Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bugünkü menüm:

Kahvaltı:
Yarım simit
5 zeytin
1 üçgen peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
Şekersiz çay

Öğlen:
Fırında tavuk
Haşlanmış brokoli

Akşam:
1 bardak süt

Nedense akşam aç hissetmedim ve sadece süt içtim. Çok acıkırsam biraz kaşar atıştıracağım.

Arzucuğum bende bir kaç gün ara vermiştim dün içtim hatta üstüste 2 kupa içmiştim akşama fenalaştım bende ishal yok ama, mide bulantısı, terleme, üşüme çok kötüydüm bugün tansiyonumu ölçtürdüm normal acaba bende mi çaydan oldum bilmiyorum.

canım limon nar ekşisi ile tatlandırırsın alışırsın zamanla yağsız yemeye.yoğurtlu salataları trcih etsen.gerçi diyetinin içeriği nasıl bilmiyorum.neler yasak neleri yiyebiliyosun.karbonhidrat alımında sınır varmı?

Ben valla hemen su koyverdim bu rejime canim..Benim ameliyatim yuzunden eksi tuzlu aci yemem zaten yasak..bu yuzden salataya eksi de koyamiyorum..Simdi yag da koyamiyorum..Bu sabah tuvalete cikamadim bu yuzden hemen birakiyorum bu rejimi..Benim icin cok tehlikeli cunku..Demek beni yag etkiliyormus..Neyse ben gene rejimime donuyorum bugun..

Var mi KB rejimi gibisi yaa...Seviyorum cok bu rejimi...Az kaldi mayisa az..55 ben geliyorum bekle cnm beni :))

bilmiorum ki tatlım.. ben bu çayı normalde demliodum içiodum sonra 5-10 dakika sonra kahvaltımı yapıodum öğlenleride yine çay içip ara ara yemek yiyodum yani çay ile yemek arasında 10 dakika falan oynuodu..hiç bir sorunum yoktu..
daha sonra bu çayın böle işe yaramadığını okudum ve sabahları evden işe çıkmadan demleyeme başladım yani aç karnıma içtim sonra 1-1.5 saat sonra kahvaltı yaptım.. aynı şekile öğle yemeğimden 1 saat önce içtim bekledim öyle yedim.. ve yine bu sefer akşamda içtim 1 saat önce..

ve inanılmaz rahatsızlandım.. ilk ishal olduğum midemde problem olduğunu sandım çünkü çayı unuttum ve dün sabah yne aynı şekilde içtim çayımı yine o mide ağrısı soğuk soğuk terleme tarzı şeyler geldi-gitti yine bekledim aynı şekilde öğle yemeğim öncesi demledim içtim ama 1 saatlik bekleme süresinde benim midem çoştu inanılmaz bulandı inanılmaz fenalaştım...

dün akşam içmedim ve bu sabahta içmedim.. gerçi hala karnımın alt kısımlarında biraz kıpırdama ve şişlik olmasına rağmen o fenalaşma nöbeti gelmedi..

1 hafta dinlendiricem bünyemi belki gerçekten mikrobik bir durum var bende ishal ile ilgili ya da gerçekten çay beni bozdu bilmiorum yüzden bu 1 hafta içmicem sonra tekrar denicem bi hastalık varsa zaten geçmiş olur ama yine yaparsa aynı şeyi bir daha asla içmicemm...

kızlar int alışveriş yapıyormusunuz güvenilirmi koşu bandı düşünüyorum

kızlar int alışveriş yapıyormusunuz güvenilirmi koşu bandı düşünüyorum

Aslında ben internetten çok sık alışveriş yapıyorum ama koşu bandını mutlaka görmek gerekir. Bazısının malzemesi çok kötü oluyor, çok ses çıkarıyor. O sese dayanamayıp kullanmıyorsun. Fiyatı internette uygunsa şöyle yapabilirsin, gidip bir mağzada aynı marka ve modeli inceleyip sonra internetten alırsın. Hangi siteden sipariş vermeyi düşünüyorsun, çoğunu biliyorum. Fikir verebilirim.

canım diyete uyulmadığında kavitasyon olumlu sonuç vercekmi peki.yağ kabızlığa etkili gerçekten.karbonhidrat diyetinde kaçamak yapmazsan iyi bir diyet.diğerleri kadar zor değil.en azından yasak olmayanlardan dilediğince yeme özgürlüğün var.yani doyana kadar))

arzucum aynı durumu bende yaşamaıştım geçen sene.yeşilçay içince oluyodu.bikaç arkadaşım daha söylemişti.yeşil çayın tansiyon düşürücü özelliği varmış.eğer son günlerde yorgunluk felanda eklendiyse tansiyonun düşüyo olabilir.vitamin felan al bence.vücut direncin düşmüş olabiir.

