Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kavitasyondan sonra ona gideyim diorum ne dersin aslıcımm???

sen herkese destek oluyosun.benimde bir tavsiyem olursa ne mutlu.umarım akşam geldiğindede k.b çok almamış olursun.

yaaa nerdesinizz.. ne kadar az giriosunuzzzzzz artıkk yaaaaaa

Bence gidebilirsin LPG ye ama simdi yeni teknolojiyle daha guzel seyler cikti..Bence LPG cok eskide kalan bir teknoloji..Yani bir mezoterapi sanki daha bir etkili olabilir sanki ama sen bilirsin cnm benim..
Sana ozel mesaj attim..Yazdim orda olanlari..
Bu arada birazdan cikicam ben..Bakalim nasil bir gun olucak, ne kadar kacamak yapicam cok merak ediyorum..Ama yilbasinda aldigim kiloyu vermek rahatlatti en azindan beni..Bugunde sabahtan beri sifir Kb aldim..Saatlerdir de su yuklemesi yapiyorum vucuduma..Muhtemelen cok yicek bir yer olmayacak midemde..Hadi optum herkesi..Kolay gelsin kizlarrr...

öptüüümm canım benimm.. bende 1 kilo olmuş gözüküorum ama reglden sanırım yani inşallah öledir... cevap yazdım sana... yarına kadar özleyeceğimmmmmm.. çabuk gel dostumm :)

Selam arkadaşlar
ben sanki bir kaç gündür enerjimi kaybettim. ne diyet yapasım var ne başka şey kızlar neden böyle oluyor acaba diyetimi bozmuyorum ama bu kadar yavaş ilerlemek galiba canımı sıkıyor öff hep evde oturmaktan böyle oluyor zannedersem. sıkılıyorumm.

aynen canım bende halsızım ama hastalıktan belkı senınkı de soguk havalardandır.yada yavas ılerlemek dedıgın gıbı canını sıkıyor olabılır.ewde oturmak konusunda sana katılıyorum ınsan hergun hergun yanlız olunca canı sıkılır..

masumcumm tatlımm çok doğru sölüosunn bende zar zor 1 kilo verdim haftalardan sonra şimdi onuda almışım 78.7 üm ama regl oldum belki ondandır ama ben genelde yüksek çıkmam o dönemlerde hep aynı kalırım şimdi yine bundan düşmek için çabalıcamm yani bende sıkılıorum amaaa napalım tatlım bu arada metabolizmamı ölçtürdüm kadın çok yavaş dedi.. 20-21 olması gereken şey bende 27 çıktı canım sıkıldı bol bol su iç hayatım ve kiraz sapı falan dedi.. bilmiorum nasıl olcakk.. ama nolurr moralini bozma bak bi çoğumuz aynıyızz...

Asli abla kolay gelsin valla cok zor dayaniliyor benim teyzemle annemde öyle teyzem benden 11yas büyük cok iyi anlasiriz sürekli yanindaym ama diyete basladigimdan beri gitmeye korkyorm cünkü yediriyor zorlaaaa annemde öyle ye yavrm bgünlük ye bisey olmaz icim rahat etsin aslinda yapmamalari gerek..

masum ablaaa yavas vermek insanin canini gercekten skyodr bide evde otrmak gercekten cok kötü ben hep skntidan yerdim eskiden..

arzu abla senide göremiyorz pek islerin varmis sorma bende regl olacam sanirim 3-4gün sonra kesin fazla cikarim ama neyseki sonra gidiyor geri fazlalik..regl olnca tatli istegi kötü olyor ben gecen ay krize girmistim moralim cok bozuktu bi sinir bi sinir ve cikolata istegi öyle böyle degil insallah bu kez öyle olmam

ben kahvaltida yogrt da yiyorm bazen baya sisiriyor beni ya yada öglenleride yiyorm kbsi yüksek olmasa hep yerim ben cok severim yogrt :)

masalcım haklısın canım öle çokkk tatlı yemek istiorum ki şuann sanırım bugünlük bozabilirimmm dayanamıorum çünküüü

Sağolun kızlar desteğiniz için benimde reglim yakın belki depresif ruh halimde ondandır. birde ben şu an yaşadığımız yere 7 ay önce taşındım hiç arkadaşım, çevrem yok o yüzden bir yere gidemiyorum. memleketteyken evde oturacak zamanım yokken şimdi böyle eve kapanmak zor geliyor, neyseki kendimi yemeye vermiyorum. birde öyle olsa mahvolmuştum ben.

masalcım haklısın canım öle çokkk tatlı yemek istiorum ki şuann sanırım bugünlük bozabilirimmm dayanamıorum çünküüü
lı isteğini
canım tarçınlı bişeyler içsen.belki tatlı isteğini azaltırdı biraz.tarçınlı süt mesela

offff bende regl oldum allahtan bu sefer canim tatli istemiyor belkide yilbasinda yeterince almis olmamdandir hep cuma günü kac cikicagimi düsünüyorum insallah fazla cikmam:44: masumcum boralini bozma bak hepimiz kaplumbag hizinda ilerliyoruz aslinda saglikli olani bu ama biz istiyoruzki en azindan ben kilolar hizli hizli gitsin bu sekildede olsa pes etmek yok yolumuza devam

Kizlar herkeste bir motivasyon düsüklügü görüyorum....benim bir önerim olacak tabi bunu uygulamak nekadar zor ya da kolay gelir bilemem ama bukadar sIk tartilmayin derim ben....bakiyorumda günde aldiginiz 100gram 200 gram sizleri cok büyük moral bozukluguna ugratabiliyor buda rejiminize olumsuz yansiyor...bukadar abartmamak lazim vücut su toplamis olabilir, yada wc ihtiyacinizdan kaynaklanabilir vs. vs. ben bayramdan beri tartilmadim o yüzden kilo aldimmi verdimmi bilmiyorum fakat yine de kendimce devam ediyorum hicte moralimi bozmadan...sizler yeterki rejimin ana fikrini hep aklinizda tutun ve o fikirden kaymamaya calisin. inanin bu hafta vermediyseniz bile haftaya kesin vermis olarak haftaya baslarsiniz diye düsünüyorum...

Merhaba Arzucum. Ben 2 haftadır çok zor günler geçiriyorum. Annemde kalıyordum. Evime dün döndüm. Ben yokken tüm yazılanları okudum. Önemsediğin için sağol tatlım. Bütün motivasyonum bitti. Bu arada yine kilo almışım. 79.5 olmuşum çok çok üzüldüm İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ama yapmak zorunda olduğumu biliyorum.
Yarından itibaren yediklerimi yazacağım ve cumaları kilo bildirimi yapacağım.

selam kızlar sabah 1 yumurta 3 dilim peynır 1 domates öglen makarna ketçaplı akşam bilmiyom yola devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…