Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

şimdi çıkıyorum kızımı uyuttuktan sonra gelirim

pperi gecmis olsun cok sükür döndün geri :))
bayanlar ben aksam yemegimi yedim hemde cok hos oldu böyle tam sisirmedi
hani ciiin yemegi varya bilmiyorum ismi neydi sebze ve icinde et var cap couymudur nedir ismi ondan yedim alisverise cikmistik ayyy heryer kalabalikkk baktim saat gec oluyor dedim nasil olsa icinde karisik sebzeler var aliyim yiyim iyi etmismiyim kesin bilenler vardir o yemegi

moralini bozma yinede masumcum 200 gr vermis olsan bile kilo vermis olmak güzel hafta sonunu saymayalim hepimiz icin pazartesi yeni bir hafta basliyor ve hepimiz en azindan cumaya kadar tam yapalimki yilbasi kacamaklari erisin sonrada tam gaz devam ederiz insallah

O yemeği bilmiyorum, fazla yemek kültürüm yoktur ama bence akşam yemeği için etli, sebzeli bir yemek kötü bir seçenek değil :) Çok da iyi olmuş.

tesekkürler masalcim bu arada yemegine gelince ben cin yemegi hastasiyimdir paketin üzerinde degerleri yazmiyormu genelde oluyor cünkü ayrica icinde princ yokmuydu onlarin sebze et karisimi yemekleri ya makarnali yada princli oluyor

tesekkürler masalcim bu arada yemegine gelince ben cin yemegi hastasiyimdir paketin üzerinde degerleri yazmiyormu genelde oluyor cünkü ayrica icinde princ yokmuydu onlarin sebze et karisimi yemekleri ya makarnali yada princli oluyor

yok yok ben restoranttan aldim taze yapti gördüm nasil yaptigini pirinc makarna istemedim ama normalde makarnalarini cok severim..sadece her sebzeden az az aldi etide koydu tavada pisirdi soslu biseyler böyle koyu bi sos vardi icinde ama sostan pek almadim yerken...bana masum geldi hem öyle rahatsiz edecek kadar sisirmedi bir porsion tam yani

o zaman cok saglikli bir secim afiyet olsun

kızlar bende yediklerimi yazayım
bu ara şişlik var bende fazla hareket edemiyorum kilom fazla bu ağırlıkla spor yapmak çok zor.
sabah sucuklu yumurta çay
öğle yarım kutu ton balığı 1 kuru patlıcan dolma küçük bir parça pide
öğle biraz kaçtı
akşam kızarmış tavuk
yeşil çay az leblebi patlamış mısır
benim metabolizma direniyor sanırım bu sefer sabah baskülde fazla çıktım ama yarın sonuç ne olur bilmiyorum

ben aranıza yeni katıldım 13 yıl kabızlık çektim küçük kızıma hamile kalınca düzelmişti 2 gün oldu bu diyete başlayalı daha şimdiden aynı sıkıntıyı yaşıyorum bitki çayları faydalı olurmu acaba? daha önce pek işe yaramamıştı önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Oncelikle herkese gunaydın kızlarr..
Bugun cok guzel olucak buna eminim ama ben tartılıp gene ilk kiloyu bildirinlerden olmak icin erken girdim..Masalcım benden once soyledi ama onu gecemezdim ztn..
Ben aynen soyledigim gibi tam 200gram vermişim ne yazık ki..Zaten biliyordum bu hafta veremiyecegimi..
Tam 72 kiloyum neyse yılbasından sonra daha aşagılara inerim insallah..Ama bir hafta duraklama dönemi zaten bekliyordum hiç supriz olmadı..
Arzucum seni merak ediyorum..Acaba kac kilo verdin..Simdi cevap vermek istedigim arkadaslara yazıcam ayrı ayrı cunku aklımda tutamadım butun mevzuları..

