Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Aslıcım geçmiş olsun.. teşhis ne koydular bebeğine ??
Kusma o kadar sık olmuyor oluncada oluk oluk oluyor...
Eşim doktor olduğu için biz biraz daha soğukkanlı olabiliyoruz ama
ben sürekli eşimi sıkboğaz ediyorum orası ayrı. :)
Şu ishalimiz bir geçse...

Neyse bende diyetime devam edeyimde şu son 5 kilomu vereyim inşallah...

Oglum zaturre gecirdi 2 ay once..Yuksek ates solunum yetmezliginden yattık resmen hastaneye..Sonra duzeldi dedik ama işte her oksuruk gogsumuze iniyor..Ve cok hassas bir midesi var hemen kusma baslıyor..Bir kere kusması yeterli devamının gelmesi icin benim oglumun..Neyse yeni duzeldi..Bizim ilk cocugumuz oldugu icin ve doktor olmadıgı icin evde cok panik yaşıyoruz tabi her rahatsızlıgında..

arkadaşşşlarrrrrr merhaba inanın sizleri çok özledim... Bu son bir kaç haftadır hiçbişeyle ilgilenemiyorum affedin.. ama elimden geldiği kadar yine burda olmaya çalışacağım. eski sayfalara daha bakmadan cevap vermek istedim..

aslımmmm canımm arkadaşımmm.. herşeyin düzelmeye başladığı için çok seviniyorum.. Bu arada verdiğin kiloyu gördümmm nasıl sevindim anlatamamm sen süpersinnnn tebrik ediyorum tatlım seni canı gönülden... bu kadar kısa sürede böle güzel kilolar vermek inan muhteşem bişeyy..

ben 1 haftadır tamamen bozdum rejimi.. sanırım nerdeyse eski kiloma dönücem.. akşam tartılıp sabah bakıcam ve tekrar sıkı bir rejime giricem... yaa ne yoğunluklar içindeyim bir bilseniz hak verirsiniz bana.. iş değiştiriorum bunun yanında iş yeri açıorum taşınma faslım var otelin kendi yoğunluğu var falan filan perişanım ama dayanıorum iştee

aslımm bitanem gerçekten bu kiloları verdiğine inanamıyorum verdiğin kilo süperr tatlım.. darısı başımıza bize hep örnek olduğun için teşekkür ederim canım arkadaşımmmm

Arzucum bak cnmm...Kesinlikle sorunun nerde oldugunu buldum sanırım en son konusmamızda..Herkes de dinlesin diye burdan yazıyorum..Arkadaslar ben kilo vermemin sebebini anlıyorum..Aksamları sadece zeytinyaglı bir yemek ya da sebze haslaması yogurtlu yedim ben..Ayın 25 inde 2 ay olucak ve toplasanız belki 3-5 kere bir yerde oldugumdan dolayı aksam et yemişimdir..Aksam ekmek de yemeyip sadece bir zeytinyaglı yemek yiyip, max saat 7 de, ayrıca yatana kadar ne kadar acıkırsam acıkayım bir peynir dahi agzıma koymadım..evet biliyorum KB degeri dusuk sıfır olan biri suru yiyecek var ama ben gene de saat 7 den sonra sadece su iciyorum arkadaslar..Asla yemek yemiyorum..Bence kesin bunun cok etkisi olmustur..Ayrıca ben de cok hareketsizim..Hele simdi surekli evdeyim bu rahatsızlıklardan dolayı..Ayrıca ben hic sosis salam sucuk da tuketmiyorum..Biliyorum bunlar da serbest ama sucuk ancak cok fazla cekerse canım bir iki dilim omletime katıyorum..Neyse kızlar umarım faydası olur..Ama inanın ben de hipotiroidi hastasıyım 5 senedir ve metabolizmam cok yavas calısır..Hayatımda hic bu kadar hızlı kilo verdigimi hatırlamıyorum..Ama tamamen kacamak yapmadan ve hırslanarak yapıldıgında bu rejim kesinlikle cok ama cok guzel kilo verdiririyor..

