Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canim ben de nar eksisi cok severim o kadarcik nar eksisinden birsey olmaz..Ben de kullaniyorum canim istedikce..Ayrica nuggetlerin dondurulmussa uzerinde yazar kac kb oldugu paketin..Ben hic dondurulmus urun kullanmadigim icin bilemiyorum ama genelde tavugu alip normal olarak kizartmak kb acisindan dusuk..Ustune un koyup pane yaparsan ya da sinitzel koydugun un degerine gore kendin de degerini belirleyebilirsin..Yaninda mesela salatanin ekmek yemek yerine sinitzel olarak tavugu tuketirsen bence hic sorun yok cnm..Afiyet olsun...

Canim istedigin herseyi sorabilirsin..Burda oldugum surece hemen cevaplamaya calisirim..Karniyarik evet cok yagli bir yemek ama bak demin de yazmistim..Bizim yag ile ilgili bir sorunumuz yok..Ama kolesterolun varsa o zaman tabiki sen yeme..Yasini da bilemiyorum ama ben karniyarik cok severim..Boyle salcali kiymali istedigim kadar yiyorum acikcasi..
Ayrica kabak, ispanak, pazi, lahana gibi sebzelerden de kesin bir ogun tuket de bagirsaklarin calissin..Cunku sirf et yumurta filan yiyince kabiz olunuyor..Benim kesin bir ogunum sebze mesela..
Salata yerken de yesil salatayi tercih ediyorum..Icine domates salatalik koymuyorum zaten mevsimi degil..Ve KB degerini ordan almayi sevmiyorum..Ayrica bir kuru soganda da 10 KB var bu yuzden kuru sogan yerine yesil sogan koyuyorum yesil salatamin icine..yesil soganin bir adetinde 1 KB var..Istedigim kadar zeytinyagini koyuyorum..Bir zararini gormedim..Diger rejimlerle kiyaslama o zaman yanilirsin..Bu rejimde sucuk salam sosis bile istedigin kadar yeniyor...Oyle baska bir rejim yok..Ama benim cok canim cekince en fazla bir parca sucuk koyuyorum omletimin icine..Tuzu da cok abartmamak lazim cunku ictigin su bosa gider..Kolay gelsin cnm...

Esracim duzenli olarak ic bakalim cayi cok guzel bagirsak da calistiriyor istah da kapatiyor o cay..Benim canim tatli istediginde bir parca bitter cikolata yiyorum..Kesinlikle tatli ihtiyacimi karsiliyor ve de KB dusuk olan bitter cikolata cok satiliyor..Uzerlerini oku ve onlardan dene cnm..

canımya ben bitter çikolatadan azıcık alıp gerisini bırakamamki.ya elimi sürmicem yada hepsini yicem.mallesef böyle bir srunum var.yetti deyip bırakamıyorum.kendimi sıkıp günlerce tatlı yemeyip sonra bir kutu baklava yediğimi bilirim.ya hep ya hiç yani.ne kötü bir huy dimii.

Arkadaşlarımm bi kaç gündür cok fazla giremiorum çünkü inanılmaz yoğunum ama gelip yazılanları okuyorum

aslımm canım benim her geçen gün iyileşmene çok seviniorum umarım oğluşunda kayınpederinde iyidir. su içiorum mecbur 2-3 li,tre bu hafta bozmadım pazartesiden beri..ama şişkinliği hala devam ediyor. çayıda yapmaya çok üşeniorum sabahları aç karnına 1 bardak içiorum ama 5dk sonra kahvaltı yapıorum öle 1 saat beklemiorum beklemem mi gerek illaki? o zaman kahvaltıyı kaçırıorummm..

yeni iiş arıyorum yeni görüşmelere gidiorum o yüzden pek giremiorum... bu arada internette dükkan açıorum 1 kalite marka malzemelere yönelik yani inanılmaz bir faaliyet içerisindeyim affedin beni nolur..

cuma gelicem muhtemelen yarın giremiyebilirim.. Liste için cuma sabahtan kiloları alırımmm bakalım şampiyon kim...??? ben daha geçen hafta yediklerimi bile weremedimmm..

bakalım işte hepinizi çok seviorumm çok öpüoruuum

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben aslında küsmüştüm forumumuza. Herhalde rejimin de getirdiği moral bozukluğu ile alınganlık yapmıştım:) Burada herkes arkadaş birbiriyle kimse de benimle ilgilenmiyor, cevap yazmıyor diyordum. Girmedim bir süre siteye son mesajı yazınca. Meğer girsem hemen cevap geldiğini görecekmişim. Üstelik burası olmayınca motive olmak da zorlaşıyormuş. O kadar uzun zamandır yediklerime içtiklerime dikkat etmiyordum ki unutmuşum bu ruh halini. Şimdi iyiyim ama. Neredeyse 4 kilo vermişim ama hala ne zaman 79 olduğumu anlayamadığımdan 75'e inmek bile yeterince sevindirmedi sanki. Oysa 80'den dönmüşüm ben daha ne değil mi:) İnanın en son tartılıp spora, rejime başlayacağım dediğimde 72 kiloymuşum, duvara yazmışım ve ondan sonra da 79 olduğumu fark etmemişim bile.

