Melocuğum nasılsın nasıl gidiyor umarım kg. vermişsindir.
iyim canım sen nasılsın senınkı nasıl gıdıyo.ben bırakmak zorunda kalmıstım o zamn 72.5 tum.bu sabah tekrar basladım ınsallh bı aksılk cıkmazda bırakmam sabah bı tartıldım 71.6 cıktım cok sasırdım ama cokta sewındım.. :)
ya benim anlamadigim kb diyeti azicik kacamakla hemen geri aldiriyor kilolari..biz okadar kiloyü verdikten sonra zaman zaman istedigimiz seylerden az az yiyemiyecekmiyiz yine ayni sekilde almayacakmiyiz kilolari..cok güzel verdiriyor ama verdikten sonra sevdigim biseyi yerken hep korkacam 1kilo aldim diye sanki..ben diyorm mayisa kadar yapayim diyeti ondan sonra weight watchers diye bi diyet var amerikan diyeti yapmistim yillar önce 15kilo vermistim kac ayda bilmiyorm..herseyi yiyebiliyorsn her besinin ayri püani var mesela ekmek 1.5püan yanlis hatirlamiyosam kolada 1.5 ona göre ayarliyosn kendini toplam 23püanin var sebzelerde püan yok..öyle bi diyet iste cikolata bile yiyebiliyosn tabi o diyet yavas verdiriyor ben cok yavas verince diyeti birakiyorm..o yüzden mayisa kadar yapayim kb diyetini diyorm hem alisirim hem migdem kücülür ondan sonra o dedigim diyete gecsem yine faydasini görürmüyümki ????
Ne güzel senin adına sevindim canım tebrik ederim. benimkide çok yavaş gidiyor bir ileri 2 geri gidip geliyor bakalım ne olacak. hayırlısı.
saol canım..aynen ya benmde ole olucak gbı aslında zor gelıyo yenı baslayınca havalar soguk grıbım bıde..hayırlısı bakalım.
Hadi sen de katıl aramıza o zaman bak listenin çıktısını da aldıysan tam yarın başlama zamanı bence..Diyet yapmadan yani bogazı tutmadan asla kilo verilmiyor..Spor belki verilen kiloyu sabit tutmaya ya da sıkılaşmaya faydalı ama kesinlikle yemek yemeyi kesmeden kilo verilmiyor!!:)
aslinda benim bugün yürüme bandimda yürümem lazim ama cok yorgunum calistim bugün eee zaten o spor sayilmazmi acaba ayaktayim ve 1dk bile durmadim yerimde..bacaklarimda agriyor belimde..bilmiyorm yürümeyecem galiba...
arkadaşlar destek için katıldım aranıza ama inananmıyorum,yazdıklarım hakkında tek kelime yok bir tek kişiden bile.bumudur destek.sabahtan beri belki bir arkadaş bişey yazar bana cesaretlendirici bişeyler diye girip girip bakıyorum ama tam bir hayal kırıklığı.sebebini anlayamadım.sadece eski arkadaşlarınızamı cvb yazıyosunuz.bende saf saf girip bakıyorum kendime kızdım daha çok....
Melikecim geçmiş olsun..Ben de çok zorlanıyorum..Bir de sigarayı bırakmaya söz verdik eşimle yılbaşında..Ama hem sigara hem yemekten vazgecmek ikisi birden çok zor oluyor..Çok zor bir gun benim icin de yani..( Ama devam..Full gaz devam..
selam arkadaslar bende geldim sizler cesaret edip tartilmissiniz ben bünyemi biliyorum ve cok fazla cikicagimi bildigim icin korktum kacamaklarim kb yüklü idi ama tamam hepsi bitti geride kaldi bugün tam gaz devam yeni alisveristen geldim. masumcum, melikecim gecmis olsun. masalcim hangi dieti yaparsan yap yapilan her kacamakta mutlaka kilo aliniyor aslininda dedigi gibi diet bitimi koruma programi sart hatta diet kadar önemli neyse benim biraz islerim var cikiyorum ama hep burda olacagim citir olana kadar devam
Canım arkadaşlarım merhabaaa 2011 yılı hepimiz için uğurlu ve mutlu olur inşallah..
okadar yoğunum ki size zaman ayıramadığım için özür dilerim.. Bu bi kaç gün böle olucak sanırım.. Ben henüz tartılmadım zaten regl oldum bakalım bi ara tartılırım.. bu arada kilo bildirimi yapan arkadaşlar çok az neden böle oldu anlamadım.. şimdi geçmişe dönüp tek tek onları bulucam sonrada sizlerle paylaşırım..
aslımm canım o kadar yoğun ki işler anlatamam.. bi süre tüm yük sende tatlım
yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz.. hepimiz birbirimize desteğiz.. sık sık gelin buraya forumu okyun biraz .. mönülerinizi paylaşın hepimiz yardımcı oluruz..
2 tane yumurta beyazı 0,3 x 2
1 tane simit 25
Toplam: 25,6 kb oldu.
Şu an ne yesem karar veremedim. Dil peyniri ya da tavuk edti yiyeceğim. :86:
Canım arkadaşlarım merhabaaa 2011 yılı hepimiz için uğurlu ve mutlu olur inşallah..
okadar yoğunum ki size zaman ayıramadığım için özür dilerim.. Bu bi kaç gün böle olucak sanırım.. Ben henüz tartılmadım zaten regl oldum bakalım bi ara tartılırım.. bu arada kilo bildirimi yapan arkadaşlar çok az neden böle oldu anlamadım.. şimdi geçmişe dönüp tek tek onları bulucam sonrada sizlerle paylaşırım..
aslımm canım o kadar yoğun ki işler anlatamam.. bi süre tüm yük sende tatlım
yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz.. hepimiz birbirimize desteğiz.. sık sık gelin buraya forumu okyun biraz .. mönülerinizi paylaşın hepimiz yardımcı oluruz..
kilosunu yanlış yazdığım.. eksik fazla düzeltirseniz arkadaşlarım mutlu olurum.. örneğin ben kendimi yanlış yazmışımm ahahah :) 77.7 olucak... varsa hatalarım düzeltin bebeklerr.. bir de ben kilomu bildirdim listede neden yokum dien arkadaşlar varsa onlarda uyarsın beni lütfen...
Melikecim geçmiş olsun..Ben de çok zorlanıyorum..Bir de sigarayı bırakmaya söz verdik eşimle yılbaşında..Ama hem sigara hem yemekten vazgecmek ikisi birden çok zor oluyor..Çok zor bir gun benim icin de yani..( Ama devam..Full gaz devam..
selam arkadaslar bende geldim sizler cesaret edip tartilmissiniz ben bünyemi biliyorum ve cok fazla cikicagimi bildigim icin korktum kacamaklarim kb yüklü idi ama tamam hepsi bitti geride kaldi bugün tam gaz devam yeni alisveristen geldim. masumcum, melikecim gecmis olsun. masalcim hangi dieti yaparsan yap yapilan her kacamakta mutlaka kilo aliniyor aslininda dedigi gibi diet bitimi koruma programi sart hatta diet kadar önemli neyse benim biraz islerim var cikiyorum ama hep burda olacagim citir olana kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?