Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bende yeni kurtuldum gripten bu sefer nedense benimde yememde isteksizlik olmadi yemek yapmaya halimde yoktu esim disardan ne getirdiyse yedik tabiki fast food türü yicekler gecen sene grip oldugumda 5 günde 3 kg vermistim ama o zaman hicbirsey yiyememistim keske bu seferde öyle olsaydi ama yinede saglikli bir sekilde vermek en güzeli

sanada cok gecmıs olsn canım atlatmıssın şükür.aman aman sağlıklı werelımde 5 gunde degıl 10 gunde olsun ınsss..

sağol periciğim, inşallah sende çok almamışsındır. bu halimiz ne olacak bilmiyorum. başka bir topikte bir arkadaş krb.diyetinin haftada 3-4 kg. verdirdiğini yazmiş eee biz niye veremiyoruz o zaman.

kesin fazla cikicagimi bildigim icin tartilamadim cumaya kadar kb degerlerini minimumda tutup yediklerimin erimesini ve cuma günü ayni cikmayi istiyorum o dedigin kisinin diette ilk haftasiysa 3-4kg olabilir cünkü ilk hafta verilen kilo öncelikle midenin biraz bosalmasi ve su kaybi falan oluyor

sanada cok gecmıs olsn canım atlatmıssın şükür.aman aman sağlıklı werelımde 5 gunde degıl 10 gunde olsun ınsss..

saol canim cok sükür atlattim insan hasta oldugunda daha iyi anliyor sagliginin degerini aynen dedigin gibi 10 günde olsun ama saglikla olsun

Bugünkünkü yediklerimi yazayım arkadaşlar.

Sabah : Haşlama yumurta 1 adet
2 adet kepek ekmek
3-4 dilim beyaz peynir
4 tane zeytin

Öğle köfteli patatesli bir yemek 4-5 dilim patatesi vardı

akşam tavuk göğüs, salata

Bugün beşibiryerde çayımı içemedim. Yatmadan 1 kupa içicem artık.

Yeni gelen bütün diyet arkadaslarima hosgeldin demek istiyorum..

kizlar yaa ben hala tartilmadim ama söz veriyorum 23.01 de tartilip size kilomu bildirecegim veeee 6 hafta sizinle olacagim ozaman daha iyi menü paylasirim suan aliyommu veriyommu hic belli degil ama yinede dikkat ediyorum
birde ben bu badem olayini napcam...bagimlilik gibi birsey yani 100graminda 6 gram karbonhidrat var fakat sonucta yagli bunu bile bile tutamiyorum kendimi....allah sonumu hayretsin :)

kızlar yarın aşure yapıcam malzemeleri haşladım yarında katarım inş fazla yemem

arkadaşlarım... cilt ütüsü denilen şey hakkında bilginiz var mıı acabbaaa_???

arzucum hic bir bilgim yoktu sonra nete girdim baktim görüntülü nasil yapildigini seyrettim yüzdeki kirisiklik,kaz ayagi ve alin cizgileri icin özellikle gidikta meydana gelen sarkmalar icin ayrica botoks'u tercih etmeyenler icin bire bir bir cözümmüs

Kızlar uzun zamandır ilk defa ara tartılmalar yapıyorum çunku hala cuma gunku kiloma inememiştim şu yılbaşı gecesi yuzunden..Ama sonunda indim!!!!
Çok mutluyum gunlerdir deliler gibi su içip inanılmaz sıkı rejim yapıyodum..Ama bu sabah tartıda gördügüme deydi işte..Bakalım cumaya kadar verebilicek miyim ama olsun bugunden normal kiloma düşmem bile bana çok ama çok iyi geldi..
Bugunde çok kotu birgun aslında ayda bir olan arkadas toplantımız var..Gitmesem olmaz ne yazık ki ama gidince de zorla yemek yediriyorlar..Bak ölümü gör ye..Bak o kadar ugrastim sizler icin yee..Filan falan..Neyse bugunde alırım belki yarım kilo cumaya kadar da onu vermek icin kasarım..Bizim hayatımız hep boyle mi gecicek yaa..Kolay gelsin hepinize arkadaslar..
Arzuuuuu beni bi ara musait olursan bir yer buldum..Paylaşmam lazım..

