Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ok cnm super olmuş çayı alman..Yemeklerden 1 saat önce demleyip bir kupa içiceksin..Ben onun sayesinde verdim kiloları..Bakalım bu cuma ne olucak..Cumaya kadar çok sıkı yapıcam şimdi..Cuma surpriz olucak mı bakalım.. Şimdi daha dikkatli başla sen de eminim çay ile birlikte iştahın da kesilicek ve vucudundaki ödemi atınca birden bire de kilo vericeksin..Hadi bakalım her gun gel lutfen özletme kendini bir daha :)))

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyy ben söylemeyi unuttum simdi caydan bahsedince aklima geldi aslicim sen daha önce caydan bahsettiginde ben burda karisimin icinde olan bitkileri tek tek alayim dedim internetten ölcüyüde aldim tek funda yapragini bulamadim yilbasi tatili icin arkadasim türkiyeye gidicekti ona ismarladim funda yapragini digerlerini almistim burdan saolsun bugün getirdi yarin bende basliyorum caya insallah

Ayyy super o zaman hepimize besibiryerde :)) insallah bendeki gibi etkisini gorursunuz sizlerde..Bakalım bir hafta sonra en gec iştahlar resmen gidiyor..Bakalım hepinizde olucak mı cok merak ediyorum..Ama nolur düzenli 3 kere icin her gun yoksa hicbir etkisi yok..

Kahvaltıdan önce de mi içiyorsun tatlım sen?

insallah etkisini bende görürüm internetteki tarifinde sabah 1 lt sicak suyun icinde 10 dk demlendirin yaziyordu bende bos cay filtresi aldim icine verilen ölcülerde bitkileri ekledim sabah kalkinca ilk isim demlemek olucak ama yemeklerden 1 saat önce icmeye özen göstericem

Bakın arkadaslar o tarif de var ama eger mumkunse yani musait ortamdaysanız her gun yemeklerden 1 saat once bir fincan sıcak suya bir tatlı kasıgı bu karışımdan atıp 10 dakika bekletip sonra süzüp iciyorsunuz..Yani öylesi daha faydalıymış..Herşeyin tazesi guzel..Ama eger tabiki mumkun olmuyosa 3 kere sıcak su hazırlamak sabah da yapıp gunduz devam edilebilir..Ama soguk cok guzel degil tadı..Ben icilebilecek sıcaklıkta seviyorum daha cok..Ben aç karnına kalkar kalkmaz demliyorum içiyorum..1 saat sonra kahvaltıyı resmen zorla yapıyorum artık cunku hic acıkmıyorumm!!!Hadi bakalım deneyin siz de..

Canım bence sen sabah aç karnına içtiğin için metabolizman daha hızlı çalışıyor. Çok iyi fikir Ben de soğuk içemem taze demleyip içeceğim.

ben 10 poset hazirlamistim o karisimdan sabah demleyip termosa koymayi düsünüyordum ben kesinlikle cay kahve yada bitki caylarini ilik bile icemem mutlaka sicak olcak 10 gün sonunda etkisini görmezsem dedigin gibi her ögünden önce taze demleyip icerim

aslıcım okuduklarıma çok sevindim.az da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.senin yaşadıklarını bende yaşadım. diyet konusunda baya tecrübe sahibi oldum. ama gelgörki tecrübeler hataların olmasını engellemiyo.sana sabahta dediğim gibi benim şuan çok kilom yok ama yeme düzenimi bir salınca sonu gelmiyo.buda bilinçsiz rejim yaparakverilen kiloların sonucu.şuan kendimi bir düzene sokmaya çalışıyorum.herkes umarım başarılı bir şekilde verir kilolarını.ama önemli olan çabuk vermek değil sağlıklı vermek.ben de yanınızda olmak destek vermek isterim size.ama kilo bildiriminde bulunmadan))birlikten kuvvet doğar.mativasyonumuzu artırabiliriz.bildiğimiz tiyoları paylaşırız.ve çıtırlar olarak devam ederiz paylaşımlarımıza.

kızlar ya ben katılamıyorum size.özür öncelikle çok yoğunum zaten iştah falan da kalmadı bende.ağzımda yaralarda oluştu zaten yiyemiyorum.ama şu diyete bir türlü uyamadım ama yapmak istiyorum lütfen yardım edin motive edin beni. bu arada kilom 62.5.yani 1 kilo vermişim.58 olmam lazım artık sıkıldım.

Tatli krizi tutanlar icin bolulu hasanin light kazandibini tavsiye edebilirim 100 graminda 13 gram KB var tatli da asagi yukari 125 gram felan :) ben yiyorum valla iki haftada bir :)

aslicim bu yazini okuduktan sonra icime sinmedi hazirladigim karisimlarin hepsini bir kavonoza bosaltip güzelce karistirdim dedigin gibi her ögünde taze demleyip icicem hatta tadini merak ettim bir fincan deniyeyim dedim su an iciyorum hosuma gitti rahat icebilicem

Afiyet olsun periciğim bende öyle yaptım hepsini karıştırdım. Ben sadece sabahları aç karnına, diğerlerini arada içicem bakalım faydası olacak mı bu arada tartılmayı bıraktım. çünkü reglim yakın kg.m fazla çıktıkça hevesim kaçıyor o yüzden tartılmıycam sözümü tutabilirsem.

saol masumcum ben aslinin dedigi gibi her yemekten bir sat önce icmeyi düsünüyorum müsaitimde yani taze taze demleyip icebilirim önemli olan faydasini görmem tartilmayi birakman iyi olmus insanin motivasyonunu cok etkiliyor hatta ben cuma gelmesin istiyorum hem kacamaklarimdan dolayi hemde regl oldugum icin baskül tavan yapicak diye korkuyorum

Günaydınnn :)

Bu sabah tartıldım ve çizelgemi güncelledim. 79 dan 76.8 e...

Ama şu anda bölümde bir arkadaşın jurisi var ve eşi tepsi tepsi yiyecek ve içecek taşıyor. Şimdi bu bana yapılmaz ki ama. Bir bahane bulup yemekler bitinceye kadar bölümden çıksam arkadaşım bozulacak. Bir tane de öyle kb az bir şey yok offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…