Bu sabah biraz kan şekerim düştü galiba. Uyanınca ellerim bacaklarım titredi. Kendimi mutfağa zor attım ve biliçsizce iki elma, iki mandalina yedim. Daha doğrusu tıktım ağzıma. İşe gelince de şu hazır bardak çorbalardan içtim malesef Öğlen yürüyüşümü yaptım ama. Yokuşlu inişli 40 dakika. 6000 adım. Adımsayar beni çok motive ediyor tavsiye ederim. Cumadan beri 10000 adımı tamamlıyorum günde. Ses çıkarıp kutluyor beni hoşuma gidiyor. Bazen bitmemişsse evde koridorda yürüyüp tamamlıyorum valla. Yürüyüşten sonra da evde yaptığım füme hindi göğüslü, kırmızı biber, marul ve 1 domatesli salatamı yedim. Az limon ve az yağ ile. Meyvelerin yüksekti kb değeri, o çorba da öyle ama kendime zararın neresinden dönsen kardır diyorum. Akşam da etle tamamlarsam iyi olacak.

merhaba,
foruma çok sık giremesemde girdiğimde mutlaka tamamını okumaya çalışıyorum.
helinaslı çok geçmiş olsun. seni çok takdir ettim bunca sıkıntıya rağmen hem kendi hem de forumdaki arkadaşların motivasyonunu yüksek tutuyorsun harikasın vallahi.
ben dün Ankara'da çok bilindik bir aktardan beşi bir yerde çayı için otları almak istediğimde oranın sahibi bayan mate yaprağını kanserojen olduğu ve prensipleri gereği satmadıklarını söyledi...şaşırdım vallahi. zaten durmadan bu konuda konuşan uzmanlar yok şu kansorejen yok bu kanserojen diye kafamı karıştırıyordu bir bu eksikti!!! bu konuda bilgisi olan var mı? ben internetten biraz araştırdım ama pek olumsuz bir yazı görmedim.

Ah ah cok kotu tabi..Benim esim oyle ama ben bir lokma yiyip kendimi tutabilenlerdenim..Bir nevi kendini kandirma da diyebilirsin buna..Ayrica ben bazen bir adet kuru kayisinin icine bir iki adet ceviz koyup onu yiyorum..O da tatli ihtiyacimi karsiliyor..Kolay gelsin cnm..Ne diyebilirim ki....

Canim nerdeyse merak edip telefon acicaktim..Iyi oldu haber verdigin..Sen iyi ol yeter biz bekleriz seni..Cuma gel ama..Ozleriz cok da ozletme kendini..Oglum kesinlikle daha iyi..Ben de dune gore daha iyiyim..Kayinpederin durumu belirsiz ama Allahtan umit kesilmez..Bi ara anlat bakalim su is olaylarini telefonda musait olunca optum cok seni cnmcimmmm..

Canim benim gercekten elimden geldigince herkese cevap yazip motive etmeye calisiyorum..Arada atlarsam bozulma ve rejime devam et..Ben farkettim aslinda bozulup gelmedigini ama elimden ne gelir..Eminim her gun duzenli olarak gelirsen cok faydasini goruceksin bu sitenin..Ben hayatta bu kadar guzel rejim yaptigimi hatirlamiyorum..Burasi olmasa kesin ben de bozardim..Ama olanlara inat hic bozmuyorum..Salatana yag koymaktan cekinme ozellikle zeytinyag ise cunku hem bagirsaklari calistiriyor hem de bizim rejimde yag yasak degil cnm..Kolay gelsin..Ozletme sen de kendini bir daha..

