Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah sende bırakırsın Aslıcığım ama bence sigara=kilo ikisininde zararı aynı o yüzden benimde tez zamanda bu kilolardan kurtulmam lazım. Ya aslında bozuyorum derken kesinlikle abartılı şekilde yemiyorum ama azda olsa yememem gerekenleri yediğim için olmuyor galiba.

canım benim ilgilenmen bile yeter tatlımmmmmmm yarın bende o kabağı yiycem.. şimdiden yazayım.. sabah peynirli omşet 2 yumurtadan.. öğle ızgara tavuk salata veya ton balıklı salata.. akşam peynirli kabak 2 adet .. 3 fincan çay 3 litre su

arzucugum diet ikizim nerelerdesin özlettin kendini insallah islerini en kisa sürede yoluna koyarsin bugün bende giremedim esim öglenci ve ise gittikten sonra temizlik yaptim yazilanlari okudum arzu biz seninle gercekten diet ikiziz bu kadar benzerlik olabilir beslenme seklimiz ayni ayrica bende haslama sebze yogurtlu falan hic sevmem bende bu hafta icin degisik sebzeler almistim aksamlari kiymali yemek yapip yemeyi düsünüyordum aslinin yazdiklarini okuyunca dogru karar vermisim bu arada aslinin tarif ettigi kabagi bütün herkes denesin harika bir yemek

masumcum seni cok iyi anliyorum gecen haftada ben öyleydim kendime hakim olamiyordum bir an önce sende dur demelisin bakalim ben dedim insallah ay sonuna kadar kacamak yapmam 73 olurum

menümü paylasayim dicem ama paylascakta fazla birsey yok gec kalktik uyandigimda pek canim istemiyordu ve sonrasindada temizlik yaptigim icin pek vaktim olmadi ara ara birseyler yedim bugün ögün olarak degilde bütün gün icinde yediklerimi toplam yaziyorum
bir dilim ekmek=3 , bir yumurta , iki sosis=1 , beyaz peynir=2 , on zeytin=2 ,
inanmiyorum sadece 8 olmus acikirsam esimle biraz salata yerim

canım peki k.b. yapsam ve hiç kaçırmasam haftada1 kilo verebilirmiyim buara sanki durdu birde 2 öğün yiyorum ben arada napcam salatamı yesem bi akıl

Asli ABla burda yazdigin bazi noktalara maalesef katilamayacam. Ben bu rejime baslayali 7ayi gecmistir ve bu süre icinde cok fazla internette arastirma yaptim. Sadece bu siteyle sinirli kalmadim cok forum dolandim ve bilgi topladim. Bu nedenle bende bazi bilgilerimi paylamak istiyorum. Öncelikle aksamlari et yemenin bizim rejimimiz icin hicbir zarari yada yan etkisi yokdur hele hele beyaz et yiyorsak catlayana kadar yiyebiliriz. Hatta bu sistem üzerine kurulmus rejim prgramlari bile var. Almanca adi Schlank im Schlaf türkceside uykuda zayifla diye geciyordur. Aksamlari protein tüketmemiz yattigimiz zaman kalori yakimimizi daha olumlu yönde etkiledigine dair bir cok sitede okudum. Ayrica aksamlari protein agirlikli beslendigimizde yatana kadar daha az acikma hissi yasariz cünkü protein bildigimiz üzere daha tok tutuyor. Bu yüzden öglenleri sebze yemegi yemek de daha mantikli cünkü kARbonhidrati ögleden yatma saatine kadar daha cok yakma olasaligi oluyor. Birde aciksamda kesinlikle birsey yemiyorum demissin buda cok dogru degil cünkü metabolizmanin calismasini saglamak icin sürekli birseyler vermemiz lazim bu nedenle acikirsaniz muhakkak 0 KB lik yiyeceklerden yemeye cekinmeyin... Birde ekmegi de sabah nekadar erken tüketirseniz okadar iyi ama hic ekmek yemeden de yapmayin günde mutlaka bir dilim yiyin cünkü nede olsa vitamin B deposu. Su konusuna gelincede evet su cokcok önemli:) fakat bir dilim tatliyi artidan 3 bardak su icerek vücudumuzdan atamayiz bu da bir gercek ama sunuda söylemek istiyorum psikolojide cok önemli eger biz böyle düsünmek istiyorsak, yani ben arti olarak daha cok su ictim bu nedenle bunun etkisi cok fazla olmaz, diye düsünürsek o zaman gercekten öyle olur.
Benim söylediklerim nekadar ciddi alinir bilmiyorum ama unutmayinki bizim rejimimiz yememe rejimi degil dogru seyleri istedigimiz kadar yeme rejimi bu yüzden ac birakmayin kendinizi.