Doga3: Canım hosgeldin aramıza..Ben de kalori sayımı diyetini deneyenlerdenim ama bence KB diyeti kesinlikle daha başarılı..Ben bu rejimde hic kacamak yapmıyorum ve cok saglıklı seylerle besleniyorum aslında..Yani KB unitelerini sadece sebzeden almaya calısıyorum. Cunku en saglıklı olan bu. Yani ekmek nerdeyse en fazla bir dilim uno light yiyorum kepekli sabahları diger tukettiklerim et ve sebze..Bence kesin duzgun bir sekilde her gun burada bizimle de aktif olarak yaparsan eminim verirsin istedigin kiloları..Bugun kacamak gunu ama yarından itibaren full gaz devam hepimiz..Kolay gelsin cnmm.

Masumcum: Bu hafta duraklama donemi benim icin ama sen de oyle olabilceginden bahsetmişsin ama eminim sen vericeksindir..Bu hafta bana özel verememek..Bugun yılbası veremesen de kotu bir moralle girme sakın yılbasına..Ve soyle dusun bu kilolu olarak gecirecegin son yılbası :))

Pericimmm: Canım yaa pazartesiye kadar erteleme diyeti cnm yaa..C.tesi kendine gelirsin nasıl olsa ve baslarsın yavas yavas diyetine..Nasıl olsa iyileşmişsin..Oyle cok uzun sure ara verilince tekrar adapte olmak daha zor bak cnmm..Umarım hastalık nedeniyle bugun kilo almış çıkmazsın..

Nightwinglover: Umarım hepimiz icin daha guzel bir yıl olur ve bir daha kilo problemimiz olan yıllar gecirmeyiz..Senin diyetine ben de baktım cnm ama sanki cok az yiyorsun gibi geldi bana da..Yani sen bilirsin tabi senin de tecruben cok bu diyetle ilgili de..Bagırsakların kusmemesi icin bence az daha yemek porsiyonlarını arttırıp sebze de tuketebilirsin..Gene de sen bilirsin cnm..Kolay gelsin..
Masalcım sebze pişirme hayalleri ne oldu..Neyse cin yemegi de guzel tabiki afiyet olsun..dun bir arkadas kabak tarifi yazmıs..Yaklasık 1 hafta once ben tarifi verdim ozellikle yapın kızlar diye..Cunku bu diyette cok uygun bize ve cok da lezzetli oluyor..Kesinlikle deneye deneye kendine gore sebze yemekleri bulucaksın ben buna eminm..Hem evlenmeden birseyler ogrensen fena mı olur:)))

Guide: Selam cnm ben de menune baktım ama şu aksam yedgin leblebi ve patlamış mısır olmasa gene de kurtarırdın günü gibime geldi..Mesela sadece kızarmış tavukla doymazsan o zaman yanında sebze yemegi de yesen de gene de kuruyemişi gece vakti tercih etmesen..Cunku eger agırlıgım cok bu yuzden hareket edemedim diyorsan ki ben de spor yapmaktan ne yazık ki hoşlanmıyorum (üşengeçlik) o zaman aksamları en hafif yiyecekleri tuketiceksin ki daha rahat kilo veresin cnm..Kolay gelsin..

Rahimefundacım: Ben eger kabızlık sorunun varsa bu diyetin senin icin uygun olacagını dusunmuyorum ne yazık ki..Cunku bu diyette daha cok kabız yapabilicek seylerle besleniyoruz agırlıklı..Ayrıca meyve tuketmiyoruz ve de lifli gıdalar mesela ekmek cok az tuketiyoruz. Bence daha bagırsakları duzgun calıstırıcı bir diyeti tercih etmen gerek..Ama gene de sen bilirsin..Ayrıca ben besibiryerde cay kullanıyorum..Her gun duzenli olarak demliyip iciyorum 3 kere ve cok faydasını gordum..Cok arkadasın bagırsakları bununla duzelmiş..İstersen bu çayı bir dene..Butun aktarlarda satılıyor cnm...

