slm arkadaşlar bundan sonra bende aranızda olmak istiyorum yaptığınız diyetle ilgili bilgiler verirseniz sevinirim ...
Bugünüm şimdiye kadar güzel geçti.
Menü:
3/4 haşlanmış yumurta
birkaç dilim sucuk
arada: 1 tane şekersiz türk kahvesi
birkaç dilim sucuk
125 gr dil peyniri
birazdan şekersiz bir çay ya da kahve daha içicem. Sonra da saat 18.00 gibi yoğurt ya da dil peyniri yer ya da süt içer, sucuk yerim
Proteini bol karbonhidratı az bir diyet yapıyorum.
Heheh cnm benim bence en kolay olan zeytinyagli yemekleri hazirlayabilirsin..Cunku hicbir zorlugu yok ve internetten de yardim alabilirsin..Yemek yapmak zannedildigi kadar zor degil cnm..Ayrica belli neden bu kilolara ciktigin senin, cunku hazir yemek yemeye alismissin..Zeytinyagli taze fasulye en kolay yemeklerden biridir..Ya da aklina gelebilecek diger butun sebze yemekleri..Hemen hemen hepsinin pisirilme yontemi ayni..Sogani ince kesicen kavurucan zeytinyag ile ve sebzeyi ayiklayip ekliyeceksin..Ister domates rendesi ister salca katicaksin biraz..Su ekleye ekleye pisiriceksin..Hic birsey beceremiyorsan eger sebze haslamasi yap..Uzerine zeytinyagi limon koyup ye..Mesela karnibahar al parcala onu yika iyice ve hasla..Haslandiktan sonra uzerine zeytinyagi limon hatta az sarimsak nefis bir sebze salatasi iste..Bunun gibi kabagi da yapapilirsin..Ustune yogurt dokup yersin..En kolayi sebze haslamak..Onu da beceremem deme cnm benim..Cunku eminim yapabilecegine..
kızlar bende yazayım yediklerimi.
sabah peynirli yumurta çay peynir.
yoğurt biraz fındık
öğle tavuzlu mantarlı salata
akşam kabak ve kıyma sote
cuma bakalım kilom nasıl olacak.dijital baskülüm net sonuç vermiyor ama bakarız artık
masal nasıl gidiyor 4 kiloyu kaç günde verdin canım
Yürüyüşten geliyorum. 70-80 dakika yürüyemedim, sadece 1 saat yürüyüp geldimBiraz üşüdüm ama olsun, birkaç gram yağ yakmışımdır
70-80dakika diyince dondm kaldim ben nasil yürüyecek okadar diye :))) ben henüz en fazla 30dk yürüyebiliyorm yürüme bandinda gecen gün 40dk ile rekor kirdim saniyordm :))))
Menü:
3/4 haşlanmış yumurta
birkaç dilim sucuk
birkaç dilim sucuk
125 gr dil peyniri
birazdan şekersiz bir çay ya da kahve daha içicem. Sonra da saat 18.00 gibi yoğurt ya da dil peyniri yer ya da süt içer, sucuk yerim
Menü:
3/4 haşlanmış yumurta
birkaç dilim sucuk
birkaç dilim sucuk
125 gr dil peyniri
tebrikkk ederimmm tatlımmm :))))))))) cok mutlu oluorum senin adına sakın bozma tatlım o 1 kg sayılır aslında bugün koskoca bir günün olucak :))))) süpersin seni tebrik ederim tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?