıktan sonra tekrar beşer beşer 40 kb değerine doğru çıksak nasıl olur acaba? Ne dersiniz? :26:

Bugünkü yediklerimi yazıyorum, akşam yemeğini görmeyin desem, valla evde bana uygun birşey kalmamıştı. bugün krb.tavan yaptı galiba ama sofradan kalktım halâ açtım.

Sabah : sucuklu, kaşarlı tost tabi kepek ekmekle
şekersiz çay

öğle tavuk baget, yoğurt

ara beşibiryerde çay vee akşam

4-5 kaşık etli nohut, 2 yemek kaşığı pilav, salata dediğim gibi halen açtım yemeğin sonunda çayın yanında 1 tane bisküvi aylardan beri ilk kez bisküvi yedim.

Bu arada Perim geçmiş olsun canım kendine iyi bak.

Benim soruma kimse cevap bilmiyor herhalde :S

masalcim ögün atlamamaya calis cünkü sonra yedigin hersey depolaniyor... havucunda GI degeri yüksek ve seker iceriyo burda uzak durmamiz gereken sebzelerden

ben ilk iki ay 10 kilodan fazla verdim
sonra ki iki ay ama bu sefer daha fazla kacamak yaparak 8 kilo vermistim :)

Selam Arkadaslar Gunaydınn..
Bir suru arkadas katıldı bugun aramıza..Herkes hosgeldi..İnsallah siz de hemen hırslanırsınız ve birbirimizi surekli motive ederiz..Ben cok seviyorum bu diyeti..
Ama gene de yılbaşını bekliyorum heyecanla..Yiyeceklerim şimdiden gözümde büyüyor..
Ama 1 kg daha vermiş olsam yılbaşı gecesine kadar super olucak..İnsallah ama nedense bu hafta hakikaten hic hissetmiyorum verecegimi..Hiç kaçamagım yok, aşureleri bile yemedim, ama sanki bu hafta durucak kilo vermem gibime gelioo..İnsallah yanılıyorumdur..
Arzucummmm nasıl gecti kavitasyon? Bu hafta sen vericen kilo ben cok eminim bundan..Nolur suyunu ihmal etme sekerimmm..

periiiiiiiiiiiiiiiciiimmmmmmmmmmm canımm benimmmmmmm beni sollayan rejim ikizimm :) geçmiş olsun bitanemm benim.. sana acil acilll aciilll şifalar diliorum ve bekliorum hemen iyileş tatlım seni çok ösledikkkk

günaydınnnn arkadaşşlarr

ne güzel aramıza biiii sürüü kişi katılmışş hepiniz hoş geldiniz.. birlikten kuvvet doğar kızlar biz bu rejim işini süper yapıoruz yapmayada devam edicez..

bizler burda her sorunuzu bilgimiz doğrultusunda kendi fikirlerimiz ve deneyimlerimizce cevaplarız sizde sık sık gelin buraya kaybolmayın.. herşeyi paylaşalım

nightwinglover tekrar seni bu rejimle aramızda görmekk mükemmeell canım benimmm bakalım ne kadar vericen cumaya kadar..

aylinncim tatlım inan ben sorunun cevabını bilmiorumm ve benimde merak ettiğim bişey bu.. bilen arkadaşlar lütfen cevaplasınn

masallllcımm bence biraz az yemeşsin he?? yemezsen aylinin dediği gibi olabilir öğün atlama canım benm

Arzucummmm nasıl gecti kavitasyon? Bu hafta sen vericen kilo ben cok eminim bundan..Nolur suyunu ihmal etme sekerimmm..

Aslımmmm canımm günaydınn.... dün yine gittim kavitasyona..karnımdaki o şişliği uzmanda farketti.. ve zaten ölçümdede belli oldu 93 gelen şey 97 geldi.. ama endişelenicek bişey yok dedi.. çünkü diğer tüm ölçümlerimde yine 3 er cm incelme oldu.. yani 88 olan şey suan 2 seans sonra 82 111 olan yerim şuan 103 ve tabi diğer olçuleride çok net hatırlamıorum.. ama kısacası o şişlik olan kısmım dışında her yerde yine incelme oldu ki ben hiç beklmiordum bunu.. o yüzden ben gerçekten yaptırdığım yerdende kavitasyonda da çok memnunum.. pasij jimnastik ile karnımın hiç çalışmayan kasları çalıştığından vücut laktik asit üretebilir bu da şişkinliğe sebep olabilirmiş ama geçicekmiş.. bakalım haftaya pazar günü gidicem.. çünkü kadının 300 e yakın müşteris var randevuyu zor ayarladık.. bakalım nasıl olucak..o zaman tam sonuçlarımı yazarım tatlım zaten..

bu arada su içmek zorundayım biliorum ama bu şişkinliğimden ötürü inan yine nefret geldi sudan.. nasıl aşıcam bilmiorum.. zaten kavitasyon içinde mutlaka 2-3 litre içmem lazımm offfffffff

Ah yaa supermis..Cok sevindim tatlim yaa..Bak evet kavitasyon icin kesin simdi en az iki gun deli gibi su icmen lazim..Heryerde oyle okudum..Diger gunlerde tabi icmen lazim ama esas iki gun kesin icmen lazimm..Ayy ben de baslasam bir yer bulup..Bakalim kismet..Yeni yilda insallah..Gobegim gitmiyor bir turlu..Benim kalca ve basenle ilgili bir sorunum cok yok ztn senelerdir..Hersey ust tarafta..Kollar karin can simidi fena..Offf soyle karnimi saklamadan bakalim ne zaman kiyafetler secebilicem..Dusun bak bu kiloyla 29 beden kota giriyorum..Ama ust fena iste ne yazik ki..( Ogluma hamileyken herkes kesin ikiz seninki diyordu..Inanilmaz buyuk bir karnim olusmustu..Yolda gelen cekilin hamile geliyor diyordu o derece yani..Ben karnim patliyacak da oyle cikicak cocuk sanmaya baslamistim..Sanki kaplan tirmalamis gibi her yeri mor mor catlaklar icindeydi.. E gel de simdi toparla bu karini..Sarkmasi hic derdim degil yeterki incelsin..Ben nasil olsa artik bikini giyemem bu catlaklarin kaybolmasi mumkun degil..Ama fit olup mayo giymek bile cok guzel olucak eminim..Hadi bakalimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…