Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım benim eger sogan kesersen burnundan nefes almazsan sadece agzından alırsan asla gozunden yaş gelmez..Bu da bir püf nokta işte.:))

Çok güzel bir püf nokta. Teşekkür ederim, en kısa zamanda denicem

eyvah yandım desene o zaman15 ten fazla almayım ama ya nolur.o bile çok ama hadi 15 olsun napıyım

günaydın arkadaşlar.31 aralıkta katıldım aranıza.yani tamda günü akşamına bozmuş oldum tabi ne kadar dikkat etmeye çalışsamda.ama hafta sonuda ne yiyeceğimi şaşırdım ya.yumurta yumurta yumurta bide peynir tabi.cidden çok zor.et hadi akşam öğünü olsun dedim ama her gün aynı şeyler olcak gibi görünüyor.valla ne yapayım şaşırdım.sabahtan beri o diyet listesi senin bu diyet listesi benim gezip duruyorum.henüz yemek yemedim ne yapayım hangisine başlayayım çıldırmak içten değil yani.ne bela bişey bu ya....
sabah sabah gerdim sizi kusuruma bakmayın nolur ama ruh halim aynen bu şu anda. bişeye başlamak istiyorum ama neye bilmiyorum.hangi diyet, hangi liste ?

Gunaydın Herkeseee..
Bugun motivasyonu tam istiyorum kızlar..Yılbaşı ertesi ve haftabaşı..Herkes sulara saldırsın benim gibi de yılbasında aldıgımız kiloları verelim..Yaa iki gundur resmen detoks yapıyorumm ama hala yarım kilo fazla çıkıyorum..Olucak iş degil yaa bir gecede nasıl oldu bunlar anlayamıyorum..Ama bir daha kaçamak yaparsam maymun olayım..Yok bi daha mumkun degil çok pişmanım çooookk...

Günaydın arkadaşlar

evet motivasyona ihtiyacım var hemde çok, rahatsızım, havalardan dolayı bütün eklemlerim ağrıyor, kaç gün bel ağrısı çektim, şimdi eklemlere geçti. bugün hiç kaçamak yapmayı düşünmüyorum. arkadaşlar birde bu beşibir yerde çayını nasıl demliyorsunuz. 1 kupayamı 1 er çay kaşığı yazarsanız sevinirim. kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar kendimi + da görmek beni çok üzdü. resmen kg veremiyorum ya.

geçmiş olsun masumum beni tanımadınmı buraya sen geldin bi süre sonra ben gittim

Canım seni çok iyi anlıyorum..Benim de çok ihtiyacım var motivasyona çunku ben de artıda çıktım tartıda haftasonu o kadar dikkat etmeme ragmen..Eger besibiryerde çayını karışım halinde aldıysan 1 tatlı kaşıgı koyuyorsun bir kupaya..O şekilde demliyosun.Gunde 3 kere yemeklerden 1 saat önce filan icersen super iştahını tıkıyor..Kolay gelsin cnm..

Arzuuu hadi motivasyona başlamadın halaa!! Bitir azcık işlerini de gel.Bak rejim gidicek elden..Kaçamaklar başlamadan gaza gelmeli herkes!! İncecik olucaz kızlaarrr hepbirlikte minileri giyicezz..En kucuk beden kıyafetleri alıcaz..Hadiiiiii

İnşallah canımya sağolun valla sizde olmasanız ben çoktan pes etmiştim. eşim almış çayı sağolsun ama ayrı ayrı poşetlerde ben hepsinden birer çay kaşığı koyuyordum. hepsini karıştırayım bir tatlı kaşığı koyayım en iyisi.

arkadaşlar destek için katıldım aranıza ama inananmıyorum,yazdıklarım hakkında tek kelime yok bir tek kişiden bile.bumudur destek.sabahtan beri belki bir arkadaş bişey yazar bana cesaretlendirici bişeyler diye girip girip bakıyorum ama tam bir hayal kırıklığı.sebebini anlayamadım.sadece eski arkadaşlarınızamı cvb yazıyosunuz.bende saf saf girip bakıyorum kendime kızdım daha çok....

Bugunku kahvaltım
5-6 dilim sucuk
peynir
2 dilim melba toast(5) etimek gibi cok lezzetli ve bir tanesinde 2.5 unite KB var..Buyuk marketlerde bulunuyor haberiniz olsun kızlar..Ekmekten sıkılanlar icin degişik bir tad..
sabah kahvaltısı 6 unite eder en fazla..
Şimdi arada lor peyniri yiyorum..

günaydın gelecegın en fıt hatunları..!ınsallh göruces o gunlerı nasılsınız..ben bugun tekrar baslıyorum ınsallhh..liste yapıyo musunuz yıne.bu arada sımdı tartıldım sasırdım ama mutlu da oldum..71.6 olmusum cok ıyı geldı sabah sabah bunu gormek..

Hadi arkadaslar performans düşüklüğü var herkeste..Gene kimse yok..Noldu rejimler ses verin kızlaaarrr...

Guzelim sabahtan beri motivasyon diye bagırıp duruyorum..Kişiye ozel mesaj istedigni anlayamadım kusura bakma cnm..Ben burdayı butun gun seni motive edebilirim..Ne kadar fazlan var..Rejimi iyi anladın mı?? Anlamadıysan istedigini sorabilirsin..Ornegin ben bunu yedim şunu yedim diye örnekler verip bizim fikrimizi alabilirsin..Hadi bakalım hoşgeldin aramıza...

Ayrıca bu diyette cok da fazla yumurta et tuketmek yerine biraz sebzeye de yuklenmek gerekiyor..Eger saglıklı yapmak istiyorsan diyetini KB degerlerini salata ve sebzeden yukseltirsin ekmek yerine..Ben genelde sebzemi hiç kısmadım ama hic pirinc ya da bulgur koymuyorum sebzelerimi pişirirken..Salataya beyaz sogan yerine yesil soganı tercih ediyorum cunku bir adet beyaz soganda 10 unite var.Gunluk KB degerini 45 filan da tutabilirsin 30 civarı da..Tamamen senin metabolizmana baglı bir durum bu..Kolay gelsin cnm..Sen gene istediigni sorabilirsin..Ayrıca bir dilim uno light kepekli ekmek de 8 var..En dusuk KB degeri o tost ekmeginde var..Ama gene de sen bilirsin..

hoş geldin canım birbirimize destek vererek zayıflıycaz inş birde 111 . sayfadan itibaren okursan çok faydası olur orada örnek öğünler ve faydalı bilgiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…