Ay cnm nasil kisir istedi varya sen boyle soyleyince..Kiz 6 yemek kasigi az mi? Daha ne olsun? Bir de borek yemissin ustune afiyet olsun cnm..Insallah kilo olarak geri donmez sana bu yediklerini..Biraz suyunu fazlalastir bu aksam..Ancak atarsin yediklerini cnm..Arkadasa gidince boyle oluyor biliyorum..Kisira ben de hic dayanamiyorum ama dayanmak zorundayim..:))
kızlar bugün benim ilk günümde
yemekleri ekmeği çok aramıyorum da
ben meyve yemeden duramam hiç bütün ara öğünlerde meyve yerim hep
şekerim de yüksek olduğu için tatlı ihtiyacını ordan karşılıyorum
bu diyette de meyvelerin kb puanları çok yüksek napcam ben yaa
Benim için 6 kaşık bir şey değil tatlım, ben 2 dolu tabak yediğim için
Börek de normalde 4 rahat yerdim onu da kıstım.
Evet canım arkadaşlar illa ki ağırlamak için bir sürü şey yapıyor ve sen de kıramıyorsun
Eğer canın çok kısır istiyorsa bir öğlen yarım çay bardağı bulgurdan kendine göre yapıp yiyiver canım. Neler yaşadın bu kadarcık ödülün olsun senin de
Biri kısır mı dediay en dayanamadığım şey ama bir süreliğine vazgeçtim ondan. Çünkü bende senin gibi 2 tabaktan aşağı yemezdim. Bende biraz daha hedefime yaklaşayım ödül olarak yapacağım inşallah.[/QUOTE
Ah ah canım ben de tatlıdan çok kısır falan yemek istiyorum. Şimdi bu beni bir süre idare eder. Sen bu hafta da kilo vermiş olursan kendini yarım çay bardağı bulgurla ödüllendirirsin hafta sonu
Tartılma günü geliyoooorrrrrr
Çok korkuyorum ben
Asli abla beni sordun :)) ben takipteyim pek giremiyorm ama bakiyorm sizlere :) annemde kaliyorm ve inanirmisin bozmuyorm hatta firinda kabak yaptim kendime özel annem diyo neyapiyo bu kiz ben böyle yedigini görmemistim böyle kilo verirsin sen dedi bana :)) iste 2gündür cayimi da iciyorm ama bugün sadece 1kere icebildim yarin 3kere icmeyi düsünüyorm..evet türkiye tarihimde belli gibi 3mayis insallah..109günde kac kilo verecem bakalim
Benim için 6 kaşık bir şey değil tatlım, ben 2 dolu tabak yediğim için
Börek de normalde 4 rahat yerdim onu da kıstım.
Evet canım arkadaşlar illa ki ağırlamak için bir sürü şey yapıyor ve sen de kıramıyorsun
Eğer canın çok kısır istiyorsa bir öğlen yarım çay bardağı bulgurdan kendine göre yapıp yiyiver canım. Neler yaşadın bu kadarcık ödülün olsun senin de
Asli Abla ben biraz hastaydim fakat simdi iyilestim o yüzden tam gaz devam...Sen nasil oldun?? Oglusun nasil??
Fakat suan sinav dönemi ve ne yalan söyleyeyim aksamlari bir parca cikolata yiyorum acikcasi beyne karbonhidrat gerekli cünküama abartmadan tabikiiii ...eve bir gitsem siz ozaman görün beni kizlar :) günümü en fazla 20yle kapatacam INSALLAAAAAAAAAAAAAH!
Ben kendimi odullendiricek olsam cikolatali visneli pasta yerim...Hem daha kalorilisi yok hem de hic aklimdan cikmiyor..Ama bir baslarsam odullere devami gelir ben eminim buna..:))
Tatlım 1 adet mandalina 9 puan. Sen gününü çok iyi planlayıp her gün 1 mandalina yiyebilirsin.
Günlük alman gereken puan belli. Sen listeni kendine göre oluştur.
Ben genelde puana göre hesaplayıp 1 bardak süt içiyorum ve bir iki kaşık yoğurt yiyorum.
Sen de 1 mandalina şeklinde ayarlayabilirsin.
Önemli olan toplam puanı aşmamak
günaydın kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?