Günaydınn arkadaşlarımmmm
Bizim işler inanılmaz yoğunlaştı yılbaşı diye pek giremicem bugün..
Nightwinglover bencede tatlı sadece peynir süt olmaz die düşünüorum zararlı sonuçta hepsini kesmek..
Masalcım tatlım kilonu bekliorum
Masummmmmmm canım benim ne alemdesin.. 72 den düşücen mi bu hafta :)))) ayy yapıştık kaldık yaaa
bu arada arkadaşlarr akşam en geç kaçta yemek yiyosunuz??????????
bu arada arkadaşlarr akşam en geç kaçta yemek yiyosunuz??????????
kerevizli biberli etli kış türlüsünde çok puan varmıdır ?
yiebilirmiyim nohut bulgur pilavı ve kış türlüsü var
en masumu bu geldi ne dersiniz
Kalktığımda diyet çok iyiydi ama yine bozdum, meyveli yoğurt yedim. Aslında günlük kaloriyi aşmış değilim ama yememem gereken bir şeyi yediğimde diyet yapasım kalmıyor benim. Galiba ben bu obezliğe mahkumum.
8 kiloyu mu veremiceksin
15 kilo verdim
bi 5 kilo daha vermem lazım
obez olmaya mahkum biri varsa o ben olurdum :)
yok 3 çeşit yemek var birtanesini seçicem
nohut ve pilav yüksek diye biliyorum
kış türlüsü biraz masum geldi
sebzeli etli kerewiz biber havuçlu falan
8 kilo benim ilk hedefim :) Aslında şöyle 20 küsür kilo vermeye ihtiyacım var. Kendime büyük hedefler koyunca gözüm korkuyor o yüzden hedeflerimi daha kısa sürlei koydum, önce 8 kilo vereyim sonra bir 8 daha, sonra bir 8 daha :) Ben de şu ana kadar 20'ye yakın kilo verdim ama nedense şu aralar çok zorlanıyorum. Hatta o kiloları nasıl verdiğime bile şaşıyorum. Sanki ben vermemişim gibi :)
Ben yanlış anlamışım. Yani hepsini birden yemek istedin zannettim o yüzden fazla geldi bana :) Kb açısından üçü arasında çok fark yok bence. O anda canın hangisini isterse seç ve birini afiyetle ye :)
yediklerimi paylasayim
kahvaltida 2ymrtayla peynir yaptim tavada
biraz da salam 1domates yesil cay......8kb
ögle yine benim en sevdigim salata tavk gögsü yogrt sosü marl domates salatalik rendelenmis peynir icindekiler
aksam valla aksam ne yiyecegimi bilmiyormki hafif bisey bakacam artik buzluktaki sebzeyi cikarir yaparim belki bilmiyorm
3 ay sonra evlenicem
bende bilmiyorum yemek yapmayı :))
bak sana kolay bi tarif
kabagı suda haşla
ortadan ikiye boyuna dogru ayır iki parça oldu
ikisinin içlerinide kasıkla al boşalt
sonr a içine beyaz peynir kaşar maydonoz dere otu
ne istersne koy
at fırına kaşarlar pişince çıkar ye afiyet olsun :))
aaa cok güzel bisey olur o peki nekadar haslayacam yani iyice yumusakmi olmali bide patlicanla olurmu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?