Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Melocuğum nasılsın nasıl gidiyor umarım kg. vermişsindir.

iyim canım sen nasılsın senınkı nasıl gıdıyo.ben bırakmak zorunda kalmıstım o zamn 72.5 tum.bu sabah tekrar basladım ınsallh bı aksılk cıkmazda bırakmam sabah bı tartıldım 71.6 cıktım cok sasırdım ama cokta sewındım.. :)

ya benim anlamadigim kb diyeti azicik kacamakla hemen geri aldiriyor kilolari..biz okadar kiloyü verdikten sonra zaman zaman istedigimiz seylerden az az yiyemiyecekmiyiz yine ayni sekilde almayacakmiyiz kilolari..cok güzel verdiriyor ama verdikten sonra sevdigim biseyi yerken hep korkacam 1kilo aldim diye sanki..ben diyorm mayisa kadar yapayim diyeti ondan sonra weight watchers diye bi diyet var amerikan diyeti yapmistim yillar önce 15kilo vermistim kac ayda bilmiyorm..herseyi yiyebiliyorsn her besinin ayri püani var mesela ekmek 1.5püan yanlis hatirlamiyosam kolada 1.5 ona göre ayarliyosn kendini toplam 23püanin var sebzelerde püan yok..öyle bi diyet iste cikolata bile yiyebiliyosn tabi o diyet yavas verdiriyor ben cok yavas verince diyeti birakiyorm..o yüzden mayisa kadar yapayim kb diyetini diyorm hem alisirim hem migdem kücülür ondan sonra o dedigim diyete gecsem yine faydasini görürmüyümki ????

Ne güzel senin adına sevindim canım tebrik ederim. benimkide çok yavaş gidiyor bir ileri 2 geri gidip geliyor bakalım ne olacak. hayırlısı.

Valla cnm ben normal diyete başlamayı düşünüyorum verdikten sonra kiloları..Koruma programı gibi olucak yani..Ama bir gun kacamak gunuyse iki gun gene dikkat etmeye söz verdim kendi kendime..Daha cok meyve sebze agırlıklı beslenicem kiloları verdikten sonra..Ama ben diyetimden şuanda memnunum..Evet bir gunde kacamak hemen aldırıyor ama yapacak birsey yok..O butun diyetlerde boyle ztn..Yavas yavas vucudu alıştırmak gerekiyor..Mesela vucudu 70 KB civarına çekince de kilo almıyosun..Bir sure de boyle devam etmek lazım..Sonra arada kaçamak yapınca bu kadar etkilenecegimizi zannetmiyorum..

Ne güzel senin adına sevindim canım tebrik ederim. benimkide çok yavaş gidiyor bir ileri 2 geri gidip geliyor bakalım ne olacak. hayırlısı.

saol canım..aynen ya benmde ole olucak gbı aslında zor gelıyo yenı baslayınca havalar soguk grıbım bıde..hayırlısı bakalım.

saol canım..aynen ya benmde ole olucak gbı aslında zor gelıyo yenı baslayınca havalar soguk grıbım bıde..hayırlısı bakalım.

Melikecim geçmiş olsun..Ben de çok zorlanıyorum..Bir de sigarayı bırakmaya söz verdik eşimle yılbaşında..Ama hem sigara hem yemekten vazgecmek ikisi birden çok zor oluyor..Çok zor bir gun benim icin de yani..( Ama devam..Full gaz devam..

selam arkadaslar bende geldim sizler cesaret edip tartilmissiniz ben bünyemi biliyorum ve cok fazla cikicagimi bildigim icin korktum kacamaklarim kb yüklü idi ama tamam hepsi bitti geride kaldi bugün tam gaz devam yeni alisveristen geldim. masumcum, melikecim gecmis olsun . masalcim hangi dieti yaparsan yap yapilan her kacamakta mutlaka kilo aliniyor aslininda dedigi gibi diet bitimi koruma programi sart hatta diet kadar önemli neyse benim biraz islerim var cikiyorum ama hep burda olacagim citir olana kadar devam

yeni girebildim nete o yüzden yeni cvp yazıyorum kusura bakmayın lütfen..haklısın çok esneğim sıkıyım şu an 85 kiloyum ama millet beni 75 sanıyor.yani dediğiniz gibi spor sıkılaştırıyor ama kilo verdirmiyor.listem masüstünde kayıtlı kartuşta problem var halledince çıktısını alacağım.ve hemen başlayacağım.desteğin için sağol..

aslinda benim bugün yürüme bandimda yürümem lazim ama cok yorgunum calistim bugün eee zaten o spor sayilmazmi acaba ayaktayim ve 1dk bile durmadim yerimde..bacaklarimda agriyor belimde..bilmiyorm yürümeyecem galiba...

keşke sayılsa ya ama illaki çıkman lazım banta inan 1 saat sonraında vicdanen hissettiğim mutluluğu hiç bir şeye değişmem...

