Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

peki kaç kilo verdin bu diyetle ne kadar sürede işe yarıyomu

kacamak yapilmadigi sürece cok güzel kilo veriliyor su an aramizda en iradeli arkadasimiz asli daha dün yazmisti aklimda kaldi iki ay olmak üzere 8kg verdi bizim gibi kacamak yapanlar verip biraz geri aliyor yada yerinde sayiyor ben bol kacamak yaptigim halde kilo verdim hem bu diette hic ac kalinmiyor en önemlisi menünü kendin hazirliyorsun en sevdigin yiceklerden ve cok bir sinirlama yapmadan

peki kaç kilo verdin bu diyetle ne kadar sürede işe yarıyomu

bence cok ise yaradi cünkü dedigim gibi 5 ay icinde 20 kilo verdim ben... suan biraz kacamak yapiyorum ama kesinlikle eski yani diyetden önceki durumuma düsmedim...cünkü bunu artik yasam tarzina dönüstürdüm ben 7 ay icinde kendime edindigim aliskanliklari birakamiyorum cünkü mesela makarna, pilav mercimek yememek gibi yada aksamlari sirf protein almak gibi bunlari göz önünde bulundurdugum sürece kilo vermezsemde almayacagimi düsünüyorum buda iyi bisey bence...

ahh aylincim ne güzel 20 kilo.doktor da bana 30 kilo vermem gerektiğini söyledi.keşke haziranda beraber başladığımızda bırakmasaydım.
ben selini çok merak ediyorum.keşke cee deyip dönse yine aramıza.

ahah evet guidecim keske birakmasaydin benim icinde ilk baslarda cok zor geliyordu hatta imkansiz geliyordu ama nasil gectigini anlamadim....umarim sende yine motivasyon bulursun yine aramiza katilirsin...bak gör azim ve irade oldugumu eminim sende 7-8 ay icinde fazlaliklarini verirsin
bende selin ablayi coook merak ediyorum birdaha hic girmedi...insan kötü düsünmekten alamiyor kendisini

Gunaydin herkese arkadaslar..
Aylincim: Ben sadece sen ne yiyorsun da veriyorsun kilo demisti arzucum o yuzden yazdim bu yazdiklarimi..Cunku haftalardir kilo veremeyenler var ne yazik ki..Ben kendim ne yedigimi yazdim..Dogru olanin bu oldugunu soylemedim tatlim..Ben saat 7 den sonra birsey yemedigim icin ve aksamlari sebze yedigim icin daha kolay kilo verdigimi dusunuyorum..Cunku aksam sebze yiyince bagirsaklarda kalkinca bana gore guzel calisiyor..Diger soyledigim olaya gelince, ben arada kacamak birsey yersem dedim ki bu en fazla haftada bir oluyor bunun icin 3 bardak daha su icip kendimi rahatlatiyorum dedim..Bir nevi kendini kandirma..Bunun bilimsel bir aciklamasi var demedim..Tamamen psikolojik zaten..Arzu bana ben kilo veremiyorum sen ne yapiyorsan bir hafta onu deniyecegim dedi aynisini yiyecegim dedigi icin ben de kendi yaptiklarimi anlatttim..Herkesin metobolizmasi farklidir..Ben biliyorum ki geceleri et yesem sabah rahat tuvalete cikamam..Ama bu senin icin boyle olmayabilir..Tamamen yapi meselesi..Ben kimseyi yanlis yonlendirmek adina bunlari yazmadim sadece 1.5 ayda 8 kilo verebildigim icin yaptiklarini yaz dediler ben de o yuzden yazdim..Neyse kolay gelsin hepinize..

günaydınn.yumurtamı yedim çayımı içiyorum.bugün arkadaşa gidicem.perşembede aylık günümüz var.en az kaçamakla atlatmaya çalışcam.

ben haşlama severim kırmızı biber,limon,zeytinyağı,yoğurt hangisi yakışıyorsa ekler yerim bu günden başlayıp akşamları sebze yiyeyim ekmeği keseyim benim sorunum bu ekmekciyim dünakşam 2 dilime yakın yedim güya salata peynir yiyecektim kesin yemeyecem ama karar verdim cumaya kadar sabır edeyim tartı oynarsa o zaman başladım
sabah 1 dilim ekmek 4/1 kk beyaz peynir 2 şekerli çay
yazmaya başlıycam yazarsam utanır yemem belkim
aslıcım teşekkür

