Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü menüm sabah:iki dilim ekmek 6, birer dilim beyaz peynir kasar ve mozerella 2, bir yumurta, 10 zeytin 2 öglen:izgara sucuk ve beyaz peynir 2, bir dilim ekmek 3 aksam:ton balikli kasarli bir yumurtali salata 10 diyorum yani toplam 25 olmus sabah kalkar kalkmaz besibiryerde cayi ictim fakat kahvaltiya kadar bir saat gecmiyor ama diger ögünlerde yemeklerden bir saat önce ictim

Son düzenleme:
nabersiniz citirlar??
benden yine kilo bildirimi yok ama haftaya pazar insallah evimde olacam..ozaman kilomu söyler ve cuma kilo yarismasina dahil olacagim:)
bugün yediklerim

sabah bir poaga (cok acelem vardi) = 20
öglen yiyemedim
aksam karniyarik=6
bir biskuvi= 3
toplam 30
ama daha hic su icmedim dogru dürüst

Bugün benim için gergin bir gündü. genede yediklerimi yazayım.

sabah : 2 tane sosis, biraz sucuk, 2 tane denge ekmek, peynir,

öğle : tavuk göğüs, salata, 1 bardak zero

ve akşaaam hatırlamak bile istemiyorum, çok gergindim ve hırsımı yemekten çıkardım. etli patlıcan ve yanında bir tabak erişte, bugüne kadar yasak olanları hep 2 en fazla 3 kaşık yerdim ama bu resmen bir tabaktı ya. ama ne yapayım oldu işte yarın yeni bir gün yeni bir başlangıç olur inşallah.

Kızlar gunaydın..
Sonunda evimdeyim ve tabiki gelir gelmez tartıldım..Evet tam olarak 70 kiloyum..Cok mutlyum cooookk..Regl 3.gun aslında ama gene de vermişim kilo..Sonunda eklentisiz 70 gordum..69.9 olsa daha super hissedicektim ama neyse buna da sukur..Arzucum eger liste hazırlamaya niyetlenirsen beni de 70 kaydet :)) 1kg 200gram super yaa...Optum herkesi..Gününüz süper geçsin..Benimki geçicek cunku..

canım çok sevindim.emeklerinin karşılığını buluyosun.daha nice kilo vermelere..şimdi yetmiş sonrada atmış.tartıdaki gösterge aşağı inmeye başladıkça motivasyon dahada artıyo dimii

canım çok sevindim.emeklerinin karşılığını buluyosun.daha nice kilo vermelere..şimdi yetmiş sonrada atmış.tartıdaki gösterge aşağı inmeye başladıkça motivasyon dahada artıyo dimii

Valla inan içimden kahvaltı etmek gelmiyor bu sabah..Yani o derece mutlu oldum..Yemiyim de almıyım gibi bir his olustu..Eskiden verince kilo şımarırdım hemen yemek yerdim..Sonra sonuc ortada..Simdi istedigim kiloya inene kadar mükafat yok..Hele bir 55 olayım o zaman koca bir tabak mantı ve kocaman bir çikolatalı vişneli pasta yiyecegim..:))))

bende tereyağlı iskender sonrasındada künefe yicem.hımmm.düşünmesi bile iyi geldi.

bende tereyağlı iskender sonrasındada künefe yicem.hımmm.düşünmesi bile iyi geldi.

Aslında tereyaglı iskender yasak degil..Yani sadece dönerini yersen 2-3 parca da pidesinden atarsın agzına..super bir yemek olur..Bu rejime uygun..Ama kunefe biraz uzak olmalı tabi..KB oranını düşünmek bile istemiyorum kunefenin..şerbetli tatlı sonucta..:))

aslıcım öğlenki menüm değişcekmi ne)))yada evde kendi diyet standartlarıma uygun bir iskender yapayım.az yağlı pidesiz.soslu felan.yanınada yoğurt.salçanın karbonhidrat değeri nasıl?bir yerde okumuştum salça çok fazla kullanmayın diye.onun yerine bolca baharatlandırmak lazım.

Canım harikasın ya mükemmel bir başarı seninki
Seni gördükten sonra insanın ne isterse yapabileceğini anladım. Yeter ki gerçekten istesin.
Bu hafta seni kendime örnek alıyorum ve hiç kaçamak yapmadan haftayı bitiriyorum
Regl olsam şu şişliklerim de gidecek ama olamasam da moralimi bozmak yok.
Yıl yarılandı yaz geliyor ama bende tık yok, bıktım artık vazgeçip yeniden başlamaktan
Artık senin gibi düzenli ve kararlı yapacağım tatlım.
Bu arada üstüne olmayan bir kıyafet ile deneme yaptın mı hiç? Nasıl bir duygu:97:

Ah ah hic sorma bu mevzu bugunun krizi..Bu aksam cok yakın bir arkadasimin dugunu var ve benim gitmem gerekiyor..Tabi ben de 2 tane ayrı kıyafet ayarlamıştım eve gelince deniyecegim diye..Üstümde nasıl çirkin durdugunu anlatamam..Resmen annesinin kıyafetlerini giyen kucuk kız cocugu gibi oldum..Bir elbisem vardı kesin farketmez diyordum ama ustumden dokuluyor..Bir de bayramda aldıgım siyah dar bir etegim vardı baya şık üstünü bir bluzle tamamlarım diyordum..Ama yılbaşında bile eh işte idare eder diye giydigim etek üstümden düşüyor..Yanlarda inanılmaz pot yaptı..Bluz desen korkunc oldu..Yani anlayacagın kocama masraf yolu göründü..zaten giyip karşısına çıktım..Adam şok gecirdi..Ne olmuşun sen yaa diyor..Bu kıyafetlerle gidemezsin dedi kendisi ve alışverişe gidicem ogleden sonra insallah bulurum hemen bişey de gec kalmam..Hic son gune bırakmam aslında boyle seyleri hic bana gore degil ama eve ancak geldim ne yazık ki..Ve bu hafta bu kadar incelicegimi hayal bile edemezdim..Neyse belki toplamda 8 kilo filan verdim ama kesinlikle vucudum cok ama cok inceldi..Su içmek boyle birsey..Nolur sularınızı bırakmayın kızlar..Yemekten kacamak bile yapsanız suyu hic bırakmazsanız dedigimi gorursunuz..:)))

