Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar noldu yaa..Herkes rejim yapmayi mi birakti..
Kimse gelip gitmiyor dogru duzgun..
Arzuuuuuu kiz noldu sana yokoldun??
Masalcim senin de sesin cikmiyor?
Aylin sen de super kacamaklar halindesin cnm sanirim...
Hadi kizlar yaaa...Yeter bu kadar kacamak filan..Bi silkelenin de kendinize gelin soyle...
Herkes full gaz rejime devam..
Ben bu sabah regl oldum...Tatli krizi donemini atlatmis bulunuyorum..Ben olmadan once girerim cunku krize..Neyse hadi guzel bir gun olsun hepimiz icin..Sulari arttirin madem kacamak yapiyorsunuz kizlar..En azindan sucluluk duygusu duymazsiniz bol bol su icerseniz..

günaydın ...
kızlar topiğimiz altlarda kalmış katılım az yapıyoruz

biraz yazayımda sayfayı ilerleteyim kızlar ben bu hafta bi türlü düzene giremedim öğlene -akşama şunu yiyeyim diyorum olmuyor ama abartmadım almadımda verebilirmiyim muamma bari haftanın geri kalanını kurtarayım diyorum OLURSA

helinaslı durumunuz nasıl canım iyileştinmi biraz

günaydın arkadaşlar.sabah tatrıldım.ya arkadaşlar haftasonu bir pide yedim.kıymalı pidenn çeyreğini.ogünden beri tartı bir kilo fazla gösteriyo.veremiyorum kaç gündür.çeyrek pide insana bir kilo aldırırmı.

Önce herkese günaydın arkadaşlar. Esracığım bence aldırmaz belki şişlik falan vardır birde sık tartılma insan sık tartılıp farklı sonuçlar görünce hüsrana uğruyor. Bende dün bir kaşık inan bir kaşık mantı yedim. birde çayın yanında kabak çekirdeği bakalım bu cuma ne olacak ama ben hiç tartılmıyorum.

Dünkü yediklerimide paylaşayım biraz cıss bir menü ama azıcık cıss valla.
Beşibir arada çay
Sabah 2 Tane sosis
1 tatlı kaşığı mayonez
beyaz peynir, kaşar peyniri
şekersiz çay
1 dilim denge ekmek

öğle 2-3 kaşık patates (akşamdan kalmıştı)
1 kase yoğurt

akşam

karnabahar kızartma
mantı (1 kaşık)

çayın yanında kabak çekirdeği

yatmadan önce beşibir arada çay ve akşama kadar 2 litre su.

Kızlar farkettiyseniz artık ekmek bir dilim, denge ekmektenmi nedir fazla yiyemiyorum.

Son düzenleme:
canım benim metobolizma biraz garip sanırım.küçücük bir kaçamakta hemen farkediyo.sonra bir hafta aldığımı vermeye çalışıyorum.veriyorum sonra o sevinçle yeni bir kaçamak)))bide regl düzensizliğim var ilaç kullanıyorum oda etkiliyo sanırım.ilac kullanmasam bu sefer regl olamıyorum((

helinaslı durumunuz nasıl canım iyileştinmi biraz

Canim benim saol sordugun icin..Evet daha iyiyim kesinlikle bugun..Hatta gercekten bugun birden bire cok cok iyi hissetmeye basladim..Bir gunde bu kadar degisim olur mu bilemiyorum ama bende oldu..Tabiki hala istirahat halindeyim ama rejimi bozmuyorum kesinlikle..Sadece ekmek olayini biraz daha fazla yiyorum normale gore ama onu yemezsem midem bulaniyor ilaclardan..Cok ilacim var cunku..Ama gene de gunluk 50 KByi kesin gecmiyorum valla..Suyu cok arttirdim ama nerdeyse 3 litre iciyorum ztn bagirsaklarim duzene girsin iyice diye ameliyattan sonra..
Bir de doktorum bir ilac verdi sol..arin bir vitamini aslinda tokluk hissi veren bir vitamin tabi tamamen dogal ama bagirsak dengesini yapiyor..Bana cok iyi geldi cunku bunu icip su icince ayni zamanda midede tokluk hissi yapiyor ve hic acikmiyorum..Neyse hepimize kolay gelsin kizlar..

günaydın hanımlar
bgn başladım kb diyetine
sabah 2 yumurta ile peynirli omlet yaptım yanında 2 tane küçük domates yedim
iş yerine gelince de 1 bardak çayımı içtim
şimdi de bol limonlu yeşil çayımı içiyorum

