Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

tatlımm hiç üzülme ve moralini bozma.. herşey düzelir yoluna girer ben buna eminim.. kilo aldığın içinde lütfen üzülme zor zamanlarda rejim yapmak psikolojik olarak dahada yıpranmalara neden oluyor bence.. yarın yeni bir gün olsun tatlım senin için.. kaç kilo olursan ol sonuçta o kiloların hepsi bitecek ve gidicek..lütfen tam motivasyonla bozmadan yap rejimini bak cuma günü vermiş bile olucaksınn

tarçınlı sütte içtim hepsini denedim benim bugün bu isteğim geçmeyecek sanırımm ağlicammmmmmm

Canım gerçekten regl krizi çok zor bir şey. Benim sana tavsiyem bu dönemini bir parça gevşetmen. Yani 1 büyük kase sütlü tatlı yeme hakkı ver kendine. Ama hepsini tek seferde yeme. İki ya da üç defada ye. Böylece kendini baskı altına almamış olacaksın. Çünkü baskı ve stres kilo vermeni engelleyen bir şey. Hormonlarının isteğine cevap verdiğin için mutlu hissedersin. Ayrıca tatlıya bolca yer ayırdığın için diğer şeyleri kısarsın ve sıfır puanlı yiyecekler tüketirsin. Ayda bir defa kendini mutlu etmiş olursun

peerrrii tatlımm bugün tatlı krizindeyimmm ve ne yapsam geçmiyor.. çok sıkıntılıyım.. zaten bi de regl oldumm eyvah eyvahh yani.. bu arada korkma tatlım inşallah aynı çıkarsınnnnnnnnnn

İnşallah yapabilirim canım. Haklısın insan kötü hissederken kilolar daha büyük bir darbe indiriyor Sen ve Aslı bu kiloları 1 ayda mı verdiniz tatlım?

aslı bu konuda çok başarılı o 1 aya yakın br zamanda verdi ben başlayalı 9 hafta oldu daha 5 kilo verdim ama napalımmm yavaş veririz ama geri almayız olsunnnnn

peerrrii tatlımm bugün tatlı krizindeyimmm ve ne yapsam geçmiyor.. çok sıkıntılıyım.. zaten bi de regl oldumm eyvah eyvahh yani.. bu arada korkma tatlım inşallah aynı çıkarsınnnnnnnnnn

arzucum seni cok iyi anliyorum gecen ay benimde felaket tatli krizim tutmustu insan kendini tutamiyor gercekten bayanlar icin felaket bir dönem hele birde diet döneminde bizim pazar günüde programimiz vardi yani ben sadece yilbasi günü kacamak yapmadim bünyemide bildigim icin acikcasi cok endiseliyim görcez bakalim ne kadar fazla cikcam:44:

Son düzenleme:

cit citcim tekrar hosgeldin aramiza insallah problemlerini en kisa sürede cözersin kilo aldim diye sakin dert etme yolumuza kaldigimiz yerden devam ayrica burayi ihmal etmezsen süper motive olucan garanti

cit citcim tekrar hosgeldin aramiza insallah problemlerini en kisa sürede cözersin kilo aldim diye sakin dert etme yolumuza kaldigimiz yerden devam ayrica burayi ihmal etmezsen süper motive olucan garanti

Çok sağol canım benim çok destek oldunuz. Artık kendime odaklanacağım. Aynaya baktığımda kendimi güçlü hissedersem her şeyin altından rahat kalkabilirim. İyi ki varsınız

asliiiii günün nasil gecti su anda firina senin tarif ettigin kabagi sürdüm yedikten sonrada yorumumu yazarim

Ben bu rejimi uygularken tatlı krizine girince bitter çikolata yiyordum. Eskiden sevmezdim ama kurtarıcım oldu, hem de ağızda hemen eriyip bitmiyor :)

Bitter çikolata 100 gr 24 birim var, 50 gr 12 birim insanı bayağı oyalıyor valla:)

Kizlaaaaar ben geldiiiimmmm...
Ve kesinlikle kendimle gurur duyuyorum!!!!!
Evet bugun hakikaten anladim ki ben bu kilolari vericem..Cunku inanilmaz dayanikliyim..
O kadar cok yemek vardi ki..Ben de zararli olarak sadece kucucuk bir kabak tatlisi yedim ki o da minnacikti..Enine 5cm den fazla degildi..Zaten bugun cok basarili baslamistim sabah 0 almistim nerdeyse kahvaltida..
Orda da az cerkez tavugu(ekmeksiz yapmis); biraz yogurtlu kozlenmis kirmizi biber;patlican salatasi; tavuk( yanina patates puresi bile koydurmadim..Pilav koymuslar tam bir catal yedim pilavdan ayip olmasin diye..Borek cesitlerinin kokusunu kokladim..Ucundan bile yemedim..Cikolatali pastanin tadina bile bakmadim..Sadece minnacik kabak tatlisi..Ustune ceviz bile koymadim sadece kaymakla onu yedim..Kaymak zaten serbest..Ayrica 3 gibi yedigimiz icin de aksam yemegi yemiyecegim..Geldigimden beri su iciyorum..Sabah 2 litre icmistim gitmeden..Simdi de geldigimden beri 1 litre su ictim..Yani bugunu eminim hasarsiz atlatmisimdir..Ayrica ayiptir soylemesi bir de bagirsaklarim bozuldu sabahtan beri tuvalete gitmekten bi hal oldum..Yani bir insan ishal olduguna bu kadar sevinir mi hem de en korktugu gunde..
Neyse cok guzel atlattim..Yatana kadar da hicbirsey yemiyecegim artik..Ancak eritirim kabak tatlisini..

canım çok sevindim senin adına.

