Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun canım

ben karnıbaharı falan yumurtayla kızartıyorum tavuğu da bazan önce haşlıyorum sonra salçalı sos sürüp kızartıyorum benimkilerin hoşuna gidiyor

kilo bildirimimide yapayım
geçen hafta 95
bu gün 94 nihayet

Hepinize gunaydin arkadaslar!!
Butun dualariniz icin tesekkur ederim..Sonunda evimize geldik..Ama tabiki korkunc yipratti bu hastalik olaylari bizi..Hastane ne yazik ki cok yoruyor..Hem de ustuste olunca oglum da cok hirpalandi..Neyse Allah caresiz dert vermesin..
Herkese ayri ayri iyi dilekleri icin tesekkur edemiyorum cunku cok fazla vaktim yok..Ama her yazilani okudum..
Kilo bildirimi de yapicam en sonunda..
Kizartma olayini ben sormustum doktora ve aynen una bulandigi icin yuksek demisti..Ben gayet guzel kizartma yiyorum arkadaslar..Yani verilmese ben veremezdim..Ama unlu yememeye calisiyorum..Ama bir patlican kizartmasi yiyorum mesela..Ya da kabak..Unlu yersem de gun icinde alinan KB degerini dusuk tutuyorum aynen sizin dediginiz gibi..
Inanmazsiniz ama hastanede bile bozmadim yediklerimi..Zaten cnm bisey istemiyodu oglum surekli yediklerini cikardigi icin..Bu sabah tartildim gelir gelmez...
71.2 ciktim..Tam 800 gram vermisim...Yilbasina ragmen benim icin super basari..4-5 gun sonra da regl olucam ztn..Ona ragmen henuz sislik yok vucudumda..Bende hep 1.5 kilo filan fazla cikarim regl oncesi ama bakalim..Insallah regl sonrasi 69 lu rakamlari gorucem gibi hissediyorum..
Masumcumm size de gecmis olsun cnm..Umarim biran once iyilesir oglun senin de..
Hepinizi opuyorum..
Oglumun hastaligi simdik devam ediyor..Sadece hastane devremiz bitti..O yuzden surekli giremeyebilirim..Ama girmeye calisicam..Simdi en az evde 10 gun tedavi sureci var..Bakalim ne zaman ayaga kalkicak...
Rejim fulll gaz devam..( Bu kadar moral bozukluguna ragmen nasil kendimde rejim gucunu buluyorum bilemiyorum) Ama devam kesinlikle....

Son düzenleme:
Dogacim tebrik ederim..1 kg vermissin..Hem de yilbasi haftasi..
Cok iyi bir giris yapmissin tebrikler..

Dogacim tebrik ederim..1 kg vermissin..Hem de yilbasi haftasi..
Cok iyi bir giris yapmissin tebrikler..

sevindim canım hastaneden çıktığınıza
aslında yılbaşı haftası bi kaçgün öncesine dayanıyor 1 kilo almıştım 96 tıydı ben onu yok sayıyorum çok sıkı tutamıyorum ben puanlamayı yapsam daha giderdi eminim neyse buna şükür inememiştim 1 aydır aşağı yukarı

aslıcım seni görmek ne güzel.çok sevindim hastaneden çıkmanıza.biran önce düzelir oğlun inş.çocukların hastalığı kötü oluyo.benim oğlanda diyo anne ben üşüyorum.hasta olmaz inş.ıhalamur limon felan kaynatim.hava lar çok soğudu dikkatli olmak lazım. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.azmin elinden bişey kurtulmaz.yeterki isteyelim.

