Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

meraba kızlar bende kilomu bildireyim
geçen hafta perşembe günü başladığımda 66 kiloydum
bu hafta ise 63.5 hedefim 57 inşlah ulaşabilirim
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum vermeyenlerede biraz daha sabır diyorum çünkü vucut bazen uzuuun bir süre direnç gösteriyor ve veremiyorsun kendimden biliyorum aylarca 69ile 71 arası gittim geldim ama sonunda ben galip çıktım:)) inat ettim darısı herkesin başına inşlah

Canim helal sana..1 haftada 2.5 kilo..Sampiyon sensin bu durumda..Ama masumcum da cok guzel kilo verdi..Ikinizde bu hafta supersiniz..Tekrar tebrikler..

tebrikler

ASLLIMM canımm inan seni merakımdan bugün deli gibi ofise koşturdum beylikdüzündeydim dünden beri aklım durmadan burdaydı geldin mi die haber var mı diye.. arayamadım da çekindimm.. ama buraya girip bize haberr vermene çok mutlu oldum.. hastane olayı bitmiş çok şükür oğluşun bir an önce iyileşir inşallah.. kiloda vermişsin senin adına çok sevindim canım.. bişeye ihtiyacın olursa burdayım biliosun ben uyuyosundur dengeniz bozulmuştur telaşlısınızdır diye hiç arayamadım.. neysee şuan çok mutlu oldumm eğer ciddi durumu atlattıysa bebişin ne mutlu bizeee

arkadaşlarım ne tatılabildim ne girebildimmmmm buraya ne de vaktim oldu.. aslıyı çok merak ettim bi fırsat yakaladım geldim ama liste falan yapmadım bazılarınız çok güzel kilo vermiş tebrik ederimm hepinizii

masumummmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım TEBRİK EDİORUM CANIMMMMMMMMMM ne güzel sonunda başardın süper süperrr süperrrrr ...

arkadaşlar bi kaç saate gelicem hepinizle tek tek ilgilenicemmm... konuşucazz.. listeyi yapıcam... hepinizi çok çok öpüorum şimdilik..

aslııııııcımmm bitanem benim dualarım sizinle... bir an önce herşey düzelir inşallah

masum ablaaa cok sevindim senin icin süper yaaa baya vermissin tebrikler senin adina cok sevindim gercekten :)) benim besibiyerde cay yoldaaaa türkiyeden geliyor pazartesi en gec ellerimdeee:))) aktara gitmis 5inden koyp karistirmis adam yani demlemek icinmis cok iyi oldü tam bi bilgim yok besibiyerde cayla ilgili nasil iciliyo nezaman iciliyo hic bilmiyorm gelince yardimci olrsnz dimii :)

Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum içten tebrikleriniz için bu benim için büyük bir motivasyon oldu. Darısı veremeyen arkadaşlarımıza inşallah. Bu arada Masalcım çayı sen Aslı'nın içtiği gibi iç yani yemeklerden 1 saat önce 3 öğün ben hep aralarda içiyordum, bugün ilk kez kahvaltıdan önce içtim. söylemesi ayıp tuvaletten çıkamadım. bende artık aç karnına içicem.

asliicimm hastaneden ciktiginiza cok sevindim allah kimseyi düsürmesin saglik her seyin basi ama cocuklar hasta oldumu insanin cani gidiyor ama neyseki hastane olayini bitirmissiniz insallah oglusun bir an önce iyilesir Kilo veren bütün arkadaslari coooooooooook tebrik ediyorum masumcum senin adina daha cok sevindim cünkü artik 70'leri terketmissin bunun ayri bir mutlulugu olmali zilan haftada 2.5kg süper basari ayrica tebrikler Gelelim benim bildirimime acikcasi kilo vermis gibi mutluyum cünkü ayni ciktim coooook korkuyordum kilo almisimdir diye gerci pazartesiden beri cook dikkat ettim cok az kb aldim neyseki yediklerim erimis

Canım Aslı yemeklerden 1 saat önce içmeyi öneriyor. Ben hiç sabah aç karnına içmedim henüz. Ama ben de onun gibi deneyeceğim. Çok düzenli içiyor ve çok iyi kilo veriyor Aslı.