Canim benim mate yapragi butun dunyada ozellikle amerikada sadece mate yapragi olarak zayiflama icin kullanilan bir cay..Yani ben hic kansorejen diye bir sey duymadim..Duysam burda herkese zaten onermem ama bu besibiryerde cayi bir cok diyetisyen de oneriyor..Internette belki sayfalarca yazi okudum bu cayla ilgili bir tane kotu bir yazi okumadim..Ama fazlasini onermiyorlar..Gunde yalnizca 3 bardak yemeklerden once icilmesini oneriyolar..
Diger olaya gelince cnm elimden geldigince burda olup kendimi de motive ediyorum aslinda..Dertlerimi unutuyorum bi nebze de olsa burda olarak.Zaten suanda yataktan pek kalkamadigim icin yapacak cok fazla da biseyim yok..O yuzden daha kolay girebiliyorum da..Hersey gecicek yakinda..Her kisin sonu bahar..:)))Hadi sen de gel her gun ama seni de cok az goruyorum burda..

Yok bir daha çocukluk yapmayacağım öyle:) Sen zaten bir sürü sağlık sorunu ile boğuşuyorsun biliyorum. Umarım hepsi yoluna girecek.

Şimdi bir hesapladım da bugün feci çuvallamışım ben tüh..
2 elma 16 çarpı 2 = 32
2 mandalina 9 çarpı 2 = 18
1 domates 10
1 marul 8
1 biber 4-5 (kırmızı biber yoktu listede, yeşil 3 se diye tahmini yazdım)
1 bardak domates çorbası düşünmek bile istemiyorum
Toplam = 73 artı çorba arkasında 14 yazıyor kb onu doğru kabul etsek 87 ediyor

Hayır meyve seven bir insan olsam zerre canım yanmayacak. Ben meyve sevmem ki niye yediysem öyle delirmiş gibi

Neyse yarın yeni bir gün diyelim, moralimizi bozmayalım değil mi? Neyse ki yürüyüşten kaçmadım...

Evet cok fazla olmus cnm..Mumkunse 40-50 civarinda hatta tutabiliyorsan 30 gibi tutarsan daha kesin sonuc alirsin cnm..Yarin basla bakalim bastan...

Sağol canım açıklamaların için,herşeyin fazlası zararlı değil mi zaten, makul tüketilmesi gereken bir bitki anladığım kadarı ile.
Haklısın her kışın sonu bahar ve sen umut dolusun.Hastalık ve hastane işlerini iyi bilirim. Allah herkese şifa versin. Ben çok sık girmiyorum ama bu forumu baştan sona okudum takipçileri de biliyorum. uzaktan takip ediyordum platonik takılıyordum yani :)) ama artık daha sık gireceğim.

gün içinde yediklerim
kahwaltı tavada yumurta 1 dilim ekmek kepek
öğle tavuk suyuna çorba
akşam sulu köfte bezelyeli falan
3 litre su
çok kilolu değilim kalça etrafımda toparlanmış bir yağ tabakam var
yaklaşık bi 10 kişi sen zayıflamışsın yanların gitmiş dedi
çok mutlu oldum
bu diyete alışınca zor olmuyor
iştahım kontrol altında oluyor.
açlık krizlerine yada tatlı krizlerine girmiyorum
kabızlık problemim var normalde de
bu diyettede tavuk ve et yerine
et ve tavuk suyuna çorbaları tercih ediyorum
kabızlık 0 a iniyor

dün mesela öğle et suyuna çorba içtim
akşamı pirinçsiz pırasa yedim
iyi gidiyor bakalım

canım çayın adı beşi bir arada.aktarlarda satılıyo.markettede satılıyo ama kullannan arkadaşlar sallama olanını pek onaylamıyolar.diğeri daha etkiliymiş snaıırm.ben yeni başladım.

evde var benim bütün otları almıştım zamanında
ama içmedim
çok etki ediyor mu ki

Merhaba arkadaşlar. Bugün arkadaşıma gittim ben. O da kısır ve börek yapmış. Öğle yemeği niyetine tabağıma 6 yemek kaşığı kısır aldım ve 1 tane börek yedim

Yavaş yavaş irademe sahip olabiliyorum sanırım. Şimdi de köfte ve salata yiyeceğim

kızlar lütfen bana yardım edin çok acil
kabak yemeği yiycem içinde kuru soğan domates ve tavuk eti var
sizce bir porsiyonunda kaç karbonhidrat vardır
lütfen hemen cvp verirseniz sevinirim sevgiler

yok canım salatayla ekmek yemem hiç
ekmeği genel olarak çok tüketmiyorum zaten
akşamları tavuklu salata ayran süper bi menü olur sanırım

bende öğlen yemeğine kayınvalideye gittim
1 kase domates çorbası içtim
barbunya yedim 2 yemek kaşığı kadar
1 dilim ekmek
listeye baktım barbunyanın kb puanı yok ne kadardır sizce

ilk gün iyi ayarlayamadım sanırım puan olayını
akşam da salata yapıp onu yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…