Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınn kızlarr bugün lütfen tam mativasyon tam destek... çok dağıldıkkk bi kaç gündür..

Masal nerelerdesin??? pek girmiosun?? Rejimde kaçamak yok di mi???

arkadaşlar selamlar
bende kilolarıyla başı dertte olanlardanım
evlendiğimde 65 kiloydum şimdilerde 80 e yaklaşıyorum

şeker kansızlık vs gibi rahatsızlıklarım var ama ilaç kullanma seviyesinde değil yinede kilo vermeme etki ediyor sanırım

geçen aylarda 2 hafta kadar karbanhidrat yememeye dikkat ettim ve 1.5 kilo kadar verdim ama sonrasında bişeyler oldu ve bıraktım
bugün bu topiği buldum sizlerden yardım alayım dedim
ilk sayfaları biraz okudum günlük 50 puana tamamlıyoruz sanırım

bi de bu diyetle en çok kim ne kadar sürede ve kaç kilo verdi bilginiz var mı

Hoşgeldin canım evet seninde dediğin gibi yediklerimizi 50 puan sınırında tutmaya çalışıyoruz. Ben 2,5 aydır bu diyeti yapıyorum 8 kg.ya yakın verdim.

Hoşgeldin canım evet seninde dediğin gibi yediklerimizi 50 puan sınırında tutmaya çalışıyoruz. Ben 2,5 aydır bu diyeti yapıyorum 8 kg.ya yakın verdim.

çok iyi vermişsin canım tebrik ederim

karbonhidrat deyince aklıma benim ekmek makarna unlu çorbalar ve meyve geliyo
bunların haricinde bunlar kadar karbonhidrat içeren başka hangi yiyecekler var

Kapsamli liste 746. sayfada ben koymustum cnm..Hosgeldin aramiza..Ben de 1.5 ayda 7 kilo filan verdim..Kesinlikle dogru yapabilirsen tavsiye ediyorum..Ama onemli olan kucuk kacamaklardan uzak durmak cunku kacamak yapacaksan bile gunluk KB degerini dusuk tutmaya calis..Ayrica suyu sakin birakma...En az 2 litre de su icersen kesin istedigin kiloya birlikte ineriz..Ben gunluk Kb degerini hic 50 lerde tutmadim..Genelde 30 larda tuttum ama herkesin bunyesi farklidir..Belki sen 50 lerde tutunca verebilirsin..Ben veremedigim icin oyle tuttum..Genelde degeri sifira yakin olan seylerden istedigimiz kadar tuketiyoruz..Gunluk menulerimizi burada paylasip tartisiyoruz..Kolay gelsin cnm...

Aslıcığım inşallah daha iyisindir canım, su içmeyi unutsam bile senin yazılarını okuyunca elim hemen suya gidiyor. sayende içiyorum inan.

Günaydınn kızlarr bugün lütfen tam mativasyon tam destek... çok dağıldıkkk bi kaç gündür..

Masal nerelerdesin??? pek girmiosun?? Rejimde kaçamak yok di mi???

Arzuuuuucummmmm mayisa az kaldi giyicez mi minileriiiiiii?????
Bak suyunu icmiyosun cok kiziyorummmmm...

teşekkür ettiiimm
şimdi çıktısını almak için düzenleme yapıyorum
o listede hiç yemediğim ve kb puanı yüksekler var onları çıkartıyorum
bi de ben çok su içemem yaa
hep ordan kaybediyorum sanırım
bir de spor durumunuz nasıl
herkes bir fiil spor yapıyor mu

Aslıcığım inşallah daha iyisindir canım, su içmeyi unutsam bile senin yazılarını okuyunca elim hemen suya gidiyor. sayende içiyorum inan.

Canim benim ne mutlu bana...Kac gun giremedim ama hala ayni etkiyi yapabiliyorum rejimlerinizde..Unutmadiniz beni yani..Hic artik kotuyum demek istemiyorum..Iyiyim diyecegim ve sizi de uzmek ve sorunlu insan olarak anilmak istemiyorum..O yuzden unutuyorum basima gelenleri...Full gaz devam..Bak herkes versin kilolari citirlar toplantisi yapicaz minileri giyip :)))))

