Canım benim eger sogan kesersen burnundan nefes almazsan sadece agzından alırsan asla gozunden yaş gelmez..Bu da bir püf nokta işte.:))
Aynen bunu demek istiyorum..Ben iki canlıyım..Bana karışmayın diyip duruyodum..Hatta işin en guzel tarafı bebek oldugu icin karnında herkes de seni beslemeye calısıyor hamileyken...Anne koca kayınvalde filan herkes..:))
Günaydın arkadaşlar
evet motivasyona ihtiyacım var hemde çok, rahatsızım, havalardan dolayı bütün eklemlerim ağrıyor, kaç gün bel ağrısı çektim, şimdi eklemlere geçti. bugün hiç kaçamak yapmayı düşünmüyorum. arkadaşlar birde bu beşibir yerde çayını nasıl demliyorsunuz. 1 kupayamı 1 er çay kaşığı yazarsanız sevinirim. kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar kendimi + da görmek beni çok üzdü. resmen kg veremiyorum ya.
Günaydın arkadaşlar
evet motivasyona ihtiyacım var hemde çok, rahatsızım, havalardan dolayı bütün eklemlerim ağrıyor, kaç gün bel ağrısı çektim, şimdi eklemlere geçti. bugün hiç kaçamak yapmayı düşünmüyorum. arkadaşlar birde bu beşibir yerde çayını nasıl demliyorsunuz. 1 kupayamı 1 er çay kaşığı yazarsanız sevinirim. kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar kendimi + da görmek beni çok üzdü. resmen kg veremiyorum ya.
geçmiş olsun masumum beni tanımadınmı buraya sen geldin bi süre sonra ben gittim
Canım seni çok iyi anlıyorum..Benim de çok ihtiyacım var motivasyona çunku ben de artıda çıktım tartıda haftasonu o kadar dikkat etmeme ragmen..Eger besibiryerde çayını karışım halinde aldıysan 1 tatlı kaşıgı koyuyorsun bir kupaya..O şekilde demliyosun.Gunde 3 kere yemeklerden 1 saat önce filan icersen super iştahını tıkıyor..Kolay gelsin cnm..
Tanıdım canım epeydir uğramıyordun buraya teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için sen nasılsın nasıl gidiyor diyet.
arkadaşlar destek için katıldım aranıza ama inananmıyorum,yazdıklarım hakkında tek kelime yok bir tek kişiden bile.bumudur destek.sabahtan beri belki bir arkadaş bişey yazar bana cesaretlendirici bişeyler diye girip girip bakıyorum ama tam bir hayal kırıklığı.sebebini anlayamadım.sadece eski arkadaşlarınızamı cvb yazıyosunuz.bende saf saf girip bakıyorum kendime kızdım daha çok....
arkadaşlar destek için katıldım aranıza ama inananmıyorum,yazdıklarım hakkında tek kelime yok bir tek kişiden bile.bumudur destek.sabahtan beri belki bir arkadaş bişey yazar bana cesaretlendirici bişeyler diye girip girip bakıyorum ama tam bir hayal kırıklığı.sebebini anlayamadım.sadece eski arkadaşlarınızamı cvb yazıyosunuz.bende saf saf girip bakıyorum kendime kızdım daha çok....
kızlarr nerdesınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?