Kizlar sizi cok seviyorum..Yanimda oldugunuzu da biliyorum..Ama uzulerek soyluyorum ki gene esimi bekliyorum..Cunku oglum gene kotulesti biz tekrar hastaneye gidiyoruz..Keske cikmasaydik..Bu daha cok yipratti bizi..Neyse gene bir kac gun yokum buyuk ihtimalle..Dagildim resmen bu cocuk tekrar kusmaya baslayinca..Opuyorum hepinizi..Unutmayin beni olur mu..Arzucum istedigin zaman arayabilirsin..Cekinmen icin bir sebeb yok..Zaten acamiyacak olursam acamam..Daha sonra ben ararim..Neyse kendinize iyi bakin...

Öff üzüldüm canım ya inşallah en kısa zamanda iyileşir oğluşun. Allah şifa versin.

geçmiş olsun .....

canim yaa cok üzüldüm acil sifalar diliyorum insallah bir an önce iyilesir oglusun

günaydın arkadaşlar dün ki yoğunluk beni mahvetti.. Bu arada bende kilo veremeyip alanlardanım 78 kilo olmuşum 300 gr almışım k ben yılbaşında bozmadım cok ama bu sanırım regliden dolayı.. masumum tatlım çayı nasıl yapıosun yani kaç kaşık koyuyosun ne kadar demliosun ne zamanlar içiosun biraz anlatsana tatlım

Arzucuğum ben hepsini bir kavanoza koyup karıştırdım. Evde fazladan yeşil çay vardı onuda kattım.yani yeşil çay diğerlerinden biraz daha fazla oldu. Ara öğünlerde Bir kupa suya 1 tatlı kaşığı atıyorum. 5 dakika demliyorum içiyorum. Bazen içine biraz limon sıkıyorum. Ben günde 2 kez içiyorum ama artık sabahları aç karnına içicem. Bende nasıl verdim inan şaşırdım. Oysa geçen hafta baklava da yedim, bisküvide acaba vücudun tatlıyamı ihtiyacı vardı diyorum kendi kendime. Çünkü ben hiç şeker almıyordum. meyvede yemeyince. Olabilir mi dersin.

Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım karbona..
inşallah vermem gereken 5 kiloyu karbonla ve sizin desteğinizle vereceğim..

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..

Buarada kilom 59.2 kg sabah aç karnına tartıldım..
hedefim önce 55 kg sonra 52-53 kg olmak..
hamilelikte 18 kilo aldım 73 kg ye çıktım şimdi eski kiloma dönmek
istiyorum.. Eşim benden çok istiyor eski kilomu

Bugün oğluma kahvaltı yaptırırken bende
2 haşlama yumurta ve 50 gr peynir yedim...

Birde arkadaşlar herkes öğlen ve akşam yiyeceğini buraya yazsa
fikir olur karar karar düşüneenleere...

Son düzenleme:
Birde arkadaşlar çay dediğiniz 5i biryerde çayımı ???????
yoksa başka bişeylermi????

masumcum tatlım bende bilmiyorum ama biz ikimizde çok uzun duraklama dönemi geçirdik bence bu süreyi sebat edip atlattığımız için şimdi kilolar daha hızlı gidicek ben öle düşünüorum canım ve tabiki çayın cok etkisi olmalı

Birde arkadaşlar çay dediğiniz 5i biryerde çayımı ???????
yoksa başka bişeylermi????

Canım aramıza hoşgeldin tatlım.. dediğimiz çay evet 5ibiryerde çayı.. bunu mutlaka iç.. onun dışında eğer biraz gerilere bakarsan bizler günlük olarak neler yediğimizi burda paylaşıyoruz.. cumadan cuma ya tartılma günümüz.. sende her gün yediklerini bizimle paylaş aklına takılanları sor canım..

umarım bir an önce istediğin kiloya düşersin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…