yicekler konusunda bir yorum yapamam cünkü tam bilincli degilim sonucta asli kendi uyguladigi sistemi anlatti ama su konusunda bende internette bir sayfada okudum karbonhidrat dietinde kacamak yapildiginda ertesi gün protein agirlikli beslenin mümkünse hic karbonhidrat almayin ama su miktarini arttirin yaziyordu bu sekilde yenilenler vücuttan daha cabuk atilir size kilo olarak dönmez diyordu

aylin bu arada salam ve kasar hakkinda ne düsünüyorsun ben yemeyi cok seviyorum mesela karnim biraz aciktiginda ikisinden birer parca yemeye bayiliyorum

Salam ve kasar hakkinda ben olumlu düsünüyorum hatta severekde ikisinide yiyorum. Cok canim cektiginde kasar peynirini kesip yiyorum. Ben salami ekmeksiz yiyemedigim icin yersem sadece sabahlari yiyorum ama o da 2 dilimi gecmiyor.Cünkü cok fazla karbonhidrat ve proteini karistirmamakda fayda var. Fakat ekmesiz yiyebilirsen ara ögünlerde yemenin bir sakincasi yok.

ekmekle yemiyorum zaten, ben kasari ince uzun kesilmis olanlardan aliyorum üstüne salami koyup rulo yapip yiyorum bu diette en cok severek yedigim yicekler

aylin beni hatirlasin belki .kac kkilo verdin bu zamana kadar bende yaziyodum.sutem de vardi . sen sürdürdün .ben biraktim baya bi kilo almadim.sonrasii da yine ayni kiloma geri döndüm.önce irade ve azim

ekmekle yemiyorum zaten, ben kasari ince uzun kesilmis olanlardan aliyorum üstüne salami koyup rulo yapip yiyorum bu diette en cok severek yedigim yicekler
aa cok güzel mis ya bende kesinlikle deneyecegim..öyle bende yiyebilirim:) 2 tane öyle yesem süper ara ögün olur

aylin beni hatirlasin belki .kac kkilo verdin bu zamana kadar bende yaziyodum.sutem de vardi . sen sürdürdün .ben biraktim baya bi kilo almadim.sonrasii da yine ayni kiloma geri döndüm.önce irade ve azim

Hatirlamaz olurmuyum....eski ekibten hic kimse kalmadi cok üzülüyorum buna bende en son Kurban bayraminda tartildim ve 21-6 dan 22.11e kadar 20 kilo vermis görünüyordum. Suanki durumu bilmiyorum... bende bu aralar biraz costum ama yinede ölcülü cosuyorum:) Kesinlikle dogru önce irade ve azim...umarim sende yine katilirsin aramiza. SUan kac kilosun ve nekadar zaman icinde geri aldin kilolarini??

aa cok güzel mis ya bende kesinlikle deneyecegim..öyle bende yiyebilirim:) 2 tane öyle yesem süper ara ögün olur

aynen ara ögün olarak lezzetli ve doyurucu bazende marul yapraginin üzerine yine ayni sekilde sarip yiyorum aradada mayonez ilaveside yapiyorum bir yemek kasigi mayonezi rulo yapmadan önce salamlarin üzerine sürüp sonra rulo yapip yiyorum

cok iyi gercekten...bence böyle ara ögünlerde az karbonhidratli yediklerimizi paylasalim. Cok güzel fikirler ortaya cikiyor. Ben cünkü yavas yavas ara ögünlerde omlet yemekten bikmaya baslayacam:)

cok iyi gercekten...bence böyle ara ögünlerde az karbonhidratli yediklerimizi paylasalim. Cok güzel fikirler ortaya cikiyor. Ben cünkü yavas yavas ara ögünlerde omlet yemekten bikmaya baslayacam:)

slm arkadaşım bu nasıl bidiyet böle mayonez falan var valla kilo verdinizmi nekadar sürede kaç kilo verdiniz

ahh aylincim ne güzel 20 kilo.doktor da bana 30 kilo vermem gerektiğini söyledi.keşke haziranda beraber başladığımızda bırakmasaydım.
ben selini çok merak ediyorum.keşke cee deyip dönse yine aramıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…