saol canım sanada allh kolylık versin.insallh bırakırsın canım.devam tabı ama bıde yaza kadar ıncelsek nede guzel olacak..hasta halımlede ınan canım hep yemek yemek ıstıyo hastalık psıkolojısı mıdır nedır anlamadım.:2::2::2::2:
bende yeni kurtuldum gripten bu sefer nedense benimde yememde isteksizlik olmadi yemek yapmaya halimde yoktu esim disardan ne getirdiyse yedik tabiki fast food türü yiceklergecen sene grip oldugumda 5 günde 3 kg vermistim ama o zaman hicbirsey yiyememistim keske bu seferde öyle olsaydi ama yinede saglikli bir sekilde vermek en güzeli
sağol periciğim, inşallah sende çok almamışsındır. bu halimiz ne olacak bilmiyorum. başka bir topikte bir arkadaş krb.diyetinin haftada 3-4 kg. verdirdiğini yazmiş eee biz niye veremiyoruz o zaman.
sanada cok gecmıs olsn canım atlatmıssın şükür.aman aman sağlıklı werelımde 5 gunde degıl 10 gunde olsun ınsss..
arkadaşlarım... cilt ütüsü denilen şey hakkında bilginiz var mıı acabbaaa_???
arkadaşlarım... cilt ütüsü denilen şey hakkında bilginiz var mıı acabbaaa_???
kızlar yarın aşure yapıcam malzemeleri haşladım yarında katarım inş fazla yemem
günaydın..........
günaydın arkadaşlar.uzun süredir sessiz seyircisiyim bu topiğin.elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.bir süre dukan diyeti yaptım.sonra baktımki bana göre değil sebze olmadan olmuyo.şimdi sabah yumurta hafif kahvaltı öğlen protein akşamda sebze yemeye çalışıyorum.aslında verilcek çok kilom yok ama eğer kendimi salarsam kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.yani amacımyeme düzenimizi normale dönüştürmek)) aslı arkadaşım motivasyonunu kutlamak lazım.okuyunca insana heves geliyo.
Tesekkur ederim..Elimden geldigince burayi canli tutmaya calisiyorum iste..Bu bana da iyi geliyor, hayatimda ilk defa diyetisyen olmadan kendi kendime kilo veriyorum..Burasi beni zorunlu kiliyor..Yoksa para vermedim diye coktan birakirdim..
kilo vermeye başladıkça motivasyonda artıyo.ama bu arkadaş toplantıları diyeti 2 3 gün geri getiriyo.bir sürü ısrar tadına bak felan .bende alıyorum tabağıma hepsinden birer tane.oğluma yedirmeye çalışıyorum ucundan.tabaktakileri yemeyi uzun süreye yayıyorum.çünkü direk yemicem deyince olmuyo.sende öyle yap tabağına al ama yeme))diyetinn üç günü boşa gitmesin.
ppeerriicimmm benim saol tatlımmm onu bende öle araştırdım ve inanılmaz hoşuma gitti ben yaptıran var mı manasında sordum.. yapan bir yer buldum.. gıdı.. sarkık yanaklar yine sarkık kol ve karın bölgeleri neysee işte şimdi onu araştırıorum bi de lpg ile ilgili bilgililer lütfen bilgilerini paylaşsın benimleee
dün ultratona girdim 45 dakika pasif jimnastik gibi bişey buda daha güçlüsü.. kadın metebolizma hızımı ölçtü 27 çıktı bunun 21-22 olması lazımmış bunun için bu kadar yavaş kilo verip hızlı kilo alıomuşum.. ve bunun için yine su dedi bana çıldırcammmen az 2.5 lt su içicekmişim 2 bile değil...
bu arada 78.7 olmuşum bendeama regl oldum sanırım ondan çünkü ben yılbaşında falan hiç bozmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?