evden su getirmeyi unuttum annemde de sadece asitli su var ya hic sevmiyorum asitli suyu ama icecem mecbur..
Canım bu asitli su nasıl bir şeymiş, çok merak ettim
Aslıcım ne güzel güçlüsün ve bu sayede kendini daha iyi hissediyorsun. Benim sorunlarım sağlık sorunları değildi ama biliyorsun huzursuzluk da insanın bir yerden sonra sağlığını bozuyor.
Ben de burada yeniden motive olabildiğime çok mutluyum. Burada her anlamda tak destek oluyoruz birbirimize
Kilo vermek işkence olmaktan çıkıyor böylece ve insan diğer sorunlarını da göğüsleyebiliyor
Simdi görümceme de sordum oda icmis bu cayi uzun bi süre ama bi ise yaramadi diyo daha cok sisiriyor diyo..bende simdi kendimi böyle baya bi yemis patlicak gibi hissediyorum kahvaltida yaptim ama az yedim
Herkese yuzde yuz etki edicek diye birsey yok guzelim..Ama duzenli olarak icmeyi bir dene bakalim..Gunde 3 kere yemeklerden 1 saat once..Bir sure sonra gercekten tok tutuyor ve sisiriyo mideyi..Aslinda sisirmesi de guzel sonucta yemek yiyemiyorsun fazla..Bence senin yasinda kucuk ve sende kesin ise yariyacak gibi hissediyorum..Ama bak bir gun icip bir gun icmemek olmaz..En onemlisi duzenli icmek tatlim..Hadi guzel haberlerini bekliyorumm...
evleniyorumda biraz onun telaşı var
pek fazla giremiorum siteye
hele iş yerinde hiç giremiyorum
düzenli bildirim yapamam diye düşündüm
hele şimdi evi falan tuttuk
içini dizicez baya bi yoğunumm
ama ara ara girip yazılanlara bakıorum
Simdi görümceme de sordum oda icmis bu cayi uzun bi süre ama bi ise yaramadi diyo daha cok sisiriyor diyo..bende simdi kendimi böyle baya bi yemis patlicak gibi hissediyorum kahvaltida yaptim ama az yedim
Masalcığım biz ilk günlerde Arzu ile ne kadar şişkinlik yaşadık hatırlarsan sabredersen bir süre sonra geçiyor o şişkinlikler ve iştahı gerçekten azaltıyor ben bugün ilk kez 1 dilim ekmekle kalktım sofradan.
arkadaşlar bende yapmak istiyorum banada anlatırmısınız bu diyeti
kizlar yaaaa ben motive olamiyorum dietebugün disarda isimiz vardi islerimizi bitirdikten sonra karnimiz acikti bir yerde yedik yani dietim yine mahvoldu aslinda cuma günü ayni ciktim diye sevinmistim bu hafta vermek istiyordum ama illa bir kacamak yapiyorum cok kiziyorum kendime
Canimiz cekmesin diye mi ne yedigini soylemiyosun guzelim? Merak ettim ne ile bozdun cok mu yememen gereken bir sey yedin??
habire kaçamak yapıyorum biri beni durdursun yoksa veremediğim gibi kilo almaya başlayacağım.ama bütün komşuların günlerine çağırası tuttu.
kızlar akşam akşam aklıma bişey geldi
yumurtayı haşlanmış pek sevmiyorum
yağsız peynirli yapsam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?