Önce günaydın arkadaşlar hepinize, Aslıcığım tekrar geçmiş olsun canım, teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun temennileriniz içinde, biraz önce tartıldım ve şooklardayım 69,9 kg çıktım. çocuklarım benden çok sevindiler en güzeli buydu galiba üstelik reglim, demekki ben kendimi çok kasıyormuşum, üstelik o kadar sıkı tutmamıştım, ama çok mutluyum, 69,9 görmek benim için büyük başarıydı. Darısı size arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bu listede rakı, votka 0 puan ama bunların kalorisi inanılmaz yüksektir normalde, şarap da düşük kblı görünüyor. Aranızda hiç içki kullanan var mı? Biz eşimle rakı balık sofrasını, ya da etle kırmızı şarap içmeyi severiz ama ben rejim yaptığımız için içmemeliyiz diye düşünüyorum, ne dersiniz?

2,100 gram çok güzel tebrikler

Canim biz sosyal iciciyiz esimle..Haftada 2 gece arkadaslarla bir araya geliyoruz ve alkolun hicbir kilo aldirma olayini yasamadim..Hatta babam benim diyet yapamaz bundan seneler once sigarayi birakinca cok kilo aldi ve doktoru bu rejimi onermis ona..Cunku babam da her gece 2 duble rakisini icer ne yazik ki..Ve rakiyi diger rejimler kaldirmadigi icin bu rejimle 15 kilo verebildi..Her gece icmesine ragmen..Tabiki icmek zararli kimse yanlis anlamasin arkadaslar lutfen, ama kilo vermeye engel olmuyor bizim icin..Ozellikle raki balik restoranlarina biz de cok gideriz esimle ve orda yiyebilecegin sey cok fazla..Hemen hemen bir suru meze, balik salata istedigin kadar yiyebilirsin mesela..Afiyet olsun cnm..

Canim benim cok ama cok sevindim yaa..Bence sensin bu haftanin sampiyonu..Super bir netice bu..Arzucum yok sanirim ama gelsin o da ilan edicektir seni muhtemelen sampiyon..

Aslıcım canım benim hoşgeldin Çok sevindim hastaneden çıkmanıza. Allah yaşatmasın bir daha
Sen çok iyisin bu rejim olayında canım ya hayretle izliyorum. Süper iradelisin, kocaman tebrikler

Canim benim cok ama cok sevindim yaa..Bence sensin bu haftanin sampiyonu..Super bir netice bu..Arzucum yok sanirim ama gelsin o da ilan edicektir seni muhtemelen sampiyon..

Çok teşekkür ederim canım bunu size borçluyum belkide senin beşibir yerde çayına burası olmasaydı ben bu gram gram vermelerden çoktan pes ederdim. Sizin desteğinizle devam ettim yani.

Tebrikler arkadaşım süpersin

Çok teşekkür ederim canım bunu size borçluyum belkide senin beşibir yerde çayına burası olmasaydı ben bu gram gram vermelerden çoktan pes ederdim. Sizin desteğinizle devam ettim yani.
Ben de ayin 25 inde baslamisim caya ve diyete..Tam bir ay 10 gun oldu toplamda neredeyse 7 kilo verdim..Ben tabiki rejim yapmasam veremezdim ama cayin cok etkisi var diye dusunuyorum cnmm..Tekrar tebrikler..

Aslıcım canım benim hoşgeldin Çok sevindim hastaneden çıkmanıza. Allah yaşatmasın bir daha
Sen çok iyisin bu rejim olayında canım ya hayretle izliyorum. Süper iradelisin, kocaman tebrikler

Cok kafaya taktim guzelim..Insallah istedigim kiloya inene kadar hatta indikten sonra bile devam..Senden de bekliyorum ayni iradeyi..

Aslıcım geçmiş olsun , Allah şifa versin oğluşuna ama bu arada senide tebrik ederim vermişsin kiloları. Masumum , Doğa sizleride tebrik ederim arkadaşlar. Böyle devam etmesini dilerim.

Benim adet durumları nedeniyle sanırım( birazda canımın tatlı istemesi ve kaçamaklarım nedeniyle) 66,2 geldim 900 gr almış görünüyorum . Artık haftaya bakalım nasıl gidecek bu hafta sonunu tatlısız atlatırsam bu iş olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…