günaydınnnnnnnn
Gunaydın..Nasıl gidiyor rejim? Var mı yılbaşı eklenti kilosu?
Herkes oldugu kilonun rakamından nefret gelmiş sanırım..Ben 6 lı rakamlar istiyorum ilk etapta sen de 8 li rakamlar..Ama eminim hepimiz bu sekilde azimle davranırsak vericegiz butun kiloları..Hızlı hızlı vermek iyi degil nasıl olsa cok daha kolay geri alınıyor..O yuzden vucudu kiloya alıştıra alıştıra vermek daha mantıklı..Uzulmuyorum o yuzden..72 civarına cok alıştı vucudum..neredeyse 2 haftadır bu civardayım..Ama inicem aşagılara Allahın izniyle..cok süküüüür dönmüssünüz cok skldim siz yokken :))) ben kacamak yapmadim hic hakkimi daha önce almistim ben :))) evde otrdm hatta erkenden yattim dün iyi gitti diyetim o peynirli kabagi yaptim harika oldü cok begendim bgünde devam ah bi 90li kilolardan asagi inseydim yaa..Asli abla hic skma canini nezamandir kacamak yapmiyordn yine iyi yine verirsin..
Ben de artık 60 li kiloları gormek istiyorum..Şöyle bir 69.9 olsam bile inanılmaz mutlu olucam..Tabiki sonraki hedefte 59.9 u gormek :))) Ben kesinlikle bırakmıyacagım bu rejimi..Çok ters bir hastalık filan olmadıgı sürece allah korusun..Bu yuzden bu kiloları en gec mayıs ayında görmeyi planlıyorum..
Mayısa kadar benle birlikte burda rejim yapacak arkadaslar var..Neden mayıs onu da bilmiyorum..Ama heralde bu kadar kiloyu ancak mayısa kadar veririm gibi geliyor..Hadi hayırlısı..
Yeni bir yıl..Yeni bir kilo ve super yeni umutlarla başladım bu seneye..Umarim hepiniz icin cok iyi bir yıl olur..
masal ve masumu karıştırmışım.masal cım cevabım sanaydı canım.yaşlılık alameti sanırım
Ben de artık 60 li kiloları gormek istiyorum..Şöyle bir 69.9 olsam bile inanılmaz mutlu olucam..Tabiki sonraki hedefte 59.9 u gormek :))) Ben kesinlikle bırakmıyacagım bu rejimi..Çok ters bir hastalık filan olmadıgı sürece allah korusun..Bu yuzden bu kiloları en gec mayıs ayında görmeyi planlıyorum..
Mayısa kadar benle birlikte burda rejim yapacak arkadaslar var..Neden mayıs onu da bilmiyorum..Ama heralde bu kadar kiloyu ancak mayısa kadar veririm gibi geliyor..Hadi hayırlısı..
Yeni bir yıl..Yeni bir kilo ve super yeni umutlarla başladım bu seneye..Umarim hepiniz icin cok iyi bir yıl olur..
gidebildiği kadar yapmayı düşünüyorum bişey olmazsa bende o zaman mayısa kadar ayda 3 kilo olsa beş ay var 15 eder 80 i görsem çok iyi olur hani inşallahh
ben sporda yapmaya calisiyorm dün yarim saat müzik acip oynadim yarim saatte yürüme bandinda yürüdüm ama yürürken cok zorlaniyorm ya 30dakikadan fazla yapamiyorm nasil dakikalari yükseltecem nasil alisacam bilmiyorm ama az geliyor yani yaptigim spor
kilomz ayni hemen hemen :)) bence mayistan önce 80 olrsn gibi geliyor bana kacamak yapmayinca veriliyor gercekten
kızlar ben bişey sormak istiyorum
bu diyette ben günümü 12 puanla bitiriyorum
çokmu az sizce?? bide çiğköfte yiyebilirmiyim acaba
ben birkaçgün acı yemiyince çok kötü oluyorum(
başka bişey daha sormak istiyorum evde göğüs etiyle köfte
hazırlıycam içine hazır köfte harcı kullansam olurmu eğer olmuyorsa
başka nasıl yapabilirim evde köfteyi dağılmaması için ekmek girmiycek ya
ondan soruyorum :26:
lütfen bu sorularımı bilen arkadaşlar biran önce cevaplarsa çok memnun olurum
şimdiden tşk ederim
Zilancığım sende benim gibi acı sevenlerdensin galiba ama çiğköfte yenmemesi gerekenlerden sanırım, çünkü içinde bulgur var, köfte harcının içinde galeta unu yoksa kullanabilirsin. Ayrıca krb. miktarın bana az geldi diğer arkadaşlar ne der bilemem ama fazla düşük tutmakta zararlı biliyorsun. birde bol su tüketmeyi unutma.
masum öncelikle cvp verdiğin için tşk ederim o zaman kh puanını ne kadar tutmak gerekiyor sence bana bir fikir ver lütfen suyuda günde 2.5 litre içiyorum yetermi ne dersin yoksa dahada fazlamı içmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?