Canim ben hic spor yapmiyorum..Kotu bisey tabi keske yapabilsem ama cok usengecim ne yazik ki..Ama zaten simdi bir sure istesem de yapamayacgim..Yapmak yasak olunca insanin yapasi da geliyormus neyse..Ama bak cnmm..Burda su icmeyen bir suru arkadas vardi ve su icemedigin surece asla kilo veremezsen..Bu mumkun degil..Su icerek goruceksin nasil verdiigni..Her tuvalete gittiginde bir kac gram verdigini hayal ederek suya ver kendini..Kesinlikle zorla..
Belki de ilac niyetine ama icmek zorundasin..Hem de litre litre.Oyle yarim litre filan degil yani..Eger su disinda bisey iciyosan ve su icmeyi beceremiyorsan diger ictigin seyleri birak ve sadece su icerek susuzlugunu gidermeye basla..Bak emin ol bir hafta sonunda suyun cok faydasini goruceksin..Resmen ben simdi yarim gun icmeyince icim kurumus gibi hissediyorum..Hemen suya saldiriyorum..

ben çok sıvı tüketmiyorum genel olarak
iş yerinde 1,5 litrelik şişeyi karşıma koyuyorum ki aklıma gelsin içeyim diye ama anca yarısını içiyorum
bazı günler tamamını bitirdiğimde çok mutlu oluyorum ama devamlılığı olmuyo
bundan sonra iyice zorlarım ama kendimi
şimdi bişi sorcam
ben kahvaltı da u..denge life mı ne onun sandvich ekmeğini yedim o ekmek kaç puan olur
listede uygun bişey bulamadım

U.. denge light tost ekmegi var kepekli..Bir diliminda 8 var..Zaten genelde butun tost ekmeklerinin arkasinda hemen hemen kb degerleri yaziyor..Alisveris yaparken dikkat ederek yaparsan eminim faydasini gorursun..
Sandvic ekmeginde kac var ezbere bilmiyorum ama tost ekmegini tercih edebilirsin cnm..Ayrica sabahlari mesela bir omlet peynir zeytin tuketebilrisin..Hem super tok tutucu yiyecekler hem de degerleri cok dusuk..

omlet yapmaya fırsatım olmuyo canım hiç
ekmek arası bişeyler hazırlayıp çıkıyorum
iş yerinde yiyorum onu da
bundan sonra 1 hafta erken kalkıp deneyeyim bakalım fark edecek mi

Arzu ablacim yok kacamaklar yüzünden daha bu kiloda kaldim kacamaklarim olmasaydi 90i görmüstüm evvel gün nisanlimla konustuk biraz zoruma gitti söyledikleri zayiflamami istiyor bende 2gündür spor yapiyorum suda iciyorum dikkat ediyorum yani bide annemde kaliyorum ve bozmuyorum :))) 5i biyerde cayimida ictim bugün basladim bakalim cumaya kac cikacam gerci fazla cikabilirim yine cünkü hala regl olamadim ya

omlet yapmaya fırsatım olmuyo canım hiç
ekmek arası bişeyler hazırlayıp çıkıyorum
iş yerinde yiyorum onu da
bundan sonra 1 hafta erken kalkıp deneyeyim bakalım fark edecek mi

Haslanmis yumurta seviyorsan onu da tercih edebilirsin..Mesela aksamdan haslayabilirsin de..Yumurta yiyince sabahlari gun icinde kesinllikle daha az acikiliyor..

evden su getirmeyi unuttum annemde de sadece asitli su var ya hic sevmiyorum asitli suyu ama icecem mecbur..

selam kızlar aranıza pek katılamasamda bende yapıyorum
3 kilo verdim tam tamına
yalnız ne zaman basladığımı unuttum
2,5 hafta kadar sanırım

Tebrik ederim canım eğer aramıza katılsaydın bu haftanın şampiyonu sen olurdun çok güzel vermişsin.neyse sen genede burayı takip et motive olursun.

Aslıcım ne güzel güçlüsün ve bu sayede kendini daha iyi hissediyorsun. Benim sorunlarım sağlık sorunları değildi ama biliyorsun huzursuzluk da insanın bir yerden sonra sağlığını bozuyor.

Ben de burada yeniden motive olabildiğime çok mutluyum. Burada her anlamda tak destek oluyoruz birbirimize

Kilo vermek işkence olmaktan çıkıyor böylece ve insan diğer sorunlarını da göğüsleyebiliyor

Tebrik ederim canım eğer aramıza katılsaydın bu haftanın şampiyonu sen olurdun çok güzel vermişsin.neyse sen genede burayı takip et motive olursun.

evleniyorumda biraz onun telaşı var
pek fazla giremiorum siteye
hele iş yerinde hiç giremiyorum
düzenli bildirim yapamam diye düşündüm
hele şimdi evi falan tuttuk
içini dizicez baya bi yoğunumm
ama ara ara girip yazılanlara bakıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…