Son düzenleme:
Günaydın :)

Ben dün başarılı bir gün geçirdim, çok mutluyum. Tam 75 olamadım ama olsun, haftasonundan sonra ilk defa azalma oldu. Ben bu sabah yumurta bulamayıp öğlen yemeği için ızgara yaptığım tavuklardan yedim :) Çok da kötü olmuyormuş valla. Ama öğlen de mecburen kalanı yiyeceğim iş yerinde uygun bir şey bulamayacağım için. Bir kaç gün tavuk yemem herhalde.

Dün akşam yaptığım bir yemeği paylaşayım dedim. Az yağlı dana kıymayı bir kere de robotta çektim, çok az kuru soğan, 1 yumurta, bol maydonoz, üç diş sarımsak, kimyon, karabiber, pul biber, birer tatlı kaşığı domates ve biber salçasıyla iyice yoğurdum. Buzdolabında 1 saat beklettim. Yağlamadan borcama güzelce yaydım kek gibi. Biraz kaşar batırdım içine. Üzerine de yeşil biber koydum iri kesip. 180 dereceye ısıttığım fırında 20 dakika pişirdim. Kenarda domates rendesine kekik ve az su koyup karıştırdım. Tepsi köfte ortaya toplanınca üzerine bu sosu da gezdirip 20 dakika daha pişirdim. Ekmek içi falan yok. Süper oldu. Gerçi eşim tepsinin 4/3ünü yedi ama olsun :)

Aslı'cığım, yazdığın mesajın sonunda herkese kolay gelsin demişssin ya bizi bırakıp gitmiyorsun değil mi? Bak motivasyon kaynağımız sensin. Sakın bırakma bizi

Kızlar dün akşam benim için oldukça kötüydü. Diyeti falan gözüm görmedi beyaz ekmek yedim, çünkü çok kötü oldum, kan şekerim mi düştü, tansiyonummu bilemiyorum ama gerçekten kötüydüm. belki iyi gelir diye beyaz ekmek yedim, bu diyette olmaması gereken kuru üzüm yedim. şimdi başımda büyük bir ağırlık hissetmeme rağmen çok daha iyiyim. o yüzden dünü yok sayıyorum ne yazıkki.

Olsun, bugün protein ağırlıklı beslenir, bol su içersin. Bence de kan şekerin düşmüş olabilir. Ben de geçen hafta elim ayağım titreyerek uyanınca hiç de sevmediğim halde elmalara, mandalinalara saldırmıştım. Şimdi öyle kötü olunca bir parça bitter çikolatayı ağzımda erite erite yiyorum. Bir parça derken küçücük değil. 100 grmında 24 birim var. Kare olanlar 80 gr, küçük dikdörtgen olanlar 40 gr. 40 gr yesek bile 12 birimden az oluyor. Hem de mutlu ediyor. Ama tabi bunu çok kötü olursam yapıyorum ve 40 gr yemiyorum ben. Bir de kakaosu en çok olanı seçmeye çalışıyorum. Milkanın bitteri çakma bitter mesela.

Evet tatlım eşim kilolu değil ve tam bir etobur Nasıl egeli ben de anlamıyorum sebzeyi bile dünya kadar kıyma koymazsam yemiyor
En azından akşamları bol kıymalı sebze yemeği pişiririm. Eti de hafta sonu birlikte yeriz olmazsa.
Ben şu diyeti bir doğru dürüst yapabilsem ayrıntılara da dikkat edeceğim inşallah
Bu arada regl oluyorum ben. En azından bu hafta şişliğimi atacağım.
Sen ne yaptın çaya başladın mı yeniden canım?

