Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydın..Nasıl gidiyor rejim? Var mı yılbaşı eklenti kilosu?

şimdi tartıldım 95 tim geçen hafta moral bozukluğu vardı 4-5 günde benim gibi hızlı kimse kilo alamaz heralde 97 yi gördüm şimdi 95 e geri döndüm kalori yaptım ama veremedim kh bana iyi geliyor 1 günde 1 kilo nerdeyse şu doksanlardan kurtulmak istiyorum artık

günaydın herkese kızlar.yılbaşı sessizliği olmuş kimse uğramamış.neyse.
ben 2 gündür biraz ara verdim ama az yiyorum kaçırmıyorum yani.bağırsaklarım rahatladı biraz.
masumcum evvevt canım seni kilolerımz yakın olduğu için daha yakından takip ediyorum ha gayret

cok süküüüür dönmüssünüz cok skldim siz yokken :))) ben kacamak yapmadim hic hakkimi daha önce almistim ben :))) evde otrdm hatta erkenden yattim dün iyi gitti diyetim o peynirli kabagi yaptim harika oldü cok begendim bgünde devam ah bi 90li kilolardan asagi inseydim yaa..Asli abla hic skma canini nezamandir kacamak yapmiyordn yine iyi yine verirsin..

Ben de artık 60 li kiloları gormek istiyorum..Şöyle bir 69.9 olsam bile inanılmaz mutlu olucam..Tabiki sonraki hedefte 59.9 u gormek :))) Ben kesinlikle bırakmıyacagım bu rejimi..Çok ters bir hastalık filan olmadıgı sürece allah korusun..Bu yuzden bu kiloları en gec mayıs ayında görmeyi planlıyorum..
Mayısa kadar benle birlikte burda rejim yapacak arkadaslar var..Neden mayıs onu da bilmiyorum..Ama heralde bu kadar kiloyu ancak mayısa kadar veririm gibi geliyor..Hadi hayırlısı..
Yeni bir yıl..Yeni bir kilo ve super yeni umutlarla başladım bu seneye..Umarim hepiniz icin cok iyi bir yıl olur..

Herkes oldugu kilonun rakamından nefret gelmiş sanırım..Ben 6 lı rakamlar istiyorum ilk etapta sen de 8 li rakamlar..Ama eminim hepimiz bu sekilde azimle davranırsak vericegiz butun kiloları..Hızlı hızlı vermek iyi degil nasıl olsa cok daha kolay geri alınıyor..O yuzden vucudu kiloya alıştıra alıştıra vermek daha mantıklı..Uzulmuyorum o yuzden..72 civarına cok alıştı vucudum..neredeyse 2 haftadır bu civardayım..Ama inicem aşagılara Allahın izniyle..

Bende varim mayisa kadar mayista 2haftalik türkiye tatilinden sonra tekrar devam taaaa 55lere düsene kadar 1yil olr herhalde :26:

masal ve masumu karıştırmışım.masal cım cevabım sanaydı canım.yaşlılık alameti sanırım

masal ve masumu karıştırmışım.masal cım cevabım sanaydı canım.yaşlılık alameti sanırım

evet kilolarimiz yakin gercekten insallah 80leri görürüz ikimizde ben alistim gibi birde yalnizim evde zorlanmiyorm fazla kafamda rahat canim birsey cekmiyor..hele ki nisanlim daha 5kiloyü düyünca sok gecirdigi icin canim hic birsey cekmez oldü :)))) görümceme söylemistim 5kilo verdim catlasin abin diye oda abisine söylemis nisanlimda bana diyorki inanmiyorm daha yeni 98kiloydn nasil 5kilo verdin hemen inanmam diyip dürdü :)))) tabi bende bi hava bi hava dahada gaza geldim :)))))

ben sporda yapmaya calisiyorm dün yarim saat müzik acip oynadim yarim saatte yürüme bandinda yürüdüm ama yürürken cok zorlaniyorm ya 30dakikadan fazla yapamiyorm nasil dakikalari yükseltecem nasil alisacam bilmiyorm ama az geliyor yani yaptigim spor

gidebildiği kadar yapmayı düşünüyorum bişey olmazsa bende o zaman mayısa kadar ayda 3 kilo olsa beş ay var 15 eder 80 i görsem çok iyi olur hani inşallahh

