Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhaba 2 gündür karboksipunkturu araştırıyorum o nednele burayı ihmal ettim biraz
bugün yediklerim sabah
burder mayonez peynir çay
öğle bir kutu sardalya 1 avuç fındık
ara fındık badem
akşam tavuk kızartma kendi yağında peynir
çay
karboksipunkturda ceviz badem ve fındık yemek var bu nedenle yiyorum biraz devam edeyim belki devam etmem.
badem ve fıındık çiğ olacakmış

ablalarim ben cuma günü sabah 4bucukta calisiyorm yani gece sayilir ve o saatte tartilirsam kesinlikleee fazla cikarim kendimi biliyorm cünkü diyete baslamadan önce ben gece de kalkinca tartilirdim bide sabah tartilirdim arada baya fark olurdu ee ben simdi ne yapacam kilo bildirimi nasil olacak persembe mi bildireyim yada c.tesi mi :26:

ben bugün yazdigim gibi yiyemedim teyzemdeydim
yemegede orda kaldm ama abartmamaya calistim dünki salatadan vardi
ondan yedim 2kasik..2kasik pilav 1kasik sulu biseydi bezelye kiyma falan vardi ondan ve 2pizza yapmisti tonbaligi peynir vardi 1tanesinde de domates peynir vardi pasta vardi hiiic yemedim pizzalar kötü oldu ama kücüklerdi pek büyük degildi yarinda menüm yazdigim gibi olacak insallah

Masalcım bence persembe bildir o zaman cunku arzucum haftasonu olmuyor..E zaten yılbası ertesi daha cok cıkarsın..O yuzden en iyisi sen yarın sabah bildirirsin cnm..İnsallah vermişsindir Masalcım bu kadar kaçamaga bu hafta..

tamam ben yarin bildiririm hic sanmiyorm verdigimi ne yapalim bu haftami bosyere gecirdim...haftayada reglim yaklasmis olacak kesin sismis olurum neyse moral bozmak yoook :26:

yediklerimi paylasayim

kahvalti 1peynir 1 ymrta yesil cay canim baska bisey istemedi bgün hatta kahvalti yapamasim bile yoktu ama ögün atlama demistiniz ondan yedim :)

Öglen isyerindeyim aksamda öyle.. öglen 1ymrta yogrt götürecem yanimda

aksamda bir sosis fazla yemeye vaktim olmayacak zaten :)

Son düzenleme:

Anladım canım ben çalışırken yanımda saklama kaplarıyla götürüyordum .Bisküvi .ya da ağır yemekten kurtulmuş oluyordum.Tavuk sote yapabilirsin mantarlı ya da kb değeri az olan sebzelerden.Ton balıklı salata, ıspanak, sen çeşitlendir işte. Hem halsiz düşersin bi de çalışıosunn. Dediğimi bi düşün sen akşamdan dolaba hazırla çıkarken alırsın.

Günaydınnnn arkadaşlarr... Evet dün epey sessiz geçti yılbaşı teleşı mı acaba hahaha :)

masalcım canım bencede yemek yeme şeklini bir düzene soksan daha iyi olur tatlım.. bende heğ evden getiriorum iş ki otelde çalıştığım halde .. ve aslıcığımın dediği gibi sen kilonu perşembe bildir.. öle daha mantıklı olur

aslıcımm benim şişliğim hala dewam edio yaa üüfff dün 3 litre su içtim akşamda yeşil salata karnabahar graten( unsuz) 3 adet kfc wings napim kuç kadar zaten

dün sadece 2 bardak içtim çayı.. yaa öle zorlanıorum ki üşeniorum onu hep demlemeye.. bu arada tere tohumunu bırakıcam sabahları midemi mahvedio.. boşverdim yani.. ve aslım ne dicem sana internette bu 5ibiryerde çayı tok karnınıza içerseniz daha etkisini görürsünüz yazmış sen ne diosun tatlım??*

tamam ozaman ben öglen icin ton baligi götüreyim yanimda 1kutu aksamda sosisle yogrt yerim haklisin öyle yapabilirim..hem tonbaligi tok tutuyor

Bende bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım arkadaşlar. bugün sabah bir tane kaçamağım var.

sabah 1 dilim k.ekmek
sucuklu yumurta

3-4 dilim kaşar peyniri

1 tane küçük sigara böreği ne yapayım kızlar sabah yaptım çok canım çekti.

öğle tavuk göğüs ve salata yiyecem.

akşam et sote, pilav ve salata var ama ben pilav yemem bugün. tabi arada beşibir yerde çay.

