tatlımm arzuhelin diye gördüğün yer neresi bilmiorum paylaşırsan hatırlayabilirim ama aktif olduğum bir forum ya da site yok suan ... belki eskilerdendir bilemiorum yanii tatlım
Arkadaslar ancak girebildim..Butun gece ayaktaydik, oglum gene cok hasta..Sabahta doktora filan goturdum..Yaa o hastalaninca ben cok yipraniyorum ben hasta olsam da o olmasa nolur yaa..
Butun gece sabaha kadar oksurdu 2 ay once de zaturre gecirdigi icin paniklerdeyim tabi..Allahtan simdi henuz bir zaturre durumu yok ama bronslar dolmus ne yazik ki..Neyse rejim olayina gelince birakmaya hic niyetim yok..Ne kadar moralim dusuk de olsa daha cok hirslanip daha guzel rejim yapicam oglum duzelene kadar..
Neyse sabah bir dilim kepek ekmegi ve krem peyniri surup ciktim evden..Tabi doktorlarda su icemedim ama eve gelir gelmez ictim simdi hemen yarim litremi..Simdi de cayimi iciyorum..
Venharcimm benim ictigim cay besibiryerde adi..Aktarlarin hemen hepsinde var..ama acik olanindan tuketmek gerekiyor. Poset olarak da satiliyor ama bence ayni etkiyi yapmiyor..Gunde 3 kere yemeklerden once 5 dakkada demleyip iciyorum..Hatta 1 saat once filan icebilirsen 4-5 gun sonra super istahini kapatmaya basliyor..Ve ben onun sayesinde zayifladigimi dusunuyorum cnm..
Arzucum mantarın puanı listede yok. Soteyi çok merak ediyorum kaç puan acaba?
citcitcigim cig 100 gr mantarda 4.4 kb var
kizlar dün bahsettigim yemegi denedim cok begendim patlicanlari serit halinde soydum 2cm kalinliginda dogradim tuzlu suda hasladim firina dayanikli teflon tepsim var onun icine yaydim ayri yerde kiymayi kendi yagiyla kavurdum yalniz icine biraz salca koydum birazda su ilave edip patlicanlarin üzerine yaydim firina sürdüm suyu iyice azalinca üzerine rende kasar serptim kasarlar kizarana kadar firinda pisirdim cok lezzetliydi hemde bizim diet icin cok uygun
Süper bir şeye benziyor bu canım ya. Gözümün önünde canlandı resmen
Ben kışın hiç patlıcan almam ama bunu denemek istiyorum
Arkadaslar ben bir sure giremiyecegim buyuk ihtimalle cunku oglum kotulesti..Hastaneye gidiyoruz..Yaticaz muhtemelen gene bir kac gun..Hepinizin dualarini bekliyorum..Iyi aksamlar herkese..
Arkadaslar ben bir sure giremiyecegim buyuk ihtimalle cunku oglum kotulesti..Hastaneye gidiyoruz..Yaticaz muhtemelen gene bir kac gun..Hepinizin dualarini bekliyorum..Iyi aksamlar herkese..
HOŞBULDUK ARKADAŞLAR. öyle çok sevindimki hepiniz ilgilenmiş benimle sağolun.umarım hep birlikte başarırız.benim bugünkü hesabıma göre 50 ünite falan almış olucam çokmu olmuş?bir arkadaş kilonuzun 20 altı olsun yazmış yada ben öyle anladım öbür grupta ona göre hesapladım yanlışsa düzelteyim.benim etle aram iyi değil ama mecburen yiyeceğim sebze olayını daha çok seviyorum egeliyim ben.
Simdik hepinize ayri ayri cevap yazayim..
Arzucummm kesinlikle bitter cikolata..Inanilmaz ise yariyor..Hatta uzerlerinde KB degerleri yaziyor..Okuyup en masumunu alabilirsin..Ben regl donemlerimde ya da her zaman tuketiyorum bitter cikolatayi tatli krizim geldiginde..Ama cok iyi biliyorum en zor donem regl donemi ve benimki de yaklasiyor bakalim neler olucak bu ay..
Masumcumm bozma moralini nolur..Bak kesinlikle destek olucaz hepimiz birbirimize ve veremediysek de uzulmiyecegiz arkadaslar..Eninde sonunda vericez cunku..Bir kere olay kafada bitiyor..Onemli olan inanmakk...
Citciiitttttttt hosgeldin cnm yaa..Hakikaten ozlemistim seni..Bir suru ters olay yasiyormussun...En son bir sanssizlik yuzunden de siteden uzaklastirildiignin da farkindayim..Ama ne zaman gelicek diye bekliyordum..Nolur tekrar kavus motivasyonuna ve aramiza katil yarin..Hersey yoluna giricek kilo verince emin ol..Cunku hayatinda birseyler yolunda gidince nedense hersey onu takip ediyor ve duzeliyor..Sen kilo verince moralin yuksek olucak ve en azindan kendini iyi hissediceksin...Cok sevindim geldigine cnm..
Pericimmmmm afiyet seker olsun..Umarim begenirsin kabagi..Ben surekli yiyorum onu..Ve beni hem cok tok tutuyo hem de cok lezzetli sanki borek yiyor gibi oluyorum..:)) Ustu kizariyo filan ya..Kendimi kandiriyorum ama olsun..
Melikecimmmm cnm yaa nolur sen de kaybetme motivasyonunu bak ne guzel kilo vericez cuma gunu..Evet havalar soguk eve tikiliyoruz belki ama aslinda yaz olsa havalar guzel olsa rejim yapmak daha da zor bence..Hem yaza hazirlik yapiyoruz..
Masalcimm tatlim sen de bence super yapiyorsun yogurt yiyerek cunku ben hic yiyemiyorum..Aslinda tabiki ona da cok ihtiyaci var vucudumuzun ama ben nedense KB yi ordan almayayim da daha sevdigim seylerden alayim diye genelde onu tercih etmiyorum..Neyse..Yapmiyor musun yeni yemekler bekliyoruz senden..
Aaylincimm: Ben de katiliyorum bu tartilma olayina...Kesinlikle surekli tartilmamak lazim..Haftada bir surekli bunu savunuyorum 1 aydir..Ama yilbasi olayi sasirtti ne yazik ki..Kilo aldigimi bildigim icin gittim tartildim..Onu verdigimi de gormeden rahat edemedim tabikide..O yuzden kac gundur tartiliyorum..Ama cumaya kadar simdi beklemedeyimm..
Esracimmm: Bugun sabah sen oyle birsey yaptin ki beni cok etkiledi bu sanirim..Aslinda herkes motive ediyor birbirini ama sen oyle seyler soyledin ki nedense ben de yeni gelen bir arkadas benim icin bunlari soyledi diye etkilendim ve resmen sozunu dinledim...Iyi ki de dinlemisim ve suan en ufak bir pismanlik duygusu yok sayende..Tesekkur ederim arkadasimmm..Bilerek mi yaptin bilmiyorum ama bana cok etkisi oldu..
Hepinizi cok seviyorum arkadaslar..Unuttugum biri varsa kusura bakmasinnnnn..Kolay gelsin hepinize kizlaaaarrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?