canımmm benmm cok gecmıs olsn ogluna da kayınpederınede sanada allh sıfa wersın cok dıkkat et kendıne canım..Kizlar merhaba...
Resmen topic bos kalmis..Ama basima gelenleri bir duysaniz hakikaten inanamazsiniz..Cunku tam bir felaketler zinciri bizi takip ediyor..Kisaca olanlari soyliyeyim ama inanilicak gibi degil bastan uyarayim..
Cuma aksami tekrar acile goturduk oglumu atesi cok zor dusurduler..Kusma filan serum yedi gene saatlerce..Benim bu arada hamilelikten beri bir hemoroid sorunum vardi..Gece onun stresiyle o bir costu ki..Ayakta duramaz hale geldim..Hemen acilde bir doktora gorundum ve hemoroidimin 4. evrede oldugnu ve acil ameliyata girmem gerektigini soyledi..Tabi oglum o haldeyken ben nolur ilac verin oglum duzelsin gelirim diye yalvardim doktorlara..Sonra ilaclari aldik eve geldik gece 2.5 filandi..Oglum aksama gore daha iyiydi o babasiyla yatti..Ben butun gece agladim sancidan sabaha kadar..Sabah acile goturdu esim ve hemen ameliyata aldilar..Tabi oglumu annemle babama biraktim..Ameliyattan sonra sanci tabi cok fena..Aksama dogru oglumun atesi gene 40 dereceye yukselmis ve annemler dusuremiyormus..O panikle esimi gonderdim..Annemler emanet cocukla cok paniklediler diye..Yalniz kaldim hastanede anlayacaginiz..Sabaha kadar oglumun atesini dusurmeye calistilar ve tabi benim hastaneden cikmama izin vermediler cunku aldigim ilaclarin etkisiyle cok dustu tansiyonum..Normalde bugunde kalmam gerekiyordu ama oglumun yanina gelebilmek icin izin aldim doktorlardan ve esim geldi aldi hastaneden..Simdi annemlerde yatiyorum..Esimin babasini acile kaldirmislar..O gitti simdi..Yani bir tarafi duzeltmeye calisirken diger bir taraf bozuluyor..Ben hicbirsey anlayamadim bu durumdan...Simdi bir kac gun doktorun verdigi rejimi yapacagim..Cunku surekli ishal olmam gerekiyor..KB rejimine zorunlu ara verdim anlayacaginiz..Ama sizlerden ayrilmaya hic niyetim yok..Gene burdayim..Optum herkesi..
Canim helal sana..1 haftada 2.5 kilo..Sampiyon sensin bu durumda..Ama masumcum da cok guzel kilo verdi..Ikinizde bu hafta supersiniz..Tekrar tebrikler..
tşk ederim cnm darısı herkesin başına inşlahtebrikler
senide tbrk ediyorum güzelimArkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum içten tebrikleriniz için bu benim için büyük bir motivasyon oldu. Darısı veremeyen arkadaşlarımıza inşallah. Bu arada Masalcım çayı sen Aslı'nın içtiği gibi iç yani yemeklerden 1 saat önce 3 öğün ben hep aralarda içiyordum, bugün ilk kez kahvaltıdan önce içtim. söylemesi ayıp tuvaletten çıkamadım. bende artık aç karnına içicem.
arkadaşlar biraz geç oldu yine ama listemiz aşağıda bilgilerinize sunulur :)
Masal91 95
helinaslı 71.2
Doğa3 94
Masumum 69.9 ( Tebrik ediyorum canım benimmmmm gönlümün şampiyonu :))))
çıtçıt09 80.5
melo-seko 71.6
gülaybcn 66.2
zilan80 63.5 ( VEEE HAFTANINN ŞAMPİYONUUUUUU)
pperi 75.4
arzuhelin 78
Zilan 80 için bir sürü alkışş arkadaşlar çok iyi bir kilo kaybı
Kizlar merhaba...
Resmen topic bos kalmis..Ama basima gelenleri bir duysaniz hakikaten inanamazsiniz..Cunku tam bir felaketler zinciri bizi takip ediyor..Kisaca olanlari soyliyeyim ama inanilicak gibi degil bastan uyarayim..
