Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben uygun bişey istiyorum arkadaş metrodan 800 e almış dunlop fikir verirsen sevinirim dün bi yerde görmüştüm onuda bulabilirsem link atarım bi incelermisin

ben uygun bişey istiyorum arkadaş metrodan 800 e almış dunlop fikir verirsen sevinirim dün bi yerde görmüştüm onuda bulabilirsem link atarım bi incelermisin

Linki özel mesaj olarak atarsan bakarım tabi, hatta bildiğim sitelere de bakarım şimdi, uygun bir şey varsa söylerim. Arkadaşına mutlaka ses durumunu sor. Ses azsa fena değildir. Benimki iyi aslında ama pahalı galiba, bana annem yollamıştı alamam diye. Dur ben de araştırayım.

Son düzenleme:
pppppppperriiiiicimmmmmmm rejim ikizim... şekerimm... epey yoğunluk yaşadığımdan giremedim fazla ama şuan iyiyim.. seni takip ediorum.. yine super motive halindesin sakın bozma tatlım.. bu arada senide dinleyip yaptım kabak yemeğini ya ne kadar güzel oldu ne kadarrr..

bu hafta senden çok iyi sonuçlar bekliorum umarım başarılı oluruzz tatlımmmm

günaydın arkadaşlar
güzel güne başlarken güzel haberler var galiba kilo verme gibi hadi bakalım tebrik ederim arkadaşım,bizde cumayı bekleyelim bakalım kaç gidecek veya gidecekmi.

Bugün sabah 1 dilim ekmek ve 2 dilim peynir şekersiz çay

öğlen bilmiyorum ama dün yemekhanecilere tembih ettim kepek ekmeği getirin diye bakalım bu gün gelecekmi. En büyük problem benim için hergün pilav olması bigün yemiyorum bi gün bikaç kaşık alıyorum .

giymez olurmuyuzz tatlımm.. benim hedefim 63-60 arası ben inene kadar sen zaten 55 olursunnn

bu arada ben inanılmaz kaçamaklar yaptım sana anlatmıştım ama pazartesiden beri bozmadan gidiorum.. sabah bende dayanamadım tartıldım pazartesi günü 78.9 düm bugün 77.7 olmuşum inanılmaz mutluyum inanılmazzz

Kizlar kosu bantinin markasini yazmayin uyari alirsiniz filan gerek yok..Ozelden yazin da isiniz daha garanti olsun..Cunku marka adi yazmak yasak ortadan..Ya da link atmak filan..

Kiz niye gunaydin deyip kactin..Azcik biseyler yaz...Neler yapiyosun neler yiyosun? Iyi gidiyor mu rejim bu hafta??

aslicim dietim süper gidiyor ve hic kacamak yapmadim. dün disinda cumadan beri menümü paylasiyorum askolsun görmedinmi menülerimi ben cayi cok rahat iciyorum hatta bayilarak cok hosuma gitti üc bardak disinda sinirlama olmasa daha cok icebilirim ama suyu hala zorla iciyorum

Kizlar kosu bantinin markasini yazmayin uyari alirsiniz filan gerek yok..Ozelden yazin da isiniz daha garanti olsun..Cunku marka adi yazmak yasak ortadan..Ya da link atmak filan..

Uyarı için teşekkürler:) Ben özelden yardımcı olurum o zaman.

bakalım cuma inşallah 76 ları görürüm inşallahhhhhh bu arada akşam sebze yediğim için inanılmaz rahat uyudum ama ne yalan söyleyeyim çok acıktım o yüzden 1-2 kaşar peyniri attım ağzıma sonra yarım ayva yarım portakal yedim birazda çekirdek ama bence günü güzel kapattım.. sabah peynirli omlet.. öğle ızgara 2 parça tavuk akşam 2 adet peynirli kabak.. ve dediğim gibi biraz ayva biraz portakal biraz çekirdek
bugün yine peynirli ve biraz maydanozlu omlet yedim.. öğle ızgara tavuk göğsü yiycem akşama dışardayım o yüzden tam bilemiorumm

