ben 94.4kg ooof ya bi 93ü göremedim ben bu gidiste zooor 70-80 olurum 3ayim kaldi ya((
regl yüzünden mi bilmiyorum bide okadar kötüyüm okadar agrim varki ise gitcem...spor da yapamam valla düzelene kadar..
herkese merhaba kızlar bu diyet çok ilgimi çekti başlamayı düşünüyorum..diyet listeniz varmı kızlar kim ne kadar kilo vermiş onları görmek istiyorum da motive olma baabında:):82:
746.sayfayi incele cnm..Cok detayli bir KB deger listesi var orda..Onlardan istedigin gibi menu olusturabilirsin gunluk limitini 40-50 tutarsan kesin kilo verirsin..Bekliyoruz aramiza seni de..Ben bir bucuk ayda 7 kilo verdim eger motive olmak istiyorsan bana bakabilirsin mesela..Benim gibi bir cok kisi var..Sinir bozmadan ac kalmadan zayifliyoruz biz :))
günaydın canlarım bi koşu tartıldım geldım sonuca çok sewındım gercekten ustelık dun mısafırlıge gttım tabagımı bıtırmedm azcık yedm ben dedim dıyettyım hakım olmaya basladım yanı kendıme :)) gunduz orda yedım dıyede aksam sadece salata yemıstım bırazda olsa ıse yaradıgına sewındm :) 70.9 olmusum 71.6 ydım..700 gr gtms ama bu bıle keyfımın gelmesıne yettı..yavasta olsa gıdıyo kılolar....
Canim bir yerde okudum kilon 70 ya mesela haftada 700 gram vermen normal olan ve kalici olanmis...80 isen 800 gram..Bu sekilde olursa verilen kilo daha zor geri geliyormus..O yuzden super bir sonuc melikecimmm tebrik ediyorum seni..
evet canım iyi oldu benim içinSempatikcim cnm guzel baslangic daha kac gun oldu ki..Hemen yarim kilo gitmis bak..Aynen devam ben olsam super motive olurdum bu yarim kilo ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?