Günaydin herekese :)

Asli Abla beni yanlis anlamani istemiyorum...sadece gercekten cok arastirdim bu diyet konusunu ve bu diyete göre aslinda nasil davranmamiz gerektigini yazabildigim kadar yazdim. Cok eksikler var bu bir gercek.
Arzu Abla nasil besleniyor, neler yiyor tam bilemiyorum cünkü cok takip etmedim ama eminimki Karbonhidrat diyetinin temel cizgisinde gitse kesinlikle kilo verir. Benim dikkat ettigim temel seyler sunlar mesela: Protein agirlikli beslenmek, Karbonhidrat ve proteini karistirmamak, bol su icmek, ögün atlamamak, aksamlari kesin beyaz et yemek ve aciktigimi hissettigim gibi bunu 0 KB li yiyeceklerle bastirmak birde haftada en az 2 kere 1.5 saat bos bos istiklalde dolanmak olsa bile disarda yürüyüs niyetine gezmek...
Tuvalet konusuna gelince bende ilk 2 hafta cok kabizlik cektim fakat sonradan herhalde metabolizma alisiyor cünkü artik cok sükür hic bir sorun yok ki ben sebzye yemegini eylülden beri toplasam 10 kere yememisimdir. Ama dedigin gibi herkesin vücüdü farkli, kilo vermesi farkli o yüzden burada daha cok bireysel deneyimlerimizi yazmaktan baska bisey yapamiyoruz. Bundan da herkes kendine göre dogru olani bulup uygulamali...

Kizlar selam..
Ben bugun kavitasyon ve mezoterapiye basladim..Bu yuzden diyet programim degisti tabiki..Ama ben gene de burdayim cunku rejime devam..Doktor bugun bana bir rejim verdi ve simdi tam olarak 1.5 ay boyunca bunu uygulayacagim..KB rejimine ara vermis olucam tabiki ama 1.5 ayda istedigim kiloya tabiki inemeyecegim icin tekrar bu rejime donecegim..Simdi yag yemem yasak o yuzden KB diyetini uygulamam mumkun degil..Biraz meyve yemeyi ozlemistim zaten o sekilde degisiklik yapmis olucam kendime de..Insallah karnim iner biraz bu aletler sayesinde de sonuclari da sizinle paylasirim gene..
Semilunacim: Afiyet olsun cnm nefis gorunuyor tarifin..Kesin cok lezzetli olmustur, ama ben de yapsam o yemegi kesin esim hepsini yerdi..Belki ben sadece tadina bakabilirdim o kadar :)) Hic bir yere gitmiyorum tatlim..Burdayim sadece bugun evde yoktum o yuzden oyle yazdim..
Citcitimmm: Canim cay bana 1 ay boyunca yasak 10 gunu gecti 20 gun sonra tekrar baslayacagim..Hem de ara vermis oldum..Yapacak bisey yok ama ozledim cok aslinda cayimi..Regl oluyosun madem kendine bir paket bitter cikolata filan al..Kendini kaybettiginde kucuk bir parca agzinda eritirsin..Sakin yemeklere saldirma regl yuzunden..Bu hafta kilo vericen guzel guzel sakin unutma cnm..
Esracimm: Ah su gunler yok mu beni de fena etkiliyor ne yazik ki..Haftaya sali da bizim gunumuz var..Bakalim biz ne kadar hasarla atlaticaz..Umarim kendine hakim olmussundur da abartmamissindir cnm..Eve gelince bol bol su ic bari..Aksam da azcik birseylerle gecistir geceni ben oyle yapmistim gecen sefer..
Dogacim gercekten beni de cok etkiliyor ekmek yemek..Ekmegi azaltmak sart ne yazik ki..Hele simdi bana doktorun verdigi diyette sadece sabah bir dilim ekmek var o kdar..Zaten bunyem alisti ekmek yememeye o yuzden fazla zorlanmiyor insan alisinca..Eminim sen de alisinca kolay gelicek cnm..Kolay gelsin bakalim..Eminim cuma gunu hepimiz oynayacagiz :)))
Masumumcum: Ah sen hastalanma bosver yenen beyaz ekmek olsun..Eger kendini iyi hissettiysen sorun yok..Kesin bugun acisini cikartirsin dun yediginin..Cuma super sonuclar alican ben bundan eminim cnm..
Aylincim ben birseyi yanlis anlamiyorum cnm..Sadece soylediklerine cevap yazdim. Yani aciklama yapma geregi hissettim..Ben asla zaten cok biliyorum super biliyorum demem..Herzaman yeni seyleri dinlerim ve hatta arastiririm da..Senin fikirlerine de saygi duyuyorum tatlim..Ben sadece bana soruldugu icin kendi yaptiklarimi anlattim..Daha fazla uzatmayalim bu konuyu lutfen..
Arzuuuu: Hani geliyodun kiz oglen? Gene yalan oldu di mi islerinden gelmen..Neyse allahtan haberlerini aliyorum da merak etmiyorum bosyere...

