Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar ben bir sure giremiyecegim buyuk ihtimalle cunku oglum kotulesti..Hastaneye gidiyoruz..Yaticaz muhtemelen gene bir kac gun..Hepinizin dualarini bekliyorum..Iyi aksamlar herkese..

Canım arkadaşımmmm çok geçmiş olsun.. Bütün kalbimle dua ediyorum oğluşun bir an önce iyileşsin.. Şu an telaşın vardır diye arayamıorum.. Bizi merakta bırakmak... kalbimiz sizinle canımmmm

Günaydın herkese

Dün bölümde verilen partiyi odama kapanarak atlattığım için kendimle gurur duyuyorum ama bakmak bile bu sabah tartıda aynı çıkmama neden olmuş galiba :)

Arkadaslar ben bir sure giremiyecegim buyuk ihtimalle cunku oglum kotulesti..Hastaneye gidiyoruz..Yaticaz muhtemelen gene bir kac gun..Hepinizin dualarini bekliyorum..Iyi aksamlar herkese..

Çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşsin melek.

Canım benim çok çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah. Dualarımız seninle tatlım.

Merhaba arkadaşlarım. Ben yeni uyandım İçimde hep bir uyuma isteği var, kalkamıyorum bir türlü. Resmen öğleden sonra uyanıyorum her gün. Sonra rejim de yalan oluyor

Merhaba arkadaşlarım. Ben yeni uyandım İçimde hep bir uyuma isteği var, kalkamıyorum bir türlü. Resmen öğleden sonra uyanıyorum her gün. Sonra rejim de yalan oluyor

geç kalkınca günü öldürüyoruz gibime geliyor müsaitsen biraz çık yürü uykun kaçar hemde spor yapmış olursun

geç kalkınca günü öldürüyoruz gibime geliyor müsaitsen biraz çık yürü uykun kaçar hemde spor yapmış olursun

Evet canım günü tamamen öldürüyoruz Şu anda uykum yok, tamamen uyandım. Ama nedense sabahları uyanamıyorum öğlene kadar Saati falan kapayıp devam ediyorum uyumaya. Düzene koymak zorundayım çünkü rejimden bir verim alamıyorum maalesef

arzucum asli ile konusursan bizide haberdar et insallah oglu bir an önce iyilesir

arkadaslar bugün burda tatil var esim evde onun icin bugün fazla giremeyebilirim masal nerelerdesin bugün tatil oldugu icin calismiyorsundur girersin diye bekledim

evlimisin çocuk varmı bilmiyorum evli ve çocuksuz olduğunu farzediyorum eşin işe giderken kalk7,30-8 falandır gönderir kahvaltını yaparsın sağı solu topla diyene kadar öğlen olur öğlen yemeğini yersin yürüyüşe çıkarsın gel akşam yemeğini hazırla gezmeye gidebilirsin -misafir çağırabilirsin vs vs günü verimli geçirmiş olursun umarım kızmadın

evet kızlar relımımız nasıl gidiyor... sabah 1 kurabiye çay öğlen 1 yumurta 3 dilim peynir 5 zeytın akşam tahmınım mantarlı çorba + tavuk haşlama yola devam değilmiiiii.....

sabah 1 dilim ekmek beyaz peynir
öğlen 2,5 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir 4 çatal makarna maydanoz 1kaşık şeker attığım çay
akşamda karnıbahar kızartması yapıcam yemeği düşünüyorum yüksekmi ki puanı yoksa haşlarım bilen varsa söylermisiniz

Karnabahar kızartmasının değerini bilmiyorum ama ben başka türlü yiyemediğim için hep kızartıyorum, bizim diyette kızarma yasak değil sadece buladığın un değerini yükseltir diye düşünüyorum.

un koymuycam yumurtaya tuz kırmız bibere buluyorum ben yumurtada sertbest zaten sorun yok o zaman desene sağol canım

şimdi çıkıyorum görüşürüz

bu kızartma olayını bende cok merak ediyorum gerçekten bilen varsa bana da açıklasın.. karnabahar kızartmaları ya da ne bilim öle yağda yapılan kızartmalar 12 kb arttırıomuş değerleri diolar.. eski mesajlara falan bakın yani 6 karnabahar kb değer + 12 kb = 20 kb üstelik kaç gramı ?????
olur mu böle yaa sırf bu yüzden yiyemiorum bilenler yardım etsin lütfeennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…