günaydın arkadaşlar.uzun süredir sessiz seyircisiyim bu topiğin.elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.bir süre dukan diyeti yaptım.sonra baktımki bana göre değil sebze olmadan olmuyo.şimdi sabah yumurta hafif kahvaltı öğlen protein akşamda sebze yemeye çalışıyorum.aslında verilcek çok kilom yok ama eğer kendimi salarsam kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.yani amacımyeme düzenimizi normale dönüştürmek)) aslı arkadaşım motivasyonunu kutlamak lazım.okuyunca insana heves geliyo.

Tesekkur ederim..Elimden geldigince burayi canli tutmaya calisiyorum iste..Bu bana da iyi geliyor, hayatimda ilk defa diyetisyen olmadan kendi kendime kilo veriyorum..Burasi beni zorunlu kiliyor..Yoksa para vermedim diye coktan birakirdim..

Tesekkur ederim..Elimden geldigince burayi canli tutmaya calisiyorum iste..Bu bana da iyi geliyor, hayatimda ilk defa diyetisyen olmadan kendi kendime kilo veriyorum..Burasi beni zorunlu kiliyor..Yoksa para vermedim diye coktan birakirdim..

kilo vermeye başladıkça motivasyonda artıyo.ama bu arkadaş toplantıları diyeti 2 3 gün geri getiriyo.bir sürü ısrar tadına bak felan .bende alıyorum tabağıma hepsinden birer tane.oğluma yedirmeye çalışıyorum ucundan.tabaktakileri yemeyi uzun süreye yayıyorum.çünkü direk yemicem deyince olmuyo.sende öyle yap tabağına al ama yeme))diyetinn üç günü boşa gitmesin.

ppeerriicimmm benim saol tatlımmm onu bende öle araştırdım ve inanılmaz hoşuma gitti ben yaptıran var mı manasında sordum.. yapan bir yer buldum.. gıdı.. sarkık yanaklar yine sarkık kol ve karın bölgeleri neysee işte şimdi onu araştırıorum bi de lpg ile ilgili bilgililer lütfen bilgilerini paylaşsın benimleee

dün ultratona girdim 45 dakika pasif jimnastik gibi bişey buda daha güçlüsü.. kadın metebolizma hızımı ölçtü 27 çıktı bunun 21-22 olması lazımmış bunun için bu kadar yavaş kilo verip hızlı kilo alıomuşum.. ve bunun için yine su dedi bana çıldırcammm en az 2.5 lt su içicekmişim 2 bile değil...

bu arada 78.7 olmuşum bende ama regl oldum sanırım ondan çünkü ben yılbaşında falan hiç bozmadım..

O kadar da guzel yemekler yapiyorlar ki..Ben normalde evde asla yapmiyorum o tarz yiyecekler..Hem oglum alismasin diye hem de evde herkes diyette oldugu icin..Ama teklif edilenleri bugun annemle paylasip herseyden yarim alip en kalorili olanlari tabagimda birakmayi planliyorum..Tatli olayina gelince de kesinlikle ikna etmeye ugrasicam insallah yememek icin..Ayrica simdi deli gibi su icmeye basladim ve sabah sadece bir yumurta yedim peynirle..Yani henuz sifir KB aldim..Aksam da yemek yemiyecegim..Butun sabah oraya gidene kadar sularimi icip eve geldikten yatana kadar da sadece su icmeyi planliyorum..Belki en az hasarla kurtaririm bugunu..Tesekkur ederim yol gostermen icin cnm..

Canim ben LPG ye gittim bundan 6-7 sene once filan..Inanilmaz keyifli ve cok etksini gordum..Super sekil aliyor vucud..Ama ben onu artik yapmiyolar diye biliyordum..Vakum aleti gibi etlerini hafif hafif cekiyor..Vucudunda gezdiriyorlar aleti..Karin bolgesi super sekil almisti bende yillar once..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…