Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bakıcaz artık tatlm ben senin içinde araştırıorum meraklanma.. dün 2 yer buldum ikiside bizim tarafta.. sabredelim bakalım.. bu arada başlicam işte içeye suyu oooffff sıkılıorum bu sulardan fena..

şimdi sabah kahvaltımda uno kepekli ekmekle yapılmış b.peynirli iki dilim sucuklu tost yedim buna 16 demem uygun olurmu acep
Öğrenene kadar başınızı şişircem biraz sanırım

Son düzenleme:
şimdi sabah kahvaltımda uno kepekli ekmekle yapılmış b.peynirli iki dilim sucuklu tost yedim buna 16 demem uygun olurmu acep
Öğrenene kadar başınızı şişircem biraz sanırım

Uno denge light kepekliyse zaten ustunde yaziyo cnm 8 var bir diliminde..16 hadi bilemedin 17 diyelim sucukla peynire de 1 diyip. Afiyet olsun cnm..Basimiz sismez merak etme..Sen yeter ki bilmedigin birseyi yeme ve sor cnm..Buradaysak tabiki cevap vericez..

bakıcaz artık tatlm ben senin içinde araştırıorum meraklanma.. dün 2 yer buldum ikiside bizim tarafta.. sabredelim bakalım.. bu arada başlicam işte içeye suyu oooffff sıkılıorum bu sulardan fena..
Biliyorum cnm sizin taraf bu konuda daha faal..Onlari ben de goruyorum kac gundur ve cok sinir oluyorum ne yazik ki dag basinda oturuyorum..Ama yazin mangala bekliyecek kadar da guzel bir yerde oturuyorum aslinda..Hem bizim diyeti de bozmaz mangal..Minileri giyer mangal yakip sucuklari tavuklari! yeriz cnm :)) Ben de icicem simdi kocaman bir bardak su( tam 500ml bardaklarim var)...
Yaa hava ne kadar sogudu Istanbul da..Madem bu kadar soguyor hadi kar yagsin yaa..

ya ablalarim bisey sorcam ben dün sabah kahvalti yapamamistim ya hani tartildim eve gelince suda ictigim halde 96kg gösterdim hhaaa dedim kurtldm o aldigim kilodan ama bu sabah 96.4kg gösterdim yani o aldigim kilo..ama anlamadim nedenki 2gündür dikkat ediyorm baya su cok ictim dün 2litre ictim acaba ondanmi ama hic disa cikmadim cok dikkat ettim :26:

Ah be gulum ne diyorum ben sana her gun tartilma demiyor muyum? Kilolarda oyle oynamalar olur..Bazen 6 gun kilo veremezsin ama 7.gun bir bakarsin 1 kg birden gitmis..Bu kilo olayi boyle..Herseye bagli olabilir..Nolur moralini bozma tatlim ve az daha sabret..3 gun sonra tartilicaz o zaman soylersin ne kadar verdigini..Simdik full gaz devam et rejimine cnm..

tamam ablacim bozmam moralimi görünce sasirdim iste o 1.2kg beni cok sinir etmisti merak ettim gitti mi acaba diye..ögün evdeyken atlamiyorm ama calistigim zaman zor olyo yiyecek zamanim hic olmyo ondan ögün atlama davasi oldu mesela yarinda calisiyorm aksama kadar ama yarin kahvaltimi yapip gidecem birde sosis koyarim cantama..

birde ben havucun kbsi 4 yada 5 diye biliyordum bari ondan vazgecmesem cokmu zararli ki ben cok severim havucu :26:

durmaz durmaz negatif sinyalleri uzak tutalım
ya ben doğrumu yapıyorum
sabah haşlanmış yumurta peynir 2 zeytin bir dilimden az kepek ekmeği yedim
öğlen kbiraz kendi yağında kıyma iki kaşık yoğurt bir küçük domates bir dim kepek ekmek
akşama da sadece köfte yemeği düşünüyorumm
arada su içmeye özen gösteriyorum ama reglim yakın o nedenle pekcanım istemiyoo

mönümü paylaşayım kızlar

sabah 2 dilim uno light kızarmış ekmek 2 k.k beyaz peynir 2 kaşık jambon salatası 3 kaşık tavuk salatası ( otelde çalıştığım için hani soğuk salatalar kısmında olanlar gbi içlerinde zeytin turşu kaşar biber vs böle şeyler var)
1 yumurta

öğle domates ve biber soslu tavuk yemeği

ara bir nescafe

akşam fırında karnabahar graten

şuan daha yarım litre su bile içemedim ama 2 kere 5ibiryerde çay içtim

bende yediklerimi paylasayim

kahvalti 1 domates 2peynir 1 beyaz peynir 1salam 1ymrta bide yesil cay

kahvalti 8kb

öglen salatalik bide yogrt yerim belki

aksamda bilmiyormki ya ne yesem ya tonbaligi yada 1-2sosis yerim nasil sizce ???

Arzucum karnibahar graten aslinda cok severim ama bu dedigin tarif eksik..Unsuz yapilmaz besamel sos..Ama az un koyarak yapilabilir..Yani cok fazla bir un gelicegini sanmiyorum..Diger seylerde masum..O yuzden afiyet olsun cnm..
Masalcim afiyet olsun guzel menu yapmissin ama oglen nasil doyacaksin salatalik ve yogurtla vallla helal sana..Ben tek bir salatalikla hayatta ogun geciremem..
Ben simdi biraz cikiyorum aksama gene gorusurz kizlar..

Yeni gelen herkese Hosgeldin diyorum ve umarim iyi sonuclar alirsiniz bu diyetle

Kavitasoyunu bende duymustum ve hatta ara tatilden sonra bende gitmeyi düsünüyorum...bide galiba azuydu iyi sonuc alan...bu beni daha da cesaretlendirdi. Hani su kupon satan siteler var ya orada sürekli görüyorum döner dönmez yaptiracagim bende o sitelerden yararlanip...Benim bacaklarim cok sarkti cok üzüloyrum corap giyince cok belli olmuyo ama corap giymeyincede cok kötü duruyorlar

Masalcim benim bildigim kadariyla Havucun KB i düsük fakat cok seker icerdigi icin kan sekeri birden yükseltip sonra düsürüyor buda daha cabuk acikmamiza neden oluyor (umarim yanlis birsey demedim cünkü ben böyle anliyorum:) )

Ben su KB yakma olayini bir arastirayim netten cünkü cook merak ediyorum :)

Selam kizlar cok sesiniz cikmadi bugun..
Neyse durgun bir gun sanirimm..
Bugun yediklerimi yaziyorum..
Sabah 1 yumurta ve peynirden omlet(1)
Oglen kiymali kapuska ve cok az yesil salata (11)
Aksam kiymali kapuskanin devami :) (8)
Butun gun 20 ile kapadim..Hic icimden et tavuk balik yemek gelmedi bugn sebze gunu ilan ettim kendime..2 litre su nerdeyse 1 litre de besibiryerde...

Bende yediklerimi yazıyım
Sabah b.peynirli sucuklu tost 16
öğlen tavuk haşlama 0
iki kupa yeşil çay
akşam
çok az lahana yemeyi 1 tabak bile değil 5 diyorum ama emin değlim
3 tane köfte tavada 8
yoğurt 12
Toplam 41 yaptım ama gece uzun 50 ye tamamlarım
süt tozuyla nescafe içsem kaç puan o acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…