Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Simdi görümceme de sordum oda icmis bu cayi uzun bi süre ama bi ise yaramadi diyo daha cok sisiriyor diyo..bende simdi kendimi böyle baya bi yemis patlicak gibi hissediyorum kahvaltida yaptim ama az yedim

Canim benim inan bana hersey beyinde bitiyor..Morali yuksek tutmamak icin hersey oluyor ama gene de onemli olan istemek..Allah caresiz dert vermesin kimseye..Bu tarz rahatsizliklarin zamana ihtiyaci var..Ben de hergecen gun daha iyi olacagim icin artik kotuyum yok..Senin de moralini yuksek tutman icin elimden geleni yapacagim cnmm..En onemlisi destek yuzde yuz katiliyorum sekerim...

Simdi görümceme de sordum oda icmis bu cayi uzun bi süre ama bi ise yaramadi diyo daha cok sisiriyor diyo..bende simdi kendimi böyle baya bi yemis patlicak gibi hissediyorum kahvaltida yaptim ama az yedim

Herkese yuzde yuz etki edicek diye birsey yok guzelim..Ama duzenli olarak icmeyi bir dene bakalim..Gunde 3 kere yemeklerden 1 saat once..Bir sure sonra gercekten tok tutuyor ve sisiriyo mideyi..Aslinda sisirmesi de guzel sonucta yemek yiyemiyorsun fazla..Bence senin yasinda kucuk ve sende kesin ise yariyacak gibi hissediyorum..Ama bak bir gun icip bir gun icmemek olmaz..En onemlisi duzenli icmek tatlim..Hadi guzel haberlerini bekliyorumm...

evet hatta az önce affedersin resmen wcye kostum ise yarayacak gibi hissediyorum 1ay deneyecem ben baktim iyi gidiyor devam herkeste farkli tabi insallah ise yarar bende biran önce 90i görmek istiyorum skldm artik 94-95ten

Ay ne güzel tatlı telaş içindesin tebrik ederim bir ömür mutlu olursunuz inşallah.

Masalcığım biz ilk günlerde Arzu ile ne kadar şişkinlik yaşadık hatırlarsan sabredersen bir süre sonra geçiyor o şişkinlikler ve iştahı gerçekten azaltıyor ben bugün ilk kez 1 dilim ekmekle kalktım sofradan.

arkadaşlar bende yapmak istiyorum banada anlatırmısınız bu diyeti

Bugünkü menüm:

Sabah:

2 dilim denge light ile yapılmış karışık tost
Beşi bir yerde çayı

Öğlen:

1 porsiyon domates çorbası
2 kaşık yoğurt

Akşam:

Karnıyarık
Cacık

kizlar yaaaa ben motive olamiyorum diete bugün disarda isimiz vardi islerimizi bitirdikten sonra karnimiz acikti bir yerde yedik yani dietim yine mahvoldu aslinda cuma günü ayni ciktim diye sevinmistim bu hafta vermek istiyordum ama illa bir kacamak yapiyorum cok kiziyorum kendime

Canimiz cekmesin diye mi ne yedigini soylemiyosun guzelim? Merak ettim ne ile bozdun cok mu yememen gereken bir sey yedin??

Canimiz cekmesin diye mi ne yedigini soylemiyosun guzelim? Merak ettim ne ile bozdun cok mu yememen gereken bir sey yedin??

subway'de sandwich yedik ama gün icinde sadece onu yedim fazlasiyla midemi sisirdi baska birsey yemem yatana kadar kb'si yüksek biliyorum ekmeginden dolayi ve kilo vermem icin engel

habire kaçamak yapıyorum biri beni durdursun yoksa veremediğim gibi kilo almaya başlayacağım.ama bütün komşuların günlerine çağırası tuttu.

habire kaçamak yapıyorum biri beni durdursun yoksa veremediğim gibi kilo almaya başlayacağım.ama bütün komşuların günlerine çağırası tuttu.

bende yapiyorum isin kötüsü yarinda bizim toplanma günümüz bir haftayi daha bos gecirdim

kızlar akşam akşam aklıma bişey geldi
yumurtayı haşlanmış pek sevmiyorum
yağsız peynirli yapsam olur mu

baktım şimdi omlet 2 porsiyon 1 puanmış
yarın dediğim gibi yapayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…