peerrrriicim çok merak ediorum ama rahatsız olur korkusuyla arayamıorumm...şuan telaşlılardır ne bilim böle şeylerden çok çekinirim ben....
bence süper mektupcum ispanaga 6 dedigine göre belli princsiz bence ispanak princsiz kötü oluyor ama kiymayla yapildiginda lezzetli oluyorbugünkü menüm
kahvaltı
sucuk ızgara 3 dilim 1
peynir 1
kızarmış kepek ekmek 6
1/2 domates 3
toplam 11
öğle
ıspanak 6
125 gr yoğurt 6
toplam 12
akşam
tavuk suyu çorba 0
olmuşmu arkadaşlar yanlış yaptığım bişey varmı?
bence süper mektupcum ispanaga 6 dedigine göre belli princsiz bence ispanak princsiz kötü oluyor ama kiymayla yapildiginda lezzetli oluyor
arkadaslar bugün burda tatil var esim evde onun icin bugün fazla giremeyebilirim masal nerelerdesin bugün tatil oldugu icin calismiyorsundur girersin diye bekledim
aaa ne tatili benim hic haberim yok :) ben calisiyordum dünde..
benim durumlar fena ´ben 3gündür diyeti bozdum ne su ne dikkat ne bisey dün en son 95kg gösterdim kendimi toparlamaliym geri artik... cok moralim bozuktu eskiden yaptigim hatanin aynisini yaptim yemege verdim kendimi !!! yarin devam insallah ve baska yerde kalincada böyle oluyorum ben ooof beceremiyorum iste iradesizimmmmmmm
evlimisin çocuk varmı bilmiyorum evli ve çocuksuz olduğunu farzediyorum eşin işe giderken kalk7,30-8 falandır gönderir kahvaltını yaparsın sağı solu topla diyene kadar öğlen olur öğlen yemeğini yersin yürüyüşe çıkarsın gel akşam yemeğini hazırla gezmeye gidebilirsin -misafir çağırabilirsin vs vs günü verimli geçirmiş olursun umarım kızmadın
sizlere katiliyorum bu yag konusu biraz celiskili evdeki siviyagin üzerindeki degerlere baktim 100 ml'de 1kb yaziyor ki 100 ml yarim su bardagi gelir ama listede tavuk haslama 0 tavuk tava 8 yaziyor bu kizarirken ne kadar yag emcek degeri 8'cikiyor. baliklarin kizarinca kb degerleri dahada artiyor mesela istavrit izgara sifir tavasi 12 yani yedigimiz bir porsiyon ne kadar yag emcek:44:
oglusunada gecmis olsun masumcum yarinin gelmesini hic istemiyorum ben kilo vermekten ziyade fazla cikmaktan korkuyorum yilbasi ve hafta sonu bana pahaliya patlicak gibime geliyor cünkü her zaman dietin arkasindan asiri yedigimde kilo aliyorum gerci pazartesiden beri hic bozmadim ama bakalim yarin görücez:44:Bende bugün fazla giremedim benim oğluşumda hasta gerçi çok şükür ciddi birşey değil grip ama bugün okula göndermedim o yüzdende fazla giremedim siteye. bugünkü menümü paylaşayım.
sabah sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 dilim beyaz peynir
2-3 dilim kaşar peyniri
Öğle bugün birşey yemedim
beşibir yerde çay
hamsi tava, salata yarın tartılma günü ama kendimi hiç vermiş gibi hissetmiyorum yani yarına hiç ümidim yok kızlar.
Bende bugün fazla giremedim benim oğluşumda hasta gerçi çok şükür ciddi birşey değil grip ama bugün okula göndermedim o yüzdende fazla giremedim siteye. bugünkü menümü paylaşayım.
sabah sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 dilim beyaz peynir
2-3 dilim kaşar peyniri
Öğle bugün birşey yemedim
beşibir yerde çay
hamsi tava, salata yarın tartılma günü ama kendimi hiç vermiş gibi hissetmiyorum yani yarına hiç ümidim yok kızlar.
Canım aynı şeyi ben de çok merak etmiştim. Benim tahminim tavuk ve balıkların unlandığı için değerlerinin yükseldiği. Bazı yabancı tarif sitelerinde tavukları unlayıp kızartıyorlar. Bu liste de yabancı bir adamın hazırladığı listeymiş. Oradan kaynaklanabilir diye düşünüyorum:97:
haklisin canim baska aciklamasi olamaz degerleri sadece undan dolayi artiyordur(100 gr unda 74 kb var) cünkü bir porsiyon yedigimiz yicekler ne kadar yag emcek tabi yagda az deyipte kizartmayi fazla tercih etmekde iyi degil oda ayri konu ama bazi yiceklerde kizartma hakkimizi kullanabiliriz unlamadan sadece yumurtaya bulayarak mesela
karnibahar
İyi geceler arkadaşlar. Herkese hayırlı bir gün olsun yarın inşallah
Ben haftada bir kızarmış balık mutlaka yiyorum. Eşim küçük balığı kızarmış seviyor diye. O zaman balık ve salatanın puanını hesaplayıp o gün geri kalan yiyecekleri en az puanda tutmaya çalışıyorum. Peynir, yumurta, sosis vs. Öğlen de az bir sebze ve ton balığı gibi mesela.
Dengeliyorum ve içim rahat ediyor
Şükür ki bu diyette kahvaltı seçeneği çok zengin. Neredeyse her şey puansız. Bunu çok seviyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?