gidebildiği kadar yapmayı düşünüyorum bişey olmazsa bende o zaman mayısa kadar ayda 3 kilo olsa beş ay var 15 eder 80 i görsem çok iyi olur hani inşallahh

kilomz ayni hemen hemen :)) bence mayistan önce 80 olrsn gibi geliyor bana kacamak yapmayinca veriliyor gercekten

canımcım yeterki devam et istediğin kiloya inersin önemli olan sebat göstermen.
sporu kilomuz fazla olduğu için zor oluyor tabi.ben daha çok yer hareketleri yapardım tv karşısında .mesela basen iç bacak vs hareketlerini google amcaya sor yapmaya başla.koşmak bize hiç uygun değil.eklemlere zararlı.önce ısın sonra hareketlerini yap.

Bu sabah benimde moralim bozuldu ya, yılbaşında özel birşey yapmadığım için öyle büyük bir kaçamağım olmadı, eşim baklava almıştı sadece 2 küçük dilim onuda 1 er gün arayla yedim. sadece dün kaçamak yaptım çocuklar evde olduğu için ama bugün tartıldım 72.8 im inanamadım. bu hafta sonuna regl olucam onun şişkinliğimi bilmiyorum ama ne olursa olsun çok üzüldüm. Aslıcığım dediğin gibi 1 hafta uğraşıp 600 gr veriyorum. bir anda 1,2 kg alıyorum bu haksızlık ama.

kızlar ben bişey sormak istiyorum
bu diyette ben günümü 12 puanla bitiriyorum
çokmu az sizce?? bide çiğköfte yiyebilirmiyim acaba
ben birkaçgün acı yemiyince çok kötü oluyorum(
başka bişey daha sormak istiyorum evde göğüs etiyle köfte
hazırlıycam içine hazır köfte harcı kullansam olurmu eğer olmuyorsa
başka nasıl yapabilirim evde köfteyi dağılmaması için ekmek girmiycek ya
ondan soruyorum :26:
lütfen bu sorularımı bilen arkadaşlar biran önce cevaplarsa çok memnun olurum
şimdiden tşk ederim

Zilancığım sende benim gibi acı sevenlerdensin galiba ama çiğköfte yenmemesi gerekenlerden sanırım, çünkü içinde bulgur var, köfte harcının içinde galeta unu yoksa kullanabilirsin. Ayrıca krb. miktarın bana az geldi diğer arkadaşlar ne der bilemem ama fazla düşük tutmakta zararlı biliyorsun. birde bol su tüketmeyi unutma.

Son düzenleme:

masum öncelikle cvp verdiğin için tşk ederim o zaman kh puanını ne kadar tutmak gerekiyor sence bana bir fikir ver lütfen suyuda günde 2.5 litre içiyorum yetermi ne dersin yoksa dahada fazlamı içmeliyim

masum öncelikle cvp verdiğin için tşk ederim o zaman kh puanını ne kadar tutmak gerekiyor sence bana bir fikir ver lütfen suyuda günde 2.5 litre içiyorum yetermi ne dersin yoksa dahada fazlamı içmeliyim

Canim selam, ancak gordum mesajini..
Bence de cok dusuk tutuyorsun ve bu sekilde devam edersen ne yazik ki sagligin icin tehlikeli..
Bence bazi gunler 25 civarinda bazi gunler 35 civarinda tutabilirsin..Ama herzaman 25 tutman bile zararli cnm..Ayrica kofteyi yaparken ben uno denge light ekmegi cekiyorum...Zaten bir diliminde 8 var..Ayrica 2 dilim koysan 16 olur..Ama o da 1 kg kiymaya neredeyse..Az ekmekli de gayet lezzetli oluyor merak etme..1 kg kofte degil de en fazla 4-5 tane yiyebilecegin icin cok fazla almamis olursun..Kofte harcini ben hic kullanmam, hep sogan maydanoz ekmek yumurtami kendim ekleyerek kofte yapmayi severim..Neyse afiyet olsun cnm umarim gec kalmamisimdir..

KIzlar ya yeni yila cok iyi girmedim....düsündügümden daha az yedim fakat nedense iki gündür yinede portakal mandalina tutamiyorum kendimi bide bademe taktim ama allahtan bitti birde sunun da etkisi var suan yurtta degilim yurda döner dönmez yine eski sisteme dönüs yaparim...insallaaaahhhhhhh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…