Geçen haftaki mutluluğum yok ne yazık ki 71,1 gösteriyorum nasıl oldu anlamadım öyle diyeti çok bozacak şeylerde yemedim, çayımı suyumu içtim ama sonuç fiyasko ben birde pazartesi tartılacağım pazartesi başlayalı tam 3 ay olacak.
Kızlar benim yediğim peynir tuzlu, yani kendim yapmıştım salamura acaba ondan olabirmi vücut su mu tutuyor anlamadımki.
dün 1 tane haşlanmış yumurta bi parça peynir yedim
akşamda 4 köfte yedim ekmeksiz yapılmış
yanında salata
ancaaaaaaaaaak bugn sabahpapates kızartması yedim:2:
çok pişmanım :2:
3-4 kaşık aldım tabağıma mayanozle yedim
3 hafta olacak yapıyorum bu diyeti 3 kilo verdim
güzel gidiyor aslında ama patatese hayır diyemedim
günlük puanı aşıcak kadar değildir inş okadar patates ?
Geçen haftaki mutluluğum yok ne yazık ki 71,1 gösteriyorum nasıl oldu anlamadım öyle diyeti çok bozacak şeylerde yemedim, çayımı suyumu içtim ama sonuç fiyasko ben birde pazartesi tartılacağım pazartesi başlayalı tam 3 ay olacak.
Kızlar benim yediğim peynir tuzlu, yani kendim yapmıştım salamura acaba ondan olabirmi vücut su mu tutuyor anlamadımki.
canim bozma moralini nolur, eminim pazartesi toparlayacaksin durumu kesin odem filan yapti vucudun ondan boyle oldun heralde..Peynir olayina gelince ben de tulum peyniri bile yiyorum arada ama surekli tuzlu peynir yemiyorum tabiki..Ondan olabilir ictigin suyu tutabilir..Bir sure o peynirden yeme bakalim nolcak..Litrelerce su iciyosun cunku bosa gitmesin sular..
Sen kilo bildirimi yapmiyor musun canim bugun tartilma gunumuz??
canım uzun zamandır diyet yapıyosan vücudun aynı tempoya alışmıştır
o yüzden kilo vermen durmuş olabilir.
tebrik ederim arkadaşımHerkese merhaba,
Bende 7 ocak itibariyle (diyet yada rejim demicem moralim bozuluyo :)) yediklerime dikkat etmeye başladım...Bu macerama tartıda 80 kiloyu gördüğümde başlamaya karar verdim 1 haftadır çok dikkat ediyorum herseyden azar azar yiyorum abur cubur kesinlikle yemedim,işe yürüyerek gidip geliyorum evde en az 50 mekik çekiyorum her gün ve bu sabah aç karnına tartıldığımda 75.8 kiloyu görünce çook mutlu oldum :)) vücudum ödemi attı galiba kilo vermem azalıcak ilerleyen günlerde ama demotive olmak istemiyorum kızlar( en başa dönmicem çok kararlıyımm bu sefer, önce 69 sonra 65kiloya düşücem cok zayıf olmak istemiyorum zaten hepimize başarılar boool iştahsız günlerr :)
3 aydır yapıyorum canım ama geçen hafta 69,9 görmüştüm bu hafta gene 71,1 im o durma dönemini atlattım sanıyorum.
aslicim bu arada nasil oldun oglusun ve kayinpederin nasil biliyorum gec bir soru ama iradesizligimden dolayi moralim cok bozuktu yalniz ne durumda olursan ol moralini her zaman yüksek tutabiliyorsun bu harika birsey bunun yaninda bütün arkadaslarada destek veriyorsun inceldigine ayrica sevindim alyans sorunu bendede var alyansim benim parmagimada sigmiyor bakalim ne zaman takabilicem
Bugun buranin en yogun olmasi gereken gundu kizlar yaa..Nerelerdesiniz anlayamiyorum? Resmen en sessiz cumamizi yasiyoruz..Herkesin gelmesini beklerken normalde burda olanlar bile yok bugun..((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?