sorularla sıkmıyorum inş seni sen bu hafta 2 kğ verince bende heveslendim form plus ve yeşil çayda içiyorum ben arada ama günde toplam bitki çayları 2 kupayı geçmiyorum
moralin düzelmezmi ya insanın kendine güveni geliyor
Form plus hiç içmedim ama yeşil çayı önceden bende içiyordum. Bakalım bu hafta verebilecekmiyim şu ana kadar kaçamağım yok inşallahta olmaz benim en büyük dezavantajım hareketsizliğim biraz spor yapabilsem daha iyi olacak biraz havalar ısınsın onada bir formül bulacağım artık. Pardon canımya önceki sorunu görmemişim. Eşim aktardan 5 TL lik aldı ben hepsini karıştırdım ben sadece evde çaykurun teneke kutusundaki yeşil çayı varya onu kattım oda yarımdı yani. koskoca bir kavanoz oldu hepsi 1 kupa sıcak suya 1 tatlı kaşığı atıyorum 5 dk demliyorum içiyorum.
Arkadaşlar canınız tatlı birşey istediğinde ne yapıyorsunuz ??????
Arkadaşlar canınız tatlı birşey istediğinde ne yapıyorsunuz ??????
Kizlar cok ozledim sizi..Ne yazik ki oturamadigim icin yatarak yaziyorum suanda..O yuzden surekli giremiyebilirim..Ama yediklerime hala dikkat ediyorum..Bu kadar tersligin icinde verdigim kilolari almaya hic ama hic niyetim yok..
Oglum bugun daha iyi..En azindan atesi cikmadi gece..Benim sancilar devam ama olsun gecicek zamanla..Alismaya calisiyorum..Kayinpeder hala hastanede henuz onda bir duzelme yok..Bakalim insallahh guzel haber gelir ordan da..
Elbette her kisin arkasindan bahar gelir..Bizim kis cok agir oldu ama eminim yavas yavas yesericek etraf..Yesermek zorunda..
Bugun yediklerimi paylasayim..
Sabah kahvaltida
peynirli omlet ve yarim dilim tost ekmegi
Oglen yemeginde
Somon izgara ve karnibahar graten
Aksam da
Kapuska yemeyi dusunuyorum..
Bu ara salata yemem yasak, o yuzden sebzeleri sadece pismis olarak yiyecegim bir sure..
Ama gene de bozmak hic istemiyorum..Salata yemeyi ozliyecegim sanirim..
Neyse benim tatli krizim geldiginde kesinlikle bir parca bitter cikolata yiyorum..Cok ama cok ise yariyor..
Herkes hadi motivasyonuna geri donsun lutfen..
Arzucum bak 3 gun yokum hemen su icmeyi birakiyosun..Senin suyu birakma gibi bir durumun hic olmamasi lazim hem de..Kavitasyon bosa gidicek yapma etme..
Neyse kizlar hadi hepinizi opuyorum..
Evet gecicek az kaldi..Oyle inandiriyorum kendimi..
Az once ihlamur ictim ama annem icine zorla bir kasik bal koydu..Koymamasi icin kandiramadim..
Guclenmem gerektigini soyledi..Neyse bir kasik baldan bisey olmaz..Suya devam..
Hala en az 2.5 litre iciyorum valla..Bu yuzden kilo almam zor..Ama 2 gun sonra regl olucam bu yuzden sislik olabilir..Tabiki tartilip moral bozmak yok..Bu cuma regl ve hastaliklarim yuzunden kilo bildirimi yapmayabilirim arzucummm simdiden uyarayimm..Bu hafta beni pas gecin artik..
Haftaya da kavitasyon basliyor..Bakalim neler olucak..
Kizlar siz hepiniz caya basladiniz ama ben biraktim..Cunku doktor bu ara oyle seyler icmemi yasakladi..Bu yuzden cok uzulmekteyim..Neyse siz faydasini gorun..Ben oldukca gordum zaten..:))
hoşbulduk canım.. Evet az kaldı ama bu son 5 kiloyu vermek çok zorluyor beni...
emzirmeden sonrda yediklerime dikkat ederek verdim...
2 gündür kb diyeti yapıyorum ama bu sabah tartıya çıktım tık yok(((((((((
çok moralim buzuldu walla........
aslicim öncelikle bugün oglunun daha iyi olmasina sevindim insallah sende bir an önce sagligina kavusursun annelerimiz bir tanedir eger annenin yaninda kaliyorsan eminim en kisa sürede ayaklanirsin balli ihlamurla annecin baslamis bilekayinpederinin durumundada ciddi birsey yoktur insallah öptüm canim
süperBugünkü menümü paylaşayım kızlar.
sabah beşibir yerde çay
2-3 çatal peynir
2-3 zeytin
sonra çarşıya gitmem gerekti.
dönüşte 2 saat sonra yani,
1 dilim Uno denge light ekmek (Daha önce hiç almamıştım ilk kez aldım bu ekmeği)
1 kk peynir. şekersiz çay
ara 1 dilim tavuk göğsü (tatlı)
beşibirarada çay
akşam 2,5 tane tavuk pirzola
2-kaşık patates
salata.
Ahh anne gibisi var mi ya..Allah onlara uzun omurler ve saglik versin..Hem ogluma bakiyor hem bana..Kadin tam kosturma halinde...Yemek getiriyor goturuyo onume..Oglumun pesinde kosturuyor..
Biran once kalkmaliyim ayaga ztn, cok yoruluyor kadincagiz uzuluyorum..
süper
allah başından eksik etmesin anacığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?