Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar..cevaplar ııcn saolun hayır hap degıl haplara bende guvenmıyorum.çay benım bahsettıgım..18 tane cayın karısımıymıs.sımdı ozelden yolluyorum ısmını sıze..

Arkadaşlar günaydın.. hepinize güzel bir hafta diliyorum..
Aslıcım canım benim.. şu yaşananlara inanamıyorum.. umarım bir an önce düzelirsiniz tatlım.. sorunsuz sağlıkla ne güzel gidiyordu herşey.. neysee bir an önce düzelip ayağa kalkın hepinize acil şifalar diliyorum canım benim..

kızlar bu arada ben haftasonu bütün rejimimi bozdum.. yani en yağlı yiyeceklerden nutella ya kadar çok daraldım çünkü.. zaten bi de regl dönemindeydim çok eziyet ettim nefsime bu tatlıyla ilgili napim bende bu seferlik bozdum ama şimdi yine kaldığım yerden dewam.. kkaç kilo oldum bilmiyorum tartılmam lazım su da içmedim çay da .. yani tam bir fiyasko.. akşama ya da yarın sabah tartılıcam bakalım kaç çıkacak korkuorum resmen

bugün yediklerimi yazayım

sabah 5i1 yerde çay
peynirli omlet 4 dilim tavuk jambon 2 k.k beyaz peynir.

ara yine çay içicem..

öğlen ton balıklı salata düşünüorum

ara 1 nescafe

akşam ızgara tavuk ve salata..
yatarken tekrar belki çay içerim

su olayından çok uzaklaştım yine ki ben kavitasyona gidiorum 3 litre içmem lazım nasıl yapıcam bilemiorummm

sewmiooorummmmmmm su içmeyiii

ninim hosgeldin canim oh senin ne güzel fazlaligin kalmamis gerci büyük kismini vermissin kb dieti ilemi verdin hepsini

hoşbulduk canım.. Evet az kaldı ama bu son 5 kiloyu vermek çok zorluyor beni...
emzirmeden sonrda yediklerime dikkat ederek verdim...
2 gündür kb diyeti yapıyorum ama bu sabah tartıya çıktım tık yok (((((((((
çok moralim buzuldu walla........

ewet haklı bencede ama ıste ıster ıstemez ınsanın canı sıkılıyo.zayıfladıgım gnlerıde gorurum ınss..

Canım su içme alışkanlığı yanında her daim şişe bulundurmakla kazanılıyor. Ben öyle alıştım suya. Şimdi bir kaç saat ihmal etsem fenalaşıyorum, cildim bile kuruyor.
Ne olur sen de zorla kendini güzelim. En fazla 3-5 gün zorlanıyorsun. Sonra vücut istiyor zaten

sabah 50 gr kaşar ve bi ısırık simitle bi çay kaşığı recel yedim..
sabah açken 5i biyerde
kahvaltıdan sonra yeşilçay..

öğlen kıymalı karnabhar yemeği var onu yerim...
akşamda karnabahar ve salata yerim...

arkadaşlar kıymalı karnabaharın kb si yüksekmidir sizce??????????

Canım karnabahar diyetimize çok uygun bir yemek. 1 porsiyonun puanı 6

canlarım nasılsınız?ya hafta sonu vaktim olmadı zaten dün diyeti yapmayada vaktim olmadı ne bulduysam yedim mecburen geziye gittik mecburen bulabilgiğimi yedim neyse bugün devam.

canlarım nasılsınız?ya hafta sonu vaktim olmadı zaten dün diyeti yapmayada vaktim olmadı ne bulduysam yedim mecburen geziye gittik mecburen bulabilgiğimi yedim neyse bugün devam.

Nasıl olalım canım kilo veremeyenler moral depolamaya çalışıyoruz
Hafta sonu sen de dağıttın demek..
Neyse hafta başı dağınıklıkları toplamak için var, önümüzdeki maçlara bakacağız artık

masumum beşibiryerde yi ne aralıkla yani yemekten önce mi sonra mı içiyorsun yeşilçayda içtinmi bu arada

Ben genelde 2 öğün içiyorum bazen 3 ama yemeklerden önce içiyorum. yeşil çay içinde olduğu için ayrıca içmiyorum. Aktardan aldığım bitkilerin hepsini karıştırdım evde de bergamutlu yeşil çay vardı onuda kattım öyle içiyorum. Günlerdir evdeydim bugün çarşıya çıktım giyinince zayıfladığımı daha çok farkettim valla moralim düzeldi doğacığım.

doğanın beşibiyerdesini içmeye çalışıyorum bende yeni yeni önce tiksiniyordum resmen bitince aktardan açığını mı alsam onu nasıl oranlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…