Merhaba Arzucum. Ben 2 haftadır çok zor günler geçiriyorum. Annemde kalıyordum. Evime dün döndüm. Ben yokken tüm yazılanları okudum. Önemsediğin için sağol tatlım. Bütün motivasyonum bitti. Bu arada yine kilo almışım. 79.5 olmuşum çok çok üzüldümİçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ama yapmak zorunda olduğumu biliyorum.
Yarından itibaren yediklerimi yazacağım ve cumaları kilo bildirimi yapacağım.
tarçınlı sütte içtim hepsini denedim benim bugün bu isteğim geçmeyecek sanırımm ağlicammmmmmm
selam kızlar sabah 1 yumurta 3 dilim peynır 1 domates öglen makarna ketçaplı akşam bilmiyom yola devammmm
offff bende regl oldum allahtan bu sefer canim tatli istemiyor belkide yilbasinda yeterince almis olmamdandirhep cuma günü kac cikicagimi düsünüyorum insallah fazla cikmam:44: masumcum boralini bozma bak hepimiz kaplumbag hizinda ilerliyoruz aslinda saglikli olani bu ama biz istiyoruzki en azindan ben kilolar hizli hizli gitsin bu sekildede olsa pes etmek yok yolumuza devam
tatlımm hiç üzülme ve moralini bozma.. herşey düzelir yoluna girer ben buna eminim.. kilo aldığın içinde lütfen üzülme zor zamanlarda rejim yapmak psikolojik olarak dahada yıpranmalara neden oluyor bence.. yarın yeni bir gün olsun tatlım senin için.. kaç kilo olursan ol sonuçta o kiloların hepsi bitecek ve gidicek..lütfen tam motivasyonla bozmadan yap rejimini bak cuma günü vermiş bile olucaksınn
peerrrii tatlımm bugün tatlı krizindeyimmm ve ne yapsam geçmiyor.. çok sıkıntılıyım.. zaten bi de regl oldumm eyvah eyvahh yani.. bu arada korkma tatlım inşallah aynı çıkarsınnnnnnnnnn
Merhaba Arzucum. Ben 2 haftadır çok zor günler geçiriyorum. Annemde kalıyordum. Evime dün döndüm. Ben yokken tüm yazılanları okudum. Önemsediğin için sağol tatlım. Bütün motivasyonum bitti. Bu arada yine kilo almışım. 79.5 olmuşum çok çok üzüldümİçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ama yapmak zorunda olduğumu biliyorum.
Yarından itibaren yediklerimi yazacağım ve cumaları kilo bildirimi yapacağım.
cit citcim tekrar hosgeldin aramiza insallah problemlerini en kisa sürede cözersin kilo aldim diye sakin dert etme yolumuza kaldigimiz yerden devam ayrica burayi ihmal etmezsen süper motive olucan garanti
Kizlaaaaar ben geldiiiimmmm...
Ve kesinlikle kendimle gurur duyuyorum!!!!!
Evet bugun hakikaten anladim ki ben bu kilolari vericem..Cunku inanilmaz dayanikliyim..
O kadar cok yemek vardi ki..Ben de zararli olarak sadece kucucuk bir kabak tatlisi yedim ki o da minnacikti..Enine 5cm den fazla degildi..Zaten bugun cok basarili baslamistim sabah 0 almistim nerdeyse kahvaltida..
Orda da az cerkez tavugu(ekmeksiz yapmis); biraz yogurtlu kozlenmis kirmizi biber;patlican salatasi; tavuk( yanina patates puresi bile koydurmadim..Pilav koymuslar tam bir catal yedim pilavdan ayip olmasin diye..Borek cesitlerinin kokusunu kokladim..Ucundan bile yemedim..Cikolatali pastanin tadina bile bakmadim..Sadece minnacik kabak tatlisi..Ustune ceviz bile koymadim sadece kaymakla onu yedim..Kaymak zaten serbest..Ayrica 3 gibi yedigimiz icin de aksam yemegi yemiyecegim..Geldigimden beri su iciyorum..Sabah 2 litre icmistim gitmeden..Simdi de geldigimden beri 1 litre su ictim..Yani bugunu eminim hasarsiz atlatmisimdir..Ayrica ayiptir soylemesi bir de bagirsaklarim bozuldu sabahtan beri tuvalete gitmekten bi hal oldum..Yani bir insan ishal olduguna bu kadar sevinir mi hem de en korktugu gunde..
Neyse cok guzel atlattim..Yatana kadar da hicbirsey yemiyecegim artik..Ancak eritirim kabak tatlisini..
Kizlaaaaar ben geldiiiimmmm...
Ve kesinlikle kendimle gurur duyuyorum!!!!!
Evet bugun hakikaten anladim ki ben bu kilolari vericem..Cunku inanilmaz dayanikliyim..
O kadar cok yemek vardi ki..Ben de zararli olarak sadece kucucuk bir kabak tatlisi yedim ki o da minnacikti..Enine 5cm den fazla degildi..Zaten bugun cok basarili baslamistim sabah 0 almistim nerdeyse kahvaltida..
Orda da az cerkez tavugu(ekmeksiz yapmis); biraz yogurtlu kozlenmis kirmizi biber;patlican salatasi; tavuk( yanina patates puresi bile koydurmadim..Pilav koymuslar tam bir catal yedim pilavdan ayip olmasin diye..Borek cesitlerinin kokusunu kokladim..Ucundan bile yemedim..Cikolatali pastanin tadina bile bakmadim..Sadece minnacik kabak tatlisi..Ustune ceviz bile koymadim sadece kaymakla onu yedim..Kaymak zaten serbest..Ayrica 3 gibi yedigimiz icin de aksam yemegi yemiyecegim..Geldigimden beri su iciyorum..Sabah 2 litre icmistim gitmeden..Simdi de geldigimden beri 1 litre su ictim..Yani bugunu eminim hasarsiz atlatmisimdir..Ayrica ayiptir soylemesi bir de bagirsaklarim bozuldu sabahtan beri tuvalete gitmekten bi hal oldum..Yani bir insan ishal olduguna bu kadar sevinir mi hem de en korktugu gunde..
Neyse cok guzel atlattim..Yatana kadar da hicbirsey yemiyecegim artik..Ancak eritirim kabak tatlisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?