Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar kızlar
bende bugn itibariyle başladım

29 aralık çarşamba yediklerim

öğlen 1 kase tavuk suyuna çorba

ikindi de beşi bi yerde çay

akşam fırında somon balık

( 2 haftadr hastayım pek iştahım yok )

Topik sessiz mi kaldı yoksa bana mı öyle geliyor :26:

Söylediğim gibi bir fincan şekersiz türk kahvesi içip 75gr kadar dil peyniri yedim. Eğer canım bir şeyler atıştırmak isterse yine şekersiz türk kahvesi içmeyi düşünüyorum. Bunun dışında başka bir şey yemeyeceğim. Şimdi 70-80 dakika kadar yürüyüş yapacağım. Kaç kalori yaktığımı söylerim

kızlar bende yazayım yediklerimi.
sabah peynirli yumurta çay peynir.
yoğurt biraz fındık
öğle tavuzlu mantarlı salata
akşam kabak ve kıyma sote
cuma bakalım kilom nasıl olacak.dijital baskülüm net sonuç vermiyor ama bakarız artık
masal nasıl gidiyor 4 kiloyu kaç günde verdin canım

Yürüyüşten geliyorum. 70-80 dakika yürüyemedim, sadece 1 saat yürüyüp geldim Biraz üşüdüm ama olsun, birkaç gram yağ yakmışımdır

Cok yardimci olmussun cok tesekkür ederim yarin cikip bi bakayim sebzelere sonra haslar yogurtla yerim ay böyle daha iyimis ben böyle cesit cesit yemekler cikaririm ortaya zayiflayim derken zehirlemeyimde kendimi eee malum yemegi ben yapinca

2haftada verdim 4kiloyu
cuma günü 3.haftam olacak ama bu hafta vermedim sanirim cünkü kacamak yapmistim
yarin tartilip kilomu yarindan bildirecem cuma günü giremeyecegim icin
bakalim kac gösterecek :26:

Yürüyüşten geliyorum. 70-80 dakika yürüyemedim, sadece 1 saat yürüyüp geldim Biraz üşüdüm ama olsun, birkaç gram yağ yakmışımdır

70-80dakika diyince dondm kaldim ben nasil yürüyecek okadar diye :))) ben henüz en fazla 30dk yürüyebiliyorm yürüme bandinda gecen gün 40dk ile rekor kirdim saniyordm :))))

70-80dakika diyince dondm kaldim ben nasil yürüyecek okadar diye :))) ben henüz en fazla 30dk yürüyebiliyorm yürüme bandinda gecen gün 40dk ile rekor kirdim saniyordm :))))

Şu an 60 dakika yeterli geldi bana :) Gözüm daha yükseklerde ama şu an pek mümkün değil. Kendimi çok da zorlamak istemiyorum.

Bu arada söylemek istedim. Ben normalde kendimiçok yorgun, halsiz hissederim ama karbonhidrat alımını kısıtladığımda daha zinde oluyorum. Daha önce de denemiştim, bu diyet bana çok iyi geliyor. Daha az uyuyorum ama daha dinç kalkıyorum.

nıgtwinglover canım bu nasıl bir nickdir canım çıktı yazana kadar baka baka.adın ne hayatım öyle hitap edelim.
sen kaç kilosun .yürüyüşle daha fazla fayda görürsün umarım.

Canım ya kusura bakma sen daha iyi bilirsin ama biraz sağlıksız geldi menün bana hiç sıcak yemek yok yani ne bileyim sebze yemeği vs, umarım bugünkü menün böyledir. insan sadece süt, yoğurt, peynir yememeli yani bence.

Canım ya kusura bakma sen daha iyi bilirsin ama biraz sağlıksız geldi menün bana hiç sıcak yemek yok yani ne bileyim sebze yemeği vs, umarım bugünkü menün böyledir. insan sadece süt, yoğurt, peynir yememeli yani bence.

Aslıcımm canım benim arkadaşınave yakınlarına baş sağlığı dilerim Allah yardımcıları olsun..
Dörttt gözle seni bekleyeceğizz tatlım sağlıcakla git sağlıcakla gel..

Günaydınn arkadaşlarımmmm

Bizim işler inanılmaz yoğunlaştı yılbaşı diye pek giremicem bugün..
Nightwinglover bencede tatlı sadece peynir süt olmaz die düşünüorum zararlı sonuçta hepsini kesmek..
Masalcım tatlım kilonu bekliorum

Masummmmmmm canım benim ne alemdesin.. 72 den düşücen mi bu hafta :)))) ayy yapıştık kaldık yaaa

arzu ablaaaaaaa 700g vermisimmmmm 94.5kg gösterdim sabah ay okadar mtlymkiiii pis kacamaklardan sonra almis gösterecem diyordm ama vermisim kacamakla 700g vermisim kacamaksiz ben ortaligi yikarim herhalde bidaha yok kacamak bittiiii buarada ben en gec saat 18:00de yiyorm oda yatacagim saate bagli ama genellikle o saati gecmiyor

birde sunu söyleyim verdigim kilo pek cok degil belki ama ben ilk defa bir diyette böyle kilo verdim ve birakmadim önce yaptigim her diyet 1hafta 1bucuk hafta sürerdi ve 2kilo verip birakirdim o yüzden cok mutluyum ve asla birakmayacam..
ve kesinlikle diyetim hareket sayesinde böyle verdiriyordr bana eskiden hic hareket etmezdim evin icindeydim bitek..ise basladim dün 7saat boynca ordan oraya yürüdüm abartisiz hic durmadan..kesinlikle spor diyete yardimci

Son düzenleme:
tebrikkk ederimmm tatlımmm :))))))))) cok mutlu oluorum senin adına sakın bozma tatlım o 1 kg sayılır aslında bugün koskoca bir günün olucak :))))) süpersin seni tebrik ederim tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tesekkür ederim arzu abla..insalla haftaya 92lileri görürüm :))) buzdolabinin üstüne kocaman bir kagit yapistirdim nezaman basladim kac kiloyum her hafta kilomu yaziyorum hic bir cikolata beni böyle mutlu etmiyor nisanlim 15kilo demisti mayisa kadar ama 5kilosu gitti nerdeyse..insallah 15kilodan fazla verecem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…