evet aslıcım bencede.))bugün pazartesi.yeni bir hafta yeni başlangıçlar.ben inanıyorumki birbirimize destek olarak başarıcazEsracım gunaydınnn cnm..
Senden bu hafta super sonuclar bekliyorum..Artık bir atakta bulunma zamanın geldi bence..Hadi bakalım..
Tatlım bak bugun p.tesi,kesinlikle kendine bir hedef koy..Gercekten tamamen kafada bitiyor..Kendini kandırmanın hicbir nedeni yok..Yani benim 200gram verdigim hafta oldu evet gecen hafta oyleydi ama ben hic yukarı cıkmadım..10 gun sonra 2 ay olucak rejimim ve aynen hedefledigim gibi devam ediyorum..Bir haftayı bile es gecmeyi dusunmedim cunku zaman benim zamanım..Biran once istedigim kiloya inmek ve ondan sonra dilediklerimi azar azar yemek istiyorum..Ama önce bir görüntüm düzelsin di mi :)) Bak birsey daha anlatayım..Dun kayınvaldeme gitmemiz gerekiyordu..Ve herkesin dedigi gibi ona ayıp etmemek icin sana yediklerimi yazayım butun gun..
Sabah kahvaltısındı lor peynirli omlet..(ozellikle bunu yedim cunku oglen yemem gerekicekti biliyorum)
Oglen yemeginde mercimek corbası vardı icmedim, salatadan bile almadım tabagıma..Sadece hamsili pilavdan 3 kaşık aldım..ve sonrasında da acıklama yaptım..Anne nolur kırılmayın bakın ne guzel kilo vrdim..Ben bir kere yersem devamı gelir dedim..Once suratını astı sonra benim bu sekilde mutlu oldugumu gorunce hak verdi bana..Tatlı yapmış iki cesit, revani(inanılmaz severim) ve kadayıf..Tadına bile bakmadım..Cunku zaten biliyorum tadını..Daha once yemedigim bir tatlı degil..O yuzden yok ayıp olmasın filan diye hic de yiyemezdim..Hepsi zayıf benim kayınvaldemler gorumcemler..O yuzden hakverdi hepsi bana..cok mutlu bir sekilde masadan kalktım..
Aksam yemeginde kıymalı kabak yemegim vardı onu yedim bir tabak..
Yani kacamaktı aslında 3 kasık hamsili pilav ama gun icinde hic ekmek yemedim..Ve gunluk limitimi doldurmamısımdır bile..Size ornek olmak adına anlatıyorum bu olayı..
Tatlı yemedikten sonra digerlerinin telafisi daha kolay..Ama bu rejimde gercekten kacamak yaparsan asla kilo veremiyorsun..Diger rejimler boyle degil kabul ediyorum ama diger rejimlerde de hersey limitli..Onu da ben sevmiyorum..