yoksa yediklerimiz
canım eminim bunun çok büyük etkisi vardır.uzmanlar yatmadan 3 saat önce yemeyi kesmeyi öneriyolar.çok midemiz kazınırsa süt yada yoğurt tüketebiliriz.yatmaya yakın yenen yiyecekler olduğu gibi depolanıyo yağa dönüşüyo.

yani tabiki isteyen istedigini yiyebilir ama aksamları et tercih edince bence kilo vermek zorlaşıyo kızlar..serbest sonucta beyaz kırmızı et istedigin kadar yiyebiliyorsun ama ben sadece oglenleri et yedim..Aksam da kabak,yesil fasulye, pazı, ıspanak,karnıbahar, patlıcan, kereviz tukettim genelde..Bunları yogurtlu salatasını da yaptım haşlayıp, zeytinyaglı da pişirdim..Ekmek hic yemedim aksam..bir dilim bile..Kilo vermesi duran veya veremeyen arkadaslar icin soyluyorum bunları..Bir hafta da benim yontemimi deneyin kızlar..Oglenleri fırında balık tavuk et yedim genelde..Kofte de cok fazla tuketmedim..Ben genelde fırında pişince daha lezzetli oldugunu dusunuyorum hem de saglıklı..Ama yag olayını hic kısmadım..Ayrıca domates salatalık da hic tuketmedim..Hep yesil salata roka tere kuzu kulagı gobek yesil sogan gibi seyler yedim..Sabah da bir dilim en fazla ekmek yedim..Onu da yemedigim cok gun var...Genelde lor peyniriyle tek yumurtadan omleti cok seviyorum..Yesil zeytin max5 tane yiyorum..Arada bir kacamak yaparsam eger, onun icin 3 bardak ayrıca su iciyorum vucudumdan cıksın diye..Mesela gecen hafta irmik tatlısı yedim annemin zoruyla gunduz ama yedikten yarım saat sonra 2-3 bardak sırf o tatlıyı yedim diye su ictim..Gunluk su miktarım 2 litreyse 2 litre artı 3 bardak su ictim kacamagım icin..Umarım faydası olur bu dediklerimin sizlere..Hepinizin benim gibi kilo vermesini cok istiyorum cunku..siz vericeksiniz ki benim de burda muhabbet edicek arkadaslarımın moralleri iyi olucak..Optum hepinizi..

aslıcım canım konuştuğumuz gibi 1 hafta boyunca senin yediklerini takip edip onları yiycem akşam et olayını kaldırıcam ama benim yemek yeme saatim 8-9 gibi oluyor mecbur.. bu arada hep zeytinyağlı demişsin salçalı kıymalı ıspanak kabak vs gibi yemekler yiyemez miyim???

Benim zeytinyaglılarımın icinde hep salca vardır zaten ama kıyma da koydugum zaman oluyor..Ama en fazla haftada 2 gece kıymalı sebze yemegi yiyorum..Diger zamanlar yogurtlu veya sırf haslama ustune zeytinyagı limon dokerek yiyorum..Aksam yemegini de gec yiyorsun madem bari gec uyumaya calıs..Ama aksam et tuketmeden dene bakalım bir de..

ama ben öle hayatta haşlama sebze yiyemem ki yaa nefret ederim limonlu yoğurtlu falan tuketemem.. en fazla karnabahar kızartması yiyebilirim o kadar... bi de taze fasulye yerim.. bi akşam kıymalı ıspanak

ama ben öle hayatta haşlama sebze yiyemem ki yaa nefret ederim limonlu yoğurtlu falan tuketemem.. en fazla karnabahar kızartması yiyebilirim o kadar... bi de taze fasulye yerim.. bi akşam kıymalı ıspanak

Yaa boyle sarımsaklı zeytinyaglı limonlu sos yapsan..Karnıbahar haşlamasına cok yakısıyor..Ya da sarımsaklı yogurt katsan..Bunları yedikten sonra bir iki yudum sut icsen ya da maydanoz yesen bir tutam midedeki sarımsak kokusunu iptal eder..dişler de fırçalanınca koku filan kalmaz..Ne biliim boyle denesen biraz..sarımsak hep lezzet katıyor yemeklere..Ben de yavan yavan yiyemem haşlama sebze ama boyle cok seviyorum..

