Cok tesekkür ederim herkese:) insallah hep beraber saglikli zayif yillara ....
Tesekkur ederim hepinize arkadaslar..Sizin sayenizde ben de motive oluyorum..hepinizi cok seviyorummm...
Heyyooo, büyülü yetmişşş, bizim motive kaynağımız da sensin valla :)
60 ların kapısı açılmış:) Ahh ah ben de görebilecek miyim orayı :) Görürüm görürüm 59 bile görürüm (kendimi gaza getirmeye çalışıyorum)
Ben dün bozdum çok. Hep kendini bilmez insanlar yüzünden. Mağra Araştırma Derneğine üyeyim ben. Dün yıllık genel kurul akşama da yemek vardı. Söz verdim salata, et, bir duble de rakı içerim mis gibi bozulmaz rejim diye ama hepsi aaa amma kilo almışssın, tanıyamadık, hehe evlilik yaramış, naapttın kızım kendine gibi zeka küpü yorumlar yapınca gözüm döndü önüme ne gelirse yedimİnsanları anlamıyorum. Sanki ben bilmiyorum kilo aldığımı, illa senden duymam lazım... Ben utanırım ya arkadaşıma böyle şeyler söylemeye. Hani çook yakın olursun da uyarırsın canım dikkat et diye ama yılda bir kere gördüğün birine denmez ki..
SABAH= 2 dilim ekmek 6, krem peynir 3, salam 1, yumurta ÖGLEN= sosis 2, beyaz peynir 1 AKSAM= 2 kabak 8, beyaz ve kasar peynir 2,(aslinin tarif ettigi gibi yaptim) , salata 3, TOPLAM=26 aslicim bu arada özelden mesaj attim bakarsin
Pericim bu hafta maşallah iyisin böyle giderse güzel kg. verirsin dilerim.
Merhaba arkadaşlar
Ben bu hafta sonu dilediğimce tatlı yedim.
Yarın yeni bir hayata, yeni kararla başlamak istiyorum. Bir dahaki tatlımı 5 kilo vermeden yemeyeceğim
Bu diyeti kaçamaksız yaparsan kilo veriyorsun, ama düzensiz yaparsan bir ileri bir geri gidiyorsun. Boşa kürek çekince bütün moralin de çöküyor
Aslı bize iyi bir örnek. Kaç haftadır kaçamak yapmadı ve 8 kilo verdi.
Ah ben ve iradesizliğim
Gücümü toplayıp ben de başarmak istiyorum:26:
Yarın herkes için iyi başlasın inşallah ve hayır getirsin
kizlar herkese merhaba...
ben de iki haftadir sessiz sedasiz konuyu takip ediyorum. bir taraftan uygulamaya calisiyorum. son 3 yildir beslenme duzenim cok degisti. abur cubur ve hazir gidalara dayali yasamaya basladim. bunlarin haricinde surekli yedigim seyler pilav ve makarna. bir de acliktan da ziyade surekli bogazimin bos durmamasi, surekli gofret,biskuvi, cerez pesinde olmam... bunlarin hepsi bana 15 kiloya maloldu. ve oyle hafif bir dikkat etmeyle de gitmediler bir yere. iste bugun oldugum yerdeyim. tartim yok tam olarak bilmiyorum kilomu ama kasim ayinda en son tartildigimda 65 flndim. 10-12 kilo vermem gerekiyor.
neyse, gunluk hayatim surekli abur cubur ve atistirmaliklarla gectigi icin diyet uygulamanin benim icin ne kadar zor oldugunu tahmin edersiniz.ogrenciyim ve yalniz yasiyorum. yorgunluktan yemek yapamadigim zamanlarda dondurulmus gidalar vs yiyorum. ama artik kendimden biktim, eski halimi cok ozler oldum.