Son düzenleme:
aslıcım diyet programını değiştirmişsin.kavitasyon gerçekten olumlu sonuçlar veriyomuş.darısı seninde başına.program değişsede burdan ayrılma sakın.ben bugünü kazasız atlattım sayılır.ama perşembe günü durumum vahim))bi geçseydi perşembe cuma tartıda az çıksam çok sevindirik olcam

Aslıcımmm canımm benimm.. senle konuştuktan sonraa geldim tatlım ama saatlerce giremedm.. bi girdim sayfa açıldı ilerleme bir girdim bakım var dedi... yoksa yani bugün işimde yoktu açıkcası ama dediğim gibi sitede sorun vardı..

yaa canımm ne dicem sana.. bu çayı iki gündür yemeklerden 1 saat önce içmeye çalışıorum.. Ama bu dokundu sanırım bana.. böle çayı içtikten sonra inanılmazz muazzam bir mide bulantısı yaşıorum sonra böle soğuk terler gelio vücuduma böle bi içim geçiomuş gibi oluorum ve yemek yiyorum yemekten sonrada bu bulantım devam ediyor.. şişliğim felaket ve su derecesinde bağırsaklarım bozuldu gibi oldu .. anlamadım ben yaaaaaaaaaaaaa

beni kötü yaptı bu çay sanırım çok üzülüorum tam düzene soktum sandım ama napıcağımı bilmiyorum acaba ciddi olarak ishal mi oldum ondan mı böle yoksa bu çay mı böle beni fenalaştırıyor bilemedim

Diyetlere her bünyenin verdiği tepkiler farklı oluyor sanırım. Vucudumun besinlere verdiği tepkiler farklı, bazen kesin kilo aldım çok yedim dediğim zamanlarda zayıfladığımı, çok az ve hafif yediğimde de şiştiğimi hayretler içerisinde görüyorum.
Bazı bünyeler proteinle zayıflarken bazı bünyelerde sebzeye tepki veriyor. Bünyeleri; inek cinsi ve köpek cinsi olarak ikiye ayırdım :)) Ben köpek cinsiyim :) Et yediğimde zayıflıyorum...
Şaka bir yana ben vücudumun reaksiyonlarını yediklerimi yazarak öğrendim. Hepinizin bildiği makarna,pilav,her türlü şekerli gıda,bakliyatlarla ilaveten taze fasulye ve pırasadan hoşlanmıyor benim bünyem...
Et yiyerek zayıflıyorum diye bir ara Dukan diyetini denedim ama dayanamadım ve bana sağlıksız geldi.
Önemli olan şey sağlık değil mi zaten.

Tatlım bırak o zaman cay demek ki kotu etki yaptı sana cnm yaa...Sakın devam etme..Bırak bosver zorlama bunyeni..

Herseyin başı saglık zaten cnm kesinlikle katılıyorum..Ama saglıklı olmak icin de kilo vermek şart :) Tamamen dogru orantı yani :))

Bence sen bu hırsla persembeyi de atlatırsın sekerimm..Ben inanıyorum..Sonucta cuma tartı gunu ve butun hafta yaptıgın diyet çöp olmasın bir günde..:))Kavitasyondan ben de umitliyim ama bu rejimden kopabilecek miyim bilemiyorum..Yagsız yemek olayı benim icin cok zor..Hele de salata yagsız hic yenmiyor..Tuzu keserim tamamen hic sorun degil ama yagsız cok zor olucak bakalım kac gun dayanıcam..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…