Günayyyyyyyyydıııııınnnnnnnnnn kıııızzzzzzzlllllllllarrrrrrrrr
Arkadaslar ancak girebildim..Butun gece ayaktaydik, oglum gene cok hasta..Sabahta doktora filan goturdum..Yaa o hastalaninca ben cok yipraniyorum ben hasta olsam da o olmasa nolur yaa..
Butun gece sabaha kadar oksurdu 2 ay once de zaturre gecirdigi icin paniklerdeyim tabi..Allahtan simdi henuz bir zaturre durumu yok ama bronslar dolmus ne yazik ki..Neyse rejim olayina gelince birakmaya hic niyetim yok..Ne kadar moralim dusuk de olsa daha cok hirslanip daha guzel rejim yapicam oglum duzelene kadar..
Neyse sabah bir dilim kepek ekmegi ve krem peyniri surup ciktim evden..Tabi doktorlarda su icemedim ama eve gelir gelmez ictim simdi hemen yarim litremi..Simdi de cayimi iciyorum..
Venharcimm benim ictigim cay besibiryerde adi..Aktarlarin hemen hepsinde var..ama acik olanindan tuketmek gerekiyor. Poset olarak da satiliyor ama bence ayni etkiyi yapmiyor..Gunde 3 kere yemeklerden once 5 dakkada demleyip iciyorum..Hatta 1 saat once filan icebilirsen 4-5 gun sonra super istahini kapatmaya basliyor..Ve ben onun sayesinde zayifladigimi dusunuyorum cnm..
Arzucummmmm hala mi cok yogunsun??? Ayni anda online olamayacagiz seninle anlasilan..
Ozledimmm yaaa..
Kizlar sularinizi iciyorsunuz di mi?? Nefret de gelse dikin kafaya ilac niyetine..Ama biz kilolu insanlar icin( hatta ben obez olarak hissediyorum kendimi) su gercekten ilac!!
Ne kadar cok su o kadar kilo kaybi! Cumaya az kaldi beni de heyecan basti...
aslicim cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum insallah bir an önce iyilesir oglunArkadaslar ancak girebildim..Butun gece ayaktaydik, oglum gene cok hasta..Sabahta doktora filan goturdum..Yaa o hastalaninca ben cok yipraniyorum ben hasta olsam da o olmasa nolur yaa..
Butun gece sabaha kadar oksurdu 2 ay once de zaturre gecirdigi icin paniklerdeyim tabi..Allahtan simdi henuz bir zaturre durumu yok ama bronslar dolmus ne yazik ki..Neyse rejim olayina gelince birakmaya hic niyetim yok..Ne kadar moralim dusuk de olsa daha cok hirslanip daha guzel rejim yapicam oglum duzelene kadar..
Neyse sabah bir dilim kepek ekmegi ve krem peyniri surup ciktim evden..Tabi doktorlarda su icemedim ama eve gelir gelmez ictim simdi hemen yarim litremi..Simdi de cayimi iciyorum..
Venharcimm benim ictigim cay besibiryerde adi..Aktarlarin hemen hepsinde var..ama acik olanindan tuketmek gerekiyor. Poset olarak da satiliyor ama bence ayni etkiyi yapmiyor..Gunde 3 kere yemeklerden once 5 dakkada demleyip iciyorum..Hatta 1 saat once filan icebilirsen 4-5 gun sonra super istahini kapatmaya basliyor..Ve ben onun sayesinde zayifladigimi dusunuyorum cnm..
merhaba arkadaşlar bugünden itibaren bende bu diyeti yapmaya başladım bana yardım edermisiniz.neler yiyorsunuz?menüleriniz neler?
merhaba arkadaşlar bugünden itibaren bende bu diyeti yapmaya başladım bana yardım edermisiniz.neler yiyorsunuz?menüleriniz neler?
Aslıcım söylediğin ekmeğin kızarmamış haldeki puanı mı 8?
Evet tatlim..Aynen oyle..Ama birisi soyledi gecen gun kizartsan da aslinda degeri degismiyor diye..Cunku icindeki su ucuyor ve o yuzden agirligi azaliyor aslinda KB degeri dusmuyor dedi..Kimin soyledigini hatirlamiyorum ama bana da cok mantikli geldi..O yuzden ben kizartsam da 8 olarak hesapliyorum..
Arzucummmmm hala mi cok yogunsun??? Ayni anda online olamayacagiz seninle anlasilan..
Ozledimmm yaaa..
Kizlar sularinizi iciyorsunuz di mi?? Nefret de gelse dikin kafaya ilac niyetine..Ama biz kilolu insanlar icin( hatta ben obez olarak hissediyorum kendimi) su gercekten ilac!!
Ne kadar cok su o kadar kilo kaybi! Cumaya az kaldi beni de heyecan basti...
arzu senin başka bir site de arzu helen die bi nickin var mı.orda gördüm acaba dedim burda ki arzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?