Simdik hepinize ayri ayri cevap yazayim..
Arzucummm kesinlikle bitter cikolata..Inanilmaz ise yariyor..Hatta uzerlerinde KB degerleri yaziyor..Okuyup en masumunu alabilirsin..Ben regl donemlerimde ya da her zaman tuketiyorum bitter cikolatayi tatli krizim geldiginde..Ama cok iyi biliyorum en zor donem regl donemi ve benimki de yaklasiyor bakalim neler olucak bu ay..
Masumcumm bozma moralini nolur..Bak kesinlikle destek olucaz hepimiz birbirimize ve veremediysek de uzulmiyecegiz arkadaslar..Eninde sonunda vericez cunku..Bir kere olay kafada bitiyor..Onemli olan inanmakk...
Citciiitttttttt hosgeldin cnm yaa..Hakikaten ozlemistim seni..Bir suru ters olay yasiyormussun...En son bir sanssizlik yuzunden de siteden uzaklastirildiignin da farkindayim..Ama ne zaman gelicek diye bekliyordum..Nolur tekrar kavus motivasyonuna ve aramiza katil yarin..Hersey yoluna giricek kilo verince emin ol..Cunku hayatinda birseyler yolunda gidince nedense hersey onu takip ediyor ve duzeliyor..Sen kilo verince moralin yuksek olucak ve en azindan kendini iyi hissediceksin...Cok sevindim geldigine cnm..
Pericimmmmm afiyet seker olsun..Umarim begenirsin kabagi..Ben surekli yiyorum onu..Ve beni hem cok tok tutuyo hem de cok lezzetli sanki borek yiyor gibi oluyorum..:)) Ustu kizariyo filan ya..Kendimi kandiriyorum ama olsun..
Melikecimmmm cnm yaa nolur sen de kaybetme motivasyonunu bak ne guzel kilo vericez cuma gunu..Evet havalar soguk eve tikiliyoruz belki ama aslinda yaz olsa havalar guzel olsa rejim yapmak daha da zor bence..Hem yaza hazirlik yapiyoruz..
Masalcimm tatlim sen de bence super yapiyorsun yogurt yiyerek cunku ben hic yiyemiyorum..Aslinda tabiki ona da cok ihtiyaci var vucudumuzun ama ben nedense KB yi ordan almayayim da daha sevdigim seylerden alayim diye genelde onu tercih etmiyorum..Neyse..Yapmiyor musun yeni yemekler bekliyoruz senden..
Aaylincimm: Ben de katiliyorum bu tartilma olayina...Kesinlikle surekli tartilmamak lazim..Haftada bir surekli bunu savunuyorum 1 aydir..Ama yilbasi olayi sasirtti ne yazik ki..Kilo aldigimi bildigim icin gittim tartildim..Onu verdigimi de gormeden rahat edemedim tabikide..O yuzden kac gundur tartiliyorum..Ama cumaya kadar simdi beklemedeyimm..
Esracimmm: Bugun sabah sen oyle birsey yaptin ki beni cok etkiledi bu sanirim..Aslinda herkes motive ediyor birbirini ama sen oyle seyler soyledin ki nedense ben de yeni gelen bir arkadas benim icin bunlari soyledi diye etkilendim ve resmen sozunu dinledim...Iyi ki de dinlemisim ve suan en ufak bir pismanlik duygusu yok sayende..Tesekkur ederim arkadasimmm..Bilerek mi yaptin bilmiyorum ama bana cok etkisi oldu..

Hepinizi cok seviyorum arkadaslar..Unuttugum biri varsa kusura bakmasinnnnn..Kolay gelsin hepinize kizlaaaarrrr...

Çıtçıt bozma moralini arkadaşım inşallah hem sıkıntılarından hem kilolarından kurtulursun en kısa zamanda. Aslıcığım seni tebrik ederim canım azminden dolayı bende inanıyorumki sen bu işi başaracaksın ve birbirimizin sayesinde hepimiz başaracağız. İyiki varsınız arkadaşlar. ben bugünkü menümüde yazayım.

Sabah 2 dilim kepek ekmek
sucuklu yumurta
şekersiz çay
3 dilim peynir

öğle Tavuk göğüs, salata,

ara 1 kupa beşibiryerde çay

akşam ciğer sote, bulgur pilavı (3 kaşık)
soğan söğüş ama çok az.

aslicim iradendenden dolayi cok tebrik ederim ben böyle günlere yemicem diye gidip orda gözü dönenlerdenim kabak tarifine gelince gercekten cok hafif ve harikaydi yaninada biraz salata yaptim midem felaket sisti kizlar mutlaka denemelisiniz bende bugün internetten bir tarif buldum yarin denicem sonucu paylasirim

Çok güzel bir gün ve çok güzel bir liste

Tebrikler, her günün böyle olur inş

akşam yemegim 2.5 haşlanmış yumurta,2 parça tuzsuz antep peyniri yarım tabak salata yedim sabahla öğleni daha önce yazmıştım

Destek veren herkese tekrar teşekkürler arkadaşlar Aslıcım sen 1 ayda 6 kilo vermişsin, süper bir şey bu yaa bravooo Ben ayda 3-4 kiloya da razıyım yeter ki vereyim. Bazı bünyelere daha yavaş verebiliyor. Kendimi pek gözlemleyemedim. İlk başladığımda 5 günde 1.5 kilo verdim. Ama sanırım başta herkes hızlı veriyor. Bıraktığım 2 haftalık sürede de 800 gr almışım. Bırakınca çok hızlı alınmıyor sanırım. Neyse önümüzdeki haftalarda belli olacak bakalım ne olacağı Bu arada dün beşi bir arada çayımı da aldım aktardan. Koca bir poşet. Bugün içtim ve tadı hiç kötü gelmedi çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…