Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Aslıcığım çook geçmiş olsun oğluşuna umarım bir an önce iyileşir çocuklar hasta olunca insanın gözü birşey görmüyor değilmi?

Kızlar ayrıca regl oldum. akşam benimde çok canım tatlı çekmişti ama yemedim ve ben regl öncesi çok iştahlı olurdum ama bu defa öyle olmadı çok şükür bu Cuma hiç tartılmak istemiyorum çünkü ben en az 2 kg fazla çıkıyorum.

selam kızlar sabah çay öğlen 1 yumurta 3 dilim peynir 1 domates marul akşam patatesli tavuk cacık düşünüyorum bakalım gece meyyve ... devammmm....

kizlar dün bahsettigim yemegi denedim cok begendim patlicanlari serit halinde soydum 2cm kalinliginda dogradim tuzlu suda hasladim firina dayanikli teflon tepsim var onun icine yaydim ayri yerde kiymayi kendi yagiyla kavurdum yalniz icine biraz salca koydum birazda su ilave edip patlicanlarin üzerine yaydim firina sürdüm suyu iyice azalinca üzerine rende kasar serptim kasarlar kizarana kadar firinda pisirdim cok lezzetliydi hemde bizim diet icin cok uygun

Süper bir şeye benziyor bu canım ya. Gözümün önünde canlandı resmen
Ben kışın hiç patlıcan almam ama bunu denemek istiyorum

Arkadaslar ben bir sure giremiyecegim buyuk ihtimalle cunku oglum kotulesti..Hastaneye gidiyoruz..Yaticaz muhtemelen gene bir kac gun..Hepinizin dualarini bekliyorum..Iyi aksamlar herkese..

Süper bir şeye benziyor bu canım ya. Gözümün önünde canlandı resmen
Ben kışın hiç patlıcan almam ama bunu denemek istiyorum

patlican benim en sevdigim sebzedir bu tarif bizim dietimiz icin uygun ve saglikli kasarlar eriyince harika oluyor tavsiye ederim

Arkadaslar ben bir sure giremiyecegim buyuk ihtimalle cunku oglum kotulesti..Hastaneye gidiyoruz..Yaticaz muhtemelen gene bir kac gun..Hepinizin dualarini bekliyorum..Iyi aksamlar herkese..

canim cok üzüldüm her an yaninda oldugumuzu unutma insallah bir an önce oglun iyilesir ve evinize gelirsiniz

canım çok geçmiş olsun.acil şifalar oğluna.dualarımız senle...
.

mektupp yakaladım seniii fıstıqım seline bakmak için girmiştim buraya seni gördüm özelden attıqın mesajı okudum canım gerkenleri yazıcam sana özelden geliyorum özelinee

çok geçmiş olsun...

canım çok geçmiş olsun allah çocuklarımıza hastalık vermesin onların yerine keşke biz olsak.ama öyle böyle büyüyolar.hiç hastalanmayan çocuk yok canım allah dermansız dert vermesin.

Bugünkü menümü paylaşayım arkadaşlar, akşam yemeğinden sonraki kısmı kaçırdım ama bugünlük böyle oldu artık.

Sabah yarım simit, beyaz peynir, şekersiz çay

beşibir yerde çay
öğle 1 dilim kepek ekmek, tavuk suyu çorba, tavuk haşlama

beşibir yerde çay
akşam z.yağlı pırasa ama pirinçli ben başka türlü yiyemiyorum çünkü.

çayın yanında 3 tane susamlı bisküvi ve bir avuç çekirdek.

tabi birde bol su.

yok yok canım bozmak yok yola dwam azmettım ınsallh basarıcas bu sefer hep birlikte..

canım cok coook gecmıs olsn en kısa zamanda ıyı olur ınsallh oglun.gunduz ewde yoktum anca gırdım sıteye ve anca okudum gecmısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…