Arkadaslar ben bir sure giremiyecegim buyuk ihtimalle cunku oglum kotulesti..Hastaneye gidiyoruz..Yaticaz muhtemelen gene bir kac gun..Hepinizin dualarini bekliyorum..Iyi aksamlar herkese..
Arkadaslar ben bir sure giremiyecegim buyuk ihtimalle cunku oglum kotulesti..Hastaneye gidiyoruz..Yaticaz muhtemelen gene bir kac gun..Hepinizin dualarini bekliyorum..Iyi aksamlar herkese..
Merhaba arkadaşlarım. Ben yeni uyandımİçimde hep bir uyuma isteği var, kalkamıyorum bir türlü. Resmen öğleden sonra uyanıyorum her gün. Sonra rejim de yalan oluyor
geç kalkınca günü öldürüyoruz gibime geliyor müsaitsen biraz çık yürü uykun kaçar hemde spor yapmış olursun
Evet canım günü tamamen öldürüyoruzŞu anda uykum yok, tamamen uyandım. Ama nedense sabahları uyanamıyorum öğlene kadar Saati falan kapayıp devam ediyorum uyumaya. Düzene koymak zorundayım çünkü rejimden bir verim alamıyorum maalesef
sabah 1 dilim ekmek beyaz peynir
öğlen 2,5 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir 4 çatal makarna maydanoz 1kaşık şeker attığım çay
akşamda karnıbahar kızartması yapıcam yemeği düşünüyorum yüksekmi ki puanı yoksa haşlarım bilen varsa söylermisiniz
Karnabahar kızartmasının değerini bilmiyorum ama ben başka türlü yiyemediğim için hep kızartıyorum, bizim diyette kızarma yasak değil sadece buladığın un değerini yükseltir diye düşünüyorum.
arzucum asli ile konusursan bizide haberdar et insallah oglu bir an önce iyilesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?