günaydın arkadaşlar.sabah tatrıldım.ya arkadaşlar haftasonu bir pide yedim.kıymalı pidenn çeyreğini.ogünden beri tartı bir kilo fazla gösteriyo.veremiyorum kaç gündür.çeyrek pide insana bir kilo aldırırmı.
helinaslı durumunuz nasıl canım iyileştinmi biraz
Kizlar noldu yaa..Herkes rejim yapmayi mi birakti..
Kimse gelip gitmiyor dogru duzgun..
Arzuuuuuu kiz noldu sana yokoldun??
Masalcim senin de sesin cikmiyor?
Aylin sen de super kacamaklar halindesin cnm sanirim...
Hadi kizlar yaaa...Yeter bu kadar kacamak filan..Bi silkelenin de kendinize gelin soyle...
Herkes full gaz rejime devam..
Ben bu sabah regl oldum...Tatli krizi donemini atlatmis bulunuyorum..Ben olmadan once girerim cunku krize..Neyse hadi guzel bir gun olsun hepimiz icin..Sulari arttirin madem kacamak yapiyorsunuz kizlar..En azindan sucluluk duygusu duymazsiniz bol bol su icerseniz..
canım benim metobolizma biraz garip sanırım.küçücük bir kaçamakta hemen farkediyo.sonra bir hafta aldığımı vermeye çalışıyorum.veriyorum sonra o sevinçle yeni bir kaçamak)))bide regl düzensizliğim var ilaç kullanıyorum oda etkiliyo sanırım.ilac kullanmasam bu sefer regl olamıyorum((
kızlarrrr banSada bi yardım bende yapmak istiyorum ama anlamadım bana bi örnek yazabilirmisiniz bir günlük mesela öptüm
cnm çok sağol şimdi daha iyi anladım sebze yemeklerini kaç kaşık yicem birde mesela 2kaşık pilav yesem olurmu sen kilo verdinmi hiç kaçgünde nekadar verdin cnm teşekkürler
Sebze yemeklerini ben istedigim kadar yiyorum..Yani tabiki cok abartmiyorum ama mesela bir adet kabakta 4 var 2 adet kabak hayli hayli yeter..Bir de yemeklere hic princ koymuyorum..Pirincte cok var cunku o yuzden kiyma koyuyorum eger sade yemeyi tercih etmeyecegim birseyse..Mesela karniyarik da yiyebilirsin eger seviyorsan..Eski sayfalari da karistir biraz herkes gunluk menulerini yaziyor..Onlardan da kopya cekebilirsin cnm..Ben 7 kilo verdim 1.5 ayda...
esra55
içtiğin çayın adı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?