Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydinnn :)

bakalim ben kac kilo vermis olacam yarin..insallah en azindan 93.9 görürüm cok özledim o sayiyi :))))
bu cayi sabah icince acayip bagirsaklarimda biseyler oluyo calistigini hissediyorum yani
birde 3ayda 20 kilo versem olmazmi ya aaaay 74 olurum harikaaa

Tünaydınn:)

Dünkü fiyaskodan sonra akşamı sadece ızgara etle geçirdim. Bu sabah bir kaç dilim sucuk yedim. Öğlen 45 dakika yürüyüşümü yaptım, 7000 adım ve şimdi kendime ton balıklı salata hazırlayacağım. Bölümdekiler garip garip bakacak ama ne yapalım. Zayıfladığım zaman görürler onlar.

Herkese başarılı bir gün diliyorum :)

Merhaba kizlar!!
Doktora gittim ve gayet iyiye gidiyor hersey yolunda dedi..Agrilar biraz daha surecek ama her gun daha iyi olucan dedi..Ben de zaten super moralle gitmistim..Simdi daha mutluyum..Ayrica cok onemli birsey daha dedi doktorum..Hemoroidin en buyuk dusmani kiloymus..Kesin kilo vermelisin dedi..Cunku kilo vermezsen cok kolay tekrar edebilecek bir durum bu dedi..Dedim zaten veriyorum ve daha da verecegim o yuzden sorun yok..Artik vermek icin daha da bir hirsim var cunku doktor soyledi. Bu kiloda sakin bi daha hamile kalma o zaman mahvolursun dedi..Dedim yok simdi oyle bir niyetim zaten..
Neyse bugun yediklerimi paylasayim bende..
Sabah 1 dilim denge
Bir kucuk peynir
Oglen guvecte mantarli patlicanli et
1 dilim denge
Aksam henuz belli degil..
Yarin zaten tartilmayi dusunmuyorum..Cunku zaten evimde kalmiyorum ve de reglyim..
Annemdeki tarti farkli oldugu icin orda tartilmak istemiyorum..
Bu hafta boyle olucak yani...:)))

Ben bu besi biyerde cayi yanlismi iciyorum ya nette fincan yaziyor ben kupa bardaginda iciyorum 1,bucuk cay kasigi koyuyorm karistirilms zaten hepsi...

Herşeyin yolunda gitmesine çook sevindim. Sağlık çok önemli ve umarım asla asla tekrar etmez ama bence de kilo verme konusunda daha da motive olmuş olmalısın:) Yarın tartılma gerçekten çünkü farklı tartılar asla aynı sonucu vermiyor. Önemli olan ilk tartıldığımız tartı.

Günlük yiyecekler de süper olmuş. Özellikle güveçte mantarlı et ağzımı sulandırdı valla. Ben de akşama yapsam dedim ama eşimle tartıştık biraz ve moral bozukluğundan daha yon balıklı salatamı bile yemedim. Bu günü onunla kapatayım. İyi haber eskiden moralim bozulduğu zaman yemeğe saldırırdım ama bugün ilk defa iştahım kaçtı.

74 olunca da ben gibi bi 64 olayım dersin
bu işin sonu hiç yok heralde

öğlen kb değeri düşük olur diye salata yemiştim bi hesapladım 24 çıktı toplamı
gerçi akşama tavuk sote var 50 puanı geçmemiş olcam ama yine de daha az olsa sanki daha iyi olur

74 olunca da ben gibi bi 64 olayım dersin
bu işin sonu hiç yok heralde

bencede yok herkes kendine göre kilolu en iyisi hepimiz 55e düselim zaten ben en sonunda 1-2yilimi da alsa 55 olmak istiyorum...

Asli abla cok sevindim gecmis olsun hersey düzelecek insallah yavas yavas..valla ben tartimi beraber tasiyorum anneme gelince elime aliyorum tartiyi öyle geliyorum :))) birazdan karisik bi yemek yapacam mantari kavuracam üstüne azicik sucuk üstüne yarim domates annemde kizartma yapiyo yapmadan dogradigi kabaktan aldim yuvarlak dogramis 4tane aldim...en üste de rendelenmis peyniiiiir bikere yapmistim cok güzel olmustu hem kb degeride yüksek olmuyor