Var mi KB rejimi gibisi yaa...Seviyorum cok bu rejimi...Az kaldi mayisa az..55 ben geliyorum bekle cnm beni :))

canımmmmmmmmm benimmm günaydınlar olsun sen boşwer yağsız rejimi bak bende kavitasyon yaptırıorum ama hayvani ve katı yağların dışındaki zeytinyağ vs bunları tüketiorum ve o kadar deli gibi su içmememe rağmen 7 cm incelmişim göğüs altımdanda 5 cm yani kim bilirr sen kaç cm incelicen..

bu arada çay konusunda aynı fikirdemiyiz aslım ya öyle çok üzüldüm ki tam rayına oturttum bunlar oldu çay ile ilgili..o yapmış olabilir mi sence??

ve ayrıca nedicemm dün peynirli kabak yaptımmm MUHTEŞEMMMDİİİİİ MUHTEŞEMMM!! ben ki sebze sevmem kabak vs sewmem yerken çok korktum aman nasıl oldu diye ama bayıldım en favori yemeği oldu

teşekkür ederim tatlım.. yani sencede bırakmalımıyım yoksa aramı vermeliyim

Ohhh afiyet olsun bakalimmm..Cok sevindim begendigine..Bak aylardir yap diyorum sana ancak yapabildin..Begenicegine emindim ben aslinda..Borek gibi hissediyor insan yerken..Yani ben oyle hissediyorum..Benim suanda 3 cm gitmisti dun olctuklerinde ama annemle beraber gidiyorum biliyorsun..2 aydir kadincagiz kendi kendine rejim yapiyordu ve hic kilo verememisti..Bu sabah tartilmis 800 gram gitmis dune gore..Cok ama cok mutlu..Ben tartilmadim..Cumaya kadar bakmicam ama merak etmiyor degilim..Sen icme cayi bir arkadasim daha soylemisti reelden..Onu da ishal yapmisti o da icememisti..Bazi kisilere dokunuyor olabilir..Bosver caysiz da zayiflayacaksin sen eminim..Arzuuuu az kaldi mayisaaa..Giyicez di mi minileri?????

Arzuuuuu

Günaydınlar herkese :)

Bu sabah 74 gördüm tartıda, yanında 8 de var ama olsun :))) Zıp zıp zıplamak istiyorum.

Yaa aslinda bana verilen diyette de ozgurdum herseyi yemekte ama yag yemem yasak..Ama iste zeytinyag benim icin cok onemli..Yani onsuz olmadi iste gorduk..Az yag ile idare etmeye calisicam..Zaten kati yag cok kullanmam..Bir tek yumurtaya filan koyardim..Onu da zeytinyag ile yaparsam cok sorun yasamam sanirim..Ben nasil olsa hala KB diyetiyle verebiliyorum..Henuz bir duraklama donemi yasamadim..O yuzden simdilik dert etmiyorum..Bakalim nolcak ben de merak ediyorum..Insallah ise yarar kavitasyon ve mezoterapi..:))

Günaydınlar herkese :)

Bu sabah 74 gördüm tartıda, yanında 8 de var ama olsun :))) Zıp zıp zıplamak istiyorum.

Kiz niye tartildin carsamba carsamba..Azcik daha sabredip cuma gunu versene mujdeyi..Sonra cuma gunu herkes mutsuz mutsuz takiliyor..Cok sevindim ama senin adina..Tartida dusuk rakamlari gormek kadar guzel bir duygu yok..Ben de yuzde yuz katiliyorum sana..Yani ziplamak konusunda..

:)) Ya biliyorum ama dayanamadım çünkü hissetmiştim az da olsa gittiğini ama çok açtım sabah, dedim ki verdiğimi görürsem motive olurum. Oldum valla :) İki yumurta haşladım kahvaltıya, öğlenede yağsız etimi pişirip yanıma aldım, şarkı söyleye söyleye geldim valla işe :) Cuma da ben paylaşmamıştım ya dayanamadım size de yazdım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…