Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bende bugün okadar karıştırdımki hemde yarın tartılacağımı bile bile bu akşam kıtlıktan çıkmış gibiydim.

Sabah yazmıştım tost yapmıştım.

öğle beşibirarada çay 2 kupa

karnabahar haşlama üzerine sarmısaklı yoğurt yaptım pul biberle çok güzel oldu.

ara küçük bir mandalin
akşam tavuk göğüs
2 yemek kaşığı kuru fasulye

2 y.k pilav, salata

çayın yanında 1 tane bisküvi, 2 avuç kadar patlamış mısır.

2 litre su bayağı
çok olmuş değil mi kızlar yarın için pek umudum yok bu hafta aslında çok büyük kaçamaklarım olmadı ama hayırlısı.

Son düzenleme:
bende yarın tartılacagımı bile bile aynı şeyi yaptım komşu çiğköfte getirdi normalde yemezdim ama canıma tak dedi turşu salata vardı bir güzel yedim hemde bir tabak öncesindede 1.5 portakal bu akşam bittim ben bittim sanki inadına yapmış oldum zaten bir haftadır çok dikkat etmeme rağmen gram bile vermemiştim bugün baktım deli oldum :84: belkide ondan dadandım ama inanın kızlar midem bulandı tavuk ve benzeri şeylerden uzun bir süre yiyemem o tarz şeyleri ıııyyy bu diyeti yapamıycam bana göre değimiş en iyisimi herşeyden az az yiyite kilo verem yada başka diyet araştırayım :))

günaydın kızlar bu hafta nerdeyse günde bir öğün kaçırdım ve sonuç veremedim malesef

ben 94.4kg ooof ya bi 93ü göremedim ben bu gidiste zooor 70-80 olurum 3ayim kaldi ya ((
regl yüzünden mi bilmiyorum bide okadar kötüyüm okadar agrim varki ise gitcem...spor da yapamam valla düzelene kadar..

ben 94.4kg ooof ya bi 93ü göremedim ben bu gidiste zooor 70-80 olurum 3ayim kaldi ya ((
regl yüzünden mi bilmiyorum bide okadar kötüyüm okadar agrim varki ise gitcem...spor da yapamam valla düzelene kadar..

ah tatlim cok uzuldum cnm yaaa..ben cok umitliydim senden bu hafta ama regl yuzunden sislik olabilir bozma moralini lutfen..sakin simdi veremedim diye burgere saldirma..

Kizlar ben hamileligimin 5.ayindan beri alyansimi takamiyordum..Onun yerine baska alyans takiyordum..Bu sabah bir elime deneyeyim dedim ve bir de baktim ki cuk oturdu yuzuk..Hem de hic zorlamadan girdi..Inanilmaz mutluyum yani anlayacaginiz..Sonunda alyansima kavustum..:)) Bu ne demek oluyor yani direk inceliyorum bu kadar su ice ice tabi kilo gitmese de fazla odemi tamamen attim sanirim..Ellerim ayaklarim resmen inceldi..Ayrica gecen sene ayagima olmayan bir cizmem vardi yuzuk parmagima olunca bir de onu deneyeyim dedim o da cok guzel girdi ayagima..Cok mutlu bir gun simdi gunum super gecicek bu kadar mutluluga..:)))

talılarımmm günaydın... sizleri ihmal ettiğimin farkındayım ama inanın kporkunç yoğunumm.. 3 gündür diyete hakim olamadım.. portakala yedim pasta yedim su içmedim ekmek yedim falann tabi sonucunda kilo almışım.. sabah tartıldım 78.9 olmusumm ama yapıcak bişey yok moral bozmak yok..

aslım canım incelmenede daha iyi olmanada çok seviniorum.. fazla giremediğim için özür dilerim ama iş değişikliği falan yapıorum yani inanılmaz zorlanıorum yoğunum cok.. ama kalbim sizinle bugün bildirim günü... bende şampiyonu bekliorumm...

öpüooorummmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkk

hanımlar günaydın
ben yeni başladım ama yine de kilo bildiriminde bulunayım
500 gram gitmiş benden

merhabalar
bu hafta sonuçlar pek iç açıcı değil galiba , bendede pek iç açıcı değil geçen hafta regl nedeniyle aldığım 900 gr ın anca 400 grı gitmiş yani sonuç 65,8 pek vermiş olarak kabul etmiyorum kendimi.

