Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evde var benim bütün otları almıştım zamanında
ama içmedim
çok etki ediyor mu ki

ben aktardan beşi bi yerde çayını ayrı ayrı paketler halinde alıyorum
her sabah ve akşam taze taze demleyip içiyorum
karnım dümdüz oldu
ve inanılmaz tuvalete çıkartıyor . 2 ay gbi bi süre içtim
ara verdim 15 gün oldu bi hafta sonr a tekrar başlıyacağım
korkuyorum uzun süre kullanmaya
bağısıklık falan yapmasın diye arada değişim yapıyorum
yeşil çay içiyorum dönüşümlü

kızlar lütfen bana yardım edin çok acil
kabak yemeği yiycem içinde kuru soğan domates ve tavuk eti var
sizce bir porsiyonunda kaç karbonhidrat vardır
lütfen hemen cvp verirseniz sevinirim sevgiler

kabak 1 adette 4 puan var
tavuk sınırsız
kuru soğan 1 adedinde 10-12 arasıydı sanırım
domates1 adet 6 puan

fazla kaçırma
birer taneden yapıp yemiş olsan bile 20-22 puan ediyor

bende aktardan almıştım canım
yarından itibaren düzenli içeyim bende

Kabağın kb değeri çok düşük, tanesi 4 birim, ben sık sık içini oyup kıyma ve kaşar doldurup fırına veriyordum. Domatesin bir tanesi 6 birim ki bir tabakta o kadar bile yoktur. Tavuk da sıfır. Kuru soğan 10 gibiydi ama yine bir tabakta size tam bir soğan gelmez zaten. Bence iyi bir seçim bu yemek. Afiyet olsun.

Arkadasim cok guzel cevaplamis en sonda..Bencede gonul rahatligiyla tuketebilirsin..
Kabak yemegi benim de en cok tukettigim sebze yemeklerinden..
Soganin bir adetinde 10 var ama yemegin icine bir adet kuru sogan koyuyorsun..Sonucta butun tencereyi yiyemeyecegine gore sorun yok..Domatese gelince ben salcadan da yemege koyulan domatesten de hic kismadim suana kadar..Bunlari dert etmene gerek yok cnm..Afiyet seker olsun..

Ay cnm nasil kisir istedi varya sen boyle soyleyince..Kiz 6 yemek kasigi az mi? Daha ne olsun? Bir de borek yemissin ustune afiyet olsun cnm..Insallah kilo olarak geri donmez sana bu yediklerini..Biraz suyunu fazlalastir bu aksam..Ancak atarsin yediklerini cnm..Arkadasa gidince boyle oluyor biliyorum..Kisira ben de hic dayanamiyorum ama dayanmak zorundayim..:))

Normalde ben hic baklagil tuketmiyorum..Cunku en basta uzak durulmasi gereken yemeklerden bu rejimde..Ne kuru fasulye ne nohut ne barbunya ne de bezelye..Hepsinde yuksek miktarda KB var cnm..Sen iyisi mi bundan sonra baklagillerden uzak dur bence cnm..

iç bencede
ben normalde kahvaltı ettikten sonra tuvalete çıkardım
içtiğim zaman uyanır uyanmaz tuvalete çıkıyorum

Bana da o konuda cok iyi geliyodu benim sorunum olmadigi halde bu rejimle olabilir diye korkarken en ufak bir problem yasamadim..ama ne yazik ki ben de icemiyorum suanda..Doktor yasakladi cunku ameliyatliyim..Resmen tadini bile ozledim ama yakinda icerim gene insallah..:)

Kabagi hasladiktan sonra iclerini oyup yumurta beyaz peynir kasar peynir ve dereotu dolduruyorum ben de ve firina veriyorum..Nefis oluyor ayni borek gibi..Hatta kendimi kandiriyorum borek yiyomusum gibi..Kabak en faydali sebzelerden biri hem de bu tarz tarifler bizim rejime cok uygun :)))

yemek istemedim aslında ama kayınvalidenin ısrarı bitirdi beni
kendi annen olsa söylersin de kayınvalide olunca kırılmasın diye söyleyemedim
bugünlük 50 puanı aşarım sanırım ama en azından dikkat ettim yine de
yarından itibaren daha dikkatli olurum

slm kızlar ben 2öğün yiyorum yemeği sabah peynir zeytin yumurta 1dilim k.e. yedim arada 1elma akşamda beyaz et ve 1porsiyon taze fasulye yedim iiimi sizce etin kb.değeri 0diye yanında tazefasulye yedim ayrı ayrımı yemek lazım biyardım bana kaç kb. almışımdır

Bu güzel bir tarifmiş. Kabakları ne kadar haşlıyorsun? Çok değil herhalde.
Ben bu sabah omlet ve 1 dilim ekmek,
öğlen 2 parça salçalı biftek
öğleden sonra bir avuç ay çekirdeği (!)
birazdan da tavuk yemeği yaptım onu yiyeceğim ama canım acaip patlamış mısır istiyor onu ne yapacağım bilmem. Yememem lazım zaten yaramazlık yapıp çekirdek yedim.

Kabaklari soymadan tuzlu suda hasliyorum iyice yikayip.. Ezilmiyecek ama pisecek kadar hasliyorum..Cunku firinda 15 dakika tutuyorum..Sonra gondol gibi kesiyorum karniyarik gibi yariyorum kabaklari..Ayri bir yerde bir yumurta beyaz peynir kasar peynir ve dereotunu bulamac yapiyorum..Iclerini dolduruyorum..Hatta ustune pulbiber de koyabilirsin biraz..Sonra firin..
Diger konuya gelince ben kuruyemis olarak findik veya ceviz yiyorum bazen birazcik ama..Patlamis misir bence tamamen uzak durulmasi gerekn bir yiyecek bu durumda..

Asli abla beni sordun :)) ben takipteyim pek giremiyorm ama bakiyorm sizlere :) annemde kaliyorm ve inanirmisin bozmuyorm hatta firinda kabak yaptim kendime özel annem diyo neyapiyo bu kiz ben böyle yedigini görmemistim böyle kilo verirsin sen dedi bana :)) iste 2gündür cayimi da iciyorm ama bugün sadece 1kere icebildim yarin 3kere icmeyi düsünüyorm..evet türkiye tarihimde belli gibi 3mayis insallah..109günde kac kilo verecem bakalim

3,5 ay eder ay 3 kğ versen 11 kğ falan yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…