ben yeni gördüm seni hoş geldin.

saol canım sanada allh kolylık versin.insallh bırakırsın canım.devam tabı ama bıde yaza kadar ıncelsek nede guzel olacak..hasta halımlede ınan canım hep yemek yemek ıstıyo hastalık psıkolojısı mıdır nedır anlamadım.:2::2::2::2:

çok tesekkur ederım canım saol..:2::2::2::2:

Canım arkadaşlarım merhabaaa 2011 yılı hepimiz için uğurlu ve mutlu olur inşallah..

okadar yoğunum ki size zaman ayıramadığım için özür dilerim.. Bu bi kaç gün böle olucak sanırım.. Ben henüz tartılmadım zaten regl oldum bakalım bi ara tartılırım.. bu arada kilo bildirimi yapan arkadaşlar çok az neden böle oldu anlamadım.. şimdi geçmişe dönüp tek tek onları bulucam sonrada sizlerle paylaşırım..

aslımm canım o kadar yoğun ki işler anlatamam.. bi süre tüm yük sende tatlım
yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz.. hepimiz birbirimize desteğiz.. sık sık gelin buraya forumu okyun biraz .. mönülerinizi paylaşın hepimiz yardımcı oluruz..

insallh cnm 2011 saglık mutlulk getırsın..

2 tane yumurta beyazı 0,3 x 2

1 tane simit 25

Toplam: 25,6 kb oldu.

Şu an ne yesem karar veremedim. Dil peyniri ya da tavuk edti yiyeceğim. :86:

2 tane yumurta beyazı 0,3 x 2

1 tane simit 25

Toplam: 25,6 kb oldu.

Şu an ne yesem karar veremedim. Dil peyniri ya da tavuk edti yiyeceğim. :86:

Ben rejime başladıgımdan beri genelde oglenleri et cinsi akşamları sebzemi yiyorum..Ama tabi hiç bir tam simit yememiştim en fazla yarım simit yedim. Ama sonuçta kahvaltıda oldugu icin sorun yok..Afiyet olsun cnm..
Az once ben de ogle yemeginde
Pazı kavurmuştum üstüne yumurta kırdım ve lor peyniri kattım onu yedim..
Aksama da hamsi yiyecegim cunku bu yuzden sebzemi oglen yedim..

Arzucum işlerinin yogun oldugu belli..Sabahtan beri giriyosun okuyosun ama mesaj yazamıyorsun..
Tahmin ettim çok yogun oldugunu..Neyse sen bitir işlerini ben burdayım..Elimden geldigi kadar herkese yazmaya çalışıyorum..

arkadaşlarım nie kilo bildirimleri bu kadar azaldı bilmiorum..

24 aralık listesi

masal91 95.2
masumum 72.2
helinaslı 72.2
gülaybcn 65.9
arzuhelin 78.7
perriii 75.4
doga3 97 ( böle not etmişim senin çizelgenden sanırım tatlım)

31 aralık listesi

masal91 94.5
masumum 71.6
helinaslı 72
gülaybcn 65.3
arzuhelin 77
perriii 75.4
doga3 95 ( sen bi kilo bildirimi yapmamışsın yine çizelgeden baktım )
melo-seko 71.6
ven-har 70.5 ( doğru mu?))

Daha önce bir sürü kişi vardı .. seberra, julian, çıtçıt09 ( nerelerdesin ?) , berranurum , quide ( sende yapmıosun kilo bildirimi tatlım????) , ethos , idealist ,sebay, laluşka, aaylin , evian ( sanırım gitti), fffiliz...

yukarda ismini yazdığım arkadaşlarım...nerelerdesiniz.. bazılarınız hiç girmior.. bazılarınız hiç kilo bildirimi yapmıyor.. hani destek??? hani motivee...

kilosunu yanlış yazdığım.. eksik fazla düzeltirseniz arkadaşlarım mutlu olurum.. örneğin ben kendimi yanlış yazmışımm ahahah :) 77.7 olucak... varsa hatalarım düzeltin bebeklerr.. bir de ben kilomu bildirdim listede neden yokum dien arkadaşlar varsa onlarda uyarsın beni lütfen...

merhaba benim kilom 95 cuma günleri değilmiydi bildirim onun için yapmadım pardon canım

Aslıcığım kolay gelsin inşallah bırakırsınız sigarayı, ben bırakalı ne kadar zaman oldu belkide aldığım kiloların 10 kg.ını sigarayı bıraktıktan sonra almışımdır. halen bazen canım çok çeksede kurtulduğuma seviniyorum. bana göre sigara = kg. ikiside çok zararlı. ben birincisinden kurtulmayı başardım, darısı ikincisine.

sağol periciğim, inşallah sende çok almamışsındır. bu halimiz ne olacak bilmiyorum. başka bir topikte bir arkadaş krb.diyetinin haftada 3-4 kg. verdirdiğini yazmiş eee biz niye veremiyoruz o zaman.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…