ninim hosgeldin canim oh senin ne güzel fazlaligin kalmamis gerci büyük kismini vermissin kb dieti ilemi verdin hepsini
günaydinnn arkadaslar melikecim öncelikle moralini bozma canim zilanin bütün dediklerine katiliyorum diet tam bir sabir isi helede verilmesi gereken kilo biraz fazla ise o dedigin cayi bilmiyorum ama ilacsa bende tavsiye etmem hangi destek ürün kullanirsan kullan öncelikle yediklerine dikkat etmen gerekiyor hic birsey maalesef yalniz basina bir ise yaramiyor
1 msj yolladm ama 10 dk da bır atabılıyomusuz 10 dk sonra atıcam artık..
Rica etsem banada yollarmısın çayın adını
Arkadaşlar günaydın.. hepinize güzel bir hafta diliyorum..
Aslıcım canım benim.. şu yaşananlara inanamıyorum.. umarım bir an önce düzelirsiniz tatlım.. sorunsuz sağlıkla ne güzel gidiyordu herşey.. neysee bir an önce düzelip ayağa kalkın hepinize acil şifalar diliyorum canım benim..
kızlar bu arada ben haftasonu bütün rejimimi bozdum.. yani en yağlı yiyeceklerden nutella ya kadarçok daraldım çünkü.. zaten bi de regl dönemindeydim çok eziyet ettim nefsime bu tatlıyla ilgili napim bende bu seferlik bozdum ama şimdi yine kaldığım yerden dewam.. kkaç kilo oldum bilmiyorum tartılmam lazım su da içmedim çay da .. yani tam bir fiyasko.. akşama ya da yarın sabah tartılıcam bakalım kaç çıkacak korkuorum resmen
bugün yediklerimi yazayım
sabah 5i1 yerde çay
peynirli omlet 4 dilim tavuk jambon 2 k.k beyaz peynir.
ara yine çay içicem..
öğlen ton balıklı salata düşünüorum
ara 1 nescafe
akşam ızgara tavuk ve salata..
yatarken tekrar belki çay içerim
su olayından çok uzaklaştım yine ki ben kavitasyona gidiorum 3 litre içmem lazım nasıl yapıcam bilemiorummm
sewmiooorummmmmmm su içmeyiii
tamam canm yollarım da 10 dk ısı bozdu beklıyoum dolsun dıye..
sabah 50 gr kaşar ve bi ısırık simitle bi çay kaşığı recel yedim..
sabah açken 5i biyerde
kahvaltıdan sonra yeşilçay..
öğlen kıymalı karnabhar yemeği var onu yerim...
akşamda karnabahar ve salata yerim...
arkadaşlar kıymalı karnabaharın kb si yüksekmidir sizce??????????
Rica etsem banada yollarmısın çayın adını
canlarım nasılsınız?ya hafta sonu vaktim olmadı zaten dün diyeti yapmayada vaktim olmadı ne bulduysam yedim mecburen geziye gittik mecburen bulabilgiğimi yedim neyse bugün devam.
evet şimdi bakıyorum siyete.. tekrar teşekkür ederim.....
Ben genelde 2 öğün içiyorum bazen 3 ama yemeklerden önce içiyorum. yeşil çay içinde olduğu için ayrıca içmiyorum. Aktardan aldığım bitkilerin hepsini karıştırdım evde de bergamutlu yeşil çay vardı onuda kattım öyle içiyorum. Günlerdir evdeydim bugün çarşıya çıktım giyinince zayıfladığımı daha çok farkettim valla moralim düzeldi doğacığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?