iki haftadir yavas yavas bogazimi tutmayi, abu cuburu mutfaktan uzak tutmayi ogrenmeye calisiyorum. kotu gidiyor sayilmam. ilk etapta kilo veremesemde, midemi yavastan kucultum,eskiden karsi koyamadigim seylere karsi direnc gelistirebilmis olmayi da basaridan sayicam. o acidan biraz olumluyum.
tek sorunum bu listedeki seylerden cok azini yapabiliyor olmam. o acidan menulerim genellikle tek tip birkac gun ust uste gidiyor boyle. bir ornek yazayim siz de degerlendirin.
kahvalti:
2 yumurta haslanmis(yumurta beni gercekten cok tok tutuyor. psikolojik olarak da doyma hissime katki sagliyor. o yuzden her gun yemege gayret ediyorum)
cok az peynir (beyaz)
bir domates (her gun degil)
3 dilim dana salam
2 dilim kizarmis kepek ekmegi
arada acikirsam bir avuctan daha az kuruyemis karisimi yiyorum (badem,findik,ceviz ve kuru uzum)
aksam: 7-8 kofte ( yarim kilo kiymadan 30 a yakin kofte cikiyor. 7-8 kofte (150-200 gr'i asmiyor o yuzden)
3-4 yaprak iceberg, bir domates, 3-4 dilim salatalik. ustune bir tatli kasigi zeytin yagi.
aksam yemeginden sonra canim cok tatli cektiginde cayin yaninda 10 gr civarinda bitter cikolata yiyorum.
ve su icmeye calisiyorum. ama cok degil malesef..
iste butun gun yediklerim bundan ibaret... sizce 50 yi cok geciyor muyum? boyle bir gunde cok aclik krizine fln girmiyorum. kahvaltidan sonra 6 saat fln acikmadan durabiliyorum. sirf gozumu doyurmak icin yemis atiyorum birkac tane o kadar. ama bunlarin yaninda hic spor yapmiyorum. cok hareketsizim. suanda sinav donemi oldugu icin uyku duzenim de bozuldu. oglen uyanip sabah 6-7 gibi uyuyorum. o yuzden butun gun bir kere supermarkete anca gidip geliorum.bazi gunler hic cikmiyorum. eminim biraz hareket etsem daha cabuk etki edicek. ama spor sonrasindaki yoksunluk derecesindeki aclik da bir anda yemeye saldirmama sebep oluor. butun yaktiklarimi geri aliyorum. o yuzden belki de ciddi bir spor yapmasam benim icin daha iyi. ama bir saat yurumek cok iyi olurdu..
neyse cok yazdim. sizlerin fikrini alayim yediklerim konusunda.
gününüz aydın olsun arkadaşlar.güzel kalorisiz bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
mnla hoşgeldin canım aramıza.başarılı olacağına eminim.sınav dönemini atlatınca spor da eklersin daha hızlı gider kilolar.menünde sabah ve akşam arası çok değilmi?6 saat yerine araya bir ara öğün koyabilirsin.metobolizmanı çalıştırmak adına.hem böylece akşama daha az acıkmış olursun.sabahları yumurta tok tutuyo gerçekten.bende hersabah yiyorum mutlaka.
Canım merhabalar..Okudum gunluk menunu, ama işte bence ne olursa olsun sebzesiz gecirmemeye calısman lazım gununu..Herkesin yapabilecegi cok kolay sebze yemekleri var..Mesela haslanmıs karnıbahar salatası, ya da kereviz salatası yogurtlu, ya da kabak haslama..Vakit gercekten fazla alan seyler degil bunlar..Kahvaltı hazırlamak ne kadar suruyorsa bu da o kadar surer..Bence iki ögün ve arada kuruyemişle gecistirme yerine bir ogununu sebzeye ayırmalısın..Bu rejimde zaten meyve tuketmiyoruz genellikle bir de sebze olmazsa bence tehlikeli olur..Ama gene de sen bilirsin cnm..Kolay gelsin..Bir sey sormak istersen ben burda oldukca cevaplamaya calısrım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?