Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım mandalina neyse de portakaldan bari uzak dur..Cunku en cok KB olan meyvelerden biri o..Neyse pazartesi hepimiz tam yola giricez insallah..:)

ben simdi tavada yemek yapiyorm mantar kavuruyorum üstüne domates sosis peynir karisik bisey olacak annemi tembihledim beni yokla arada zehirlenebilirim dedim ilk defa yapiyormdaaa

ben simdi tavada yemek yapiyorm mantar kavuruyorum üstüne domates sosis peynir karisik bisey olacak annemi tembihledim beni yokla arada zehirlenebilirim dedim ilk defa yapiyormdaaa

masalcım nasılsın.unuttunmu yoksa beni ha söle bakıyım.2 haftadır kg aynıydı benim de ama akmılım bu aşureler ve yılbaşı yüzünden.geri döncem diyetime cnm o benim cnmhamileyken yapılıyomu acaba bu diyet bununla ilgili fikri olan var mı.yanlış anlaşılmasın hamile değilim ya da hamileyimdir bilmiyorum henüz.çalışmalar var da konuyla alakalı ondan sordum

Son düzenleme:

Hamileyken tabiki yapılabilecek bir diyet degil bu ama sen hamile kalana kadar devam et derim ben cnm..Cunku biran önce kilo vermen daha iyi eger hamile kalma çalışmalarınız varsa..Ama hamile oldugunu anladıgın an bırakırsın KB diyetini..Cunku o zaman daha cok meyve tuketmen gerekicek..

unuturmuyum seni hic senin ve berranin sayesinde basladim ben diyete...sana bayiliyorm ben zateeen okadar kacamak ama yine vazgecmiyorsn diyetten sen bi baskasin ya :)))) hamileysen yandin zaten al btün kilolari bebisten sonra yine bekleriz seni :))) ama hamileyken zararlidir bence ne biliyim bana öyle geliyor..hem senin canin hamile degilken bkadar seyler cekiyor hamileyken neolr hic bilmiyorm

mesela şöyle yapsam hamile kalınca yine sınırlı alsam karbonhidratı.almam gerekn karonhidrat miktarını meyvelerden alsam meyveden kısmasam yani.ama ekmek yemesem unlu şekerli şeyleri yemesem pilav makarna yemesem buna benzer şeyler yaparak devam etsem yani.

merhaba ben karbonhidrat diyeti yapmıyorum ama sohbetiniz hoşuma gidiyor diye ara ara girip yazdıklarınızı okyorum.

neden yazdım çünkü bende de koşu bandı var.önceleri eziyet gelirdi yürümek dakikalar geçmek bilmezdi.şimdi telefonuma kulaklığı takıyorum müzik dinlerken 1 saat geçiyor.ben 5.5 hızda 1 saat yürüyorum yaklaşık 5 km.

yada laptop varsa herhangi bir dizinin yada programın seyretmediğim bölümlerini açıyorum izlerken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.

fikir vermek istedim kolay gelsin :)) bu arada 85 kiloyum

1saat masallah :)) bende öyle yapiyorm dizi aciyorm laptoptan ama yine yorlyorm yine yorlyorm :))) alisirim zamanla insallah

doğru bu diyetten seni haberdar edenlerdendim demi.evet ya haklısın hep kaçamak yapsam da kopmuyorum tam anlamıyla diyetten.çünki ilk defa aç kalmadan bir diyet uyguladım.ya deme öle yandın felan die zaten korkuyorum kg almaktan.hamilelikte 15 kg alsam razıyım öpüp evet başıma koycam

Canım bak hamile kal o zaman gene konusalım..Cunku hamileyken o diyet yapabilme hayalleri hep oluyor ama sonrasında yalan oluyor..Ben de cok istemiştim..Hatta diyetisyene başlamıştım para verip, belki para verirsem bırakmam diye..Ama gel gör ki hamileyken insan kendinde daha çok hak buluyor yemek yerken..Hele bi de bizim gibi iştahlı ondan bundan canı çeken insanlar icin daha da farklı bir boyut kazanıyor..Bence o yuzden sen hamile kal o zaman tekrar konusuruz diyet aklına gelicek mi bakalım :)))

kim diyorms ben yemek yapamam ayyyy benim yemegim bi harika oldu bayanlar vallaaa

