Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar biraz geç oldu yine ama listemiz aşağıda bilgilerinize sunulur :)

Masal91 95
helinaslı 71.2
Doğa3 94
Masumum 69.9 ( Tebrik ediyorum canım benimmmmm gönlümün şampiyonu :))))
çıtçıt09 80.5
melo-seko 71.6
gülaybcn 66.2
zilan80 63.5 ( VEEE HAFTANINN ŞAMPİYONUUUUUU )
pperi 75.4
arzuhelin 78

Zilan 80 için bir sürü alkışş arkadaşlar çok iyi bir kilo kaybı

hoş geldin arada yazıyorum ben diğer arkadaşlar yazıyor yediklerini evet çay da o yeşil çay da içebilirsin ama günde 2-3 fincanı geçme

tebrik ediyorum hepinizi her hafta kilo veririz inş

Merhaba arkadaşlar. Kilo veren herkesi çok tebrik ederim
Darısı benim gibi veremeyenlerin başına

Aslıcım aklım sende canım. İnşallah her şey yolundadır. İyi haberlerini bekliyoruz güzelim.

Arkadaşlar beşi bir yerde çayı aktarda 5 ayrı paket olarak satılıyor. Hepsi ayrı ayrı poşetlenip bir pakete konmuş. Ben aktardan benim için hepsini karıştırmasını istedim. Kolaylık oldu bana. Almayan arkadaşlar karıştırtıp alabilir
Ankara'da 10 milyona aldım ben. Kocaman bir paket. 2 konserve kutusu çay çıkıyor içinden. Epey gider

Herkese selam :)

Markette gezinirke ürünlerin kb değerlerini inceliyorum. Dikkat ettim, dil peynirlerinin kb değeri beyaz peynire göre daha düşük tüm markalarda. Hatta çoğunun kb değeri 0 Bildiğinize böyle 0 ya da 0'a yakın kb değeri olan süt ve süt ürünleri ile et ve et ürünlerini paylaşır mısınız? Hepimiz için faydalı olur bence

Kefir deneyeniniz var mı? Nasıl bir şey? İçilemeyecek kadar kötü tadı yoktur inş :97:

Şimdi okudum. Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim

Arzucuğum teşekkür ediyorum inşallah sende bu duraklama dönemini çabuk geçirirsin. Zilanı bende tebrik ediyorum. dün akşam herhalde mutluluktan doymak bilmemiştim şimdide bu saate kadar birşey yemedim, canım istemiyor ama gidip zorlada olsa birşeyler atıştırayım bugün yatmakla günüm geçti. Çocuklardan sonra grip bana geliyor galiba.

Hoşbuldum canım...en kısa zamanda 5i biryerdeyi alacağım..
akşam 8 marul yaprağı ile salata yaptım üzerine biraz konserve meyve salatası
koyarak yedim..
2 adt çiğköfte kaçırdım...
şuanki kilom 59.2
cuma bildireceeğim inşallah vermiş olurum- oluruz........

hoş geldin arada yazıyorum ben diğer arkadaşlar yazıyor yediklerini evet çay da o yeşil çay da içebilirsin ama günde 2-3 fincanı geçme

Teşekkür ederim...zaten aldığım herşyin karbonuna bakıyorum artık:)
yeşil günde 2 fincan içiyorum...

Bugünkü yediklerimi yazıyorum kızlar

saat 16 ya kadar birşey yemedim.
beşibiryerde çay
kepek ekmekle sucuklu,kaşarlı tost

akşam beşi bir yerde çay

3 kaşık makarna
yumurtalı ıspanak

2 tane ceviz.

Asli Abla cok büyük gecmis olsun cok üzüldüm Allahim cabucak sifasini verir insallah

kizlar bende persemde den beri hastayim bogazlar sis sesim cikmiyor o yüzden sürekli sicak suyun icine bal karistirip iciyorum bu nedenle karbonhidrat alimim yükseldi maalesef ama saglik herseyden önemli yine düzene girerim en yakin zamanda insallah.

Kızlar nerelerdesiniz ya topik boş kalmış. Aslı yok, Arzuda bugün giremez ee sizler nerede kaldınız. Neyse bende menü paylaşayımda topik arkalarda kalmasın.

beşibiryerde çay
Sabah : Sucuklu yumurta
2-3 küçük dilim kaşar peyniri
2 dilim kepek ekmek

öğle yemek yemedim sadece 1 tane mandalin.

akşam yumurtalı patates salatası (Patates 2 taneydi haşlama patatesin karbonu kaç bilmiyorum)

Geçmiş olsun canım. Sağlık her şeyden önemli tabii.

Evet tatlım çok boş kalmış burası. Ben başladığımdan bile daha kilolu olduğum için bayağı çöktüm aslında Hafta sonu da örnek bir tablo çizmediğim için yazmadım bir şey
Yarına Allah kerim.

Kizlar merhaba...
Resmen topic bos kalmis..Ama basima gelenleri bir duysaniz hakikaten inanamazsiniz..Cunku tam bir felaketler zinciri bizi takip ediyor..Kisaca olanlari soyliyeyim ama inanilicak gibi degil bastan uyarayim..
Cuma aksami tekrar acile goturduk oglumu atesi cok zor dusurduler..Kusma filan serum yedi gene saatlerce..Benim bu arada hamilelikten beri bir hemoroid sorunum vardi..Gece onun stresiyle o bir costu ki..Ayakta duramaz hale geldim..Hemen acilde bir doktora gorundum ve hemoroidimin 4. evrede oldugnu ve acil ameliyata girmem gerektigini soyledi..Tabi oglum o haldeyken ben nolur ilac verin oglum duzelsin gelirim diye yalvardim doktorlara..Sonra ilaclari aldik eve geldik gece 2.5 filandi..Oglum aksama gore daha iyiydi o babasiyla yatti..Ben butun gece agladim sancidan sabaha kadar..Sabah acile goturdu esim ve hemen ameliyata aldilar..Tabi oglumu annemle babama biraktim..Ameliyattan sonra sanci tabi cok fena..Aksama dogru oglumun atesi gene 40 dereceye yukselmis ve annemler dusuremiyormus..O panikle esimi gonderdim..Annemler emanet cocukla cok paniklediler diye..Yalniz kaldim hastanede anlayacaginiz..Sabaha kadar oglumun atesini dusurmeye calistilar ve tabi benim hastaneden cikmama izin vermediler cunku aldigim ilaclarin etkisiyle cok dustu tansiyonum..Normalde bugunde kalmam gerekiyordu ama oglumun yanina gelebilmek icin izin aldim doktorlardan ve esim geldi aldi hastaneden..Simdi annemlerde yatiyorum..Esimin babasini acile kaldirmislar..O gitti simdi..Yani bir tarafi duzeltmeye calisirken diger bir taraf bozuluyor..Ben hicbirsey anlayamadim bu durumdan...Simdi bir kac gun doktorun verdigi rejimi yapacagim..Cunku surekli ishal olmam gerekiyor..KB rejimine zorunlu ara verdim anlayacaginiz..Ama sizlerden ayrilmaya hic niyetim yok..Gene burdayim..Optum herkesi..

ay asli ablaaa gercekten inanamadim neler olmus öyle ya cok gecmis olsun coook...oglus iylesecek diye beklerken sen hay allahim cok üzüldüm..insallah toparlanirsiniz biran önce..tabi sen doktorun verdigi diyeti uygula sagligina dikkat et..kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…