ben bugün yazdigim gibi yiyemedim teyzemdeydim
yemegede orda kaldm ama abartmamaya calistim dünki salatadan vardi
ondan yedim 2kasik..2kasik pilav 1kasik sulu biseydi bezelye kiyma falan vardi ondan ve 2pizza yapmisti tonbaligi peynir vardi 1tanesinde de domates peynir vardi pasta vardi hiiic yemedim pizzalar kötü oldu ama kücüklerdi pek büyük degildi yarinda menüm yazdigim gibi olacak insallah
Masalcım bence persembe bildir o zaman cunku arzucum haftasonu olmuyor..E zaten yılbası ertesi daha cok cıkarsın..O yuzden en iyisi sen yarın sabah bildirirsin cnm..İnsallah vermişsindir Masalcım bu kadar kaçamaga bu hafta..
yediklerimi paylasayim
kahvalti 1peynir 1 ymrta yesil cay canim baska bisey istemedi bgün hatta kahvalti yapamasim bile yoktu ama ögün atlama demistiniz ondan yedim :)
Öglen isyerindeyim aksamda öyle.. öglen 1ymrta yogrt götürecem yanimda
aksamda bir sosis fazla yemeye vaktim olmayacak zaten :)[/QUOTE
Sen ne kadar az yiyorsun arkadaşım toplasan akşama kadar bi avuç etmez yediklerin. Bu şekilde kilo versen bile geçicidir. Sadece kas ve sudan gider yani.Ayrıca az yediğin zaman vücut depo ediyormuş.Ekmek yemiyorsun gördüğüm kadarıyla.Ama et ve sebze ye derim ben.Yazmadan edemedim diğer arkadaşlar da değinecektir bu konuya,
sevgiler...
yediklerimi paylasayim
kahvalti 1peynir 1 ymrta yesil cay canim baska bisey istemedi bgün hatta kahvalti yapamasim bile yoktu ama ögün atlama demistiniz ondan yedim :)
Öglen isyerindeyim aksamda öyle.. öglen 1ymrta yogrt götürecem yanimda
aksamda bir sosis fazla yemeye vaktim olmayacak zaten :)[/QUOTE
Sen ne kadar az yiyorsun arkadaşım toplasan akşama kadar bi avuç etmez yediklerin. Bu şekilde kilo versen bile geçicidir. Sadece kas ve sudan gider yani.Ayrıca az yediğin zaman vücut depo ediyormuş.Ekmek yemiyorsun gördüğüm kadarıyla.Ama et ve sebze ye derim ben.Yazmadan edemedim diğer arkadaşlar da değinecektir bu konuya,
sevgiler...
evdeyken bukadar az yemiyorumki isyerinde hic ama hic zamanim olmuyor oturupta yemek yiyecek. sabahlarida yiyorm aslinda ama bugün canim istemedi mecburum diye yedim peynirle yumurtayi..normalde etide sebzeyide yiyorum..ama calistigim günler gercekten zor oluyor ise ne götürecegimi sasiriyorm..buz gibi oluyor hic tad olmuyor..ama evdeyken dikkat ediyorum zaten.
asli ablacim ben yemek yapmasini bilmiyormki daha :26: tek basima yasiyorm yapabildigim seyleri yapip yemeye calisiyorm öyle sebze yemeginden falan anlamamki..sebzede yiyebileyim diye salata yapip yiyorm iste yarin yine salata yapmayi düsünüyorm..yada domates salatalik marl gibi seyler yiyorm
asli ablacim ben yemek yapmasini bilmiyormki daha :26: tek basima yasiyorm yapabildigim seyleri yapip yemeye calisiyorm öyle sebze yemeginden falan anlamamki..sebzede yiyebileyim diye salata yapip yiyorm iste yarin yine salata yapmayi düsünüyorm..yada domates salatalik marl gibi seyler yiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?