Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Benim için 6 kaşık bir şey değil tatlım, ben 2 dolu tabak yediğim için
Börek de normalde 4 rahat yerdim onu da kıstım.
Evet canım arkadaşlar illa ki ağırlamak için bir sürü şey yapıyor ve sen de kıramıyorsun
Eğer canın çok kısır istiyorsa bir öğlen yarım çay bardağı bulgurdan kendine göre yapıp yiyiver canım. Neler yaşadın bu kadarcık ödülün olsun senin de

kızlar bugün benim ilk günümde
yemekleri ekmeği çok aramıyorum da
ben meyve yemeden duramam hiç bütün ara öğünlerde meyve yerim hep
şekerim de yüksek olduğu için tatlı ihtiyacını ordan karşılıyorum
bu diyette de meyvelerin kb puanları çok yüksek napcam ben yaa

Tatlım 1 adet mandalina 9 puan. Sen gününü çok iyi planlayıp her gün 1 mandalina yiyebilirsin.
Günlük alman gereken puan belli. Sen listeni kendine göre oluştur.
Ben genelde puana göre hesaplayıp 1 bardak süt içiyorum ve bir iki kaşık yoğurt yiyorum.
Sen de 1 mandalina şeklinde ayarlayabilirsin.
Önemli olan toplam puanı aşmamak

Biri kısır mı dedi ay en dayanamadığım şey ama bir süreliğine vazgeçtim ondan. Çünkü bende senin gibi 2 tabaktan aşağı yemezdim. Bende biraz daha hedefime yaklaşayım ödül olarak yapacağım inşallah.

Tartılma günü geliyoooorrrrrr
Çok korkuyorum ben

Korkma kaçağın çok değilse vermişsindir.

Bugünkü menümü yazayım.

1 dilim denge ekmeği

salam,
beyaz peyniri, kaşar peyniri,
4 tane zeytin
şekersiz çay.

öğle tavuk mangal

akşam yemeği yok. Misafirliğe gittik orada 2 tane kuru pasta, 2 tane kabuklu fıstık.

eve gelince acıktım, 3 dilim salam, 2 çatal beyaz peynir bugün hem çayımı hem suyumu içemedim çünkü hem gündüz hem akşam evde değildim.

Asli Abla ben biraz hastaydim fakat simdi iyilestim o yüzden tam gaz devam...Sen nasil oldun?? Oglusun nasil??

Fakat suan sinav dönemi ve ne yalan söyleyeyim aksamlari bir parca cikolata yiyorum acikcasi beyne karbonhidrat gerekli cünkü ama abartmadan tabikiiii ...eve bir gitsem siz ozaman görün beni kizlar :) günümü en fazla 20yle kapatacam INSALLAAAAAAAAAAAAAH!

Bak tatlim kilona gore oranlarsak ayda 4 kilo hedefle..Bu ayda 2 kg olsun..14 kilo ile super olur bence..Kesin taniyamaz..:) Hadi sen devam et bari annende kalmaya..bakalim cuma kac cikican fistigim :)))

Ben kendimi odullendiricek olsam cikolatali visneli pasta yerim...Hem daha kalorilisi yok hem de hic aklimdan cikmiyor..Ama bir baslarsam odullere devami gelir ben eminim buna..:))

Günaydın arkadaşlar
Beşi bir yerde çayımla güne başlıyorum:79:
Güzel bir gün olsun herkes için

Canim ben idare ediyorum..Her gecen gun daha iyiyiz saol..Bari cikolatani bitter ye :)) Hem rejim hem sinavlar kolay olmaz tabi..Neyse hele bitsin sinavlarin da baslarsin gene kacamaksiz gunlerine..Basarilar sinavlarinda..

Ben kendimi odullendiricek olsam cikolatali visneli pasta yerim...Hem daha kalorilisi yok hem de hic aklimdan cikmiyor..Ama bir baslarsam odullere devami gelir ben eminim buna..:))

Senin kilo vermendeki en büyük etken işte bu güzelim: AZİM!!!
Kaçamaksız yaptığın için süper kilo veriyorsun sen
Darısı başımıza:26:

Bugun doktor kontrolum var..Icimi ferah tutuyorum ve guzel haberlerle gelicem ogleden sonra insallah..Guzel bir gun olsun hepinize..

günaydin arkadaslar yarin tartilma günü ve ilk kez kilo bildirimi yapmiyacagim cünkü tartilmak istemiyorum moralim cok bozuk kendimi cok saldim bir an önce toparlanmam lazim

1 gün önceden ayarlamak lazım o zaman
bugün öğlen ve akşamın puanları az o yüzden sabah sandivç yaptım kendime
bi tek ekmeğin kbsi yüksek
öğlen salata var akşama da tavuk sote onlar hafif nasıl olsa

Bugünkü kahvaltım:

2 adet denge light ekmek
1 yumurtadan omlet
1 küçük domates
1 yeşil biber
6 zeytin
Biraz beyaz peynir

Günaydın arkadaşlar
Bu sabah denge ekmekle sucuklu, kaşarli tost yaptım. tabi önce beşibir arada çayımı içtim. bugünü hafif atlatmam lazım ki yarını etkilemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…