Canım ben salca cok severim ve salcadan hiç kısmadım kendimi..Salca her yemege lezzet katıyo bence..Ama sen bilirsin..Yani ben cok zararını gormedim 1.5 aydır..

İşte insanın kendini müthiş hissettiği an!!! Kıyafetlerin bol gelmesi süper olmuş. Herhalde ilk defa bir kıyafetin yakışmamasına sevinmişsindir:))
Ben bu haftaya 61 ile başlamıştım bu sabah 60.5 çıktım. Yarım kilo fena değil diye düşünüyorum. Bir de kışın kilo vermek kesinlikle zorlaşıyor vücut kendini korumaya alıyor yani ben de öyle oluyor, çok dikkat etmeme rağmen bahar ve yaz aylarındaki kadar kolay kilo veremiyorum. Bir de soğuk yüzünden sürekli sıcak birşeyler içiyorum ve suyu da ihmal ediyorum sanırım.
Diyetin yanında haftada 2 gün de spora gidiyorum power plate yapıyorum. Zayıflatan bir spor değil ama kesinlikle sıkılaştıran ve toparlayan bir spor. Bakalım kendime hazirana kadar hedef koydum 55 olabilecek miyim. Bu arada 67 den geldiğimi de hatıralatayım.
Sevgiler herkese.

aslicim harikasin sen bu iradeyle en kisa sürede ideal kilona inersin arzu islerinin yogunlugundan giremiyor onun diet ikizi olarak ve arkadaslar izninizle haftanin sampiyonu olarak kupani vermek isterim ama sadece verdigin kilodan dolayi degil azminden dolayi

Merhaba kizlar nasilsinz?
Öncelikle ben bugün rejimi bozdum cünkü dogum günüm:)) o yüzden bi dilim pasta yedim ve cok nefisdi:) pismanlikda duymuyorum kesinlikle...arada böyle kacamaklar güzel oluyor:)

Bu arada dikkatimi ceken birsey var. Sizler genelde cok az yiyorsunuz...öglen yemegini gecistiriyorsunuz yada bir yumurta yada bir salatayla ögleni yada aksami gecistiriyorsunuz. Bunun hakkinda baska forumlarida biraz inceledim, genelde alman siteler, ve sunu söylemeden gecemeyecegim.
Her vücudun günlük kalori ihtiyaci vardir. Yani hic birsey yapmasakda vücudumuzun calismasi icin belirli bir kalori miktarini almak zorundayiz. Mesela ben: 167 cm boyundayim ve kilom 70 burdanda günlük kalori ihtiyacim 1600 yapiyor. Fakat eger ben bu 1600 kalorinin asagisina düsersem ozaman vücüt kendini korumaya almaya baslar ve bir süre sonra yedigim herseyi depolamaya baslar. bu sefer biz ne yapariz kilo veremiyoruz diye daha az yemeye calisiriz kaloriyi yine düsürürüz. bu sefer de vücüt yine depolar neden, cünkü günlük gerekli almamiz kalori ihtiyacindan gittikce uzaklasiyoruz . Yani biz daha az yedikce vücut yediklerimizi daha cok depolamaya baslar. Böylece bir kisir döngünün icine düseriz ve kilo veremedikce depresyona gireriz motivasyonumuz düser ve rejimi birakma asamasina geliriz. Bu nedenle arkadaslar lütfen az yemeyin Karbonhidrati düsük tutun fakat kalori hesabi yapmayin... . Bir dilim ekmek yiyeceginize 3 köfte yiyin ya da kendinize sucuklu, peynirli omletler yapin. ögün atlamamaya calisin. Yoksa bu döngünün icine düserseniz cikmaniz cok zor olur.

dogum günün kutlu olsun aylincim nice güzel yaslara:)

Aslıcığım seni kocamaan tebrik ediyorum çok sevindim canım valla 2 gündür kendimi salmıştım ama yok geri dnüş yapıyorum. dünle bugünü yok sayıyorum gerçi bugün mecburiyetten yedim akşam yemeğinde bulgur pilavını ama 2 gündür akşam yemeklerim rezalet.

Sabah 2 dilim denge ekmeği
salam,kaşar peyniri, zeytin, şekersiz çay.

öğle yarım simit (bugün İlk kez İstanbul'a gittik ben acıkmamıştım ama eşim çocuklara simit alınca yarımda ben yedim.

Akşam etli bulgur pilavı, bir kase yoğurt. 2 tane küçük biber turşu.

sabah=2 dilim ekmek 6, salam 1, peynir 1, zeytin 2, öglen=kiymali yumurta 3, beyaz peynir 1, aksam=zeytinyagli taze fasulye soganli ve salcali oldugu icin 10 diyorum (esim böle istedi bende kendime ayri kiymali yapmadim) toplam 24 oldu aferim bana bu ay sonuna kadar böyle yapmak ve 73 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…