ablalarim ben bu diyeti birakiyorum..yapamiyorum beceremiyorum böyle giderse verdigim kiloyuda alacam geri..dün cok kötüydüm bu hafta moralim hep bozuk gecti hep yememem gereken seyler yiyorum..karar verdim annemde yardim edecek bana..herseyden biraz biraz yedirecek sagligim icin disardan yemelerimizi kesecez mesela..hergün erken kalkip yürüyüse gidecem bugünde yaptigim gibi aciktigim zaman yiyecem az az..tatlilar haric evde yapilan herseyden cok az bi sekilde yiyecegim..en azindan 2hafta deneyeyim..olmadi yine devam ederim bu diyete..birakmayacam yinede burayi verip vermedigimi paylasacam..anliyosunuz beni dimi
Kızlar ya maşallah ne güzel gidiyorsunuz benim bu haftada umudum yok, diyete geri döndüm ama kilom cumayla aynı ben şişiyorum galiba, bir bakıyorum 72 lerdeyim bir bakıyorum 71 neyse bu haftada umutlu değilim ama diyete devam edicem. bu arada ben kullandığım hapı bırakmıştım. kilo alımım ondan olabilir diye düşünüyorum ama sebep ne olursa olsun benim hevesimi kırdı işte. dünden beri aynı devam ediyorum ama.
Bugün yediklerim Denge ekmekle sucuklu kaşarlı tost, şekersiz çay, 5 tane zeytin.
öğle tAvuk göğüs yapıcam, akşam kıymalı kabak yemeği, sizin şu tarifi deneyemedim çünkü fırını çalıştırınca sgorta atıyor, fırını kullanamıyorum.
Kızlar ya maşallah ne güzel gidiyorsunuz benim bu haftada umudum yok, diyete geri döndüm ama kilom cumayla aynı ben şişiyorum galiba, bir bakıyorum 72 lerdeyim bir bakıyorum 71 neyse bu haftada umutlu değilim ama diyete devam edicem. bu arada ben kullandığım hapı bırakmıştım. kilo alımım ondan olabilir diye düşünüyorum ama sebep ne olursa olsun benim hevesimi kırdı işte. dünden beri aynı devam ediyorum ama.
Bugün yediklerim Denge ekmekle sucuklu kaşarlı tost, şekersiz çay, 5 tane zeytin.
öğle tAvuk göğüs yapıcam, akşam kıymalı kabak yemeği, sizin şu tarifi deneyemedim çünkü fırını çalıştırınca sgorta atıyor, fırını kullanamıyorum.
slmm kzlar nasıl gdıyo nasılsınız...ben su kabak haslama tarıfı vardı ya onun kaçıncı sayfa da oldugunu sorucaktım.aklında olan varsa soyleyebılır mı??
melikecim kacinci sayfada oldugunu bilmiyorum ama yazayim nasil yapildigi kabaklari uzunlamasina ortadan ikiye böl cok az hasla cünkü firinada gircek ayri yerde beyaz peynir yumurta ve istersen dereotu(cünkü kabaga cok yakisiyor)karistir kabaklarin icini oy(ben haslamadan önce oyuyorum nasil kolayina gelirse) bu peynirli karisimi kabaklarin icine doldur en üstünede rende kasar serpip firina sür cok lezzetli
çok tesekkur ederım canım..sanırım karnıyarıktakı gıbı olacak dimi?
çok tesekkur ederım canım..sanırım karnıyarıktakı gıbı olacak dimi?
once sana yazayim cunku benim tarifimdi..pericim de cok guzel anlatmis ama ben kabaklari iyice yikayip hasliyorum..biraz yumusuyor ama tam ezilmeden aliyorum..bu arada tuzlu suda hasliyorum..sonra oyuyorum iclerini ortadan ikiye bolup sonrasi aynen perinin anlattigi gibi bir yerde yumurta beyaz peynir kasar peynir ve dereotunu karistiriyorum..en son da biraz pul biberle susleyebilirsin..uzerine de zeytinyagi gezdiriyorum..firinda 15 dakikada nar gibi kizarinca aliyorum..afiyet olsun cnm..
rica ederim kabaklari ortadan ikiye bölüyorsun gondol gibi oluyor görünüsü afiyet olsun
selam herkeseee
bende şu kabak dolmasını soracaktım nasıl oluyor diye..
Pericim çok teşekkürler yazdığın için...
Bugün günümüz vardı kaçamaklarla geçti günüm...
rica ederim canim asli bize cok güzel yemek kazandirdi bu benim 3. yapisim ve bizim dietimiz icin cok uygun kacinci söyleyisim bilmiyorum ama mutlaka deneyin
rica ederim canim asli bize cok güzel yemek kazandirdi bu benim 3. yapisim ve bizim dietimiz icin cok uygun kacinci söyleyisim bilmiyorum ama mutlaka deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?