Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar ancak girebildim..Butun gece ayaktaydik, oglum gene cok hasta..Sabahta doktora filan goturdum..Yaa o hastalaninca ben cok yipraniyorum ben hasta olsam da o olmasa nolur yaa..
Butun gece sabaha kadar oksurdu 2 ay once de zaturre gecirdigi icin paniklerdeyim tabi..Allahtan simdi henuz bir zaturre durumu yok ama bronslar dolmus ne yazik ki..Neyse rejim olayina gelince birakmaya hic niyetim yok..Ne kadar moralim dusuk de olsa daha cok hirslanip daha guzel rejim yapicam oglum duzelene kadar..
Neyse sabah bir dilim kepek ekmegi ve krem peyniri surup ciktim evden..Tabi doktorlarda su icemedim ama eve gelir gelmez ictim simdi hemen yarim litremi..Simdi de cayimi iciyorum..
Venharcimm benim ictigim cay besibiryerde adi..Aktarlarin hemen hepsinde var..ama acik olanindan tuketmek gerekiyor. Poset olarak da satiliyor ama bence ayni etkiyi yapmiyor..Gunde 3 kere yemeklerden once 5 dakkada demleyip iciyorum..Hatta 1 saat once filan icebilirsen 4-5 gun sonra super istahini kapatmaya basliyor..Ve ben onun sayesinde zayifladigimi dusunuyorum cnm..

Arzucummmmm hala mi cok yogunsun??? Ayni anda online olamayacagiz seninle anlasilan..
Ozledimmm yaaa..
Kizlar sularinizi iciyorsunuz di mi?? Nefret de gelse dikin kafaya ilac niyetine..Ama biz kilolu insanlar icin( hatta ben obez olarak hissediyorum kendimi) su gercekten ilac!!
Ne kadar cok su o kadar kilo kaybi! Cumaya az kaldi beni de heyecan basti...

Canım çok çok geçmiş olsun, kısa zamanda düzelir inşallah oğluşun. Ama güçlü olabilmen çok güzel bir şey. İnşallah emeklerinin karşılığını sonuna kadar alırsın.

zaten şu an bebek denemeleri yaptığımız için ben anca bol bol su içebilirim içim rahat olsun die

aslicim cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum insallah bir an önce iyilesir oglun

merhaba arkadaşlar bugünden itibaren bende bu diyeti yapmaya başladım bana yardım edermisiniz.neler yiyorsunuz?menüleriniz neler?

merhaba arkadaşlar bugünden itibaren bende bu diyeti yapmaya başladım bana yardım edermisiniz.neler yiyorsunuz?menüleriniz neler?

Hoş geldin arkadaşım Umarım azimle hedefine ulaşırsın. Biz bu diyeti besinlerin karbonhidrat puanlarını dikkate alarak yapıyoruz. Karbonhidratı tamamen kesmiyoruz. Sadece bir sınırlama getiriyoruz. Günde 50 puana kadar karbonhidrat alma hakkın var. Belli bir menü yok. Sen besinlerin kb değerlerine bakarak menünü kendin oluşturabilirsin. İlk sayfada yiyeceklerin kb değerlerini içeren bir liste var. Oradan bakıp kendine bir menü yaratırsın. Mesela ben bu sabah yarım simit yedim. 1 simit 25 puan. Yarısı 12.5. Biraz peynir yedim ve o da 1 puan bile etmiyor. Bu şekilde günü 40-50 ile kapatacak şekilde ne yiyeceğine kendin karar verebilirsin.

Kızlar ben bugün 11.30 da uyandım ve kendime çok kızdım ya Nerdeyse öğlene doğru uyandım ve metabolizma hızımı düşürdüm Erken kalkmak çok önemli ama nedense uyanmak istemiyorum son zamanlarda Bu yüzden kahvaltı öğle yemeğiyle birleşti gibi. Yarım simit ve biraz peynir yedim. Akşama tavuk haşlama yiyeceğim ve biraz kabak yemeği. Gerçi saat 7 ye kadar acıkırım herhalde. Biraz ton balığı ile arayı geçiştirmeyi düşünüyorum