Oh oh super yaa...Ben de sen girince buraya cok mutlu oluyorum..Senin boyun kacti bu arada? 63 te mini yakisicak mi?? Bu haftadan sonra lutfen bozma artik cnm yaa..Bak mayisa cidden az kaldi..
Bu arada suana kadar 1 litre suyumu bitirdim bile..3 litre icicem ben kavitasyon suresince..Yagi birakamiyorum bari suyu abartayim..Doktor da zaten 2 litre normalde icilmesi gereken ama 1 litre de ekstra kavitasyon icin icersen super olur dedi..Su gibisi var mi yaa..Elimden dusmuyor vallahi..Resmen tuvalete gitmek de hareket oluyor..Ust katta cunku tuvalet, gunde 15 kere filan cikip inmis oluyorum merdivenleri :)))

Yok guzelim goruyorum tabiki ben de hep burdayim farkindaysan..Ben sabah sabah sadece gunaydin yazip kacinca oyle takilayim dedim..Sen kesin vericen bu hafta arzuylan beraber..:)) Cayi ben de cok seviyodum ama iste ay sonunda basliyacagim tekrar insallah..Simdilik yasak ne yazik ki..
susuz olmaz ama suyu sakin birakma bak tatlim nolur..

asli özelden yazin deyince aklima geldi dedigim ekmege baktinmi yada bakma firsatin oldumu

olmuyo ya link yükleyemedim hepsi buradadaydı

Son düzenleme:

Sabah kahvaltimiz ayni olmus bugun..Benim de canim baska bisey istemedi..Kepek ekmegi getir evden en kotu ihtimalle oyle tuket..Cantana ativer bir iki dilim..Pilav ne yazik ki kepek ekmegi kadar uygun bir KB degil..Ama tabiki doymak icin baska sansin olmazsa yapacak bisey yok..Bence getirmezse adamlar kesin kendin al :))

Süpersin :) Zıp zıp zıplarsak daha da yakarız biz bu yağları

arzucum senide tekrar görmek cok güzel gercekten acayip motive durumdayim bir an önce 70'leri terketmek istiyorum seninde vermis olmana cok sevindim kizlar bu hafta hepimiz mutlaka vermis olucaz ayrica kabak gercekten muhtesem ben bugün yine yapicam

tatlım benim boyun 1.74 falan .. idealim 63 kilo olmak çünkü çok zayıfta sevmiorum açıkcası.. bende suana kadar 1 litreye yaklaşmak üzereyim bu hafta suyu hiç bırakmadım pazartesiden beri ve bırakmicamda.. 2.5-3 lt içiorum işte bakalım.. ama şu 77.7 benim için süper oldu.. biliosun cuma tartıda 78.5 idim pazartesi 78.9 şimdi çarşamba ve 77.7 süper ah biraz oturtabilsem su rejimi

Kiz sen cok uzunmussun..O kadar da kilolu degilsin o zaman..Ben bilmiyordum boyunu..Benim boyum 1.63 aslinda 53 olmam ideal ama 55 diyorum yuvarlayim..Sen zayiflarsan zaten manken olucan da haberimiz yok :))) Bak benim hizli gitmem iyi oluyor o zaman..Ancak yakalarim seni bu durumda..Simdi senin boyun 1.74 kilon 78 desek 4kg var esitlenmesi icin..Benim boy 1.63 -kilom 67 olucak ki ancak esitlenebilelim..Ben daha 70 im ama ( Bu arada ben bu hafta 69.9 u gorusem ucucam havalar cunku cok uzun zamandir 7 li rakamlarin altini gormedim..Neyse bakicaz artik bu hafta merak icinde bekliyorum kavitasyonun etkisini...Sen de 3 litreyi buluyosan eger su iciminde super bence :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…