Cuma aksami tekrar acile goturduk oglumu atesi cok zor dusurduler..Kusma filan serum yedi gene saatlerce..Benim bu arada hamilelikten beri bir hemoroid sorunum vardi..Gece onun stresiyle o bir costu ki..Ayakta duramaz hale geldim..Hemen acilde bir doktora gorundum ve hemoroidimin 4. evrede oldugnu ve acil ameliyata girmem gerektigini soyledi..Tabi oglum o haldeyken ben nolur ilac verin oglum duzelsin gelirim diye yalvardim doktorlara..Sonra ilaclari aldik eve geldik gece 2.5 filandi..Oglum aksama gore daha iyiydi o babasiyla yatti..Ben butun gece agladim sancidan sabaha kadar..Sabah acile goturdu esim ve hemen ameliyata aldilar..Tabi oglumu annemle babama biraktim..Ameliyattan sonra sanci tabi cok fena..Aksama dogru oglumun atesi gene 40 dereceye yukselmis ve annemler dusuremiyormus..O panikle esimi gonderdim..Annemler emanet cocukla cok paniklediler diye..Yalniz kaldim hastanede anlayacaginiz..Sabaha kadar oglumun atesini dusurmeye calistilar ve tabi benim hastaneden cikmama izin vermediler cunku aldigim ilaclarin etkisiyle cok dustu tansiyonum..Normalde bugunde kalmam gerekiyordu ama oglumun yanina gelebilmek icin izin aldim doktorlardan ve esim geldi aldi hastaneden..Simdi annemlerde yatiyorum..Esimin babasini acile kaldirmislar..O gitti simdi..Yani bir tarafi duzeltmeye calisirken diger bir taraf bozuluyor..Ben hicbirsey anlayamadim bu durumdan...Simdi bir kac gun doktorun verdigi rejimi yapacagim..Cunku surekli ishal olmam gerekiyor..KB rejimine zorunlu ara verdim anlayacaginiz..Ama sizlerden ayrilmaya hic niyetim yok..Gene burdayim..Optum herkesi..
Asli Abla cok büyük gecmis olsuncok üzüldüm Allahim cabucak sifasini verir insallah
kizlar bende persemde den beri hastayim bogazlar sis sesim cikmiyor o yüzden sürekli sicak suyun icine bal karistirip iciyorum bu nedenle karbonhidrat alimim yükseldi maalesef ama saglik herseyden önemli yine düzene girerim en yakin zamanda insallah.
Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım karbona..
inşallah vermem gereken 5 kiloyu karbonla ve sizin desteğinizle vereceğim..
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..
Buarada kilom 59.2 kg sabah aç karnına tartıldım..
hedefim önce 55 kg sonra 52-53 kg olmak..
hamilelikte 18 kilo aldım 73 kg ye çıktım şimdi eski kiloma dönmek
istiyorum.. Eşim benden çok istiyor eski kilomu
Bugün oğluma kahvaltı yaptırırken bende
2 haşlama yumurta ve 50 gr peynir yedim...
Birde arkadaşlar herkes öğlen ve akşam yiyeceğini buraya yazsa
fikir olur karar karar düşüneenleere...
benm canım sıkkın kızlar gıtmedı kılolar bıde reglım zaten...ben sımdı nette bı cay okudum ısım wermek yasak dımı?dıyetsız kılo werdırıyomus yorumlar falan gayet olumlu..yarın arayıp bı konussam dıyorum danısma hattı war..1 ayda 6 kılo falan wrdırıyomus..ıstersen uzman doktor kontolu altında kullanıyosn bu cayı..rastladınız mı acaba boyle bıseye ozelden yazsam bı baksanz..benm kılo wermem lazmmm bole wermeyınce uzuluyorm 59:
benm canım sıkkın kızlar gıtmedı kılolar bıde reglım zaten...ben sımdı nette bı cay okudum ısım wermek yasak dımı?dıyetsız kılo werdırıyomus yorumlar falan gayet olumlu..yarın arayıp bı konussam dıyorum danısma hattı war..1 ayda 6 kılo falan wrdırıyomus..ıstersen uzman doktor kontolu altında kullanıyosn bu cayı..rastladınız mı acaba boyle bıseye ozelden yazsam bı baksanz..benm kılo wermem lazmmm bole wermeyınce uzuluyorm 59:
Kizlar merhaba...
Günaydın arkadaşlar
Ben bugün tatlı isteğiyle uyandım ve maalesef 32 puanlık gofret yedim
Bugünü dengelemek açısından menüm şöyle olacak:
Birazdan kahvaltıda haşlanmış yumurta ve biraz peynir yiyeceğim.
Öğlen haşlanmış tavuk
Akşam ızgara balık-salata
Günü 45 -50 ile tamamlamayı planlıyorum.
Herkese kolay gelsin arkadaşlar.
Umarım güzel bir hafta olur:26:
canım bende senin gibiyim bugün.sabahuyandığımdan beri canım tatlı bişeyler yemek istiyo.bir tatlı kaşığı pekmez yedim.ama ııı kesmiyo))dolapta browni var.borcamı alıp önüme hapsinini yiyesim gliyo.bakalım nekadar sabredicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?