Bak supersin aslında..Ben bırakmaya niyetlendim ama 2 gun surdu niyetim ve bu sinir bozukluklarını yasayınca yalan oldu sigara bırakma sevdası..Hele bir kilo vereyim de diyorum tekrar bi niyetlenicem insallah..İkisini aynı anda yapamıyorum ne yazık ki..
Sen de rejimi bozuyorum diyosun tatlım ama akşam bozma bari gunduz boz bozacaksan..Cunku aksam yediklerin kilo olarak sana geliyor ne yazık ki cnm..(
Yok yok genede az kıymalı sebzeye ekmeksiz.hatta salata bile yeme aksamları..cumaya kadar bir dene ama tabi sabah tartıl da kactan iniyosun buna emin ol..kıymalı taze fasulye bile yesen ya da kıymalı kapuska,karnıbaharda olur bi böyle dene lutfen..Ben hiç yemek secmedigim icin bana kolay gelio haslama sebze..mesela yarın aksam da o soyledigim kabaktan yap fırında peynirli yumurtalı..O da cok lezzetli ve saglıklı..Cok gec yiyosun cunku tatlım,o yuzden bir care bulmamız lazım ve seni dort bir koldan gayretle zayıflatmamız lazım....
Cumadan beri ben bir türlü motive olamıyorum kızlar. sabah ve öğle iyi gidiyor ama kaç akşamdır yasakları deliyorum. Çayımıda içmiyordum ne zamandır suyumuda öff benim bu halim ne olacak böyle ya ben sigara gibi bir illetten kurtuldum hatta diyordumki sigarayı bırakınca kilo alırım ama onuda veririm diye ama nerdee sigara bitti ama kilolar yerinde sayıyor. çok kızıyorum kendime çook.
yani tabiki isteyen istedigini yiyebilir ama aksamları et tercih edince bence kilo vermek zorlaşıyo kızlar..serbest sonucta beyaz kırmızı et istedigin kadar yiyebiliyorsun ama ben sadece oglenleri et yedim..Aksam da kabak,yesil fasulye, pazı, ıspanak,karnıbahar, patlıcan, kereviz tukettim genelde..Bunları yogurtlu salatasını da yaptım haşlayıp, zeytinyaglı da pişirdim..Ekmek hic yemedim aksam..bir dilim bile..Kilo vermesi duran veya veremeyen arkadaslar icin soyluyorum bunları..Bir hafta da benim yontemimi deneyin kızlar..Oglenleri fırında balık tavuk et yedim genelde..Kofte de cok fazla tuketmedim..Ben genelde fırında pişince daha lezzetli oldugunu dusunuyorum hem de saglıklı..Ama yag olayını hic kısmadım..Ayrıca domates salatalık da hic tuketmedim..Hep yesil salata roka tere kuzu kulagı gobek yesil sogan gibi seyler yedim..Sabah da bir dilim en fazla ekmek yedim..Onu da yemedigim cok gun var...Genelde lor peyniriyle tek yumurtadan omleti cok seviyorum..Yesil zeytin max5 tane yiyorum..Arada bir kacamak yaparsam eger, onun icin 3 bardak ayrıca su iciyorum vucudumdan cıksın diye..Mesela gecen hafta irmik tatlısı yedim annemin zoruyla gunduz ama yedikten yarım saat sonra 2-3 bardak sırf o tatlıyı yedim diye su ictim..Gunluk su miktarım 2 litreyse 2 litre artı 3 bardak su ictim kacamagım icin..Umarım faydası olur bu dediklerimin sizlere..Hepinizin benim gibi kilo vermesini cok istiyorum cunku..siz vericeksiniz ki benim de burda muhabbet edicek arkadaslarımın moralleri iyi olucak..Optum hepinizi..
Arzucum bak cnmm...Kesinlikle sorunun nerde oldugunu buldum sanırım en son konusmamızda..Herkes de dinlesin diye burdan yazıyorum..Arkadaslar ben kilo vermemin sebebini anlıyorum..Aksamları sadece zeytinyaglı bir yemek ya da sebze haslaması yogurtlu yedim ben..Ayın 25 inde 2 ay olucak ve toplasanız belki 3-5 kere bir yerde oldugumdan dolayı aksam et yemişimdir..Aksam ekmek de yemeyip sadece bir zeytinyaglı yemek yiyip, max saat 7 de, ayrıca yatana kadar ne kadar acıkırsam acıkayım bir peynir dahi agzıma koymadım..evet biliyorum KB degeri dusuk sıfır olan biri suru yiyecek var ama ben gene de saat 7 den sonra sadece su iciyorum arkadaslar..Asla yemek yemiyorum..Bence kesin bunun cok etkisi olmustur..Ayrıca ben de cok hareketsizim..Hele simdi surekli evdeyim bu rahatsızlıklardan dolayı..Ayrıca ben hic sosis salam sucuk da tuketmiyorum..Biliyorum bunlar da serbest ama sucuk ancak cok fazla cekerse canım bir iki dilim omletime katıyorum..Neyse kızlar umarım faydası olur..Ama inanın ben de hipotiroidi hastasıyım 5 senedir ve metabolizmam cok yavas calısır..Hayatımda hic bu kadar hızlı kilo verdigimi hatırlamıyorum..Ama tamamen kacamak yapmadan ve hırslanarak yapıldıgında bu rejim kesinlikle cok ama cok guzel kilo verdiririyor..
Salam ve kasar hakkinda ben olumlu düsünüyorum hatta severekde ikisinide yiyorum. Cok canim cektiginde kasar peynirini kesip yiyorum. Ben salami ekmeksiz yiyemedigim icin yersem sadece sabahlari yiyorum ama o da 2 dilimi gecmiyor.Cünkü cok fazla karbonhidrat ve proteini karistirmamakda fayda var. Fakat ekmesiz yiyebilirsen ara ögünlerde yemenin bir sakincasi yok.
aa cok güzel mis ya bende kesinlikle deneyecegim..öyle bende yiyebilirim:) 2 tane öyle yesem süper ara ögün olurekmekle yemiyorum zaten, ben kasari ince uzun kesilmis olanlardan aliyorum üstüne salami koyup rulo yapip yiyorum bu diette en cok severek yedigim yicekler
aylin beni hatirlasin belki .kac kkilo verdin bu zamana kadar bende yaziyodum.sutem de vardi . sen sürdürdün .ben biraktim baya bi kilo almadim.sonrasii da yine ayni kiloma geri döndüm.önce irade ve azim
aa cok güzel mis ya bende kesinlikle deneyecegim..öyle bende yiyebilirim:) 2 tane öyle yesem süper ara ögün olur
cok iyi gercekten...bence böyle ara ögünlerde az karbonhidratli yediklerimizi paylasalim. Cok güzel fikirler ortaya cikiyor. Ben cünkü yavas yavas ara ögünlerde omlet yemekten bikmaya baslayacam:)
slm arkadaşım bu nasıl bidiyet böle mayonez falan var valla kilo verdinizmi nekadar sürede kaç kilo verdiniz
mayonez yag ve yumurtadan yapildigi icin bizim diyette yenilebiliyor. bir kasik mayonezin 1 puani var o yüzden serbest:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?