Kizlar tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..Insallah hemen duzelir..
Mektupcum hosgeldin..Citcit arkadasimiz sana guzelce ozetlemis olayi..
Ayrica sayfa 746 da benim daha kapsamli bir listem var..Ordan da inceleyebilirsin.
Hatta benim onerim o sayfayi bir word dokumanina aktarip ciktisini alman..Surekli elinin altinda olursa daha kolay ezberlersin yiyeceklerini..
Ben genelde gunluk limiti maximum 30 da tutuyorum.Ama evet 50 de de tutabilirsin..Kilona ve metabolizma hizina gore kendin karar verebilirsin..
Ayrica ekmek olarak tost ekmeklerini kullan..Hepsinin arkasinda yaziyor KB degerleri..
Ben genelde uno denge light kullaniyorum kepekli bir diliminde 8 var..ama kesinlikle senin tercihin..Ben en dusuk olanini tercih ediyorum..Ayrica KB degeri sifir ve 1 olan bircok yiyecek var..Onlari istedigin zaman tuketebilirsin..Ornegin yumurta omlet peynir et cesitleri sinirsiz yenebiliyor. Ama tabiki saglikli olanlarindan tuketmeye calis..
Tekrar hosgeldin..Sormak istedigin birsey olursa sorabilirsin..Kolay gelsin..

mektup hosgeldin aramiza bu dieitin en güzel yani belli bir programa bagli kalmadan her ögün istedigini kb degerlerine göre kendin belirlemen kolay gelsin

Aslıcım söylediğin ekmeğin kızarmamış haldeki puanı mı 8?

Evet tatlim..Aynen oyle..Ama birisi soyledi gecen gun kizartsan da aslinda degeri degismiyor diye..Cunku icindeki su ucuyor ve o yuzden agirligi azaliyor aslinda KB degeri dusmuyor dedi..Kimin soyledigini hatirlamiyorum ama bana da cok mantikli geldi..O yuzden ben kizartsam da 8 olarak hesapliyorum..

Anladım canım ben de hemen alayım bari. Kızartınca değeri azalmıyorsa boşuna diğerlerinden yemeyeyim.

HOŞBULDUK ARKADAŞLAR. öyle çok sevindimki hepiniz ilgilenmiş benimle sağolun.umarım hep birlikte başarırız.benim bugünkü hesabıma göre 50 ünite falan almış olucam çokmu olmuş?bir arkadaş kilonuzun 20 altı olsun yazmış yada ben öyle anladım öbür grupta ona göre hesapladım yanlışsa düzelteyim.benim etle aram iyi değil ama mecburen yiyeceğim sebze olayını daha çok seviyorum egeliyim ben.

Son düzenleme:

tatlımm bende özledim wallaa ama napimm bi süre böle gerçi yinede giriorum denk gelemiyoruz.. canım benim oğluşuna çok üzüldüm umarımm ççççççççoooooookkkkkkk çabuk iyileşir hemen düzelip ayağa kalkar tatlım bende merak ediorum cuma gününü umarım güzel sonuçlar alırız..

yediklerimi yazayım

beşi1yerde çay
2 dilim uno light 3 dilim jambon 2 k.k beyaz peynir biraz soslu tavuk
ara 1 nescafe sütlü
öğle 8 top minik yani ekşili köfte bu vardı bunu yiyebildim pirinç var içinde ama bu kadarcıkta çok yoktur sanırım, kaç puan olduğunu hesaplayamıorum
ara 1 tavuk kanat küçücük 1 dilim jambon yarım parça beyaz peynir ( sabahtan kalanlar)
akşamda sebzeli bişiler yerim işte öle geçer

ben zaten regl oldum muhtemelen yüksek çıkabilirim ama bakalım nasıl olucak...

Rica ederim canım. Gerçekten topiktekiler çok iyi insanlar. Hemen herkesi havaya sokuyorlar, motive ediyorlar sağolsunlar
50 puan bunun en son sınırı canım. Yeni 50 den az da alabilirsin. Günü 35-40 ile de bitirebilirsin.
Aslı'nın dediği gibi herkesin metabolizma hızı farklıdır canım onu deneyerek oturtursun. Benim fazla deneyimim olmadı ama ilk hafta ben tam 50 ye sabitledim ve kilo verdim. Bazı arkadaşlarımız daha az tutuyorlar. Sen de bunu zamanla oturtursun.
Sebzeyi de öğle öğünlerinde tüketirsin canım. Kabız olmana engel olur. Ama et çok önemli bu diyette. Protein almazsan sadece kas kaybedersin. Sadece diyet için değil günlük hayatta da önemli. Hem Egeli olduğuna göre balık seversin diye tahmin ediyorum. Izgara, buğulama, fırında falan yapıp mutlaka tüketmeye çalış. Kırmızı eti de köfte olarak yiyebilirsin eğer seviyorsan.

arzu senin başka bir site de arzu helen die bi nickin var mı.orda gördüm acaba dedim burda ki arzumu

tatlımm arzuhelin diye gördüğün yer neresi bilmiorum paylaşırsan hatırlayabilirim ama aktif olduğum bir forum ya da site yok suan ... belki eskilerdendir bilemiorum yanii tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…