meraba kızlar bende kilomu bildireyim
geçen hafta perşembe günü başladığımda 66 kiloydum
bu hafta ise 63.5hedefim 57 inşlah ulaşabilirim
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum vermeyenlerede biraz daha sabır diyorum çünkü vucut bazen uzuuun bir süre direnç gösteriyor ve veremiyorsun kendimden biliyorum aylarca 69ile 71 arası gittim geldim ama sonunda ben galip çıktım:)) inat ettim darısı herkesin başına inşlah
meraba kızlar bende kilomu bildireyim
geçen hafta perşembe günü başladığımda 66 kiloydum
bu hafta ise 63.5Hedefim 57 inşlah ulaşabilirim
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum vermeyenlerede biraz daha sabır diyorum çünkü vucut bazen uzuuun bir süre direnç gösteriyor ve veremiyorsun kendimden biliyorum aylarca 69ile 71 arası gittim geldim ama sonunda ben galip çıktım:)) inat ettim darısı herkesin başına inşlah
masum ablaaa cok sevindim senin icin süper yaaa baya vermissin tebrikler senin adina cok sevindim gercekten :)) benim besibiyerde cay yoldaaaa türkiyeden geliyor pazartesi en gec ellerimdeee:))) aktara gitmis 5inden koyp karistirmis adam yani demlemek icinmis cok iyi oldü tam bi bilgim yok besibiyerde cayla ilgili nasil iciliyo nezaman iciliyo hic bilmiyorm gelince yardimci olrsnz dimii :)
Kizlar sizi cok seviyorum..Yanimda oldugunuzu da biliyorum..Ama uzulerek soyluyorum ki gene esimi bekliyorum..Cunku oglum gene kotulesti biz tekrar hastaneye gidiyoruz..Keske cikmasaydik..Bu daha cok yipratti bizi..Neyse gene bir kac gun yokum buyuk ihtimalle..Dagildim resmen bu cocuk tekrar kusmaya baslayinca..Opuyorum hepinizi..Unutmayin beni olur mu..Arzucum istedigin zaman arayabilirsin..Cekinmen icin bir sebeb yok..Zaten acamiyacak olursam acamam..Daha sonra ben ararim..Neyse kendinize iyi bakin...
Kizlar sizi cok seviyorum..Yanimda oldugunuzu da biliyorum..Ama uzulerek soyluyorum ki gene esimi bekliyorum..Cunku oglum gene kotulesti biz tekrar hastaneye gidiyoruz..Keske cikmasaydik..Bu daha cok yipratti bizi..Neyse gene bir kac gun yokum buyuk ihtimalle..Dagildim resmen bu cocuk tekrar kusmaya baslayinca..Opuyorum hepinizi..Unutmayin beni olur mu..Arzucum istedigin zaman arayabilirsin..Cekinmen icin bir sebeb yok..Zaten acamiyacak olursam acamam..Daha sonra ben ararim..Neyse kendinize iyi bakin...
Birde arkadaşlar çay dediğiniz 5i biryerde çayımı ???????
yoksa başka bişeylermi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?