Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sağol canım daha önce bu topicdeydim ama dedim ya iradesizliğim sayesinde ayrıldım ilk yaptığımda bir haftada 1,5 kğ vermiştim bana iyi verdiriyor umarım bu defa başarılı olurum

Ben izinliyim, kilo bildiriminde bulunmuyorum. Daha önce söylemiştim, değil mi?

Ben ancak gelecek yıl foruma girebilirim o yüzden şimdiden herkese sağlıklı ve neşeli bir yıl diliyorum

Arzuuuuuuuuuuu çoooooook sevindimmmmmmmmm
Yaa simdi geldim kuaforden, sabahtan beri kuafor trafigi, gelir gelmez girip heyecanla kilona baktım valla..Tebrik ederimmm cnm..
Ama cok fazla bildiren yok sanırım yılbaşı yogunlugu var herkeste, süslenip püslenme olayları tabi..
Yeni gelenler hoşgeldiniz...Super bir grup oluyoruz her gecen gun artarak.. yuppiii..
Bugun çocuklar kadar şenim acaba akşam gelicek hediyeleri düşündügümden olabilir mi :))
Masumcum gecmiş olsun tatlım..Çocuk hastalıgı diyince benim tuyler direk diken diken oluyor..
Hicbir soruna benzemiyo cunku biliyorum benim oglum da cok nanemolla..
Arzuuu liste hazırlıyon mu cnmmm?? Ama heralde liste yarına filan kalır..Cok eksik var bugun :))

Helincim ben yine kalori sayımına dönüyorum ama bu başlıkta da yazmaya devam edicem çünkü buradaki ortamı, paylaşımları seviyorum :) İzin sürem dolduktan sonra kilo bildiriminde de bulunurum. Olur, değil mi?

Helincim bu hafta kilo vermişsin. Tebrik ederim

arzucum 1kg süper seytanin bacagini kirdin en sonunda inan cok sevindim masumcum gülaybcn sizleride tebrik ederim moonlight aramiza hosgeldin bu diet cok güzel bir diet ve burayi ihmal etmedigin sürece eminim cok güzel verirsin kilolarini ben fazla cikarmiyim diye acikcasi korktum neyseki ayni ciktim hepinizin yeni yilini kutlarim önce saglik mutluluk ve bundan sonra kilo problemsiz yillar dilerim hepinizi öpüyorum

ben geldim hemen yatacammm cok bayginimmm en azindan 2saat yatmaliyimmm :))) herkes tartilmis oh ne güzel herkes vermis yalnz ben en cok arzu ablaya sevindim cok üzülmüstü siskinlik yüzünden cok sükür ya tebrikler :))) herkesi tebrik ediyorm..asli ablacm yapacaktim aksam kendim yemek ama disariya ciktim ondan bende hafif sebzeli yiyeyim bari dedim :) bu aksam kabak yapacam icine peynirle iste :) cok yemeyinnnnn yilbasi diyeee :))) ben evdeyim bi özellik yok ayni sekilde devam bozmak yok bende merak etmeyin :)))

sabah bi kupa beşi bi yerde çayı
hastayım iştahım yok kahvaltı etmedim
öğlen fırında balık somondu sanırım
akşam da kırmızı et yemeyi düşünüyorum
3.günüm gayet sadığım diyetime

Son düzenleme:
herkese meraba kızlar bende dün ve bugün yediklerimi yazayım
ilk uyandığımda
2 büyük bardak su

kahvaltı
yarım salatalık(2)
yarım domates(3)
2 yumurta omlet yapılmış(1)
peynir(1)
ve şekersiz çay

öğlen
biraz geç bir vakitte yedim
diyete uygun bişey bulamayınca
karbonhidrat bakımından bende
yine yumurta yedim

peynirli omlet(2)

akşam
beyaz et(0)
bir bardak şekersiz neskafe(4-5)
gün içinde en az 2.5 litre su

bugün yediklerim
ilk uyandığımda
2 büyük bardak su

kahvaltı yapamadım maalesef saat 12 de yiyebildim ancak
çok düzensiz oldu
peynirli omlet(2)
yarım salatalık(2)
yarım domates(3)

akşamda
yine beyaz et yiycem(0)
gün içinde 2.5 litre su
ekstra bişey yersem yazarım
ama inşalah yemem
kilo veren herkeside ayrıca kutluyorum

Canim diyet arkadaslarim benim hepnize saglikli mutlu yillar diliyorum...ve hepimizin 2011 de citir kizlar olmamizi diliyorum

Arkadaslar fazla vaktim yok iki dakika ugradim..
Tekrar hepinize Iyi Seneler diliyorum..
Umarim 2010 da ki kotulukler uzuntulerin hicbiri bu sene bizler icin uzak olur..
En citir bizim grup olucak 2011 de buna eminim ben..
Hepinizi kocaman opuyorummmmmm

Ben de herkese iyi seneler dilerimmm...
Bu arada kızlar bu regli şişliği ne zaman geçer.Gece ve sabah ki kilom aynı.Dikkat ediyorum yediklerime bu nasıl oluyorr?

herkese merhaba.kilo veren arkadaşları tebrik ederim.ben veremedim bu hafta zaman zaman kabızlık oluyor o da çok fazla şişlik yapıyor bende.
bi arkadaş kabızlık sorunundan bahsetmiş aramızda yeni.bu diyette ilk başlarda olur kabızlık kendini zorlama vucudununun sesini dinle zamanla geçer.aç karına ılık su iç bir de günde 2.5 lt altına düşmezsen kabızlık olmaz.
arzucum ilgine teşekkür ederim.bu hafta farklı diyetler denemeyi düşünüyorum bende .beş gün beş çeşidi felan .moralimi de bozmak istemiyorum ama 98 kilo olduğuma da inanamıyrum.
dün resim çekindim baktım ki kocamanım eşime dedimki ben cidden böyle iri miyim? o da dedi şaka mı yapıyorsun farkında değil misin.insan kilo aldıkça kendini doğru düzgün algılayamıyor bence.

o bendede var ya inanamiyorm resimde aynadaki gibi degil..ama resimlerdeki de bizleriz yani baskalari degil..ben boydan cekilmeyi hic sevmezdim gercek halimle yüzlesecegim icin midir nedir..zararin neresinden dönersek kar ben 99.2kg ile basladim baslamasaydim kesin 100kg ve üstlerde dolanacaktim aldikca alacaktim..

maalesef kızlar akşam ekstra olarak bir bardak ayran içtim oda 5 puan yani dünü 12 puanla kapattım

Son düzenleme:
Herkesin yeni yılını kutlarım, herkese mutlu ve sıhhatli bir yıl dilerim

Kızlar hadi dönelim artık siteye..Bu kadar yeni yıl arası yeter..
Benim hemen yılbaşında aldıgım kiloyu vermem lazım..
Dün sabah tartılmadım moralim cok bozulmasın diye ama butun gun sadece sebzeyle beslendim dun..
Bu sabah tartılıp aynı kilomu gormeyi hayal ediyodum ki 500 gram fazla çıktım..Dün o kadar sıkı tutmama ragmen..
Bu rejim olayı ne kadar acımasız ya..Sen bir hafta aç kal 600-700 gram ver ama bir gece kaçamak dolu yemek ye hemen 1kg al..Keske biraz daha mantıklı olsaydı bu kilo oranları..
Neyse bi daha kacamak yok..
Umarım kimse benim gibi kilo almamıştır yılbaşında...
Neyse yeni başlangıçlar guzeldir kızlar..Artık kilolu olmak İS-TE-Mİ-YO-RUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…