Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ay canım ya çok ama çok geçmiş olsun. Geldimi böyle bazen üstüste gelir. Allah hayırlısını versin beterinden korusun. İnşallah bir an evvel hepiniz iyileşirsiniz.

canımmm benmm cok gecmıs olsn ogluna da kayınpederınede sanada allh sıfa wersın cok dıkkat et kendıne canım..

Canim helal sana..1 haftada 2.5 kilo..Sampiyon sensin bu durumda..Ama masumcum da cok guzel kilo verdi..Ikinizde bu hafta supersiniz..Tekrar tebrikler..

tşk ederim cnm darısı herkesin başına inşlah
senide tbrk ediyorum güzelim

birincilik güzel bişey ama inanın kızlar sevinemedim bile arkadaşımızın durumunu okuyunca
helinaslı çok çok geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin hepinize rabbim beterinden korusun
ne diyim tatlım çok üzüldüm inanki

Ah Aslıcım neler yaşamışsın sen ya.. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum çünkü bu durumlarda bazen kelimeler yetersiz kalıyor canım
Allah beterinden saklasın diyorum arkadaşım ve acil şifalar diliyorum.
Dilerim bir an evvel sen de oğluşun da iyileşirsiniz.
Öpüyorum çok canım.

asli abla cok büyük gecmis olsun....gelince hersey üst üste gelir zaten. Allah sabir ve acil sifalar versin....

citcit09 tesekkür ederim :) yarin galiba yine eskiye dönüyorum

aslicim inanamiyorum gercekten birini atlatmadan digerleri acil sifalar diliyorum insallah bir an önce hepiniz iyilesir sagliginiza kavusursunuz su anda en önemli bu seni bekliyoruz

aylincim sanada gecmis olsun bence c vitaminide al sagligina kavustuktan sonra nasil olsa devam edersin önce saglik

ninim hosgeldin canim oh senin ne güzel fazlaligin kalmamis gerci büyük kismini vermissin kb dieti ilemi verdin hepsini

benm canım sıkkın kızlar gıtmedı kılolar bıde reglım zaten... ben sımdı nette bı cay okudum ısım wermek yasak dımı?dıyetsız kılo werdırıyomus yorumlar falan gayet olumlu..yarın arayıp bı konussam dıyorum danısma hattı war..1 ayda 6 kılo falan wrdırıyomus..ıstersen uzman doktor kontolu altında kullanıyosn bu cayı..rastladınız mı acaba boyle bıseye ozelden yazsam bı baksanz..benm kılo wermem lazmmm bole wermeyınce uzuluyorm 59:

neymiş versene bi bakayım ama ilaç falansa düşünme derim

melo bana bunun ismini özelden atarmısın gerçi ben böyle şeylere ben güvenmiyorum ama yinede bir araştırayım bakalım nasıl bişeymiş cnm
ama şunuda unutma tatlım büyük bir sabır ve azimle veriyorsun kiloları inanki kesinlikle azmin kırılmasın gülüm asla buna izin verme cnm
ben ilk başlarda acaba 90 kilonun altına inebilirmiyim diyordum derken 80 altına inebilirmiyim dedim ardından 70 şimdide 60 kilonun altına inmeye çalışıyorum:))yani sabredince bir bakıyorsunki vermişsin güzelim inanki ben yaklaşık 1.5 yıl önce 52-54 beden arası giyerdim ama şimdi 42-44 beden arası giyiyorum hedefim 38-40 beden giymek
inşlah sende başarırsın ben bunu başaracağına eminim gülüm öptüm k.i.b

çok geçmiş olsun şifa versin allah beterinden korusun bazan böyle oluyor üst üste geliyor moralini yüksek tut dietide düşünme önce sağlık

Eğer hapsa kesinlikle kullanma, ben kullandım tam bir fiyasko, onun yerine düzenli olarak beşibiryerde çayı iç emin ol daha etkili.

herkese günaydın.mutlu haftalar.aslıcım çok geçmiş olsun.inş. en kısa zamanda herşey yoluna girer.ailece sağlığınıza kavuşursunuz.sağlık herşeyden önemli.diyetinede sonra devam edersin.ben inanıyorumki sende bu motivasyon varken her şeyin üstesinden gelirsin.

günaydinnn arkadaslar melikecim öncelikle moralini bozma canim zilanin bütün dediklerine katiliyorum diet tam bir sabir isi helede verilmesi gereken kilo biraz fazla ise o dedigin cayi bilmiyorum ama ilacsa bende tavsiye etmem hangi destek ürün kullanirsan kullan öncelikle yediklerine dikkat etmen gerekiyor hic birsey maalesef yalniz basina bir ise yaramiyor

Aslıcım çok geçmiş olsun , geldimi peşpeşe gelir zaten. Allah şifa versin ailecek hepinize.

İyi haftalar diliyorum diyet arkadaşlarım
bu hafta sonu regl nedeniyle biraz zor ve diyete uygunsuz geçti , hafta içi bakalım nasıl olacak 5 i biyerde çayı aldım birazdan içicem ama benimki poşet bi türlü aktara gidemiyorum markette poşet olanı vardı aldım işe yararsa açık satılanı alırım.

Günaydın arkadaşlar
Ben bugün tatlı isteğiyle uyandım ve maalesef 32 puanlık gofret yedim
Bugünü dengelemek açısından menüm şöyle olacak:
Birazdan kahvaltıda haşlanmış yumurta ve biraz peynir yiyeceğim.
Öğlen haşlanmış tavuk
Akşam ızgara balık-salata

Günü 45 -50 ile tamamlamayı planlıyorum.
Herkese kolay gelsin arkadaşlar.
Umarım güzel bir hafta olur:26:

canım bende senin gibiyim bugün.sabahuyandığımdan beri canım tatlı bişeyler yemek istiyo.bir tatlı kaşığı pekmez yedim.ama ııı kesmiyo))dolapta browni var.borcamı alıp önüme hapsinini yiyesim gliyo.bakalım nekadar sabredicem?

Ben 9 kat gofretler var ya ondan 1 paketi silip süpürdüm. Neyse ki kb değerii 32'ymiş. Günü telafi edebilirim yani.
Sen de çok kötü durumdaysan değerini hesaplayarak bir parça yiyebilirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…