Sinir bozuklugu bana da hep yemek yedirirdi eskiden..Artik ben de oyle degilim direk istahim kaciyor..Kotu birsey degil arada kavga etmek bizim yemek yemememizi saglayacaksa ben raziyim :)) Saka bir yana kocamla tartisimca hicbisey gelmiyor benim icimden artik..
Bu arada guvecin icinde arpacik sogan sarimsak kirmizi biber mantar ve patlican vardi..Super oluyor kesinlikle tavsiye ederim..Bizim icinde cok onayli bir yemek :))

merhabalar bu gün int yokdu işyerinde yeni geldi

öğlen kb değeri düşük olur diye salata yemiştim bi hesapladım 24 çıktı toplamı
gerçi akşama tavuk sote var 50 puanı geçmemiş olcam ama yine de daha az olsa sanki daha iyi olur

Canim ne koydun ki oyle icine salatanin 24 oldu??
Koca bir marulda bile 8 var..Havuc domates filan mi abarttin?
Yesillik olarak roka tere kuzu kulagi marul kivircik gibi seylerde cok az var genelinde..Hem de hepsinin mevsimi simdi cok var..Sogan olarak da kesinlikle taze sogan o da mis gibi bu aralar..Diger seylerden koyacagina bir dilim ekmek yersin daha tok tutar diye dusunuyorum ama sen bilirsin tabiki de..

Tatlim ben de hep kupada ictim cayi..O yuzden sorun yok..Bir tatli kasigi koyuyordum seninle ayni olcu oluyor..Yani yalnis bir durum yok..Ben eminim sen de istedigin kiloya yavas da olsa hizli olsa bir sekilde ineceksin cunku daha cok gencsin..Bu sekilde kesinlikle devam edemezsin..Bak ben dedigim gibi aylarca burdayim..Sen de burda olursan birlikte veririz cnm..

ben mi yanlış hesapladım bilmiyorum ki
aysberg koydum yumruk kadar bişey di sonra domates 1 orta boy salatalık çok az mısır birazda maydanoz
ızgara da tavuk yaptım o kadar
1 bardak da ayran içtim

ben mi yanlış hesapladım bilmiyorum ki
aysberg koydum yumruk kadar bişey di sonra domates 1 orta boy salatalık çok az mısır birazda maydanoz
ızgara da tavuk yaptım o kadar
1 bardak da ayran içtim

aysbergde kac var bilmiyorum ama domates 6 ve salatalik4
Ama misir kesinlikle koymaman lazim salataya..O cok arttiriyor tabi..Ustune tavuk da iyi olmus aslinda..Neyse bi sonrakine daha dikkatli olursun sorun yok o kadar..

salata nin fazla kb si yok . fazlaca tüketebilirsiniz .ekmek seker asitli icecekler den uzak durun .ben bugün basladim. öglen bir tas corba , salata bir tabak, mantarli sote.

Aslıcım çok sevindim haberlerin iyi olmasına

Yediklerimi yazmaya devam:

Öğlen:

Fırında tavuk
Karışık salata

Şimdi pazı pişiriyorum. İnşallah bugünü sağlıklı bir şekilde bitireceğim.
Yarın için de çok heyecanlıyım. İnşallah en az 1 kilo veririm:26:
Vücudumda regl şişkinliği başladı, 1 hafta sürer artık
Hadi hayırlısı diyelim.

aysbergde kac var bilmiyorum ama domates 6 ve salatalik4
Ama misir kesinlikle koymaman lazim salataya..O cok arttiriyor tabi..Ustune tavuk da iyi olmus aslinda..Neyse bi sonrakine daha dikkatli olursun sorun yok o kadar..
aslıcım slm cnm ya bu diyet hoşuma gitti yani kb.düşükleri doyana kadar yiyoruz sebze yemekleri tabi 1tabak ama beyaz et falan istediğimiz kadar yiyoruz daaaa ya kilo alırsam diye korkuyorum bugünkü menüm sabah 1adet yumurtalı sahanda sucuk 1dilimkepek ek.peynir akşamda 1porsiyon kıymalı fasulye ve birazda beyaz et

slm kizlar rejim nasil gidiyo? bugün yine liste vermeye baslim

sabah benim kahvlatilar fix herzaman aynisi yani toplamda 23 puan
öglen 3 bisküvi toplam 10
aksam 4 köfte ve biraz yogurt 5

suyu az ictim ama yatana kadar 1.5 litre olur

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum..
Misafirlerim geldi yurtdışında tabi benim diyette gitti ..
dikkat etmeye çalıştım ama kaçamak lar çok oldu itiraf edersem...
yarın tartılma günü inşallah almamışımdır...

Ben yarin calisiyorum yine sabah kilo bildirimi yapamazsam aksam mutlaka yaparim...bakalim kac cikacam regl oldum bugün nekadar etkiler kiloyu bilemiyorum..arada tarti kacamagi yapiyorum tartiliyorum yani vermis görünüyorum bakalim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…