Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Esracım gunaydınnn cnm..
Senden bu hafta super sonuclar bekliyorum..Artık bir atakta bulunma zamanın geldi bence..Hadi bakalım..
evet aslıcım bencede.))bugün pazartesi.yeni bir hafta yeni başlangıçlar.ben inanıyorumki birbirimize destek olarak başarıcaz

Aslıcığım senin azmine hayranım, dün görümcemde sağolsun benim için o diyette o yüzden istediğini yesin ısrar etmiyorum dedi keşke herkes öyle olsa.

Aramıza hoşgeldin :) Eminim hep beraber başaracağız. Sana bir sebze önerisi de benden. Dondurulmuş ıspanak var ya, onu kıymayla kavurup yiyebilirsin. Ya da ben etin yanına sade ya da çok az soğanla kavurup garnitür yapıyorum. Dondurulmuş ürünleri konserveler gibi düşünmeyelim. Soğuk zinciri bozulmaz ise tam zamanında toplanıp pazarda beklemeden tüm vitaminleri ile donduruluyorlar. Doktorlar da tavsiye ediyor. Hem de senin için çok pratik. Çözülmesini beklemene de gerek yok.

GÜNAYDIN

helinaslıcım yazını okuyunca benim için yazılmış bu yazı dedim azmine hayranım canım verdiğin gaz için teşekkürler

bu arada doğum günü olan arkadaşa da nice yıllar diliyorum sağlık sıhhat ve çıtır olarak

hoş geldin canım bak ne güzel başlamışsın sağlıklı beslenmeye devamını getirirsen ödülünüde alırsın

Asli ablaaa bu cay beni kesinlikle zayiflatir sabah icince öyle istahim kesiliyorki yiyesim gelmiyor taaaa öglene kadar tok hissediyorum ya ama yemem gerek biliyorum..normalde sabah hemen yemesem benim basim döner bayilcak gibi hissederim ama cayi iciyorum 1saat geciyor öyle tokum ki canim istemiyor...cok güzelmis ya önce inanmiyordum caymi benim bu pis bogaz migdemi tok tutcak diye ama tutuyor valla

Bugünkü kahvaltım:

Yarım simit
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 üçgen peynir
1 dilim kaşar peyniri
Şekersiz çay

kiymali ispanak fikri harika! cok tesekkur ederim cnm. kuru kuru tavuk gogsu yemekten cok sikilmistim. buaralar hep kofte yiyorum yakinda ondan da sikilicam. boyle birkac kolay cesidim olursa donusumlu yerim bikmam..

cok tesekkür ediyorum...:)

Selam arkadaşlar nasılsınız ??
Benim oğluşum rahatsız olduğu için bu aralar sık giremedim...
daha öncede yazmıştım misafirlerimiz vardı..
neyse yani veremediğim gibi yarım kiloda almışım...
çok üzgünüm kızlar..
veren arkadaşları tebrik ediyorum..
yola devammmmmmmmm...........

hoş geldin canım bak ne güzel başlamışsın sağlıklı beslenmeye devamını getirirsen ödülünüde alırsın

hosbulduk canim...bu kez gercekten uygulayacagima inanana kadar mesaj yazmadim. yoksa iki haftadir diyetteyim. cunku daha once baska diyet gruplarini da takip ettim ama hic uygulayamamistim. dedigim gibi bu artik benim kendime karsi actigim bir savasa donustu. degismem lazim, disipline olmam lazim. kendime o kadar kiziyorum ki... neyse elimden geleni yapicam. insallah hepimiz basaririz

Kızlar bugunku menum:
Sabah kahvaltıda tek yumurtadan peynirli omlet
Oglen yemeginde patlıcan oturtma
Aksam yemeginde karnıbahar salatası yogurtlu

Arzuuuuu hala yoksun yaaaa...Hadi artık bitir şu işlerini de gel..Birinciligimi bile kutlamadın..

Canım gecmiş olsun ogluna..Umarım ciddi birsey yoktur ve atlatmıştır..Rejim sorun degil gene baslarsın duzgun bir sekilde yapmaya insallah..

teşekküler helin.. ishal ve kusmamız var 3-4 gündür...
dr şimdi aradım bir ilaç verdi onu kullanacazz
geçmezse kaka testi yapılacak...

Canım bak umarım bu yazdıklarım birseylere faydalı olur zaten..Herseyin başı saglık ve kilo da bunun en buyuk düşmanı..En azından saglıklı olmak adına bile zayıflamaya karar vermek gerek..Uzun süreli rejimler zordur ama işte kilo almak ne kadar kolaysa vermek de o kadar zor bizim icin ne yazık ki..O yuzden kafada bitirmek ve olaya şartlanmak gerek..Baska turlu zor cnm..Umarım almışındır gazı ve bu yolda hepimiz birlikte ilerleriz..:))

teşekküler helin.. ishal ve kusmamız var 3-4 gündür...
dr şimdi aradım bir ilaç verdi onu kullanacazz
geçmezse kaka testi yapılacak...

Canım ismim aslı bana aslı dersen sevinirim..Kusma diyince ben de fena oluyorum..Gunlerce midesinde birsey tutamayıp en son işte hastaneye yatırdık.Ates de vardı tabi öksürük de..Ama kusma olmasa hastaneye yatmadan atlatabilecegimiz bir durumdu..Ama işte cocugun susuz kalması ne yazık ki cok tehlikeli..allah kuzularımıza saglık versin..

slm arkadaşlar yaaa ben ne yapıyım bilemiyorum bana bi akıl k.b gerçekten verdiriyomu

slm arkadaşlar yaaa ben ne yapıyım bilemiyorum bana bi akıl k.b gerçekten verdiriyomu

Canım verebilecegine inanırsan verirsin..Ama önemli olan kaçamak yapmaman..Tabiki kacamak yaparsan veremezsin diger rejimlerde oldugu gibi..Ben 1.5 ayda verdim 8 kiloyu ama ben hic kacamak yapmayanlardanım..Sen bilirsin istersen dene bir hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…