Büyük şok olacak bir diyet yapamadım canım evde diyete uygun birşeyler kalmamıştı. neyse biraz dün biraz bugün yaptı eşim sağolsun alışverişi ama yarın 1 kg bile verebileceğimi sanmıyorum. bakalım kaç çıkacam yarın.
pperi gecmis olsun cok sükür döndün geri :))
bayanlar ben aksam yemegimi yedim hemde cok hos oldu böyle tam sisirmedi
hani ciiin yemegi varya bilmiyorum ismi neydi sebze ve icinde et var cap couymudur nedir ismi ondan yedim alisverise cikmistik ayyy heryer kalabalikkk baktim saat gec oluyor dedim nasil olsa icinde karisik sebzeler var aliyim yiyim iyi etmismiyim kesin bilenler vardir o yemegi
pperi gecmis olsun cok sükür döndün geri :))
bayanlar ben aksam yemegimi yedim hemde cok hos oldu böyle tam sisirmedi
hani ciiin yemegi varya bilmiyorum ismi neydi sebze ve icinde et var cap couymudur nedir ismi ondan yedim alisverise cikmistik ayyy heryer kalabalikkk baktim saat gec oluyor dedim nasil olsa icinde karisik sebzeler var aliyim yiyim iyi etmismiyim kesin bilenler vardir o yemegi
tesekkürler masalcim bu arada yemegine gelince ben cin yemegi hastasiyimdir paketin üzerinde degerleri yazmiyormu genelde oluyor cünkü ayrica icinde princ yokmuydu onlarin sebze et karisimi yemekleri ya makarnali yada princli oluyor
yok yok ben restoranttan aldim taze yapti gördüm nasil yaptigini pirinc makarna istemedim ama normalde makarnalarini cok severim..sadece her sebzeden az az aldi etide koydu tavada pisirdi soslu biseyler böyle koyu bi sos vardi icinde ama sostan pek almadim yerken...bana masum geldi hem öyle rahatsiz edecek kadar sisirmedi bir porsion tam yani
slm hanımlar.bende aranıza katılmak istiyorum.dün denedim kendimi yapabilirmiyim diye ve devam etmeye karar verdim.uzun zamandır tartılmaya cesaret edememiştim.bugün onuda yendim. zannedersem bugün haftalık kilo bildirimi yapılıyor.bende başlangıç kilomu vererek sizinde desteğinizle kendime yeni bir sayfa açmak istiyorum.kilom 79,9 yani 80 e ramak kalmış.belkide dün tartılsaydım 80 çıkabilirdi ama 100 gramda olsa önemli :)
Bu arada bütün arkadaşlara mutlu yıllar diliyorum.Umarım 2011 ulus olarak bizlere güzel günler getirir,umarım hiç kötü haber duymayız.Herşey gönlümüzce olsun....
Günaydın kızlar tartıldım ve sadece 600 gr vermişim, 71.600 üm. 2 gün önce 71.5 tim ama neyse buda birşeydir değilmi. moralimi bozmuyorum gram gram veriyorum ben. Neyse kızlar oğluşum rahatsız biraz çıkmam lazım hepinizi öpüyorum. Mutlu yıllar.
tatlımmm oğluşunu öp benim için... de ki hemen iyileşş çünkü akşam noel baba gelcek de... noel baba hasta olan çocukkları sefmezzz de...hemen toparlanıp güçlenir wallaa .. ben çok severim çünkü ahahah... çok öpüorum canım tekrar geçmiş olsun.. şimdiden iyi senelerr mutlu noellerr canımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?