Aslıcım benim eşim et çok seviyor. Ben de bu yüzden eti akşama yapıyorum.
Bir hafta diyeti kaçamaksız bir şekilde yapayım, işe yaramazsa kaydırırım öğlene artık

Aslıcım benim eşim et çok seviyor. Ben de bu yüzden eti akşama yapıyorum.
Bir hafta diyeti kaçamaksız bir şekilde yapayım, işe yaramazsa kaydırırım öğlene artık

Sen bilirsin cnm ben kilo veremeyenlere fikir olsun diye soyledim..Benim eşim de et cok sever ama o da benimle beraber rejimde şuanda..10 kilo verdi o benden daha da basarılı..Zaten erkekler kadınlara gore cok daha hızlı veriyor..O da aksamları en cok dikkat ediyor tabi benim sayemde ve sadece sebze yiyor gıkını çıkartmadan saolsun..Ama eşin kilolu degilse senin yapacak birsey yok dene bakalım bir sure daha veremezsen konusuruz tekrar..Ama insallah verirsin cnm..

Cumadan beri ben bir türlü motive olamıyorum kızlar. sabah ve öğle iyi gidiyor ama kaç akşamdır yasakları deliyorum. Çayımıda içmiyordum ne zamandır suyumuda öff benim bu halim ne olacak böyle ya ben sigara gibi bir illetten kurtuldum hatta diyordumki sigarayı bırakınca kilo alırım ama onuda veririm diye ama nerdee sigara bitti ama kilolar yerinde sayıyor. çok kızıyorum kendime çook.

tatlım benimmm bi kaç gündür giremedim ama yazdıklarını okudum biraz önce inan kilo almana çok üzüldüm aynı dert bendede var biliosun lütfen motive et kendini bak ben bozdum kaç gündür ama şuan toparlıyorum hele yarın tartıda kaç kilo olcağımı görünce sanırım hepten motive olurummm sende öle yap canımm benim vericez bu kiloları

İnşallah canımya valla samimi söylüyorum burası olmasaydı yani sizler ben çoktan pes etmiştim. Bugün üniversitede okuyan kaynımın kızı gelmişti epeydir görmüyordu beni. ben beşibir arada çayımı içiyordum. kız diyorki yenge zayıflamışsınya çöp mü olacaksın.ben bunu tartıda göremiyorum işte buda beni üzüyor. Neyse gideyim Aslıcığımın dediği gibi sularımı içeyimde bugünkü kaçamaklarım gitsin.

aslı canım sölediklerin güzel şeylerde ben öle haşlama asla yiyemem istediğim sosu dökeyim yine yiyemem .. anladığım kadarıyla sen kıymalı sebze yemeği yeme haşlama ye diosun ama ben o zaman bu rejimden inanılmaz soğurum çünkü 1 gün yesem 2.gün asla yiyemem.. şimdi sence kıymalı salçalı sebze yemeği yemek mi daha iyi yoksa et mi çünkü haşlama yiyemeyeceğim bölece 0 kb değeri olan şeyleri mi tüketsem

Bak supersin aslında..Ben bırakmaya niyetlendim ama 2 gun surdu niyetim ve bu sinir bozukluklarını yasayınca yalan oldu sigara bırakma sevdası..Hele bir kilo vereyim de diyorum tekrar bi niyetlenicem insallah..İkisini aynı anda yapamıyorum ne yazık ki..
Sen de rejimi bozuyorum diyosun tatlım ama akşam bozma bari gunduz boz bozacaksan..Cunku aksam yediklerin kilo olarak sana geliyor ne yazık ki cnm..(

Yok yok genede az kıymalı sebzeye ekmeksiz.hatta salata bile yeme aksamları..cumaya kadar bir dene ama tabi sabah tartıl da kactan iniyosun buna emin ol..kıymalı taze fasulye bile yesen ya da kıymalı kapuska,karnıbaharda olur bi böyle dene lutfen..Ben hiç yemek secmedigim icin bana kolay gelio haslama sebze..mesela yarın aksam da o soyledigim kabaktan yap fırında peynirli yumurtalı..O da cok lezzetli ve saglıklı..Cok gec yiyosun cunku tatlım,o yuzden bir care bulmamız lazım ve seni dort bir koldan gayretle zayıflatmamız lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…