Canim ben LPG ye gittim bundan 6-7 sene once filan..Inanilmaz keyifli ve cok etksini gordum..Super sekil aliyor vucud..Ama ben onu artik yapmiyolar diye biliyordum..Vakum aleti gibi etlerini hafif hafif cekiyor..Vucudunda gezdiriyorlar aleti..Karin bolgesi super sekil almisti bende yillar once..
O kadar da guzel yemekler yapiyorlar ki..Ben normalde evde asla yapmiyorum o tarz yiyecekler..Hem oglum alismasin diye hem de evde herkes diyette oldugu icin..Ama teklif edilenleri bugun annemle paylasip herseyden yarim alip en kalorili olanlari tabagimda birakmayi planliyorum..Tatli olayina gelince de kesinlikle ikna etmeye ugrasicam insallah yememek icin..Ayrica simdi deli gibi su icmeye basladim ve sabah sadece bir yumurta yedim peynirle..Yani henuz sifir KB aldim..Aksam da yemek yemiyecegim..Butun sabah oraya gidene kadar sularimi icip eve geldikten yatana kadar da sadece su icmeyi planliyorum..Belki en az hasarla kurtaririm bugunu..Tesekkur ederim yol gostermen icin cnm..
yaaa nerdesinizz.. ne kadar az giriosunuzzzzzz artıkk yaaaaaa
Selam arkadaşlar
ben sanki bir kaç gündür enerjimi kaybettim. ne diyet yapasım var ne başka şey kızlar neden böyle oluyor acaba diyetimi bozmuyorum ama bu kadar yavaş ilerlemek galiba canımı sıkıyor öff hep evde oturmaktan böyle oluyor zannedersem. sıkılıyorumm.
lı isteğinimasalcım haklısın canım öle çokkk tatlı yemek istiorum ki şuann sanırım bugünlük bozabilirimmm dayanamıorum çünküüü
lı isteğini
canım tarçınlı bişeyler içsen.belki tatlı isteğini azaltırdı biraz.tarçınlı süt mesela
arkadaşlarım nie kilo bildirimleri bu kadar azaldı bilmiorum..
24 aralık listesi
masal91 95.2
masumum 72.2
helinaslı 72.2
gülaybcn 65.9
arzuhelin 78.7
perriii 75.4
doga3 97 ( böle not etmişim senin çizelgenden sanırım tatlım)
31 aralık listesi
masal91 94.5
masumum 71.6
helinaslı 72
gülaybcn 65.3
arzuhelin 77
perriii 75.4
doga3 95 ( sen bi kilo bildirimi yapmamışsın yine çizelgeden baktım )
melo-seko 71.6
ven-har 70.5 ( doğru mu?))
Daha önce bir sürü kişi vardı .. seberra, julian, çıtçıt09 ( nerelerdesin ?) , berranurum , quide ( sende yapmıosun kilo bildirimi tatlım????) , ethos , idealist ,sebay, laluşka, aaylin , evian ( sanırım gitti), fffiliz...
yukarda ismini yazdığım arkadaşlarım...nerelerdesiniz.. bazılarınız hiç girmior.. bazılarınız hiç kilo bildirimi yapmıyor.. hani destek??? hani motivee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?