kilolarimdan hic memnun degilim ama daha da kotusu yeme aliskanliklarimdan sikayetciyim. ben 3 sene oncesine kadar omru hayatimda toplam 5 kere McDonalds tarzi yerlerden yemek yememis bir insandim. en kotu aliskanligim kola icmekti. ekmek fln hic aklima gelmezdi. kus kadar yerdim, herkes pesimde kosardi yemek yiyeyim diye. popom genis legen kemiklerimden dolayi hep vardi ama ellerim belimde resmen birbirne kavusurdu. hic gobek problemim olmamisti. simdi vucudum cok tuhaf bir gorunum aldi. gobek, bel cevresi yagli, bacaklar kalin... bunlarin hepsi yanlis aliskanliklar edinmekten oldu. bir de tatliya olan bagimlilik... ama artik bilinclenmek istiyorum. bu kilolar yer ederse hic gitmiycek belli. ve bu 3 sene icinde ilk defa bu kadar kararli ve istikrarliyim. eskiden ben rejim yapamiyorum fikrini kafamda dondurup duruyordum. artik onu astim. insallah daha iyi gider. hepinize sevgiler...kurtulalim kilolarimizdan insallah!:13:
bu gece hic uyumadim. sabah 7.45 gibi odevimi hocama mailledikten sonra yatmadim disari ciktim. yarim saat yurudum hem de hava aldim. en azindan bu kadarlik hareket ettim. 6 saat durma olayi da iste eski aliskanliklar.... acikana kadar yemek yemek aklima gelmiyor. oysa sik sik yemek lazim. ama sanki daha acikmadan yiyince de sucluluk duyuyorum. bu huyumu da degistirmem lazim...cevabin icin tesekkurler cnm
evet ben zaten normalde de meyve yemiyorum pek. burda meyvenin tadi hic yok, ustune bir de pahali. sebze olarak bu rejim olayina girdigimden beri sadece mantar yedim iki gun. benim sorunum tek yasadigim icin bir kere yemek yapinca ne kadar az yapmis da olsam bir iki ogun ayni yemegi yemem gerekiyor.
listeye bakinca en az karb'li yesil fasulyeyi gormustum. dedigin gibi kabak haslama da iyi olur yogurtla yerim. sebze de ekleyeyim bundan sonra. cevabin icin tesekkurler canim
kilolarimdan hic memnun degilim ama daha da kotusu yeme aliskanliklarimdan sikayetciyim. ben 3 sene oncesine kadar omru hayatimda toplam 5 kere McDonalds tarzi yerlerden yemek yememis bir insandim. en kotu aliskanligim kola icmekti. ekmek fln hic aklima gelmezdi. kus kadar yerdim, herkes pesimde kosardi yemek yiyeyim diye. popom genis legen kemiklerimden dolayi hep vardi ama ellerim belimde resmen birbirne kavusurdu. hic gobek problemim olmamisti. simdi vucudum cok tuhaf bir gorunum aldi. gobek, bel cevresi yagli, bacaklar kalin... bunlarin hepsi yanlis aliskanliklar edinmekten oldu. bir de tatliya olan bagimlilik... ama artik bilinclenmek istiyorum. bu kilolar yer ederse hic gitmiycek belli. ve bu 3 sene icinde ilk defa bu kadar kararli ve istikrarliyim. eskiden ben rejim yapamiyorum fikrini kafamda dondurup duruyordum. artik onu astim. insallah daha iyi gider. hepinize sevgiler...kurtulalim kilolarimizdan insallah!:13:
Tatlım bak bugun p.tesi,kesinlikle kendine bir hedef koy..Gercekten tamamen kafada bitiyor..Kendini kandırmanın hicbir nedeni yok..Yani benim 200gram verdigim hafta oldu evet gecen hafta oyleydi ama ben hic yukarı cıkmadım..10 gun sonra 2 ay olucak rejimim ve aynen hedefledigim gibi devam ediyorum..Bir haftayı bile es gecmeyi dusunmedim cunku zaman benim zamanım..Biran once istedigim kiloya inmek ve ondan sonra dilediklerimi azar azar yemek istiyorum..Ama önce bir görüntüm düzelsin di mi :)) Bak birsey daha anlatayım..Dun kayınvaldeme gitmemiz gerekiyordu..Ve herkesin dedigi gibi ona ayıp etmemek icin sana yediklerimi yazayım butun gun..
Sabah kahvaltısındı lor peynirli omlet..(ozellikle bunu yedim cunku oglen yemem gerekicekti biliyorum)
Oglen yemeginde mercimek corbası vardı icmedim, salatadan bile almadım tabagıma..Sadece hamsili pilavdan 3 kaşık aldım..ve sonrasında da acıklama yaptım..Anne nolur kırılmayın bakın ne guzel kilo vrdim..Ben bir kere yersem devamı gelir dedim..Once suratını astı sonra benim bu sekilde mutlu oldugumu gorunce hak verdi bana..Tatlı yapmış iki cesit, revani(inanılmaz severim) ve kadayıf..Tadına bile bakmadım..Cunku zaten biliyorum tadını..Daha once yemedigim bir tatlı degil..O yuzden yok ayıp olmasın filan diye hic de yiyemezdim..Hepsi zayıf benim kayınvaldemler gorumcemler..O yuzden hakverdi hepsi bana..cok mutlu bir sekilde masadan kalktım..
