Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben bi ayari tutturamadim ya

kahvaltimi 11de yaptim

öglen salatayi 3e dogrü yedim

ama karnim cok sisti benim ya salatada az yaptim haniii aksam nasil yiyecem ben

kizlar Allaha sükür iyilestim ve yeniden aranizdayim Masalcim tebrik ederim canim kücük kacamaklara ragmen cok güzel vermissin ben bir kislik meyve stogu yapmisimdir herhalde esimde sagolsun kb'si yüksek yicekler getirdi fazla yemesemde ilaclarimi icmek icin yedim bu haftayi yani bos gecmis oldum diyet ikizim arzucum, masumcum diet nasil gidiyor bu hafta ikinizdende büyük sok bekliyoruz ona göre yeni gelen arkadaslarada hosgeldiniz diyorum ve kolayliklar diliyorum nigtwinglower ne güzel yeniden aramizdasin ne kadar az seyler yiyorsun iyi dayanabiliyorsun ama bu tür beslenirsen kilolari geri alman daha kolay olur bence menülerine biraz ilave yapsan iyi olur aslicim hosgeldin tatlim tam sana birseyler yaziyordum actigini gördüm yolculugun umarim iyi gecmistir

Son düzenleme:
Kızlar selam..2 gundur hic ilgilenemedim sizlerle..
Kendimle de ilgilendigim söylenemez. Ne yedim ne yemedim hic bilmiyorum.
Yani bozmadım belki çok ama suyumu içemedim iki gundur yollarda filanım diye..
Arzucuuummm ozledim aynı anda girmeyi seninle..
Sen de yogunsun giremiyorsun..
Ben de o kadar cok seyle ugrasıyorum ki suanda..Hakikaten burada olabilmek icin vakit gerekiyor..
Ve bende şuan hiç yok...
Cenazeye git, çocugu doktora gotur, yarın icin hazırlık yap...Tam 5 parçaya bölünmüş durumdayım..
Neyse hepsi hallolur da kilo olayı degişmese bari..Almış olmazsam cok sevinicem..
Masalcım kilona cok sevindim..Bu kadar kacamaga ragmen bu kiloysa kimbilir kacamak yapmasan ne halde olurdun şimdi..
Hepinize kolay gelsin arkadaslar..

Pericimm gecmiş olsun cnm..Çok sevindim duzeldigine..Artık devam edersin rejimine..
Birşeyler ters gidince insanıın hayatında sanırım hersey allak bullak oluyor..
Umarım yeni yılda hepimiz icin daha iyi bir sene olur..Çok sıkıldım bugunden..Artık bir bitse diyorum..

merhaba ben daha önce bu diyeti denemiştim ama iradesizliğim yüzünden veredim kısa bi dönemde 1,5 kğ vermiştim sonra puanları yüksek tutunca haliyle veremedim ama tekrar denemek istiyorum kalori sayımı filan denedim hhhıııh beni anca kh paklar

Büyük şok olacak bir diyet yapamadım canım evde diyete uygun birşeyler kalmamıştı. neyse biraz dün biraz bugün yaptı eşim sağolsun alışverişi ama yarın 1 kg bile verebileceğimi sanmıyorum. bakalım kaç çıkacam yarın.

tesekkür ederim aslicim cok sükür iyilestim pazartesi alisverise gidip dietlik malzeme alip dietime son gaz devam edicem zayiflamadan birakmak yok

Ben de kalori sayımıyla kb diyeti arasında gidip geliyorum
Önce birini deniyorum, irademe biraz yenildim mi hop diğerine geçiyorum :) Aslında ikisinden birine karar verip adamakıllı uygulasam netice alıcam ama o irade yok bende. Ben sadece şunu fark ettim, kalori sayımı yapınca daha az kilo veriyorum ama her şeyi yediğim için, mesela gofre yiyiyorum, kola içiyorum vs. daha uzun zaman boyunca yapabiliyorum ama kb diyetinde bunları yiyince moralim bozuluyor, diyet hemen bırakıyorum. Kb diyetinin güzel tarafı da çok kısa zamanda güzel sonuçlar almak. Ne yapsam bilmiyorum valla. Bence benim canım dayak istiyor, ıslamk meşe odunuyla

tekrar hosgeldin dogacim bayramdan beri ugramiyorsun yarin yilbasi herkes icin mutlaka kacamakli bir gün olacak ama sonra hepimiz kaldigimiz yerden devam edicez arzu ve aslinin sayesinde topik cok canlandi katilimlar cogaldi inan burayi ihmal etmezsen kilo vermeye devam edersin aralarda kacamak yapsakda bu kb dieti gercekten en güzel diet kolay gelsin tekrar

Pericim çok geçmiş olsun Seni de aramızda tekrardan görmek çok güzel :)
Ben hangi diyeti yapacağımı bilmiyorum. Hangisini yapsam hemen sıkılıyorum. Bizimkiler de normalde çok yiyiyorsun derler, diyet yapıyorum ye diye yalvarıyorlar. Anlamadım Bu gidişle çok zor kilo vericem. Oysa bir an önce şu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum :84:

Allah kolaylık versin valla aynı anda dört bir tarafa koşturmak zor. Yılbaşında sonra hepimizin yeni bir başlangıca ihtiyacı var en acilinden :)

2-3 haftadır yapıyordum yarım kilo anca gitti heralde ya ben yemezsem veriyorum kaloride yeniyor dediğin gibi hadi bakalım yarın dan başlıyorum

inşallah peri ya çok umutsuzum şu an problemler var haliyle olmuyor ama yeniden başlamak istiyorum ben de kilo vermek istiyoorrrruuummmm

cok tesekkür ederim canim gerci arada yattigim yerden yazilanlari okuyup kapattim ama aktif olmak daha baska o kadar cok alistimki sizlere giremedigim zaman eksikligini hissediyorum bence kendine tam bir menü yapmalisin icinde et sebze olan tabiki kb degerlerine göre cünkü yediklerine bakiyorum hicbirsey yok yani herseyden yiyemeyincede cabuk bikiyorsun diye düsünüyorum :44:

geçmiş olsun canım neyin var ?

inşallah peri ya çok umutsuzum şu an problemler var haliyle olmuyor ama yeniden başlamak istiyorum ben de kilo vermek istiyoorrrruuummmm

insallah problemlerini en kisa sürede cözersin sonrada bütün negatif düsüncelerinden kurtul ve inan gercekten hersey beyinde bitiyor bak ben gecen hafta arkadaslarin sayesinde öyle motive oldumki bir hafta boyunca canim hic kacamak yapmak istemedi ve 1.900 kg verdim eminim sende vericeksin ama burayi ihmal etme

1,900 bravo inşallah canım ya pozitif olmaya çalışıyorum bu seneye azimle girmek yeni bir başlangıç yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…