Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Geçen haftaki mutluluğum yok ne yazık ki 71,1 gösteriyorum nasıl oldu anlamadım öyle diyeti çok bozacak şeylerde yemedim, çayımı suyumu içtim ama sonuç fiyasko ben birde pazartesi tartılacağım pazartesi başlayalı tam 3 ay olacak.

Kızlar benim yediğim peynir tuzlu, yani kendim yapmıştım salamura acaba ondan olabirmi vücut su mu tutuyor anlamadımki.

canim bozma moralini nolur, eminim pazartesi toparlayacaksin durumu kesin odem filan yapti vucudun ondan boyle oldun heralde..Peynir olayina gelince ben de tulum peyniri bile yiyorum arada ama surekli tuzlu peynir yemiyorum tabiki..Ondan olabilir ictigin suyu tutabilir..Bir sure o peynirden yeme bakalim nolcak..Litrelerce su iciyosun cunku bosa gitmesin sular..

citcit aylin ninim esra pericimm nightwinglover semiluna neredesiniz kizlar hani kilolar??
Hadi kizlar hala gunun sampiyonu belli degil..!!!

Son düzenleme:
dün 1 tane haşlanmış yumurta bi parça peynir yedim
akşamda 4 köfte yedim ekmeksiz yapılmış
yanında salata
ancaaaaaaaaaak bugn sabahpapates kızartması yedim:2:
çok pişmanım :2:
3-4 kaşık aldım tabağıma mayanozle yedim
3 hafta olacak yapıyorum bu diyeti 3 kilo verdim
güzel gidiyor aslında ama patatese hayır diyemedim
günlük puanı aşıcak kadar değildir inş okadar patates ?

Sen kilo bildirimi yapmiyor musun canim bugun tartilma gunumuz??

canım uzun zamandır diyet yapıyosan vücudun aynı tempoya alışmıştır
o yüzden kilo vermen durmuş olabilir.

Evet canım ya ben suyu içiyorum bu beşibirarada çayına başladığımdan beri daha çok içiyorum çünkü çay beni susatıyor. diyetimi bozacak kadar yemedim. krb.fazla olanları bile yesem 2 kaşığı geçmiyorum ama moral bozmak yok öyle böyle gidecek bu kg.lar. Ben 4.katta oturuyorum ve asansör yok önceden nefes nefese kalırdım çıkarken ama şimdi rahat çıkıyorum. sırf bunun için bile devam yani.

Herkese merhaba,
Bende 7 ocak itibariyle (diyet yada rejim demicem moralim bozuluyo :)) yediklerime dikkat etmeye başladım...Bu macerama tartıda 80 kiloyu gördüğümde başlamaya karar verdim 1 haftadır çok dikkat ediyorum herseyden azar azar yiyorum abur cubur kesinlikle yemedim,işe yürüyerek gidip geliyorum evde en az 50 mekik çekiyorum her gün ve bu sabah aç karnına tartıldığımda 75.8 kiloyu görünce çook mutlu oldum :)) vücudum ödemi attı galiba kilo vermem azalıcak ilerleyen günlerde ama demotive olmak istemiyorum kızlar ( en başa dönmicem çok kararlıyımm bu sefer, önce 69 sonra 65kiloya düşücem cok zayıf olmak istemiyorum zaten hepimize başarılar boool iştahsız günlerr :)

Sen kilo bildirimi yapmiyor musun canim bugun tartilma gunumuz??

yok ben bildirim yapmıyorum bu hafta çalışmıyorum diye sık sık girebiliyorum
iş yerinde falan pek giremiyorum
bide 2 ay sonra evleniyorum
ev dizme olayım falan var
düzenli bildirim yapamam diye katılmadım
bi fikrin var mı patates kızartmam için

tebrik ederim arkadaşım
çok güzel kilo vermişsin
mekik çekmek çok işe yarıyor gerçekten
ben bi düzene oturtsaydım faydası olacaktı ama

selam kizlar öncelikle kilo veren arkadaslarimi kutluyorum bu hafta kilo bildirimi yapmiyacaktim kilo almisimdir diye ama vazgectim evet igrenc bir hafta gecirdim ve bugün 76.6 ciktim bugünden itibaren minumum kb alarak haftayi gecirmek istiyorum ayrica bende hergün menümü yazicam

aslicim bu arada nasil oldun oglusun ve kayinpederin nasil biliyorum gec bir soru ama iradesizligimden dolayi moralim cok bozuktu yalniz ne durumda olursan ol moralini her zaman yüksek tutabiliyorsun bu harika birsey bunun yaninda bütün arkadaslarada destek veriyorsun inceldigine ayrica sevindim alyans sorunu bendede var alyansim benim parmagimada sigmiyor bakalim ne zaman takabilicem

Canim benim saol sordugun icin, daha iyi olucam..Tabiki cok agrim oluyor ama yokmus gibi davraniyorum..Cunku baska sansim yok..Oglum atlatti cok sukur kayinpederim de tedavi oluyor midesinde agir yaralar acilmis..Moralimi yuksek tutmak zorundayim pericim cunku biliyorum tutmazsam dibe gidecek olaylar yasadim arka arkaya..Ama ustesinden gelebilmek adina saglam duruyorum..Gecicek biliyorum ama biraz zamani var..
Kilo verememen gene cok uzucu ama nolur sen de hirsini kaybetme ve devam et ve haftaya kesin verecegine inandir kendini lutfen cnm..

Bugun buranin en yogun olmasi gereken gundu kizlar yaa..Nerelerdesiniz anlayamiyorum? Resmen en sessiz cumamizi yasiyoruz..Herkesin gelmesini beklerken normalde burda olanlar bile yok bugun..((

kilo veren arkadaşları tbr ediyorum.ben dün okadar gerkesiz yiyecek yedimki.bugün korkudan tartıya çıkmadım.zaten iki günde bir tartılmak gibi çok kötü bir huyum var.yenemedim bunu malesef.o yüzden kilomda değişiklik olmadığını biliyorum.ama bugün tartılsaydım kesin fazla çıkardım.aslı sen çok iradelisin.mutlaka başarılı olacaksın bu diyette.kurallarına uyulduğunda kilo verimi sürekli ve kalıcı olan bir diyet.herkese bolca azim diliyorum.azmin elinden hiçbişey kurtulmaz.hele bayanların hiçç.yeterki isteyelimmm

Bugun buranin en yogun olmasi gereken gundu kizlar yaa..Nerelerdesiniz anlayamiyorum? Resmen en sessiz cumamizi yasiyoruz..Herkesin gelmesini beklerken normalde burda olanlar bile yok bugun..((

Canım ben ara ara kontrol ediyorum ama kimse olmayınca çıkıyorum yine. Pek fazla kişi kilo veremeyince moraller bozuldu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…