Masalcim kesinlikle katiliyorum..Yeme fazla dediysek hic de yeme demiyoruz..Bir tane sosisle bir ogun geciriyorsun..Bir sekilde saglikli seyler bulabilirsin cnm yaninda goturucek..Ornegin zeytinyagli taze fasuyle goturursun, soguk yenecek zeytinyaglilari secebilirsin cnm..Hem bunlar guzel KB degeri olan seyler..Sebzeden KB alirken korkma ve bol bol tuket cnm..Bence kesinlikle daha duzenli yersen daha kolay kilo vericeksin..
Arzucummmmm cnmmm bende de bir kosusturma var bugun Boluya gidicem en yakin arkadasimin dedesi vefat etti ve cenazeye yetisemiyorum ama aksam uzeri yola cikip gidicem..Bir dure gelemiyecegim anlayacagin..Sende ki sislik olayini cozebilmis degilim..Ama benim rejim bugun bozulucak cunku seferiyim..Ama tabiki abartmayacagim..Ama yollarda ne yerim, ya da cenaze evinde kendime gore yiyecek ne bulurum henuz bu konuda bir fikrim yok..Kesinlikle su icemiyecegim bugun cunku arabada yolda giderken heralde 15 dakikada bir durucak yer bulamayiz..Bugun susuz bir gun olucak ne yazik ki..Neyse yarin da islerim var biraz insallah ugramaya calisacagim..Yilbasi sonrasi burda daha kalabalik olmak umidiyle arkadaslar..

asli ablacim ben yemek yapmasini bilmiyormki daha :26: tek basima yasiyorm yapabildigim seyleri yapip yemeye calisiyorm öyle sebze yemeginden falan anlamamki..sebzede yiyebileyim diye salata yapip yiyorm iste yarin yine salata yapmayi düsünüyorm..yada domates salatalik marl gibi seyler yiyorm

Heheh cnm benim bence en kolay olan zeytinyagli yemekleri hazirlayabilirsin..Cunku hicbir zorlugu yok ve internetten de yardim alabilirsin..Yemek yapmak zannedildigi kadar zor degil cnm..Ayrica belli neden bu kilolara ciktigin senin, cunku hazir yemek yemeye alismissin..Zeytinyagli taze fasulye en kolay yemeklerden biridir..Ya da aklina gelebilecek diger butun sebze yemekleri..Hemen hemen hepsinin pisirilme yontemi ayni..Sogani ince kesicen kavurucan zeytinyag ile ve sebzeyi ayiklayip ekliyeceksin..Ister domates rendesi ister salca katicaksin biraz..Su ekleye ekleye pisiriceksin..Hic birsey beceremiyorsan eger sebze haslamasi yap..Uzerine zeytinyagi limon koyup ye..Mesela karnibahar al parcala onu yika iyice ve hasla..Haslandiktan sonra uzerine zeytinyagi limon hatta az sarimsak nefis bir sebze salatasi iste..Bunun gibi kabagi da yapapilirsin..Ustune yogurt dokup yersin..En kolayi sebze haslamak..Onu da beceremem deme cnm benim..Cunku eminim yapabilecegine..

merhabalar epeydir yazmıyorum sanırım pek vaktimde olmuyor bide motivasyonda düşüklük varda ondan gibime geliyor. Tekrar dan azimle kaldığım yerden devam ediyorum bakalım hafta sonuna nasıl giricem.
Bu arada dün yağ eritme karışımı elma ,limon ,karanfil ,karabiber , çubuk tarçın karışımı çayı akşam kaynattım bu gün yanıma 0,5 lt aldım bakalım sonucu etkiliycekmi.
tabi protein ağırlıklı beslenmeye devam bugün öğlende barbunya vardı yemedim.
Bulgur pilavı , 1 ince dilim ekmek, yayla çorbası ve yoğurt .
sabahta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir şekersiz çay.
akşamada bakalım belli değil.

Yemek yapyı bilmemen gayet normal:)
Ama yalnız yaşıyorsun güzel bi fırsatın var.Deneyerek yeni tarifler bile bulabilirsin.hem de internet gerçekten çok işe yarar o konuda,yararlan mutlaka.Ayrıca buradaki arkadaşlar da ben de (bebeğimden fırsat buldukça) yardımcı oluruz,sorabilirsin.

Hem vitamin alınmazsa zayıflamak zorlaşır,lifli şeyler yemek zaten metabolizmayı hızlandırır,kabızlığı önler,hem de tok tutar.

Bugünüm şimdiye kadar güzel geçti.

Menü:

3/4 haşlanmış yumurta
birkaç dilim sucuk

arada: 1 tane şekersiz türk kahvesi

birkaç dilim sucuk
125 gr dil peyniri

birazdan şekersiz bir çay ya da kahve daha içicem. Sonra da saat 18.00 gibi yoğurt ya da dil peyniri yer ya da süt içer, sucuk yerim

Proteini bol karbonhidratı az bir diyet yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…