öğlene ne yesem ki bilemedim

kızlarrrr banada bi yardım bende yapmak istiyorum ama anlamadım bana bi örnek yazabilirmisiniz bir günlük mesela öptüm

Gercekten bu rejimde ufak kacamaklar kilo aldiriyor hemen..Cunku zaten normalde diger rejimlerdeki gibi olculu yemiyoruz..Puan hesabi yapiyoruz ve diger rejimlere gore cok daha fazla yemek yiyoruz..Bunun yaninda da kacamak yaptigimizda direk yol su elektrik olarak bize geri donuyor :)))
Ayrica tabiki hormon ilaclarinin da etkisi vardir..Ben de mesela dogum kontrol hapi kullaniyorum korunmak icin senelerdir ve eminim o da kilo aldiriyor ama onsuz da yapamiyorum..Neyse oyle ya da boyle bir sekilde verecegiz bu kilolari..Kacamak yapmamaya calis guzelim..

kızlarrrr banSada bi yardım bende yapmak istiyorum ama anlamadım bana bi örnek yazabilirmisiniz bir günlük mesela öptüm

Canim bak 746.sayfayi ac once orda benim detayli bir listem var..Onu iyice incele ve hatta print et..
Ornek menu istiyorsan mesela:
Sabah yumurta omlet peynir zeytin hepsinden diledigince yiyebilirsin..
Bu rejimin en guzel yani kendin yapiyorsun menunu..
Ekmek olarak ben denge light kepekli yiyorum cunku bir diliminde 8 var..
Gunluk olarak 40-50 civarinda tutman gerek ben genelde 30 tutuyodum..
Sabah 2 yumurta ve peynirli omlet sekersiz cay
Oglen kiymali taze fasulye (1 tabak mesela) 1 dilim tost ekmegi
Aksam et balik tavuk istedigin kadar..
Yag sorunu yok..Kolestrolun yoksa salatalara istedigin olcude zeytinyagi kullanabilirsin..
Sormak istedigin birsey olursa sor..Ama bu sadece bir menu..Istedigin sekilde kendin menu olusturabilirsin..Genelde meyve cok tuketmiyoruz cunku Kb degerleri yuksek ama sen listeden kendine gore bir meyve secip tuketebilirsin..Kolay gelsin cnm..

cnm çok sağol şimdi daha iyi anladım sebze yemeklerini kaç kaşık yicem birde mesela 2kaşık pilav yesem olurmu sen kilo verdinmi hiç kaçgünde nekadar verdin cnm teşekkürler

cnm çok sağol şimdi daha iyi anladım sebze yemeklerini kaç kaşık yicem birde mesela 2kaşık pilav yesem olurmu sen kilo verdinmi hiç kaçgünde nekadar verdin cnm teşekkürler

Sebze yemeklerini ben istedigim kadar yiyorum..Yani tabiki cok abartmiyorum ama mesela bir adet kabakta 4 var 2 adet kabak hayli hayli yeter..Bir de yemeklere hic princ koymuyorum..Pirincte cok var cunku o yuzden kiyma koyuyorum eger sade yemeyi tercih etmeyecegim birseyse..Mesela karniyarik da yiyebilirsin eger seviyorsan..Eski sayfalari da karistir biraz herkes gunluk menulerini yaziyor..Onlardan da kopya cekebilirsin cnm..Ben 7 kilo verdim 1.5 ayda...

halinaslı
şimdi ben öğlen salata yemeyi düşünüyorum
salataya nar ekşisi koymayı çok severim
listede öyle bişi yok ondan koysam fark etmez sanırım
birde salatanın içine nuggetlardan koyuyorum onların dışında ki sanırım pane harcı kb için fark eder mi

sağol tatlım peki karnıyarık çok yağlı bi yemek değilmi kilo aldırmazmı:))çok iiii vermişsin cnm darısı bana ben zaten 2öğün yiyorum 1elma yerim oda beim kaçamak olsun bari aklıma gelen bişey olursa sorabilirmiyim cnm sana

aslıcım ben de puanı düşük olanları bolca tüketiyorum.canım çok meyva tatlı felan istiyo ama.senin çayı içmeye başladım bu sabah.umarım bendede sen gibi etki yapar.su çok tüketiyorum zaten.günde en az 3 litre.ama hormon ilaçları metobolizmayı tepe takla yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…