şimdi sabah kahvaltımda uno kepekli ekmekle yapılmış b.peynirli iki dilim sucuklu tost yedim buna 16 demem uygun olurmu acep
Öğrenene kadar başınızı şişircem biraz sanırım
Biliyorum cnm sizin taraf bu konuda daha faal..Onlari ben de goruyorum kac gundur ve cok sinir oluyorum ne yazik ki dag basinda oturuyorum..Ama yazin mangala bekliyecek kadar da guzel bir yerde oturuyorum aslinda..Hem bizim diyeti de bozmaz mangal..Minileri giyer mangal yakip sucuklari tavuklari! yeriz cnm :)) Ben de icicem simdi kocaman bir bardak su( tam 500ml bardaklarim var)...bakıcaz artık tatlm ben senin içinde araştırıorum meraklanma.. dün 2 yer buldum ikiside bizim tarafta.. sabredelim bakalım.. bu arada başlicam işte içeye suyu oooffff sıkılıorum bu sulardan fena..
ya ablalarim bisey sorcam ben dün sabah kahvalti yapamamistim ya hani tartildim eve gelince suda ictigim halde 96kg gösterdim hhaaa dedim kurtldm o aldigim kilodan ama bu sabah 96.4kg gösterdim yani o aldigim kilo..ama anlamadim nedenki 2gündür dikkat ediyorm baya su cok ictim dün 2litre ictim acaba ondanmi ama hic disa cikmadim cok dikkat ettim :26:
Ah be gulum ne diyorum ben sana her gun tartilma demiyor muyum? Kilolarda oyle oynamalar olur..Bazen 6 gun kilo veremezsin ama 7.gun bir bakarsin 1 kg birden gitmis..Bu kilo olayi boyle..Herseye bagli olabilir..Nolur moralini bozma tatlim ve az daha sabret..3 gun sonra tartilicaz o zaman soylersin ne kadar verdigini..Simdik full gaz devam et rejimine cnm..
Selam Arkadaslar Gunaydınn..
Bir suru arkadas katıldı bugun aramıza..Herkes hosgeldi..İnsallah siz de hemen hırslanırsınız ve birbirimizi surekli motive ederiz..Ben cok seviyorum bu diyeti..
Ama gene de yılbaşını bekliyorum heyecanla..Yiyeceklerim şimdiden gözümde büyüyor..
Ama 1 kg daha vermiş olsam yılbaşı gecesine kadar super olucak..İnsallah ama nedense bu hafta hakikaten hic hissetmiyorum verecegimi..Hiç kaçamagım yok, aşureleri bile yemedim, ama sanki bu hafta durucak kilo vermem gibime gelioo..İnsallah yanılıyorumdur..
Arzucummmm nasıl gecti kavitasyon? Bu hafta sen vericen kilo ben cok eminim bundan..Nolur suyunu ihmal etme sekerimmm..
süt tozunda, yani o hazir tek tek ambalajlanmis 5grmlik paketlerde 3gr karbonhidrat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?