günaydinnn :)
bakalim ben kac kilo vermis olacam yarin..insallah en azindan 93.9 görürüm cok özledim o sayiyi :))))
bu cayi sabah icince acayip bagirsaklarimda biseyler oluyo calistigini hissediyorum yani
birde 3ayda 20 kilo versem olmazmi ya aaaay 74 olurum harikaaa
74 olunca da ben gibi bi 64 olayım dersin
bu işin sonu hiç yok heralde
Herşeyin yolunda gitmesine çook sevindim. Sağlık çok önemli ve umarım asla asla tekrar etmez ama bence de kilo verme konusunda daha da motive olmuş olmalısın:) Yarın tartılma gerçekten çünkü farklı tartılar asla aynı sonucu vermiyor. Önemli olan ilk tartıldığımız tartı.
Günlük yiyecekler de süper olmuş. Özellikle güveçte mantarlı et ağzımı sulandırdı valla. Ben de akşama yapsam dedim ama eşimle tartıştık biraz ve moral bozukluğundan daha yon balıklı salatamı bile yemedim. Bu günü onunla kapatayım. İyi haber eskiden moralim bozulduğu zaman yemeğe saldırırdım ama bugün ilk defa iştahım kaçtı.
öğlen kb değeri düşük olur diye salata yemiştim bi hesapladım 24 çıktı toplamı
gerçi akşama tavuk sote var 50 puanı geçmemiş olcam ama yine de daha az olsa sanki daha iyi olur
bencede yok herkes kendine göre kilolu en iyisi hepimiz 55e düselimzaten ben en sonunda 1-2yilimi da alsa 55 olmak istiyorum...
Asli abla cok sevindim gecmis olsun hersey düzelecek insallah yavas yavas..valla ben tartimi beraber tasiyorum anneme gelince elime aliyorum tartiyi öyle geliyorum :))) birazdan karisik bi yemek yapacam mantari kavuracam üstüne azicik sucuk üstüne yarim domates annemde kizartma yapiyo yapmadan dogradigi kabaktan aldim yuvarlak dogramis 4tane aldim...en üste de rendelenmis peyniiiiir bikere yapmistim cok güzel olmustu hem kb degeride yüksek olmuyor
Canim ne koydun ki oyle icine salatanin 24 oldu??
Koca bir marulda bile 8 var..Havuc domates filan mi abarttin?
Yesillik olarak roka tere kuzu kulagi marul kivircik gibi seylerde cok az var genelinde..Hem de hepsinin mevsimi simdi cok var..Sogan olarak da kesinlikle taze sogan o da mis gibi bu aralar..Diger seylerden koyacagina bir dilim ekmek yersin daha tok tutar diye dusunuyorum ama sen bilirsin tabiki de..
ben mi yanlış hesapladım bilmiyorum ki
aysberg koydum yumruk kadar bişey di sonra domates 1 orta boy salatalık çok az mısır birazda maydanoz
ızgara da tavuk yaptım o kadar
1 bardak da ayran içtim
aslıcım slm cnm ya bu diyet hoşuma gitti yani kb.düşükleri doyana kadar yiyoruz sebze yemekleri tabi 1tabak ama beyaz et falan istediğimiz kadar yiyoruz daaaa ya kilo alırsam diye korkuyorum bugünkü menüm sabah 1adet yumurtalı sahanda sucuk 1dilimkepek ek.peynir akşamda 1porsiyon kıymalı fasulye ve birazda beyaz etaysbergde kac var bilmiyorum ama domates 6 ve salatalik4
Ama misir kesinlikle koymaman lazim salataya..O cok arttiriyor tabi..Ustune tavuk da iyi olmus aslinda..Neyse bi sonrakine daha dikkatli olursun sorun yok o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?