peki kaç kilo verdin bu diyetle ne kadar sürede işe yarıyomu
peki kaç kilo verdin bu diyetle ne kadar sürede işe yarıyomu
ahh aylincim ne güzel 20 kilo.doktor da bana 30 kilo vermem gerektiğini söyledi.keşke haziranda beraber başladığımızda bırakmasaydım.
ben selini çok merak ediyorum.keşke cee deyip dönse yine aramıza.
Benim zeytinyaglılarımın icinde hep salca vardır zaten ama kıyma da koydugum zaman oluyor..Ama en fazla haftada 2 gece kıymalı sebze yemegi yiyorum..Diger zamanlar yogurtlu veya sırf haslama ustune zeytinyagı limon dokerek yiyorum..Aksam yemegini de gec yiyorsun madem bari gec uyumaya calıs..Ama aksam et tuketmeden dene bakalım bir de..
Kızlar dün akşam benim için oldukça kötüydü. Diyeti falan gözüm görmedi beyaz ekmek yedim, çünkü çok kötü oldum, kan şekerim mi düştü, tansiyonummu bilemiyorum ama gerçekten kötüydüm. belki iyi gelir diye beyaz ekmek yedim, bu diyette olmaması gereken kuru üzüm yedim. şimdi başımda büyük bir ağırlık hissetmeme rağmen çok daha iyiyim. o yüzden dünü yok sayıyorum ne yazıkki.
Sen bilirsin cnm ben kilo veremeyenlere fikir olsun diye soyledim..Benim eşim de et cok sever ama o da benimle beraber rejimde şuanda..10 kilo verdi o benden daha da basarılı..Zaten erkekler kadınlara gore cok daha hızlı veriyor..O da aksamları en cok dikkat ediyor tabi benim sayemde ve sadece sebze yiyor gıkını çıkartmadan saolsun..Ama eşin kilolu degilse senin yapacak birsey yok dene bakalım bir sure daha veremezsen konusuruz tekrar..Ama insallah verirsin cnm..
beni kötü yaptı bu çay sanırım çok üzülüorum tam düzene soktum sandım ama napıcağımı bilmiyorum acaba ciddi olarak ishal mi oldum ondan mı böle yoksa bu çay mı böle beni fenalaştırıyor bilemedim
Diyetlere her bünyenin verdiği tepkiler farklı oluyor sanırım. Vucudumun besinlere verdiği tepkiler farklı, bazen kesin kilo aldım çok yedim dediğim zamanlarda zayıfladığımı, çok az ve hafif yediğimde de şiştiğimi hayretler içerisinde görüyorum.
Bazı bünyeler proteinle zayıflarken bazı bünyelerde sebzeye tepki veriyor. Bünyeleri; inek cinsi ve köpek cinsi olarak ikiye ayırdım :)) Ben köpek cinsiyim :) Et yediğimde zayıflıyorum...
Şaka bir yana ben vücudumun reaksiyonlarını yediklerimi yazarak öğrendim. Hepinizin bildiği makarna,pilav,her türlü şekerli gıda,bakliyatlarla ilaveten taze fasulye ve pırasadan hoşlanmıyor benim bünyem...
Et yiyerek zayıflıyorum diye bir ara Dukan diyetini denedim ama dayanamadım ve bana sağlıksız geldi.
Önemli olan şey sağlık değil mi zaten.
aslıcım diyet programını değiştirmişsin.kavitasyon gerçekten olumlu sonuçlar veriyomuş.darısı seninde başına.program değişsede burdan ayrılma sakın.ben bugünü kazasız atlattım sayılır.ama perşembe günü durumum vahim))bi geçseydi perşembe cuma tartıda az çıksam çok sevindirik olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?