Arzucummmm: Canım nolur kilo vermiş ol sen bu hafta..Kendim vermeyi bu kadar istemedim bu hafta..Sanki sen veremezsen bu haftada bizi bırakıp gidicen diye korkuyorum cok hem de...Nolur ver en az 1 kilo tamam mı..Ve yılbaşına super moralle gir tatlım..Bu sene son bi dahaki yılbaslarında boyle kilo problemimiz olmayacak cnm..Soz verdik artık..

HEPINIZE SIMDIDEN IYI SENELER KIZLAAARRRR!!!!

günaydın arkadaşlar

Bugün erkenden bildirim yapayım dedim şu gitmeyen kilolarım gitmeye başladı 600 gr vermişim benim için büyük mutluluk

kilom 65,3

Hepinizin yeni yılını kutluyorum , 2011 yılının hepimize başta sağlık ,huzur ve mutluluk getirmesiniz diliyorum.ve tabiki şu başımızın derdi olan kilolarımızında gitmesini canı gönülden istiyorum.

Günaydın kızlar tartıldım ve sadece 600 gr vermişim, 71.600 üm. 2 gün önce 71.5 tim ama neyse buda birşeydir değilmi. moralimi bozmuyorum gram gram veriyorum ben. Neyse kızlar oğluşum rahatsız biraz çıkmam lazım hepinizi öpüyorum. Mutlu yıllar.

slm hanımlar.bende aranıza katılmak istiyorum.dün denedim kendimi yapabilirmiyim diye ve devam etmeye karar verdim.uzun zamandır tartılmaya cesaret edememiştim.bugün onuda yendim. zannedersem bugün haftalık kilo bildirimi yapılıyor.bende başlangıç kilomu vererek sizinde desteğinizle kendime yeni bir sayfa açmak istiyorum.kilom 79,9 yani 80 e ramak kalmış.belkide dün tartılsaydım 80 çıkabilirdi ama 100 gramda olsa önemli :)
Bu arada bütün arkadaşlara mutlu yıllar diliyorum.Umarım 2011 ulus olarak bizlere güzel günler getirir,umarım hiç kötü haber duymayız.Herşey gönlümüzce olsun....

Hoşgeldin canım inşallah bu diyetle veda edersin kilolarına.

Aslımmmmmmmmm yaaa senii çokk ösledimmm bi daha öle çok gitmee bende sıkılıorumm çünkü..
zaten inanılmaz yoğundukk bu hafta bizde balo falan var öldüm yani..
tatlımm bu arada kilom 77.7 :)))) buna en az benim kadar sevineceğine eminimmmyani 1 kilo ama bence benim için büyük başarı heh???

pericim bitanemm tekrar geçmiş olsun tatlım..Lütfen bi daha hasta olma ve bizi bu kadar uzun süre ihmal etme şekerimmmmmm

masumumm canım benim bence 600 gram bizim için çok iyi demek ki yavas yavas duraklama dönemini geçiorum ben mutlu oldumm şahsen haftaya dilerim daha iyi olur..

yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz.. hep beraber cok iyi kilolar vericez.. biraz inceleyin bu rejimi bakın bizler her zaman desteğiz.. buraya sık sık gelin daha fazla motive oluruz.. ve ne istiosanız sorun çünkü birimiz bilmese birimiz bilir...

artık daha kalabalığız oleyyyy

tatlımmm oğluşunu öp benim için... de ki hemen iyileşş çünkü akşam noel baba gelcek de... noel baba hasta olan çocukkları sefmezzz de...hemen toparlanıp güçlenir wallaa .. ben çok severim çünkü ahahah... çok öpüorum canım tekrar geçmiş olsun.. şimdiden iyi senelerr mutlu noellerr canımmmmmmmmm

Teşekkür ederiz ablası. zaten okula gitti kalmadı evde. biraz toparlanınca ikna edemedim evde kalması için. seninde yeni yılını kutluyoruz canım. 2011 de inşallah çıtır olacağız hepimiz. sanada kocaman Mutlu Yıllar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…