geçmiş olsun canımBende bugün fazla giremedim benim oğluşumda hasta gerçi çok şükür ciddi birşey değil grip ama bugün okula göndermedim o yüzdende fazla giremedim siteye. bugünkü menümü paylaşayım.
sabah sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 dilim beyaz peynir
2-3 dilim kaşar peyniri
Öğle bugün birşey yemedim
beşibir yerde çay
hamsi tava, salata yarın tartılma günü ama kendimi hiç vermiş gibi hissetmiyorum yani yarına hiç ümidim yok kızlar.
Canım aynı şeyi ben de çok merak etmiştim. Benim tahminim tavuk ve balıkların unlandığı için değerlerinin yükseldiği. Bazı yabancı tarif sitelerinde tavukları unlayıp kızartıyorlar. Bu liste de yabancı bir adamın hazırladığı listeymiş. Oradan kaynaklanabilir diye düşünüyorum:97:
Dogacim tebrik ederim..1 kg vermissin..Hem de yilbasi haftasi..
Cok iyi bir giris yapmissin tebrikler..
Önce günaydın arkadaşlar hepinize, Aslıcığım tekrar geçmiş olsun canım, teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun temennileriniz içinde, biraz önce tartıldım ve şooklardayım 69,9 kg çıktım. çocuklarım benden çok sevindiler en güzeli buydu galiba üstelik reglim, demekki ben kendimi çok kasıyormuşum, üstelik o kadar sıkı tutmamıştım, ama çok mutluyum, 69,9 görmek benim için büyük başarıydı. Darısı size arkadaşlar.
2,100 gram çok güzel tebrikler
Bu listede rakı, votka 0 puan ama bunların kalorisi inanılmaz yüksektir normalde, şarap da düşük kblı görünüyor. Aranızda hiç içki kullanan var mı? Biz eşimle rakı balık sofrasını, ya da etle kırmızı şarap içmeyi severiz ama ben rejim yaptığımız için içmemeliyiz diye düşünüyorum, ne dersiniz?
Önce günaydın arkadaşlar hepinize, Aslıcığım tekrar geçmiş olsun canım, teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun temennileriniz içinde, biraz önce tartıldım ve şooklardayım 69,9 kg çıktım. çocuklarım benden çok sevindiler en güzeli buydu galiba üstelik reglim, demekki ben kendimi çok kasıyormuşum, üstelik o kadar sıkı tutmamıştım, ama çok mutluyum, 69,9 görmek benim için büyük başarıydı. Darısı size arkadaşlar.
Canim benim cok ama cok sevindim yaa..Bence sensin bu haftanin sampiyonu..Super bir netice bu..Arzucum yok sanirim ama gelsin o da ilan edicektir seni muhtemelen sampiyon..
Ben de ayin 25 inde baslamisim caya ve diyete..Tam bir ay 10 gun oldu toplamda neredeyse 7 kilo verdim..Ben tabiki rejim yapmasam veremezdim ama cayin cok etkisi var diye dusunuyorum cnmm..Tekrar tebrikler..Çok teşekkür ederim canım bunu size borçluyum belkide senin beşibir yerde çayına burası olmasaydı ben bu gram gram vermelerden çoktan pes ederdim. Sizin desteğinizle devam ettim yani.
Aslıcım canım benim hoşgeldinÇok sevindim hastaneden çıkmanıza. Allah yaşatmasın bir daha
Sen çok iyisin bu rejim olayında canım ya hayretle izliyorum. Süper iradelisin, kocaman tebrikler
Tebrikler arkadaşım süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?