Aksam yemeginde kıymalı kabak yemegim vardı onu yedim bir tabak..
Yani kacamaktı aslında 3 kasık hamsili pilav ama gun icinde hic ekmek yemedim..Ve gunluk limitimi doldurmamısımdır bile..Size ornek olmak adına anlatıyorum bu olayı..
Tatlı yemedikten sonra digerlerinin telafisi daha kolay..Ama bu rejimde gercekten kacamak yaparsan asla kilo veremiyorsun..Diger rejimler boyle degil kabul ediyorum ama diger rejimlerde de hersey limitli..Onu da ben sevmiyorum..[/QUO
Canım o kadar güzel özetlemişsin ki durumu. Okuyunca direk güvenim yerine geldi. Dediğin gibi bir başlarsan devamı geliyor yemenin. En iyisi başlamamak
İnşallah kararlı ve düzenli gidebilirim:26:
Teşekkürler tatlım
Aramıza hoşgeldin :) Eminim hep beraber başaracağız. Sana bir sebze önerisi de benden. Dondurulmuş ıspanak var ya, onu kıymayla kavurup yiyebilirsin. Ya da ben etin yanına sade ya da çok az soğanla kavurup garnitür yapıyorum. Dondurulmuş ürünleri konserveler gibi düşünmeyelim. Soğuk zinciri bozulmaz ise tam zamanında toplanıp pazarda beklemeden tüm vitaminleri ile donduruluyorlar. Doktorlar da tavsiye ediyor. Hem de senin için çok pratik. Çözülmesini beklemene de gerek yok.
GÜNAYDIN
helinaslıcım yazını okuyunca benim için yazılmış bu yazı dedim azmine hayranım canım verdiğin gaz için teşekkürler
bu arada doğum günü olan arkadaşa da nice yıllar diliyorum sağlık sıhhat ve çıtır olarak
hoş geldin canım bak ne güzel başlamışsın sağlıklı beslenmeye devamını getirirsen ödülünüde alırsın
Selam arkadaşlar nasılsınız ??
Benim oğluşum rahatsız olduğu için bu aralar sık giremedim...
daha öncede yazmıştım misafirlerimiz vardı..
neyse yani veremediğim gibi yarım kiloda almışım...
çok üzgünüm kızlar..
veren arkadaşları tebrik ediyorum..
yola devammmmmmmmm...........
GÜNAYDIN
helinaslıcım yazını okuyunca benim için yazılmış bu yazı dedim azmine hayranım canım verdiğin gaz için teşekkürler
bu arada doğum günü olan arkadaşa da nice yıllar diliyorum sağlık sıhhat ve çıtır olarak
teşekküler helin.. ishal ve kusmamız var 3-4 gündür...
dr şimdi aradım bir ilaç verdi onu kullanacazz
geçmezse kaka testi yapılacak...
Canım ismim aslı bana aslı dersen sevinirim..Kusma diyince ben de fena oluyorum..Gunlerce midesinde birsey tutamayıp en son işte hastaneye yatırdık.Ates de vardı tabi öksürük de..Ama kusma olmasa hastaneye yatmadan atlatabilecegimiz bir durumdu..Ama işte cocugun susuz kalması ne yazık ki cok tehlikeli..allah kuzularımıza saglık versin..
slm arkadaşlar yaaa ben ne yapıyım bilemiyorum bana bi akıl k.b gerçekten verdiriyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?