Ohhh afiyet olsun cnm benim..Bak dedim sana yemek yapmak o kadar da zor degilmiş di mi??
Boyle boyle alışıcaksın..Hem zaten evlenince zaten ögrenmek zorundasın, şimdiden ogrensen kendine faydan dokunmuş olur :))

ay deme öyle mi oluyo gerçekten.doğru sölüyosun aslın da.öyle bir bünye var ki biz de yemek için kaçamak için bahane arıyoruz.hamilelikten iyi bahane mi olur demi.bunu demek istiyosun tam olarak sanırım

Ohhh afiyet olsun cnm benim..Bak dedim sana yemek yapmak o kadar da zor degilmiş di mi??
Boyle boyle alışıcaksın..Hem zaten evlenince zaten ögrenmek zorundasın, şimdiden ogrensen kendine faydan dokunmuş olur :))

evet hicte zor degil soncta hepsi ayni sayilir ben sogan dograyinca bütün gün agliyorm onüda nisanlima yaptiririm artik ben yemegimi yedim doydm ama canim havuc istiyor yiyebilirmiyimki nedir bu havuc aski anlamadim hergün canim havuc istiyor

sayfa 746 daki ayrıntılı listenizi aldım.en kısa zamanda çıktısını alacağım.ben daha çok 80-89 topiğindeyim bazen de monticilere takılıyorum.ama yapamıyorum diyet inanın haftada mutlaka 5 gün spor yapıyorum -ki dün ve bugün 2 saat spor yaptım(1 saat koşu bandında tempolu yürüme 1 saat callanetics).

ama spor sonrası yani 1 saat sonra fındık ve üzüm yedim.yani boğazıma hakim olamıyorum.6 sene önce aslında uyguladım bu diyeti ve 10 kilo da verdim ama sormayın ne kadar sürede.hatırlamıyorum ama en az 2 ay vardı.yürüyüş de yapıyordum.şimdi belki yine başlarım.

herkese kolay gelsin..

ay deme öyle mi oluyo gerçekten.doğru sölüyosun aslın da.öyle bir bünye var ki biz de yemek için kaçamak için bahane arıyoruz.hamilelikten iyi bahane mi olur demi.bunu demek istiyosun tam olarak sanırım

Aynen bunu demek istiyorum..Ben iki canlıyım..Bana karışmayın diyip duruyodum..Hatta işin en guzel tarafı bebek oldugu icin karnında herkes de seni beslemeye calısıyor hamileyken...Anne koca kayınvalde filan herkes..:))

Canım benim eger sogan kesersen burnundan nefes almazsan sadece agzından alırsan asla gozunden yaş gelmez..Bu da bir püf nokta işte.:))

Hadi sen de katıl aramıza o zaman bak listenin çıktısını da aldıysan tam yarın başlama zamanı bence..Diyet yapmadan yani bogazı tutmadan asla kilo verilmiyor..Spor belki verilen kiloyu sabit tutmaya ya da sıkılaşmaya faydalı ama kesinlikle yemek yemeyi kesmeden kilo verilmiyor!!:)

aslinda benim bugün yürüme bandimda yürümem lazim ama cok yorgunum calistim bugün eee zaten o spor sayilmazmi acaba ayaktayim ve 1dk bile durmadim yerimde..bacaklarimda agriyor belimde..bilmiyorm yürümeyecem galiba...

Yulaf ezmesini yoğurtla ya da sütle yiyemediğim için kurabiye yapmaya karar verdim. Toplamda 275 kb değeri olan bir hamur çıktı ortaya. Saymadım ama büyükçe kurabiyeler yapıp fırına verdim. Eğer lezzetli olursa tarifi sizle de paylaşırım. İçinde bu diyet için uygun olmayacak şeyler yok. Son derece sağlıklı bir liste. Dışarıda uzun zaman kaldığımda aç kalmamak için bu sağlıklı kurabiyeleri yiyeceğim. Hem de diyetim bozulmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…