Aslıcım geçmiş olsun.. teşhis ne koydular bebeğine ??
Kusma o kadar sık olmuyor oluncada oluk oluk oluyor...
Eşim doktor olduğu için biz biraz daha soğukkanlı olabiliyoruz ama
ben sürekli eşimi sıkboğaz ediyorum orası ayrı. :)
Şu ishalimiz bir geçse...
Neyse bende diyetime devam edeyimde şu son 5 kilomu vereyim inşallah...
arkadaşşşlarrrrrr merhaba inanın sizleri çok özledim... Bu son bir kaç haftadır hiçbişeyle ilgilenemiyorum affedin.. ama elimden geldiği kadar yine burda olmaya çalışacağım. eski sayfalara daha bakmadan cevap vermek istedim..
aslımmmm canımm arkadaşımmm.. herşeyin düzelmeye başladığı için çok seviniyorum.. Bu arada verdiğin kiloyu gördümmm nasıl sevindim anlatamamm sen süpersinnnntebrik ediyorum tatlım seni canı gönülden... bu kadar kısa sürede böle güzel kilolar vermek inan muhteşem bişeyy..
ben 1 haftadır tamamen bozdum rejimi.. sanırım nerdeyse eski kiloma dönücem.. akşam tartılıp sabah bakıcam ve tekrar sıkı bir rejime giricem... yaa ne yoğunluklar içindeyim bir bilseniz hak verirsiniz bana.. iş değiştiriorum bunun yanında iş yeri açıorum taşınma faslım var otelin kendi yoğunluğu var falan filan perişanım ama dayanıorum iştee
aslımm bitanem gerçekten bu kiloları verdiğine inanamıyorumverdiğin kilo süperr tatlım.. darısı başımıza bize hep örnek olduğun için teşekkür ederim canım arkadaşımmmm
yoksa yediklerimizArzucum bak cnmm...Kesinlikle sorunun nerde oldugunu buldum sanırım en son konusmamızda..Herkes de dinlesin diye burdan yazıyorum..Arkadaslar ben kilo vermemin sebebini anlıyorum..Aksamları sadece zeytinyaglı bir yemek ya da sebze haslaması yogurtlu yedim ben..Ayın 25 inde 2 ay olucak ve toplasanız belki 3-5 kere bir yerde oldugumdan dolayı aksam et yemişimdir..Aksam ekmek de yemeyip sadece bir zeytinyaglı yemek yiyip, max saat 7 de, ayrıca yatana kadar ne kadar acıkırsam acıkayım bir peynir dahi agzıma koymadım..evet biliyorum KB degeri dusuk sıfır olan biri suru yiyecek var ama ben gene de saat 7 den sonra sadece su iciyorum arkadaslar..Asla yemek yemiyorum..Bence kesin bunun cok etkisi olmustur..Ayrıca ben de cok hareketsizim..Hele simdi surekli evdeyim bu rahatsızlıklardan dolayı..Ayrıca ben hic sosis salam sucuk da tuketmiyorum..Biliyorum bunlar da serbest ama sucuk ancak cok fazla cekerse canım bir iki dilim omletime katıyorum..Neyse kızlar umarım faydası olur..Ama inanın ben de hipotiroidi hastasıyım 5 senedir ve metabolizmam cok yavas calısır..Hayatımda hic bu kadar hızlı kilo verdigimi hatırlamıyorum..Ama tamamen kacamak yapmadan ve hırslanarak yapıldıgında bu rejim kesinlikle cok ama cok guzel kilo verdiririyor..
yoksa yediklerimiz
canım eminim bunun çok büyük etkisi vardır.uzmanlar yatmadan 3 saat önce yemeyi kesmeyi öneriyolar.çok midemiz kazınırsa süt yada yoğurt tüketebiliriz.yatmaya yakın yenen yiyecekler olduğu gibi depolanıyo yağa dönüşüyo.
aslıcım canım konuştuğumuz gibi 1 hafta boyunca senin yediklerini takip edip onları yiycem akşam et olayını kaldırıcam ama benim yemek yeme saatim 8-9 gibi oluyor mecbur.. bu arada hep zeytinyağlı demişsin salçalı kıymalı ıspanak kabak vs gibi yemekler yiyemez miyim???
ama ben öle hayatta haşlama sebze yiyemem ki yaa nefret ederim limonlu yoğurtlu falan tuketemem.. en fazla karnabahar kızartması yiyebilirim o kadar... bi de taze fasulye yerim.. bi akşam kıymalı ıspanak
Aslıcım benim eşim et çok seviyor. Ben de bu yüzden eti akşama yapıyorum.
Bir hafta diyeti kaçamaksız bir şekilde yapayım, işe yaramazsa kaydırırım öğlene artık
Arzucum hoşgeldin canımYeni işin sana hayır getirir inşallah
Cumadan beri ben bir türlü motive olamıyorum kızlar. sabah ve öğle iyi gidiyor ama kaç akşamdır yasakları deliyorum. Çayımıda içmiyordum ne zamandır suyumuda öff benim bu halim ne olacak böyle ya ben sigara gibi bir illetten kurtuldum hatta diyordumki sigarayı bırakınca kilo alırım ama onuda veririm diye ama nerdee sigara bitti ama kilolar yerinde sayıyor. çok kızıyorum kendime çook.
Cumadan beri ben bir türlü motive olamıyorum kızlar. sabah ve öğle iyi gidiyor ama kaç akşamdır yasakları deliyorum. Çayımıda içmiyordum ne zamandır suyumuda öff benim bu halim ne olacak böyle ya ben sigara gibi bir illetten kurtuldum hatta diyordumki sigarayı bırakınca kilo alırım ama onuda veririm diye ama nerdee sigara bitti ama kilolar yerinde sayıyor. çok kızıyorum kendime çook.
aslı canım sölediklerin güzel şeylerde ben öle haşlama asla yiyemem istediğim sosu dökeyim yine yiyemem .. anladığım kadarıyla sen kıymalı sebze yemeği yeme haşlama ye diosun ama ben o zaman bu rejimden inanılmaz soğurum çünkü 1 gün yesem 2.gün asla yiyemem.. şimdi sence kıymalı salçalı sebze yemeği yemek mi daha iyi yoksa et mi çünkü haşlama yiyemeyeceğim bölece 0 kb değeri olan şeyleri mi tüketsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?