Beşi birarada çayı aldım sallamasını bulabildim şimdilik idare eder bakalım günde iki fincan yemeklerden önce içiyorum bu hafta farkını görürüm inşallah.

herkese merhaba kızlar bu diyet çok ilgimi çekti başlamayı düşünüyorum..diyet listeniz varmı kızlar kim ne kadar kilo vermiş onları görmek istiyorum da motive olma baabında:):82:

Arzucum farkindayim cok yogun oldugunun..Ama sen hallet islerini gelirsin nasil olsa duzeltince herseyini..Rejimini bozmana suyunu icmemene cok uzuldum ama elden birsey gelmiyor..Kavitasyonunda bosa gidicek resmen sularini icmedigin icin neyse..Biran once silkelen de gel aramiza artik..
Sempatikcim cnm guzel baslangic daha kac gun oldu ki..Hemen yarim kilo gitmis bak..Aynen devam ben olsam super motive olurdum bu yarim kilo ile..
Gulybcn ne yazik ki bu hafta abuk bir hafta hepimiz icin sanirim..Yaa soyle herkesten 1 kg 1.5 kg filan ne zaman duyacagiz merak ediyorum..Illa bahar gelince daha bir panikle yapilmasi gerekicek heralde rejimlerin..Bozma moralini verirsin haftaya kesin..Kadinlik rezillik zaten hic dertlerimiz bitmiyor, yok regl yok hamilelik yok emzirme..Sismek icin bir suru nedenimiz var ne yazik ki..

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlar bu diyet çok ilgimi çekti başlamayı düşünüyorum..diyet listeniz varmı kızlar kim ne kadar kilo vermiş onları görmek istiyorum da motive olma baabında:):82:

746.sayfayi incele cnm..Cok detayli bir KB deger listesi var orda..Onlardan istedigin gibi menu olusturabilirsin gunluk limitini 40-50 tutarsan kesin kilo verirsin..Bekliyoruz aramiza seni de..Ben bir bucuk ayda 7 kilo verdim eger motive olmak istiyorsan bana bakabilirsin mesela..Benim gibi bir cok kisi var..Sinir bozmadan ac kalmadan zayifliyoruz biz :))

günaydın canlarım bi koşu tartıldım geldım sonuca çok sewındım gercekten ustelık dun mısafırlıge gttım tabagımı bıtırmedm azcık yedm ben dedim dıyettyım hakım olmaya basladım yanı kendıme :)) gunduz orda yedım dıyede aksam sadece salata yemıstım bırazda olsa ıse yaradıgına sewındm :) 70.9 olmusum 71.6 ydım..700 gr gtms ama bu bıle keyfımın gelmesıne yettı..yavasta olsa gıdıyo kılolar....

çok teşekkür ederim canım.şu an regl yim pazartesi başlamayı düşünüyorum benimde vermem gereken 7-8 kilo var umarım veririm canım..

Canim bir yerde okudum kilon 70 ya mesela haftada 700 gram vermen normal olan ve kalici olanmis...80 isen 800 gram..Bu sekilde olursa verilen kilo daha zor geri geliyormus..O yuzden super bir sonuc melikecimmm tebrik ediyorum seni..

Canim bir yerde okudum kilon 70 ya mesela haftada 700 gram vermen normal olan ve kalici olanmis...80 isen 800 gram..Bu sekilde olursa verilen kilo daha zor geri geliyormus..O yuzden super bir sonuc melikecimmm tebrik ediyorum seni..

ayyyyyyy canım bnm sımdı daha bi sewındım tesekkur ederım bu yazın ıcın...

Sempatikcim cnm guzel baslangic daha kac gun oldu ki..Hemen yarim kilo gitmis bak..Aynen devam ben olsam super motive olurdum bu yarim kilo ile..
evet canım iyi oldu benim için
bi de ben sizler gibi fazla dikkat edemiyorum henüz
ona rağmen iyi bile gitmiş dediğin gibi
devamı gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…