Destek veren herkese tekrar teşekkürler arkadaşlarAslıcım sen 1 ayda 6 kilo vermişsin, süper bir şey bu yaa bravooo Ben ayda 3-4 kiloya da razıyım yeter ki vereyim. Bazı bünyelere daha yavaş verebiliyor. Kendimi pek gözlemleyemedim. İlk başladığımda 5 günde 1.5 kilo verdim. Ama sanırım başta herkes hızlı veriyor. Bıraktığım 2 haftalık sürede de 800 gr almışım. Bırakınca çok hızlı alınmıyor sanırım. Neyse önümüzdeki haftalarda belli olacak bakalım ne olacağı Bu arada dün beşi bir arada çayımı da aldım aktardan. Koca bir poşet. Bugün içtim ve tadı hiç kötü gelmedi çok şükür.
ayyyyyyyyyy ben söylemeyi unuttum simdi caydan bahsedince aklima geldi aslicim sen daha önce caydan bahsettiginde ben burda karisimin icinde olan bitkileri tek tek alayim dedim internetten ölcüyüde aldim tek funda yapragini bulamadim yilbasi tatili icin arkadasim türkiyeye gidicekti ona ismarladim funda yapragini digerlerini almistim burdan saolsun bugün getirdi yarin bende basliyorum caya insallah
Ok cnm super olmuş çayı alman..Yemeklerden 1 saat önce demleyip bir kupa içiceksin..Ben onun sayesinde verdim kiloları..Bakalım bu cuma ne olucak..Cumaya kadar çok sıkı yapıcam şimdi..Cuma surpriz olucak mı bakalım.. Şimdi daha dikkatli başla sen de eminim çay ile birlikte iştahın da kesilicek ve vucudundaki ödemi atınca birden bire de kilo vericeksin..Hadi bakalım her gun gel lutfen özletme kendini bir daha :)))
Ayyy super o zaman hepimize besibiryerde :)) insallah bendeki gibi etkisini gorursunuz sizlerde..Bakalım bir hafta sonra en gec iştahlar resmen gidiyor..Bakalım hepinizde olucak mı cok merak ediyorum..Ama nolur düzenli 3 kere icin her gun yoksa hicbir etkisi yok..
Bakın arkadaslar o tarif de var ama eger mumkunse yani musait ortamdaysanız her gun yemeklerden 1 saat once bir fincan sıcak suya bir tatlı kasıgı bu karışımdan atıp 10 dakika bekletip sonra süzüp iciyorsunuz..Yani öylesi daha faydalıymış..Herşeyin tazesi guzel..Ama eger tabiki mumkun olmuyosa 3 kere sıcak su hazırlamak sabah da yapıp gunduz devam edilebilir..Ama soguk cok guzel degil tadı..Ben icilebilecek sıcaklıkta seviyorum daha cok..Ben aç karnına kalkar kalkmaz demliyorum içiyorum..1 saat sonra kahvaltıyı resmen zorla yapıyorum artık cunku hic acıkmıyorumm!!!Hadi bakalım deneyin siz de..
ben 10 poset hazirlamistim o karisimdan sabah demleyip termosa koymayi düsünüyordum ben kesinlikle cay kahve yada bitki caylarini ilik bile icemem mutlaka sicak olcak 10 gün sonunda etkisini görmezsem dedigin gibi her ögünden önce taze demleyip icerimBakın arkadaslar o tarif de var ama eger mumkunse yani musait ortamdaysanız her gun yemeklerden 1 saat once bir fincan sıcak suya bir tatlı kasıgı bu karışımdan atıp 10 dakika bekletip sonra süzüp iciyorsunuz..Yani öylesi daha faydalıymış..Herşeyin tazesi guzel..Ama eger tabiki mumkun olmuyosa 3 kere sıcak su hazırlamak sabah da yapıp gunduz devam edilebilir..Ama soguk cok guzel degil tadı..Ben icilebilecek sıcaklıkta seviyorum daha cok..Ben aç karnına kalkar kalkmaz demliyorum içiyorum..1 saat sonra kahvaltıyı resmen zorla yapıyorum artık cunku hic acıkmıyorumm!!!Hadi bakalım deneyin siz de..
Bakın arkadaslar o tarif de var ama eger mumkunse yani musait ortamdaysanız her gun yemeklerden 1 saat once bir fincan sıcak suya bir tatlı kasıgı bu karışımdan atıp 10 dakika bekletip sonra süzüp iciyorsunuz..Yani öylesi daha faydalıymış..Herşeyin tazesi guzel..Ama eger tabiki mumkun olmuyosa 3 kere sıcak su hazırlamak sabah da yapıp gunduz devam edilebilir..Ama soguk cok guzel degil tadı..Ben icilebilecek sıcaklıkta seviyorum daha cok..Ben aç karnına kalkar kalkmaz demliyorum içiyorum..1 saat sonra kahvaltıyı resmen zorla yapıyorum artık cunku hic acıkmıyorumm!!!Hadi bakalım deneyin siz de..
aslicim bu yazini okuduktan sonra icime sinmedi hazirladigim karisimlarin hepsini bir kavonoza bosaltip güzelce karistirdim dedigin gibi her ögünde taze demleyip icicem hatta tadini merak ettim bir fincan deniyeyim dedim su an iciyorum hosuma gitti rahat icebilicem
Afiyet olsun periciğim bende öyle yaptım hepsini karıştırdım. Ben sadece sabahları aç karnına, diğerlerini arada içicem bakalım faydası olacak mı bu arada tartılmayı bıraktım. çünkü reglim yakın kg.m fazla çıktıkça hevesim kaçıyor o yüzden tartılmıycam sözümü tutabilirsem.
arzu tatlı isteğin geçtimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?